Serialesitelenovelet
36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+5
gix
dubaisport
michiper68
victorelalove
DENISA
9 participanți

Pagina 15 din 43 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43  Urmatorul

In jos

36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty Re: 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de michiper68 Vin 25 Mai 2012, 12:17 pm

victorelalove a scris:

36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 539466
Ce-i drept pe scaunul ala arata intr-un mare fel . Ce o avea in cap hilara ? I-a dat un tamburel ...

bine ca nu i-a dat un scaunel din ala micutz ca matura podeaua cu tuguiul. se vede diferenta. cum sta ofilitul de baba si cum sta virilul engin. si-a pus el mainile in fatza dar tot se vede din avion. il hraneste fatmagul acum, s-a prins ca trebuie vitaminizat, il hidrateaza. intentionat i-a pus kerim atata apa in pahar sa se trezeasca ea noaptea sa se duca la buda si sa treaca peste el. a inchis si usha sa aiba pedici pe drum si sa cada peste el... a pacalit-o ca vrea doar sa o miroasa, ushos ushor va taia din pat cat sa incapa amadoi unul peste altul si atat.
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti

Sus In jos

36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 Empty Re: 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Vin 25 Mai 2012, 12:24 pm

michiper68 a scris:

bine ca nu i-a dat un scaunel din ala micutz ca matura podeaua cu tuguiul. se vede diferenta. cum sta ofilitul de baba si cum sta virilul engin.
Da . Bine ca nu i-a dat un scaun si mai mic . Smile
Engin merge mult mai tantos ca in sezonul 1 . Atunci era mai cocosat .Acum este o incantare sa te uiti la el . 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 283516 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 283516 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 283516

Da ...Gullia nici nu va sti ce i s-a intamplat . Kerim este totusi un smecher . cupidon
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 25 Mai 2012, 12:29 pm

victorelalove a scris:
Da . Bine ca nu i-a dat un scaun si mai mic . Smile
Engin merge mult mai tantos ca in sezonul 1 . Atunci era mai cocosat .Acum este o incantare sa te uiti la el . 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 283516 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 283516 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 283516

Da ...Gullia nici nu va sti ce i s-a intamplat . Kerim este totusi un smecher . cupidon

barbat!!! crezi ca nu stiu toti din instict cum sa ajunga la tunel!! flori i-a luat, ingrijorat a fost, ceva ceva se intampla. oricat de hard o fi fost momentul polenizarii cred ca mai hard a fost tuguiul, atata de hard incat fatmagul abandoneaza rochiile alea jenante si se imbraca frumos, oarecum frumos, aseaza masa si il asteapta numai zambet. si apoi seara zbag spre el. cred ca a fost incantata. mai vrea.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 25 Mai 2012, 12:35 pm

michiper68 a scris:

barbat!!! crezi ca nu stiu toti din instict cum sa ajunga la tunel!! flori i-a luat, ingrijorat a fost, ceva ceva se intampla. oricat de hard o fi fost momentul polenizarii cred ca mai hard a fost tuguiul, atata de hard incat fatmagul abandoneaza rochiile alea jenante si se imbraca frumos, oarecum frumos, aseaza masa si il asteapta numai zambet. si apoi seara zbag spre el. cred ca a fost incantata. mai vrea.
Ma uitam la el cand mergea la masina cu Gullia si si Deniz . Cat de increzator este ! Si apoi cand alerga spre casa . Waw ...si modul in care alearga i s-a schimbat . 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 283516 Ce-mi place de el .

Gullia saracuta , nu stie cum sa-i spuna ca ar vrea ceva . ar mai vrea ceva- ul . A tipat ea la el ...s-a rastit ...a urlat ...si el ...o Doamne , el ! Calm ... ca de fiecare data . El si cand se cearta este calm .
Tuguiul a fost hard . Asa a spus si Gullia . O mica eroare de traducere . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 25 Mai 2012, 12:38 pm

victorelalove a scris:
Ma uitam la el cand mergea la masina cu Gullia si si Deniz . Cat de increzator este ! Si apoi cand alerga spre casa . Waw ...si modul in care alearga i s-a schimbat . 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 283516 Ce-mi place de el .

Gullia saracuta , nu stie cum sa-i spuna ca ar vrea ceva . ar mai vrea ceva- ul . A tipat ea la el ...s-a rastit ...a urlat ...si el ...o Doamne , el ! Calm ... ca de fiecare data . El si cand se cearta este calm .
Tuguiul a fost hard . Asa a spus si Gullia . O mica eroare de traducere . Smile

clar. the hard tzugui. the best. nu stia ce sa-i mai faca fatmagul./ a intrat in fiblitatzii cand a auzit ca el a vrut sa o paraseasca. s-a isterizat rau. de aia s-a certat cu mukko. cred ca si cu vecinele se va certa daca il va ruga vreuna pe kerim sa-i care sacosha.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 25 Mai 2012, 12:42 pm

michiper68 a scris:

clar. the hard tzugui. the best. nu stia ce sa-i mai faca fatmagul./ a intrat in fiblitatzii cand a auzit ca el a vrut sa o paraseasca. s-a isterizat rau. de aia s-a certat cu mukko. cred ca si cu vecinele se va certa daca il va ruga vreuna pe kerim sa-i care sacosha.
Da . Ea de asta s-a suparat . A avut el puterea sa o paraseasca ?????? 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2743637754 Smile Dar bine ca a aflat asta Gullia . Acum sta si se gandeste de 2 ori inainte sa mai faca pe bosumflicea . Cred ca ii venea sa urle cand a aflat ca el plecase cu gand de parasire .
Nu ai vazut-o ca si-a luat cea mai cea rochie ? Era rochia din episodul 62 ( cand s-au sarutat ) . Asta o fi tot cu apropo ? Smile

Vecinele sa fie atente . Face urat Gullia !!! Smile Smile Smile Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 25 Mai 2012, 12:46 pm

victorelalove a scris:
Da . Ea de asta s-a suparat . A avut el puterea sa o paraseasca ?????? 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2743637754 Smile Dar bine ca a aflat asta Gullia . Acum sta si se gandeste de 2 ori inainte sa mai faca pe bosumflicea . Cred ca ii venea sa urle cand a aflat ca el plecase cu gand de parasire .
Nu ai vazut-o ca si-a luat cea mai cea rochie ? Era rochia din episodul 62 ( cand s-au sarutat ) . Asta o fi tot cu apropo ? Smile

Vecinele sa fie atente . Face urat Gullia !!! Smile Smile Smile Smile

urat , urat!!! ca la usha cortului. nu numai ca a paruit-o pe mukko dar a scuipat-o. vaiii ce urat!! mai bine ii arunca un ghiveci in cap!! dar asha... kerim trebuia sa stea cu umbrela deschisa ca era nervoasa rau. atata a scuturat din cap ca am crezut ca i se va deshuruba. acum urmaresc din nou secventa cu scaunelul si baba. dupa trec la secventa cand a luat ruleta in mana si a desfacut-o 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2743637754. nu intelegeam ce vrea sa masoare dar noroc ca a sunat telefonul ..
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 25 Mai 2012, 12:50 pm

michiper68 a scris: dupa trec la secventa cand a luat ruleta in mana si a desfacut-o 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 2743637754. nu intelegeam ce vrea sa masoare dar noroc ca a sunat telefonul ..

Si cand taia bucata aia de fier ...statea interesant . Avea piciorul stang pus mai sus . 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 248946 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 248946 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 248946

Asta a fost facuta tot pentru a ne da noua PALPITATII LA CORASON . Ce credeti ca vreau sa masor ? cupidon cupidon cupidon
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 25 Mai 2012, 12:56 pm

victorelalove a scris:

Si cand taia bucata aia de fier ...statea interesant . Avea piciorul stang pus mai sus . 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 248946 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 248946 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 248946

Asta a fost facuta tot pentru a ne da noua PALPITATII LA CORASON . Ce credeti ca vreau sa masor ? cupidon cupidon cupidon

telefonul il masura. avea comenzi baiatul. suda. datta trecuta facea garduri acum suda barele. le taia si le suda. e foarte priceput. dar biletele alea pt australia chiar inseamna ceva? sau era doar invitatia ca nu m-am prins. poate se duc intr-o scurta vizita.

la beren a aparut un interviu pro beren in care ece povesteste si despre inceputurile la fatmagul. nu e o vorba despre engin dar faptul ca arata cat de entuziasmata a fost beren de proiect si faptul ca noi stim ca ea l-a vrut pe engin...spune multe. daca vreti articolul il pun. eu cred ca ea l-a convins si pe engin, ea a vorbit cu el. serialul a inceput cu scandal, nu cred ca i-a fost ushor lui engin sa accepte.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 25 Mai 2012, 12:59 pm

michiper68 a scris:

telefonul il masura. avea comenzi baiatul. suda. datta trecuta facea garduri acum suda barele. le taia si le suda. e foarte priceput. dar biletele alea pt australia chiar inseamna ceva? sau era doar invitatia ca nu m-am prins. poate se duc intr-o scurta vizita.

Nu ma intereseaza ce spune vrea femeie din serialul asta . Nu sunt feminista . Rusine sa-mi fie . Bad , bad ... Smile
Pe mine ma intereseaza Engin . 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 283516

Da . Arata bine cand sudeaza si taie ...si mestereste . Dar pare ca stie ce trebuie facut . Cred ca se pricepe la asta . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 25 Mai 2012, 1:00 pm

michiper68 a scris: eu cred ca ea l-a convins si pe engin, ea a vorbit cu el. serialul a inceput cu scandal, nu cred ca i-a fost ushor lui engin sa accepte.
Si cum l-a convins ? :nh8:
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 25 Mai 2012, 1:02 pm

victorelalove a scris:

Nu ma intereseaza ce spune vrea femeie din serialul asta . Nu sunt feminista . Rusine sa-mi fie . Bad , bad ... Smile
Pe mine ma intereseaza Engin . 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 283516

Da . Arata bine cand sudeaza si taie ...si mestereste . Dar pare ca stie ce trebuie facut . Cred ca se pricepe la asta . kiss

nu ai vazut ce falange are!!! si ditamai palmele. daca se straduia strangea tot cearceaful ala in palme. nu mi-a placut cand s-a aplecat sa o imbratiseze pe fatmagul. bine ca a avut meltem tocuri mari si le-a lasat pe strada si fatmagul are espadrile in picioare. sa-i dea pantofi cu toc de 15 centimetrii ca s-a cocoshat baiatul!
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 25 Mai 2012, 1:04 pm

victorelalove a scris:
Si cum l-a convins ? :nh8:

ea stie!!! l-a frecat la coarda sensibila!! i-o fi zis ca ii e greu sa filmeze violul langa niste actori necunoscuti si are nevoie de el acolo ca prieten. si apoi , actiunea cere prietenia intre actorii din rol principal. la cum se tuguiaza engin eu nu cred ca e doar prietenie dar amandoi sunt prea timizi.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 25 Mai 2012, 1:04 pm

michiper68 a scris:

nu ai vazut ce falange are!!! si ditamai palmele. daca se straduia strangea tot cearceaful ala in palme. nu mi-a placut cand s-a aplecat sa o imbratiseze pe fatmagul. bine ca a avut meltem tocuri mari si le-a lasat pe strada si fatmagul are espadrile in picioare. sa-i dea pantofi cu toc de 15 centimetrii ca s-a cocoshat baiatul!

Da . Si pe mine ma aduce la disperare imbratisarile . El este inalt , inalt si masiv pe langa ea ... si se apleaca mult . Chin . 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 3402550389
Cu palmele ii acopera tot capul Berenei . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 25 Mai 2012, 1:06 pm

michiper68 a scris:... la cum se tuguiaza engin eu nu cred ca e doar prietenie dar amandoi sunt prea timizi.

36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 539466 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 539466 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 539466 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 539466 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 539466 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 539466
Saracul .
Si ai vazut ca acum a avut mai multe cearsafuri peste el . Dar degeaba .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 25 Mai 2012, 1:09 pm

victorelalove a scris:

Da . Si pe mine ma aduce la disperare imbratisarile . El este inalt , inalt si masiv pe langa ea ... si se apleaca mult . Chin . 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 3402550389
Cu palmele ii acopera tot capul Berenei . Smile

scenaristele se bazau pe beren si personajul fatmagul, kerim era doar creionat pe acolo, de decor. lumea trebuia sa cada pe spate de drama fatmagulei. si lumea l-a iubit pe kerim. neasteptat pt ele. suparator pt ele. cine-si mai aduce aminte de drama fatmagulei. presa scrie de drama lui kerim.
in alta ordine de idei musa uzunlar a fost genial aseara. foarte bun actorul. sigur, e incredibil cat de bine se misca el dupa tot de i s-a intamplat, dar cum vorbea si cum statea cu gura a fost foarte bun. pana la urma are doar o pareza, eu ma apteptam sa stea in carucior.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 25 Mai 2012, 1:10 pm

victorelalove a scris:

36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 539466 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 539466 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 539466 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 539466 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 539466 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 15 539466
Saracul .
Si ai vazut ca acum a avut mai multe cearsafuri peste el . Dar degeaba .

daaa. cearceafuri peste cearceafuri. sti ce nu am observat? exact cand sa se culce, si-a scos papucii si nu am vazut daca avea sau nu shosete, ma interesau degetele lui de la picioare..
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 25 Mai 2012, 1:11 pm

michiper68 a scris:

scenaristele se bazau pe beren si personajul fatmagul, kerim era doar creionat pe acolo, de decor. lumea trebuia sa cada pe spate de drama fatmagulei. si lumea l-a iubit pe kerim. neasteptat pt ele. suparator pt ele. cine-si mai aduce aminte de drama fatmagulei. presa scrie de drama lui kerim.
Da . Oricum cred ca are legatura si cu Engin Akyurek . Aici este slabiciunea . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 25 Mai 2012, 1:12 pm

michiper68 a scris:

daaa. cearceafuri peste cearceafuri. sti ce nu am observat? exact cand sa se culce, si-a scos papucii si nu am vazut daca avea sau nu shosete, ma interesau degetele lui de la picioare..
Nu i-ai vazut niciodata degetele de la picioare ?
Sunt superbe . Am postat acum cateva zile poza cu ele . Nu ai vazut-o ?
Am sa o caut . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 25 Mai 2012, 1:16 pm

victorelalove a scris:
Da . Oricum cred ca are legatura si cu Engin Akyurek . Aici este slabiciunea . kiss

engin e foarte bun si credibil. ma uitam aseara la erdogan , cand auzea el voci, ca nu putea sa auda altceva, si isi dusese mainile la frunte, cat de fals parea, ca un robotzel. selim vopsit roscat e hidos, parca-i fantoma de la opera.
rahmi a fost foarte bun, e simpatic foc, si cand facea pe durul si cand radea tant cu vecina, gospodina.

fanii sunt ingrijorati de ce va face mukko. se pare ca ultima batalie va fi cu mukko, care e razbunatoare. munir va incerca sa fuga din tzara cu banii stransi, baietzii sunt la inchisoare dar mukko...ea va fi balaurul .
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 25 Mai 2012, 1:16 pm

victorelalove a scris:
Nu i-ai vazut niciodata degetele de la picioare ?
Sunt superbe . Am postat acum cateva zile poza cu ele . Nu ai vazut-o ?
Am sa o caut . kiss

le-am ratat!!! vreau degetzelele lui de la picioare!!
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 25 Mai 2012, 1:18 pm

michiper68 a scris:
fanii sunt ingrijorati de ce va face mukko. se pare ca ultima batalie va fi cu mukko, care e razbunatoare. munir va incerca sa fuga din tzara cu banii stransi, baietzii sunt la inchisoare dar mukko...ea va fi balaurul .
Da . Mukko este ultimul inamic ...si cel mai periculos . Periculos ca au tinut-o in casa .
Dar cred ca asta este sfarsitul ei . Nu cred ca va ramane cu Rahmi .

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Vin 25 Mai 2012, 1:20 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 25 Mai 2012, 1:19 pm

michiper68 a scris:

le-am ratat!!! vreau degetzelele lui de la picioare!!
Exacutat ! Sa traiti !

kiss
Nu este prea clara poza ...dar am sa mai caut .  

Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Dum 10 Noi 2013, 4:31 pm, editata de 1 ori
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 25 Mai 2012, 1:21 pm

victorelalove a scris:
Da . Mukko este ultimul inamic ...si cel mai periculor . Periculos ca au tinut-o in casa .
Dar cred ca asta este sfarsitul ei . Nu cred ca va ramane cu Rahmi .

nici eu nu cred, dar ar fi pacat pt rahmi ca personaj sa ramana fara copii. mukko o sa dispara pur si simplu. ea va pleca singura, cu coada-ntre picioare. fanii cred ca mukko va depune marturie contra lui fatmagul dar erdo va marturisi, exista biletzelul lui erdogan, in care el povesteste exact. chiar par infranti si obositi si reshat si erdo. selim se mai zbate, dar e inutil.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 25 Mai 2012, 1:22 pm

victorelalove a scris:

Exacutat ! Sa traiti !

kiss
Nu este prea clara poza ...dar am sa mai caut .  

superbe!!! are degetul al doilea mai scurt decat primul. nu va ramane vaduv. mai bine burlac. Smile Smile
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 15 din 43 Înapoi  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 29 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum