Serialesitelenovelet
32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+2
victorelalove
DENISA
6 participanți

Pagina 10 din 39 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 24 ... 39  Urmatorul

In jos

32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Empty Re: 32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Lun 07 Mai 2012, 4:43 pm

dubaisport a scris:

daaa..la polenizare se gandesc
dar uite ce pas mare a fct Gulli .i-a declarat ca e sufletul ei pereche..frumoasa declaratie de dragoste

Imi plac . Da . Stiu ca urmeaza noaptea nuntii si sunt fericiti . cupidon cupidon cupidon
Dar sa vezi ce-i ia emotia ... Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Empty Re: 32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dubaisport Lun 07 Mai 2012, 4:44 pm

dubaisport a scris:Translation:

Kerim: My life partner
FG: my soulmate.

frumoasa cocluzia fanului : so few words and so many said
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 07 Mai 2012, 4:47 pm

dubaisport a scris:

frumoasa cocluzia fanului : so few words and so many said
Da . Imi plac . Sunt zambitori .Cu totii . Si fericiti . Rahmi cand se imbratiseaza cu Kerim mai au putin si se darama Smile ( ai vazut ce bine se intelege Engin cu Rahmi ? Nu as fi crezut . ) Imi place cum zambeste Kerim cand sunt la masa . Imi place cand cere binecuvantarea Gullia .
Imi place melodia pe care danseaza .
Va fi un episod frumos . Si sunt convinsa ca Gullia si Kerim nici nu vor sti de asasin si de planurile lui Mustafa . Cred ca vor afla mai spre episodul 76 . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 07 Mai 2012, 4:51 pm

victorelalove a scris:
Da . Imi plac . Sunt zambitori .Cu totii . Si fericiti . Rahmi cand se imbratiseaza cu Kerim mai au putin si se darama Smile ( ai vazut ce bine se intelege Engin cu Rahmi ? Nu as fi crezut . ) Imi place cum zambeste Kerim cand sunt la masa . Imi place cand cere binecuvantarea Gullia .
Imi place melodia pe care danseaza .
Va fi un episod frumos . Si sunt convinsa ca Gullia si Kerim nici nu vor sti de asasin si de planurile lui Mustafa . Cred ca vor afla mai spre episodul 76 . kiss
au meritat sa faca insolatie 2 zile ,a iesit ceva frumos .....si epis sunt sigura ca va fi unul reusit ,cu scena frumoase de la nunta si cu momente de tensiune datorita asasinului
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 07 Mai 2012, 4:54 pm

dubaisport a scris:
au meritat sa faca insolatie 2 zile ,a iesit ceva frumos .....si epis sunt sigura ca va fi unul reusit ,cu scena frumoase de la nunta si cu momente de tensiune datorita asasinului

Sami este cu baba . Eram sigura ca va veni sa-l recunoasca pe asasin . Asa il vor imobiliza imediat . kiss
Am oprit fragmanul pe bucati . Ca prea era repezit . Cat de frumos zambesc Beren si Engin . Le sta bine fericiti .
A meritat sa faca insolatie . Cred ca au obosit destul de rau de la filmarea asta . Bravo lor !!! Nici nu zici ca au suportat vreo toropeala . kiss Si apoi il vedem pe Engin dansand toata noaptea . cupidon cupidon cupidon
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 07 Mai 2012, 5:01 pm

victorelalove a scris:

Sami este cu baba . Eram sigura ca va veni sa-l recunoasca pe asasin . Asa il vor imobiliza imediat . kiss
Am oprit fragmanul pe bucati . Ca prea era repezit . Cat de frumos zambesc Beren si Engin . Le sta bine fericiti .
A meritat sa faca insolatie . Cred ca au obosit destul de rau de la filmarea asta . Bravo lor !!! Nici nu zici ca au suportat vreo toropeala . kiss Si apoi il vedem pe Engin dansand toata noaptea . cupidon cupidon cupidon
e repezit ca ne induca pe noi in eroare..dar noi stim continuarea Smile

BRAVO SI FELICITARI TUTUROR !!!! nici nu se observa ca au stat ore intregi in soare si ca nu au dormit decat 4 ore in 2 zile .PROFESIONALISM LA MAXIM !!!
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 07 Mai 2012, 5:04 pm

dubaisport a scris:
e repezit ca ne induca pe noi in eroare..dar noi stim continuarea Smile

BRAVO SI FELICITARI TUTUROR !!!! nici nu se observa ca au stat ore intregi in soare si ca nu au dormit decat 4 ore in 2 zile .PROFESIONALISM LA MAXIM !!!
Da . Chiar zici ca sunt acolo la nunta . BRAVO LOR !!! :drunken:

Daca te uiti cand mirii primesc felicitarile ... La Kerim urmeaza sa ajunga Mukka .
Atunci sa te tii !!!!! 32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 539466
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 07 Mai 2012, 5:07 pm

dubaisport a scris:ASASINUL se da drept ospatar la nunta !!!

Sati sa vezi cand o incepe sa cada fanii din plopi . Unul sigur a cazut peste asasin ... Smile Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 07 Mai 2012, 5:08 pm

32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 8yriia

32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 2rc0lmx

32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Vq4g1x

32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 34e9vmu
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 07 Mai 2012, 5:11 pm

frumosi foc sunt ,amandoi

Mukk iar va astepta cu mana intinsa sa i-o pupe Kerim .....cred ca rad in hohote joi seara la faza asta Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 07 Mai 2012, 5:11 pm

michiper68 a scris:

Multumim , Michi !! kiss
De ca in prima poza astau toti oamenii aia in fata Ablei si a lui Kerim ?
Ce-mi place cand zambeste . 32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 283516
Si-n ultima poza si-a dat seama ca i se face poza ?

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Lun 07 Mai 2012, 5:12 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 07 Mai 2012, 5:12 pm

dubaisport a scris:frumosi foc sunt ,amandoi

Mukk iar va astepta cu mana intinsa sa i-o pupe Kerim .....cred ca rad in hohote joi seara la faza asta Smile
Nu . Stie ca acum il poate iar saruta pe ambii obraji cu foc . Nici nu ma gandesc ca nu va face asta . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 07 Mai 2012, 5:12 pm

in prima poza sunt in pauza ..iar in a doua cred ca i-a vazut engin pe fani in plopi Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 07 Mai 2012, 5:13 pm

dubaisport a scris:in prima poza sunt in pauza ..iar in a doua cred ca i-a vazut engin pe fani in plopi Smile
Da . Cred ca erau plopii plini de fani . Smile Smile Smile
A inceput sa faca plopul in loc de ...pere . FANI !!!!!!!!!!! Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 07 Mai 2012, 5:14 pm

32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 1z7vux
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 07 Mai 2012, 5:16 pm

beren nu putea sa semneze in carte daca nu-si aranja merisoarele
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 07 Mai 2012, 5:17 pm

Mai , dar Engin pare ingrijorat pentru fanul cu pricina . Era pe punctul de a cadea ? Smile

32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 I5n50x
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 07 Mai 2012, 5:18 pm

dubaisport a scris:beren nu putea sa semneze in carte daca nu-si aranja merisoarele

Pai era soul mate-ul langa ea . Trebuie sa o vada aranjata . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 07 Mai 2012, 5:18 pm

32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Jb7luo

32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 W20z1l
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 07 Mai 2012, 5:18 pm

pai unde a mai vazut el asa ceva ? sa stea fanii dupa el cocotzati in copaci ?..normal ca se amuza ,cred ca de aceea a si iesit la poarta la un moment dat
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 07 Mai 2012, 5:20 pm

imi place cum sta el cu mana . piciorul si-l sprijina pe scaunul ei, mana e pe gatul ei..
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 07 Mai 2012, 5:21 pm

Mukk s-a bagat toata sub umbrela lui mehmet Smile

dar ce relaxat sta Engin pe scaun ...aproape ca o gadila pe spate pe Beren Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Lun 07 Mai 2012, 5:21 pm

32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Okbofk

32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 5kj4oh

imprejurimile!!!
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 07 Mai 2012, 5:21 pm

dubaisport a scris:pai unde a mai vazut el asa ceva ? sa stea fanii dupa el cocotzati in copaci ?..normal ca se amuza ,cred ca de aceea a si iesit la poarta la un moment dat
Da . A iesit sa-i aduna cu farasul ... Smile Smile Smile
Cred ca era plina strada , plopii , merii , perii ... de fani . Unul mai disperat ca altul . Smile

Mukka si Mehmet sub acceasi umbrela ? Ete , vezi ? Pana la urma o uita pe Deniz ... Smile

32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 2a5bpdt
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Lun 07 Mai 2012, 5:22 pm

michiper68 a scris:imi place cum sta el cu mana . piciorul si-l sprijina pe scaunul ei, mana e pe gatul ei..
se simte ca la el acasa ,foarte degajat
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 10 din 39 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 24 ... 39  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum