Poze
+5
Admin_dea05
iulianagl
anyta
lica54
petronela
9 participanți
Pagina 20 din 40
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Re: Poze
petronela a scris:
Deci..au facut poze impreuna ??!! Drashti si Vivian ...
Bine era....dar editare...
eu asa cred ca poza cu ei doi e editarea unui fan..
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Deci..au facut poze impreuna ??!! Drashti si Vivian ...
eu asta cred ca e poza originala
Andreea_Miha- vip
Ma intrebam si eu ..mi s-a parut ceva ciudat la poza...daca nu au facut ei, au facut fanii..ce noroc au cu asemenea fani...Andreea_Miha a scris:
eu asta cred ca e poza originala
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 56
petronela a scris:
Ma intrebam si eu ..mi s-a parut ceva ciudat la poza...daca nu au facut ei, au facut fanii..ce noroc au cu asemenea fani...
da..noroc cu fani...dar ar fi fost frumos sa faca o poza amandoi cu premiu...ca pana la urma cuplu lor a luat premiu si nu el si sotia.
Da sunt uni fani care fac niste editari atat de bune ca nici nu iti dai seama...eu am patit de cateva ori noroc ca aparea si poza originala...
Andreea_Miha- vip
Eu cand am vazut-o chiar am fost surprinsa...apoi am revazut poza cu dolofana si m-am lamurit....oare cat are de gand sa mai creasca madam Dsena __!!! ...Andreea_Miha a scris:
da..noroc cu fani...dar ar fi fost frumos sa faca o poza amandoi cu premiu...ca pana la urma cuplu lor a luat premiu si nu el si sotia.
Da sunt uni fani care fac niste editari atat de bune ca nici nu iti dai seama...eu am patit de cateva ori noroc ca aparea si poza originala...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 56
si eu cind am vazut mi sa parut cai poza adevarat dar cind mam uitat mai bine am vazut rochia rosa dupa madhu si miam dat siama ca nui o paza adevarata si aveti dreptate puteau sa faca o paza impreuna ca filmul e cu ei nu cu dinsu si sotia lui .
victoria- vip
Data de inscriere : 21/09/2012
Varsta : 28
puate e insarcinata dar nu cred si nui fuarte grasa la picioare e slaba putin la burta si la fun dar nui nimic bine ca sia gasit un sot bun . sunt fete fuarte frumuase dar nu isi pot gasi printul lor dar ia la gasit sii norocuasa
victoria- vip
petronela a scris:
Eu cand am vazut-o chiar am fost surprinsa...apoi am revazut poza cu dolofana si m-am lamurit....oare cat are de gand sa mai creasca madam Dsena __!!! ...
si eu prima data cand ai pus-o dar mi-am adus aminte ca pe covorul rosu am vazut azi clipuri si el a fost cu sotia si ea singura ...si m-am gandit ca nu aveau cum face poza pe convorul rosu...daca era facut altundeva aveau sanse sa ma pacaleasca
Andreea_Miha- vip
victoria a scris:si eu cind am vazut mi sa parut cai poza adevarat dar cind mam uitat mai bine am vazut rochia rosa dupa madhu si miam dat siama ca nui o paza adevarata si aveti dreptate puteau sa faca o paza impreuna ca filmul e cu ei nu cu dinsu si sotia lui .
Eu inteleg ca isi iubeste sotia putea sa faca poze cu ea nu e o porblema dar trebuia si cu colega pt ca si datorita ei si cuplui lor e acolo si a luat si acel premiu...
Andreea_Miha- vip
su de acord cu tine trebuia si poza cu drashti nu im palce asa parca nu se cunosc
victoria- vip
victoria a scris:su de acord cu tine trebuia si poza cu drashti nu im palce asa parca nu se cunosc
macar daca nu pt ei pt fani...care ia votat...
Andreea_Miha- vip
da nu imi place cind fac asa eu cred ca ei trebuiau sa vina impreuna el sotia si drashti
victoria- vip
victoria a scris:da nu imi place cind fac asa eu cred ca ei trebuiau sa vina impreuna el sotia si drashti
da asa trebuia ...tot sunt prietene...
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha- vip
Pagina 20 din 40 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» Ezel - serial turcesc difuzat pe ATV TR
» 1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» Gönülçelen - Pictures from shooting , pictures with fans- poze de la filmari, poze cu fani
» Kara para ask - poze
» Poze
» 1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» Gönülçelen - Pictures from shooting , pictures with fans- poze de la filmari, poze cu fani
» Kara para ask - poze
» Poze
Pagina 20 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum