Serialesitelenovelet
36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+5
gix
dubaisport
michiper68
victorelalove
DENISA
9 participanți

Pagina 26 din 43 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43  Urmatorul

In jos

36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 Empty Re: 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de michiper68 Sam 26 Mai 2012, 6:15 pm

victorelalove a scris:

Smile Smile Smile
Asta inseamna mechul ????
Offffffff ... si cat ne placea noua mechul . Cata dezamagire ... ca nu exista . Sau exista sub forma multor necunoscuti . Smile

da. eu am crezut ca e pe persoana fizica, dar nu...e ceva abstract, o multitudine de mechuli , unii le brodeau, unii nu si de aceea nu intelegeam de ce uneori sunt date bine si alteori nimic nu e ca in indicii.
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti

Sus In jos

36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 Empty Re: 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Sam 26 Mai 2012, 6:18 pm

michiper68 a scris:

da. eu am crezut ca e pe persoana fizica, dar nu...e ceva abstract, o multitudine de mechuli , unii le brodeau, unii nu si de aceea nu intelegeam de ce uneori sunt date bine si alteori nimic nu e ca in indicii.
Da ...si mechuli fiecare cu modalitatile lor de a obtine indicii . Unii le-or fi luat pe bune ...altii le visau . Smile
Acum eu ma intreb : Ne-au spus sa ne culcam copii devreme . Cu sotii ce facem ? Smile

36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 181a14
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 26 Mai 2012, 6:23 pm

victorelalove a scris:
Da ...si mechuli fiecare cu modalitatile lor de a obtine indicii . Unii le-or fi luat pe bune ...altii le visau . Smile
Acum eu ma intreb : Ne-au spus sa ne culcam copii devreme . Cu sotii ce facem ? Smile

depinde. daca sotzii sunt gelosi trebuie culcatzi. daca sotzii functioneaza normal , nu au blocaje trebuie culcati. dar...sotzii cu blocaje trebuie tinuti langa , la fel si sotzii care mai uita ca sunt si sotzi si adorm la preludiu, aia trebuie pastrati.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 26 Mai 2012, 6:26 pm

michiper68 a scris:

depinde. daca sotzii sunt gelosi trebuie culcatzi. daca sotzii functioneaza normal , nu au blocaje trebuie culcati. dar...sotzii cu blocaje trebuie tinuti langa , la fel si sotzii care mai uita ca sunt si sotzi si adorm la preludiu, aia trebuie pastrati.

Smile Smile Smile
Da . Sa vezi acum comentarii de la fane . Ceva de genul : Luati aminte guys ... ca astea sunt genul de mesaje cand saruta Kerim . Smile Smile Smile
Dar nu cred ca avem polenizare ... nu avem de unde . Gullia este traumatizata ...Kerim este blocat .
Poate in ultimul episod . Joi cred ca altul este motivul pentru care trebuie culcati copii devreme . Are de-a face cu vreo salvare de la viol a vecinei . kiss

36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 2rwtgf6
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 26 Mai 2012, 6:30 pm

36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 Epfatmagul
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 26 Mai 2012, 6:33 pm

victorelalove a scris:

Smile Smile Smile
Da . Sa vezi acum comentarii de la fane . Ceva de genul : Luati aminte guys ... ca astea sunt genul de mesaje cand saruta Kerim . Smile Smile Smile
Dar nu cred ca avem polenizare ... nu avem de unde . Gullia este traumatizata ...Kerim este blocat .
Poate in ultimul episod . Joi cred ca altul este motivul pentru care trebuie culcati copii devreme . Are de-a face cu vreo salvare de la viol a vecinei . kiss

au zis ca va fi. poate cade intamplator fatmagul peste el. el in pozitia culcat e pregatit, si sta cu mainile pe copac, are sanse 99% fatmagul sa nimereasca.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 26 Mai 2012, 6:34 pm

michiper68 a scris:

36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 539466 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 539466 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 539466
Nu se va intampla nimic . Cred ca are de-a face cu altceva ... nicidecum cu vreo polenizare .

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 26 Mai 2012, 6:35 pm

michiper68 a scris:

au zis ca va fi. poate cade intamplator fatmagul peste el. el in pozitia culcat e pregatit, si sta cu mainile pe copac, are sanse 99% fatmagul sa nimereasca.
Eu pana nu vad nu cred . Nu are de unde sa vina doarinta de a face sex .
Astia asa raman pana la adanci batraneti . Ea o ciudata si el un blocat . stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 26 Mai 2012, 6:36 pm

victorelalove a scris:

36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 539466 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 539466 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 539466
Nu se va intampla nimic . Cred ca are de-a face cu altceva ... nicidecum cu vreo polenizare .

o simulare. o semipolenizare. pentru inceput . sa nu faca fanii pusee de tensiune. o sa vedem genunchii lui engin. si coatele lui beren. plus laba piciorului lui engin si platfusul lui beren... si apoi repede tarta cu capsuni ca nu am mai vazut-o de mult.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 26 Mai 2012, 6:36 pm

victorelalove a scris:
Eu pana nu vad nu cred . Nu are de unde sa vina doarinta de a face sex .
Astia asa raman pana la adanci batraneti . Ea o ciudata si el un blocat . stupid

cred ca mai dau o cafea , dar eu zic ca avem polenizare. chiar o sa avem.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 26 Mai 2012, 6:37 pm

michiper68 a scris:

o simulare. o semipolenizare. pentru inceput . sa nu faca fanii pusee de tensiune. o sa vedem genunchii lui engin. si coatele lui beren. plus laba piciorului lui engin si platfusul lui beren... si apoi repede tarta cu capsuni ca nu am mai vazut-o de mult.
Nici macar ... kiss

36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 2dv7ejs
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 26 Mai 2012, 6:38 pm

victorelalove a scris:
Nici macar ... kiss

]

macar laba piciorului!!
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 26 Mai 2012, 6:39 pm

o sa scriu la ay yapim sa dea polenizarea ca sunt acasa. sa o vad in liniste. macar atata sa faca pt unicul fan strain care a vazut tot serialul, de la inceput... merit si eu o polenizare in direct.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 26 Mai 2012, 6:39 pm

o polenizare a lor, nu altfel...
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 26 Mai 2012, 6:40 pm

michiper68 a scris:

cred ca mai dau o cafea , dar eu zic ca avem polenizare. chiar o sa avem.
Ok . Eu spun ca nu . Macar sa dau cafeau .
Dar nu mai cred in nimic . Si nici nu mai astept momentul . Mi s-a luat . stupid

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 26 Mai 2012, 6:42 pm

michiper68 a scris:o sa scriu la ay yapim sa dea polenizarea ca sunt acasa. sa o vad in liniste. macar atata sa faca pt unicul fan strain care a vazut tot serialul, de la inceput... merit si eu o polenizare in direct.

Smile Smile Smile
Da . Va spune Engin inainte sa inceapa ...asta este pentru Michi !!!! cupidon cupidon cupidon Smile kiss

36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 Fp826r
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 26 Mai 2012, 6:42 pm

victorelalove a scris:
Ok . Eu spun ca nu . Macar sa dau cafeau .
Dar nu mai cred in nimic . Si nici nu mai astept momentul . Mi s-a luat . stupid

sunt optimista. am zis de ep de joi ca nu are ce sa-mi placa dupa indicii si a fost un ep reushit. pe o scara de la 1 la 5 a fost de 3. si am fost surprinsa ca asteptam dezastrul. asha ca...poate si-a limpezit creierashul ei mic si inutil geniala si a scris 2 vorbe deshtepte. macar sa-i lase pe ei sa improvizeze si tot ar fi ceva...
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 26 Mai 2012, 6:43 pm

victorelalove a scris:

Smile Smile Smile
Da . Va spune Engin inainte sa inceapa ...asta este pentru Michi !!!! cupidon cupidon cupidon Smile kiss

]

exact!!! laba piciorului pt michi!!! sa se sature!
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 26 Mai 2012, 6:46 pm

michiper68 a scris:

sunt optimista. am zis de ep de joi ca nu are ce sa-mi placa dupa indicii si a fost un ep reushit. pe o scara de la 1 la 5 a fost de 3. si am fost surprinsa ca asteptam dezastrul. asha ca...poate si-a limpezit creierashul ei mic si inutil geniala si a scris 2 vorbe deshtepte. macar sa-i lase pe ei sa improvizeze si tot ar fi ceva...

Vom vedea . Dar nu cred ca va fi cine stie ce motiv . Culcam degeaba copii . Smile

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 26 Mai 2012, 6:47 pm

michiper68 a scris:

exact!!! laba piciorului pt michi!!! sa se sature!

Te saturi doar cu atat ?
Eu vreau mai mult . Macar cum era la plaja in primul episod . Poate sa joace si volei . Nu ma supar . Poate sa nici nu fie Gullia in peisaj . Smile

36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 28r1iv
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 26 Mai 2012, 6:48 pm

victorelalove a scris:

Vom vedea . Dar nu cred ca va fi cine stie ce motiv . Culcam degeaba copii . Smile

eu o culc. nu ca e mare nu trebuie culcata. o hranesc inainte, ma incui in camera cu supa langa mine, crantzanele sau ceva dulce , paharul cu apa si stau sa astept. poate acum ca a zis baba de copii ...poate ca prea a ramas pe ganduri fatmagul cand a vazut copilul lui asu...o fi fost vreun semn...
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 26 Mai 2012, 6:50 pm

victorelalove a scris:

Te saturi doar cu atat ?
Eu vreau mai mult . Macar cum era la plaja in primul episod . Poate sa joace si volei . Nu ma supar . Poate sa nici nu fie Gullia in peisaj . Smile

si ca fond muzicat un bocet!! o sa avem o polenizare reushita pe un cantec de jale si de smuls parul din cap.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Sam 26 Mai 2012, 6:52 pm

michiper68 a scris:

eu o culc. nu ca e mare nu trebuie culcata. o hranesc inainte, ma incui in camera cu supa langa mine, crantzanele sau ceva dulce , paharul cu apa si stau sa astept. poate acum ca a zis baba de copii ...poate ca prea a ramas pe ganduri fatmagul cand a vazut copilul lui asu...o fi fost vreun semn...
Smile Smile Smile
Da. Copii totusi sa fie culcati . Ca sa stam si noi linistite .
S-o hotara Kerim sa ...masoare . Ca ne-a ramas dator de episodul trecut . Smile
O sta tot in pozitia banca ...si cand este dezbracat ? cupidon

36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 26 2aafw9h
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 26 Mai 2012, 6:52 pm

stai ca mai avem indicii!

FGSN excitment storm continues this week. this week a new surprise is waiting for the viewers. this week's news came, kerim and Fg's reunion is so near. put the kids to sleep early.

michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 26 Mai 2012, 6:53 pm

ce inseamna so near? iar trece pe langa tunel?
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 26 din 43 Înapoi  1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 34 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum