Serialesitelenovelet
34.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
34.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

34.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+3
dubaisport
michiper68
DENISA
7 participanți

Pagina 28 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul

In jos

34.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Empty Re: 34.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de michiper68 Vin 18 Mai 2012, 9:48 am

mita baston a scris:
Smile Smile Smile ouale au ramas din pacate tot in paharute!! daca ,doamne feri,era cu ele in mana cand auzea de musti???

le scapa pe jos. si asha le-a pus putin strambe, nu a pus mana pe ele sa le aseze, asha le-a lasat. si erau de la gaina nu de la kerim. are o trauma cu ouale.
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Localizare : bucuresti

Sus In jos

34.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 Empty Re: 34.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de mita baston Vin 18 Mai 2012, 9:50 am

michiper68 a scris:

le scapa pe jos. si asha le-a pus putin strambe, nu a pus mana pe ele sa le aseze, asha le-a lasat. si erau de la gaina nu de la kerim. are o trauma cu ouale.
daa,mai face ea o "guzel ciok" familie cu kerim fara ele....
rectificare ,kerim nu are creierul aclo,la polul sud,el nu are creier deloc ,doar simtaminte pure si inaltatoare,e gata sfant Smile
mita baston
mita baston
vip
vip

Data de inscriere : 28/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 18 Mai 2012, 9:50 am

34.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 1zqgdw9
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 18 Mai 2012, 9:51 am

mita baston a scris:..doar simtaminte pure si inaltatoare,e gata sfant Smile

Smile Smile Smile
Da . La final se va ridica ... la ceruri . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 18 Mai 2012, 9:52 am

victorelalove a scris:34.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 1zqgdw9

pe ale fatmei nu le-am vazut ca-si sudase dantelurile peste tot Smile
poate gasiti si poza cu "ouale in cosh" Smile
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 18 Mai 2012, 9:52 am

victorelalove a scris:[]

superb arata. bine ca nu l-au epilat. l-au lasat naturel. frumos barbat.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 18 Mai 2012, 9:53 am

michiper68 a scris:

superb arata. bine ca nu l-au epilat. l-au lasat naturel. frumos barbat.
mai necesita putin bronz! poate tot plantand la ciubotzica cucului,se descheie la camasa,sa-l ia ultravioletele Smile
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 18 Mai 2012, 9:56 am

mita baston a scris:
mai necesita putin bronz! poate tot plantand la ciubotzica cucului,se descheie la camasa,sa-l ia ultravioletele Smile

nu l-as lasa sa se ocupe de agricultura. era cam agitat. cred ca a distrus plantele alea de care s-a ocupat. museteleul de la masa de dimineata l-or fi refolosit?
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 18 Mai 2012, 9:59 am

michiper68 a scris:

nu l-as lasa sa se ocupe de agricultura. era cam agitat. cred ca a distrus plantele alea de care s-a ocupat. museteleul de la masa de dimineata l-or fi refolosit?
s-a razbunat pe sapaliga Smile Smile
daca nu a plantat in pat cum trebuie ,macar in gradina sa reuseasca
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 18 Mai 2012, 9:59 am

michiper68 a scris:

a facut fatma dush cu el Smile catifeleaza si dezinfecteaza! a invatat-o abla,la ea la 100 de ani functioneaza Smile
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 18 Mai 2012, 10:00 am

dubaisport a scris:
s-a razbunat pe sapaliga Smile Smile
daca nu a plantat in pat cum trebuie ,macar in gradina sa reuseasca

nuuu ca spala fatmagul tot gazonul dupa aceea. il baga la mashina de spalat, ei au program scurt pt gazon, si-l uscau in casa.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 18 Mai 2012, 10:00 am

dar cum de nu au tradus fanii isteria lui Mukk ?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 18 Mai 2012, 10:01 am

michiper68 a scris:

nuuu ca spala fatmagul tot gazonul dupa aceea. il baga la mashina de spalat, ei au program scurt pt gazon, si-l uscau in casa.
ai vazut ce rusine i-a fost lui gulli sa intinda rufele afara..sa nu vada vecinii cat de potent e Ker
numai la ei se usuca rufele in sufragerie stupid
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de mita baston Vin 18 Mai 2012, 10:01 am

kiss fetelor mi-a facut placere! ma trec la bucatarie, sa creada copilul ca inca mai are o mama functionala cand se intoarce de la scoala Smile poate ne vedem mai pe seara 34.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 155656
mita baston
mita baston
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 18 Mai 2012, 10:03 am

sa pun si comentariul lui citi piti pt ep 75. ca poate ma luminez.

This love wears me out
(1) We watched an episode with stares and flashbacks. This indicates that they did everything to make the episode stretch. We saw flashbacks from the 1st season instead of flashbacks about highly wondered wedding night. This wasn’t necessary at all; most of us know the first season by heart. While I was watching this episode, Duman’s (A Turkish music band) song “This love wears me out” got stuck in my head. (2) There was nothing new on the Yasarans’ side and their scenes were brushed over anyway. As if they handled Fatmagul & Kerim love sucessfully, we watched meaningless scenes with Deniz, Emre, and Mehmet. (3) We still couldn’t get what happened at the wedding night. It is like a mystery novel. They expected us to understand what happened by showing Fatmagul’s and Kerim’s faces for a long period of time. And we expected them to show us something meaningful. But this was a futile try. From the flashbacks given as minimum as possible, we understood that it wasn’t a successful night. And I wasn’t expecting them to be successful anyway. You can’t expect from a couple to have amorously wild night like the ones in Barbara Cartland novels (I read it and I admit it) if these people have very little or zero sexual experience, furthermore, if one of them was a rape victim. If you are a young girl or a woman dreaming such a night and if you didn’t have any sexual experience before, I don’t want to ruin your dreams but don’t have high hopes. (4) I couldn’t believe when the family members, who didn’t shed a single drop of tears when Kerim was struggling between death and life after shot by Mustafa, cried after Mustafa who intentionally hurt two family members by kidnapping Fatmagül and shooting Kerim with the intent of killing. I didn’t expect them to gloat; because you wouldn’t do such a thing if you have a little bit of humanity in you. But, I didn’t expect them to cry their hearts out either. (5) Sevtap Ozaltun (Hacer Ovacik) showed us she is a great actress. It was unbelievable to see her face and the pain in her eyes when she heard Mustafa’s death. I thought she was really in pain for a moment. I unavoidably compared her with Beren Saat. I am sorry Beren lovers but Sevtap acts better than her. Her acting is believable and she deserves better places. (6) I have to admit that Deniz’s video of the wedding put a smile on my face. Sorry… That’s the truth. It was a sincere scene and it was an instrumental piece to show the pathetic situation of our couple. (7) I guess that sexy lingerie that Fatmagul tucked into the back of the drawer will be used in one of these days. I saw it in my coffee fortune-telling. They are focusing on it for the second time. (8) Was Kerim’s talk at the bed to comfort Fatmagul nice? Yes. Did it impress me? No. This talk should have been done long ago and it lost its effect and importance because the writers streched this relationship too much. (9) As for the letter... All I saw Mustafa’s hatred and jealousy towards Kerim, not his love to Fatmagul. He spilled out his hatred against Kerim in the letter that he tried to explain his love. There was a portrayal of a man who thought his selfishness was love. I laughed my ass off when I saw Fatmagul’s tears met Mustafa’s tears on the same spot of the letter. This corny scene surpassed the most melodramatic scenes in old Turkish movies. Kerim showed that he deserved better love than Fatmagul’s love by bringing Mustafa’s letter to Fatmagul. I wish he wouldn’t sit down to watch her reading the letter. (10) Engin, beautiful boy... I want to say beautiful things about you in this episode. I think and think but I cannot find any except for your handsomeness and beautiful voice. What can I say? We endure this torture because of you and I hope you value the dedication of your fans. You are still one in a million!
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 18 Mai 2012, 10:04 am

mita baston a scris: kiss fetelor mi-a facut placere! ma trec la bucatarie, sa creada copilul ca inca mai are o mama functionala cand se intoarce de la scoala Smile poate ne vedem mai pe seara 34.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 155656
o zi buna mita ,spor la bucatareala !! kiss
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 18 Mai 2012, 10:05 am

dubaisport a scris:
ai vazut ce rusine i-a fost lui gulli sa intinda rufele afara..sa nu vada vecinii cat de potent e Ker
numai la ei se usuca rufele in sufragerie stupid
Smile
Pai aveau si chilotii la uscat ?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 18 Mai 2012, 10:06 am

fetelor ies ca am niste treburi. revin sa caut audientele ca sunt curioasa.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 18 Mai 2012, 10:06 am

victorelalove a scris:
Smile
Pai aveau si chilotii la uscat ?

chilotii la ei nu se usuca ca la noi ...sunt acoperiti cu prosop Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 18 Mai 2012, 10:07 am

michiper68 a scris:fetelor ies ca am niste treburi. revin sa caut audientele ca sunt curioasa.
spor la treaba ,michi ... kiss
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 18 Mai 2012, 10:07 am

34.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 155656 Mita , Michi . kiss
Spor la treburi .kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 18 Mai 2012, 10:13 am

VIc ...ai revazut epis de aseara ?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 18 Mai 2012, 10:26 am

dubaisport a scris:VIc ...ai revazut epis de aseara ?

Ce sa revad ?
Singurul lucru care mi-a placut a fost caseta de la nunta ...si Engin in pat . 34.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 248946 34.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 248946 34.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 248946 Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 18 Mai 2012, 10:28 am

nici eu nu am revazut,s-a cam intrerupt imaginea la un moment dat ,dar nu am nici un chef sa -l revad acum
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 18 Mai 2012, 10:30 am

dubaisport a scris:nici eu nu am revazut,s-a cam intrerupt imaginea la un moment dat ,dar nu am nici un chef sa -l revad acum

Pai ce sa fie de vazut ? Chiar si cu intreruperile ... mare lucru nu am pierdut .
Abia astept sa se termine odata . Bine ca mai sunt 5 episoade . :drunken:
Sa fie atent ce rol isi ia Engin . Sa nu-l mai vedem in halul asta . 34.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 244732

34.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 318540105 34.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 28 318540105
O zi buna va doresc !!! kiss
Ne vedem mai tarziu . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 28 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum