Serialesitelenovelet
32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+2
victorelalove
DENISA
6 participanți

Pagina 32 din 39 Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 35 ... 39  Urmatorul

In jos

32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 Empty Re: 32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Joi 10 Mai 2012, 11:08 pm

dubaisport a scris:.....nu-i vezi cat sunt de rusinati unul de altul ?
Da . Cred ca nu-si mai vorbesc o saptamana . Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 Empty Re: 32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dubaisport Joi 10 Mai 2012, 11:09 pm

acum trebuie sa apara trompeta de Mukk sa le dea vestea cu Mustafa
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 10 Mai 2012, 11:09 pm

dubaisport a scris:acum trebuie sa apara trompeta de Mukk sa le dea vestea cu Mustafa
DA . Si bitti ...iar asteptam o saptamana . stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Joi 10 Mai 2012, 11:10 pm

victorelalove a scris:
DA . Si bitti ...iar asteptam o saptamana . stupid

daaa,cam asta fuse epis de azi ..una peste alta a fost ok
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 10 Mai 2012, 11:12 pm

dubaisport a scris:

daaa,cam asta fuse epis de azi ..una peste alta a fost ok
Si mie mi-a placut .
Acum ca ma gandesc mai bine ... nici nu putea fi altfel prima lor noapte . A fosat cu iertarea , cu cunoasterea , cu timiditatea , cu regretul ...
Mi-a placut . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Joi 10 Mai 2012, 11:13 pm

victorelalove a scris:
Si mie mi-a placut .
Acum ca ma gandesc mai bine ... nici nu putea fi altfel prima lor noapte . A fosat cu iertarea , cu cunoasterea , cu timiditatea , cu regretul ...
Mi-a placut . kiss

nu aveau cum sa se duca glont in pat amandoi...oricum Gulli a avut initiativa prima ,ea s-a ridicat si s-a indreptat spre dormitor
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Joi 10 Mai 2012, 11:14 pm

s-a terminat ? stupid
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 10 Mai 2012, 11:15 pm

dubaisport a scris:

nu aveau cum sa se duca glont in pat amandoi...oricum Gulli a avut initiativa prima ,ea s-a ridicat si s-a indreptat spre dormitor
Da . Ea este vindecata ... El saracul mi-a frant inima . sad
Gata ? Asa ramane ? Ei la masa ... si fara cuvinte ?
Okkkkkkkkkk ... sa vedem ce- si spun joia viitoare . Smile

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Joi 10 Mai 2012, 11:16 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 10 Mai 2012, 11:15 pm

chestia asta cu boceala şi cu regretele se putea întâmpla înaintea acestei nopţi nu în nopatea nunţii , mi se pare aiurea reacţia lui , el mai tare a sperioat-o, a făcut-o să-şi reamintească acea noapte negră, foarte aiurea gândită scena , scenaristele sunt duse cu capul , şi ptr el a fost aiurea totuşi era un moment ce îl aştepta şi la care se gândeau de 2 ani .
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Joi 10 Mai 2012, 11:17 pm

eu cred ca nu s-a intamplat nimic
va urma o alta noapte unde ne arata ca sunt amandoi vindecati
dar acum nimic
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Data de inscriere : 06/11/2011
Varsta : 53

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 10 Mai 2012, 11:18 pm

DENISA a scris: şi ptr el a fost aiurea totuşi era un moment ce îl aştepta şi la care se gândeau de 2 ani .

Pai nu cred ca s-a gandit la sex , Denisa . El o iubea ...asa de la distanta . Niciodata nu a crezut ca ea i-ar fi raspuns la iubire . Au fost si mereu inconjurati de altii ... ei erau in largul lor acolo . Nu i-ai vazut ca imediat ce erau singuri de emotionau .
El a crezut ca poate ... dar vina a fost prea mare ...si apoi niciodata nu vorbisera despre viol .
Data viitoare va fi mai bine . :|(
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 10 Mai 2012, 11:18 pm

mai degrabă stăteau unul în braţele celuilalt toată noaptea decât o aşa noapte.

Vic tottuşi era prima lor noapte în care e rau singuri , sigur s-au gândit şi ei înainte la aceaastă noapte , cum va fi , cum vor reacţiona.

DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Joi 10 Mai 2012, 11:20 pm

Mirela Maria a scris:eu cred ca nu s-a intamplat nimic
va urma o alta noapte unde ne arata ca sunt amandoi vindecati
dar acum nimic

nu cred Mirela ....daca nu se intimpla nimic atunci nu-l mai arata pe Ker cum ai descheie fermoarul rochiei....asta e semnul ca in sfarsit cei doi au avut rel sexuala.
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Joi 10 Mai 2012, 11:20 pm

a fost prima data cand sunt singuri ,intr-o casa noua si trebuiau sa-si spuna totul
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Joi 10 Mai 2012, 11:22 pm

dubaisport a scris:

nu cred Mirela ....daca nu se intimpla nimic atunci nu-l mai arata pe Ker cum ai descheie fermoarul rochiei....asta e semnul ca in sfarsit cei doi au avut rel sexuala.

eu nu cred pana nu vad
si parca am presimtit ca asa se va intampla...
Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Joi 10 Mai 2012, 11:22 pm

victorelalove a scris:

Pai nu cred ca s-a gandit la sex , Denisa . El o iubea ...asa de la distanta . Niciodata nu a crezut ca ea i-ar fi raspuns la iubire . Au fost si mereu inconjurati de altii ... ei erau in largul lor acolo . Nu i-ai vazut ca imediat ce erau singuri de emotionau .
El a crezut ca poate ... dar vina a fost prea mare ...si apoi niciodata nu vorbisera despre viol .
Data viitoare va fi mai bine . :|(

asa cred si eu Vic .....vina lui era prea mare,nu avea cum sa se comporte ca si cum nu s-ar fi intimplat nimic
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 10 Mai 2012, 11:23 pm

Mirela Maria a scris:a fost prima data cand sunt singuri ,intr-o casa noua si trebuiau sa-si spuna totul
Da. Asa simt si eu .
Un nou inceput . Ca s-au ... ( ceva ce rimeaza cu inceput Smile ) ca nu s-au ... aflam data viitoare .
Dar era de asteptat ca sa fie asa . Sunt la inceput . Asa sunt toate inceputurile . Mai ales pentru ei ...in situatia in care sunt .

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Joi 10 Mai 2012, 11:23 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Joi 10 Mai 2012, 11:23 pm

Mirela Maria a scris:a fost prima data cand sunt singuri ,intr-o casa noua si trebuiau sa-si spuna totul

pai ei si-au zis si epis trecut la terapeuta ......chiar Ker a zis ca Gulli e mai puternica decat el ,ca ea s-a vindecat
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Joi 10 Mai 2012, 11:24 pm

victorelalove a scris:
Da. Asa simt si eu .
Un nou inceput . Ca s-au ... ( ceva ce rimeaza cu inceput Smile ) ca nu s-au ... aflam data viitoare .
Dar era de asteptat ca sa fie asa . Sunt la inceput . Asa sunt toate inceputurile . Mai ales pentru ei ...in situatia in care sunt .

VIC ...sigur s-au....
altfel nu se rusinau atat dimineata ,nici macar nu se priveau in ochi de jena ..amandoi Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 10 Mai 2012, 11:24 pm

Cea mai buna terapie a lui Ker ... a fost sa planga in fata ei .
IERTARE VREA ...IERTARE VA AVEA !!!!!
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 10 Mai 2012, 11:25 pm

When Kerim was getting ready to unzip her dress and fell apart... Stunning scene...beautifully filmed and acted..and completely unexpected.

Hilal is a very sensible director , wasn't surprised with the scene i was positive that she will handle it with so much sensitivity & sensibility

Was confusing enough to make many wonder what happen ? why they r exchanging these looks I have to admit though that Hilal is so smart to come up with such scene and make us wondering for the whole week!

Tension, tension.... we must wait one week to .... relief.....

I think all the photos I saw about the wedding spoiled for me the first part of the episode
But Kerim's breakdown How surprising!!!
I liked it very very very much, Now I want to know every word he said, both Engin and Beren was perfect in that scene!!!!
We don't know what really happened, I bet on nothing.
I say nothing happened, thus all the weirdness.
I liked the last part of the episode, we knew Mustafa was dying, and not Resat, that wasn't a big surprise.
I need to rewatch the episode with subs like right now.

Ultima editare efectuata de catre DENISA in Joi 10 Mai 2012, 11:27 pm, editata de 1 ori
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 10 Mai 2012, 11:25 pm

dubaisport a scris:

VIC ...sigur s-au....
altfel nu se rusinau atat dimineata ,nici macar nu se priveau in ochi de jena ..amandoi Smile

1 LUNA NU-SI MAI VORBESC .
Dar macar sa mai incerce nopti de dragoste mai reusite . cupidon cupidon cupidon
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Joi 10 Mai 2012, 11:30 pm

victorelalove a scris:

1 LUNA NU-SI MAI VORBESC .
Dar macar sa mai incerce nopti de dragoste mai reusite . cupidon cupidon cupidon

sigur vom vedea o scena pana la final..dar acum Vulcanul a erupt !!!!

ai sa vezi ca in epis de joia viit va veni Mukk sa o intrebe pe Gulli cum a fost ...
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Joi 10 Mai 2012, 11:30 pm

Cat vinovatie pe Kerim . Superba scena !!! kiss
Parca si-ar spune ca nu o merita ... ca nu merita iubirea Gullie .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Mirela Maria Joi 10 Mai 2012, 11:30 pm

32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 57937828846293457755215

32.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 32 54116028846251791092715

Mirela Maria
Mirela Maria
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 32 din 39 Înapoi  1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 35 ... 39  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum