Serialesitelenovelet
32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+2
victorelalove
DENISA
6 participanți

Pagina 8 din 39 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 39  Urmatorul

In jos

32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Empty Re: 32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Lun 07 Mai 2012, 11:40 am

Vic , dar cultivă cumva SIMI iară castraveţi??? Smile
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Empty Re: 32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Lun 07 Mai 2012, 11:41 am

DENISA a scris:Vic , dar cultivă cumva SIMI iară castraveţi??? Smile

Nu stiu . Smile Ca nu a mai adus vorba ... Smile

32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 2jfdoiw
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 07 Mai 2012, 11:44 am

victorelalove a scris:

https://2img.net/h/oi50.tinypic.com/2jfdoiw.jpg
a devenit Engin BINEFACATORUL ...de-l pipaie toate doamnele
eu ma bucur ca sunt si fete tinere pe la filmari ,in randul fanilor ,nu septagenare si octogenare ca la Murat
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 07 Mai 2012, 11:46 am

ăsta nu vindecă inimi ci le îmbolnăveşte iremediabil
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 07 Mai 2012, 11:46 am

dubaisport a scris:
a devenit Engin BINEFACATORUL ...de-l pipaie toate doamnele
eu ma bucur ca sunt si fete tinere pe la filmari ,in randul fanilor ,nu septagenare si octogenare ca la Murat
L-au pipait bine vad . stupid Smile Au profitat de imbulzeala . Are fane de toate varstele . kiss
Poza asta cu mana fanei pe el nu o vazusem .kiss

32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 6s9n9t
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 07 Mai 2012, 11:48 am

fetelor plec sa-mi rezolv treburile , ne citim un pic mai tarziu
asteptam promo

kiss kiss 32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 155656
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 07 Mai 2012, 11:49 am

DENISA a scris:ăsta nu vindecă inimi ci le îmbolnăveşte iremediabil

sad sad sad sad sad sad
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...

32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 155656 32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 155656 32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 155656 Dubai !!
O zi buna !! kiss Spor la treburi !! kiss

32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 2hhpzr8
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Lun 07 Mai 2012, 1:50 pm

pe căldura asta bietul băiat s-a dus la bazin

32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 534912_239297166170316_100002701040051_353510_2051587760_n

32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 CopySoup32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Schnitzel32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Chickencutlet32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 Schnitzel
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 07 Mai 2012, 2:04 pm

DENISA a scris:pe căldura asta bietul băiat s-a dus la bazin
Smile Smile Smile
Da . Cu nevasta si cumnata . kiss

Ce diferit era acum 5-6 ani . kiss

32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 2gy3vac
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 07 Mai 2012, 2:09 pm

dubaisport a scris:n-o sa-l vedem noi in Fg in postura asta ..chiar daca afara vor fi 50 grade
De ce ? Ce prin gradina pe la ei ce are daca sta si el in bermude ?
Nici nu trebuie sa se uite Gullia la el ... si nici nu vreau sa se uite . Nu uitam noi . 32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 248946 32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 248946 32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 248946

Mie imi place mult in poza asta : 32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 333bwac 32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 07 Mai 2012, 2:11 pm

nu stiu daca se cuvine sa stea un barbat afara doar in bermude , la ei ...ai nostrii ar sta si in chiloti Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 07 Mai 2012, 2:13 pm

I was reading in q-ask that the actress doing the character of Perihan is actually the daughter of the writer who wrote the novel of Fatmagul. And that the real events of that story, cause it was a real story took place in 1979.
They are also saying that the actor making Erdogan was proposed at the beginning the role of Kerim, and then of Rahmi, and it's Beren who proposed Engin name for the role.
I don't if this is correct but I liked to share it with u

poate Michi ne lamureste cu povestea lui Perihan ,ca de engin stim ca a fost ales de beren
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 07 Mai 2012, 2:14 pm

dubaisport a scris:nu stiu daca se cuvine sa stea un barbat afara doar in bermude , la ei ...ai nostrii ar sta si in chiloti Smile
Eeeeeeeeeee ... nu se cuvine . Smile Smile Smile Este la el in curte ...si-si face gard de 3 metri . Smile cupidon cupidon cupidon
In bermude sa-l vedem noi macar prin casa . In casa or sta si ei mai lejer . Smile

32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 15po6f7
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 07 Mai 2012, 2:16 pm

hai ca nelamuriram :

First part about Deniz Turkali(Perihan) is true, and I heard too that the story did happen, bu of this I am not sure.
No one other than Engin was proposed for Kerim's role by Beren indeed.
Ece said that in an interview he was their only and first choice.
About Kaan(Erdogan) in the role of Rahmi, never heard of that.
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 07 Mai 2012, 2:17 pm

dubaisport a scris:

poate Michi ne lamureste cu povestea lui Perihan ,ca de engin stim ca a fost ales de beren

Asa stiu si eu de Perihan . Mai stiu si de Meltem ca este fata tot unuia care se ocupa pe la Ay Yapim de nu stiu ce . Da . Erdogan a vrut rolul lui Kerim . Engin stia de mult ca va juca rolul lui Kerim ... de nu si-a ales el 5 luni nimic nou . Astia vehiculau numele lui Ismail ... si cu 2 luni inainte , sau si mai putin a aparut Engin ... dar eu cred ca se stia de mult ca va fi el . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 07 Mai 2012, 2:18 pm

dubaisport a scris:
Ece said that in an interview he was their only and first choice.
Pai eu cred ca pana la urma cei care se ocupa de dizi l-au ales pe Engin . Ca l-a propus Beren ... da ... insa daca nu le placea celor de la Ay Yapim de el ... nu cred ca se luau dupa Beren . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 07 Mai 2012, 2:20 pm

victorelalove a scris:
Pai eu cred ca pana la urma cei care se ocupa de dizi l-au ales pe Engin . Ca l-a propus Beren ... da ... insa daca nu le placea celor de la Ay Yapim de el ... nu cred ca se luau dupa Beren . kiss

si eu cred la fel..pana la urma Beren e actrita si trebuie sa-si faca treaba f bine indiferent de partener
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 07 Mai 2012, 2:22 pm

dubaisport a scris:

si eu cred la fel..pana la urma Beren e actrita si trebuie sa-si faca treaba f bine indiferent de partener

Normal . Nu puneau astia dizi de o gramada de bani ... in mainile si la toanele Berenei . L-au vazut pe Engin si si-au spus ca el este omul . Si uite ca nu s-au inselat deloc . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 07 Mai 2012, 2:22 pm

dar ce-i cu promo ? intarzie sapt asta, te-oi pomeni ca nu au avut timp sa predea caseta la KD si nu avem azi trailer
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 07 Mai 2012, 2:23 pm

victorelalove a scris:

Normal . Nu puneau astia dizi de o gramada de bani ... in mainile si la toanele Berenei . L-au vazut pe Engin si si-au spus ca el este omul . Si uite ca nu s-au inselat deloc . kiss
CORECT !!! poate Beren si-a dat si ea cu parerea ca Engin e perfect ptr rolul Kerim si de aici s-a tras concluzia gresita ca a fost propus de ea
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 07 Mai 2012, 2:28 pm

dubaisport a scris:dar ce-i cu promo ? intarzie sapt asta, te-oi pomeni ca nu au avut timp sa predea caseta la KD si nu avem azi trailer

Beren nu putea sa influenteze nimic . kiss

Nu stiu ce este cu promo ... ca nu mai am rabdare . Smile
Dar vad ca se spune ca astazi este . Or astepta sa filmeze si scena cu Mustafa impuscat .
Parca vad ca atunci cand moare Mustafa ...Asu naste . Un fel de nou inceput .
Cred ca Sami o va cere pe Asu de sotie dupa ce va naste .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 07 Mai 2012, 2:34 pm

victorelalove a scris:

Dar vad ca se spune ca astazi este . Or astepta sa filmeze si scena cu Mustafa impuscat .
Parca vad ca atunci cand moare Mustafa ...Asu naste . Un fel de nou inceput .
Cred ca Sami o va cere pe Asu de sotie dupa ce va naste .
pai scena cu Mustafa nu s-a filmat ? eu intelesesem ca e gata filmata.

Sami vroia sa o sarute pe Asu si in epis trecut ,dar s-a ferit ea
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 07 Mai 2012, 2:44 pm

dubaisport a scris:
pai scena cu Mustafa nu s-a filmat ? eu intelesesem ca e gata filmata.

Sami vroia sa o sarute pe Asu si in epis trecut ,dar s-a ferit ea
Ahaaaaaaaaaa ... atunci trebuie sa apara promo . 32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 8 244732
Da . Cred ca vor pleca departe . Pentru o noua viata . Este cel mai bine ca ei doi sa fie impreuna . Isi stiu trecutul ... si se pot ierta unul pe altul . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 07 Mai 2012, 2:46 pm

victorelalove a scris:

Da . Cred ca vor pleca departe . Pentru o noua viata . Este cel mai bine ca ei doi sa fie impreuna . Isi stiu trecutul ... si se pot ierta unul pe altul . kiss
asa ar fi cel mai bine ,nu sa moara Asu si sa-i creasca copilul Gulli si Kerim
dar sa stii ,daca se va intimpla sa moara Asu ,cred ca cel care-i va creste copilul va fi Sami
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 07 Mai 2012, 2:51 pm

dubaisport a scris:
asa ar fi cel mai bine ,nu sa moara Asu si sa-i creasca copilul Gulli si Kerim
dar sa stii ,daca se va intimpla sa moara Asu ,cred ca cel care-i va creste copilul va fi Sami

Pai daca o omoara si pe Asu ... chiar ca i-a omorat mai pe toti . Smile Smile Smile
Eu nu cred ca moare . Dar nu cred nici in varianta ca ar creste Gullia copilul . Nu are sens ... si apoi nu poate lua copilul ala . Are si Asu familie ... Vom vedea . Dar parca vad ca poate sa se intample si ca cel mic sa ajunga la Ilgazi ... daca Asu moare . Dar inca odata ... nu cred in scenariul asta . Moare si Mustafa , moare si Asu . Prea multa moarte .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 8 din 39 Înapoi  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 23 ... 39  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum