Serialesitelenovelet
9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 40 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 40 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+10
anyta
Admin_dea05
petronela
tiberici
AdrianaMatza
Andreea_Miha
Alexa20
lica54
narcisa
iulianagl
14 participanți

Pagina 40 din 40 Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40

In jos

9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 40 Empty Re: 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de petronela Joi 31 Mai 2012, 8:48 pm

Skumpyk86 a scris:

nu stiu ca si mie imi e teama de fantezie..sau sa strice Arnav momentul cand isi aduce aminte de Shyam..dar poate e cadou ca serialul face un an kiss

am pus promo intr-o calitate ceva mai buna...
Adica sa inteleg ca Arnav nu a aflat adevarul ?? si l-a apucat dragostea in captivitate .. cupidon
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 56
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 40 Empty Re: 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 31 Mai 2012, 8:55 pm

petronela a scris:
Adica sa inteleg ca Arnav nu a aflat adevarul ?? si l-a apucat dragostea in captivitate .. cupidon

Nu se stie..dar sincer nu cred ca stie..nu cred din cauza ca e unul din cele mai importante lucuri si nu ar trebui sa rateze cei de la iss reactia lui cand va afla adevarul...nu stiu sigur..poate sa arate in amintiri cum a aratat si nunta dar nu sunt prea sigura ca stie..ma astept la orice de la iss...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 31 Mai 2012, 8:58 pm

9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 40 Tumblr_m4wd6xZ5f31r0rwiuo2_250

Sanaya Irani and Barun Sobti win the Best on-screen jodi award for Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?

Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 31 Mai 2012, 8:59 pm

Vizionare placuta eu ma apuc de treaba. kiss

Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Dum 11 Noi 2012, 8:24 pm, editata de 1 ori
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 31 Mai 2012, 8:59 pm

petronela a scris:

Fac si ei dragoste rurala. Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Joi 31 Mai 2012, 9:01 pm

Skumpyk86 a scris:9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 40 Tumblr_m4wd6xZ5f31r0rwiuo2_250

Sanaya Irani and Barun Sobti win the Best on-screen jodi award for Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?

Doar Sanaya a fost la premi..Barun nu!Dar ma bucur pentru ei ca au castigat "Best on-screen jodi award for Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon?"..sunt cel mai bun cuplu!
9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 40 X2_cb789e2

gata eu ies... kiss 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 40 155656
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 31 Mai 2012, 9:08 pm

Am început și eu traducerea.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 31 Mai 2012, 9:16 pm

Khushi: Arnav ji!
Arnav: Khushi! Khushi! Khushi! Khushi!
Khushi: Arnav ji! Arnav ji! E aici!
Arnav: Khushi! Khushi! Khushi! Khushi, uită-te în sus, spre gura de aerisire.
Khushi: Da, o văd. Așteaptă puțin.
Arnav: Khushi! Khushi, cu grijă. Fii atentă Khushi! Khushi, fii atentă!

Khsuhi: Nu pot să cred că ești tu.
Arnav: Khushi, eu...
Khushi: În sfârșit, te-am găsit.
Arnav: Da, m-ai găsit. Khushi, sunt bine.
Khushi: Nu! Nu ești bine. Am știut că trebuie să fii în pericol. De ce m-ai mințit la telefon? De ce nu mi-ai spus despre locul unde te afli și despre acești oameni?
Arnav: Khushi, oprește-te!
Khushi: Nu! Nu mă voi opri! De ce m-ai mințit că ești bine?
Arnav: Khushi...
Khushi: Știu că încă minți. Pot să văd cum ești.
Arnav: Khushi, taci! Bine? Vom discuta despre asta mai târziu. Mai întâi trebuie să rup grilajul ăsta. Khushi, vrei să vin la tine? Atunci, trebuie să rup grilajul ăsta. Khushi, sunt cu tine, chiar aici. Trebuie să rup grilajul ca să vin lângă tine. Khushi, nu! O fac eu. Ai să te rănești. Tu coboară. Khushi, am spus să cobori.
Khushi: Nu, eu...
Arnav: Khushi, du-te acum. Cu grijă. Khushi, ești bine?
Khsuhi: Am coborât în siguranță. Sunt bine. Arnav ji!
Arnav: Sunt aici, Khushi. Sunt chiar aici. Voi veni în partea ta după ce voi rupe grilajul. Bine? Calmează-te.

Om: Mănâncă asta.
Khsuhi: Nu vreau să mănânc.
Om: Mănâncă în liniște. Nu vorbi prea mult. Altfel am să te lovesc puternic. Ai uitat ultima lovitură? Mănâncă!

Khsuhi: Arnav ji!
Arnav: Te-a lovit?
Khushi: Într-un fel a fost mai bine. Altfel, cum te-aș fi găsit?
Arnav: Khushi, de ce a fost nevoie să vii aici? Cum ai reușit să ajungi aici? Te-a lovit... Dacă ți s-ar fi întâmplat ceva? De ce a fost nevoie să-ți asumi un astfel de risc? Khsuhi, ce e atât de comic? De ce râzi?
Khushi: Au trecut atâtea zile de când m-ai certat!
Arnav: Voi rupe asta. Khushi, ai spus că ai știut că sunt în necaz. Cum a fost posibil să știi?

Arnav: Khushi, te iubesc!

Om: Ești nervoasă pe mine pentru că te-am lovit?
Arnav: Nu îndrăzni s-o atingi, tu...
Khushi: Arnav ji! Arnav ji!

Ultima editare efectuata de catre narcisa in Joi 31 Mai 2012, 9:48 pm, editata de 2 ori
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Joi 31 Mai 2012, 9:21 pm

iulianagl a scris:

Fac si ei dragoste rurala. Smile Smile

Nu-mi vine sa cred.... ce promo!!! Nu cumva viseaza vreunul dintre ei.....Poate ea, ca si asa a fost lovita la cap....
Dar mi-ar place sa fie adevarata scena sa nu fie vis..... si sa ramana si insarcinata... Smile
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 31 Mai 2012, 9:30 pm

tiberici a scris:

Nu-mi vine sa cred.... ce promo!!! Nu cumva viseaza vreunul dintre ei.....Poate ea, ca si asa a fost lovita la cap....
Dar mi-ar place sa fie adevarata scena sa nu fie vis..... si sa ramana si insarcinata... Smile
Poate e adevărată. Când a văzut că Khushi e în pericol și-o fi zis că mai bine o face el decât să o facă altul.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 31 Mai 2012, 9:58 pm

narcisa a scris:
Poate e adevărată. Când a văzut că Khushi e în pericol și-o fi zis că mai bine o face el decât să o facă altul.

Mi se pare corect ce spui si ce crede el de ce sa atentezi altcinea la...Khushi cand poate el sa atenteze la ce-i al lui. Smile Ce nebuna esti Narci uite cum ma provoci.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 31 Mai 2012, 10:01 pm

Ce ma bucur ca e de acord si el ca Khushi la gasit.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 31 Mai 2012, 10:05 pm

De parca ar fi coborat de la etajul 10 de e atat de ingrijorat. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Joi 31 Mai 2012, 10:05 pm

iulianagl a scris:

Mi se pare corect ce spui si ce crede el de ce sa atentezi altcinea la...Khushi cand poate el sa atenteze la ce-i al lui. Smile Ce nebuna esti Narci uite cum ma provoci.
Dar și ție îți place să fii provocată. Smile Smile
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de tiberici Joi 31 Mai 2012, 10:07 pm

iulianagl a scris:Ce ma bucur ca e de acord si el ca Khushi la gasit.

Nebunaticii si pt ca tot s-au regasit nu s-au dus repede acasa...... au facut un ocol ...in fan Smile
sa-si explice unu altuia sentimentele...

-------

https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/viewtopic.forum?t=536
tiberici
tiberici
vip
vip

Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 40 din 40 Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum