Serialesitelenovelet
36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+5
gix
dubaisport
michiper68
victorelalove
DENISA
9 participanți

Pagina 39 din 43 Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43  Urmatorul

In jos

36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 Empty Re: 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de michiper68 Dum 27 Mai 2012, 1:24 am

vic ma duc la culcare ca mi se inchid ochii

noapte buna!
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti

Sus In jos

36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 Empty Re: 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Dum 27 Mai 2012, 1:24 am

michiper68 a scris:
daaa. avem nevoie de o polenizare rapid sa ne inveselim. nici turcii nu stau prea bine , si ei au nevoie de opolenizare fatmagulkerinoasa.
Daaaaaaaaa ... de asta isi vor culca copii si socrii si sotii . Sa doarma toti ... sa se poata desfasura Kerim . 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 248946 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 248946 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 248946

36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 155656 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 155656 Michi !!! kiss
Noapte buna !!! kiss 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 2074734341 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 1770706045 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 720534

36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 155656 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 155656 Gix !! kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 27 Mai 2012, 9:45 am

buna dimineata tuturor !!!

36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 555236_442954365715817_1530782003_n

cafea 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 361157 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 772202 36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 2958748929
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 27 Mai 2012, 10:59 am

neatza. un comentariu frumos ca fanii au timp sa scrie romane!

By:Tj Sienna
My 11 year old son Fadel comes to me and say "mom, there is something weird on ur phone". Me "what's that". F: "well, there r 25 pics of Kerim (hey call him kerim, he's Engin only to me hehehee) and only one of dad! " Needless to say I fell over from laughter! Then I got a hold of myself and told him: "ur dad's face is the light that gives my eyes sight, so I don't need a pictures to see him!". The little jerk (my baby awww) replies: "oh really? If u love him so much, then what's Kerim to you?". Surprisingly, I got speechless and used my "MoM" authority to get him in the shower, loool! But I really got to thinking, what's Engin to each of us? What's this enigma that seems to take over our lives and thoughts and makes us rush through all our responsibilities so that we can watch him or chat about him or look for all our answers about him through the pages of FB! Fans love celebrities, is that real or delusions - I'm not belittling anyone's feelings or questioning them, I'm actually questioning myself! Engin Akyurek is deserving or every sweet, pure, honest feeling, of every beautiful phrase or thought sent his way! Not that I give myself the right be judge of who deserves what, especially someone that I believe is an amazing person b4 being the brilliant actor we all know and love! "Love"....there we go again! I promise I didn't mean to write it, it just slipped out of me! My questions, though, comes out from my understanding of love... For me, love is when ur child keeps u awake all through the night for no good reason and u still find sweet secrets whisper in their ears and u tell them no baby is more loved, no baby is more beautiful, that no one is more dear to ur heart (though u say the same exact things to each of ur children).Love is when a husband comes home venting unfair frustration and u find urself suddenly smiling to him just because... Love is when a wife is chubbier than should be and his answer to her diet struggles is "would u stop loving me if I get deformed for any reason? I don't care for if ur overweight, its just a little extra meat" lloool! Love is when a mother looses her 14 year old son in a freak accident and insists on seeing the doctor to know if he 'suffered' b4 he died! Love is when ur child sucks the life out of u and u STILL feel guilty upon punishing them! Love is when ur very old and ur wifes tells u ur still her hero. Its is when uv been married for a long time and fate deals u one test after the other and he's still the pulse that gives ur heart life. It is accepting ur loved ones and understanding them for who they r! Love is the hardships b4 being the joys! Its loving through sorrows b4 loving in happy times! Romeo and juliet were mentioned the other day, I've always wondered, if they hadn't been so young, would they have died for each other? Or if they were allowed to love, would there love have stayed so strong? But that's the genius of shakespear, creating the perfect combinations for his tragedies to have the most impact! Now for the real life....And to conclude... Love, the very soul of humanity in all its strengths,weaknesses, generosity,possessiveness, sacrifices...the list is endless, it can mean and be so many things for different people in so many different ways, it can never b defined or contained! So yes, in parts of those ways we love EA, we love the characters he gives us, we love that he takes us (along with team fatmagul) far far away from the world's daily ugliness, we admire sooooo much the man he seems to be and that makes us love him that much more and breaks our hearts a little in the process! Heartstrings were also mentioned, this word devastates me, we love that he makes our heartstrings contract and that his name in our minds and on our lips is like a prayer! Let's make every breath a prayer for him, for love, for humanity! Ladies...amen!
Form :EAUFC
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Dum 27 Mai 2012, 11:53 am

Multumim Michi.
gix
gix
vip
vip

Data de inscriere : 15/10/2011
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Dum 27 Mai 2012, 12:28 pm

So what kind of a reunion are they having?

Hurry Fatmagul, get pregnant before Kerim spends some time in prison.
gix
gix
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 27 Mai 2012, 12:35 pm

gix a scris:So what kind of a reunion are they having?

Hurry Fatmagul, get pregnant before Kerim spends some time in prison.
am citit si eu si m-am tot intors cateva pagini sa vad vreun indiciu cu kerim in prison si nu e.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Dum 27 Mai 2012, 12:47 pm

Daca te gadesti e posibil, a mai fost aceasta discutie noi nu vom avea fericire totala pana la sfarsit nu e in logica serialelor turcesti chiar daca acesta se vrea altfel.Ce ma inspaimanta e sa nu faca Mukka ceva si doctorul sa vina cu dovada ca au fost patru violatori.In carte toti o violeaza nu este exclus ca finalul sa demostreze asta dar pentru ca el s-a casatorit cu ea sa aiba o pedeapsa mai usoara. Nu vreau sa fie asa ceva dar e posibil.Ea il va ierta pentru ca a fost alaturi de ea si il iubeste.O parere doar.
gix
gix
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 27 Mai 2012, 12:53 pm

[quote="gix"]Daca te gadesti e posibil, a mai fost aceasta discutie noi nu vom avea fericire totala pana la sfarsit nu e in logica serialelor turcesti chiar daca acesta se vrea altfel.Ce ma inspaimanta e sa nu faca Mukka ceva si doctorul sa vina cu dovada ca au fost patru violatori.In carte toti o violeaza nu este exclus ca finalul sa demostreze asta dar pentru ca el s-a casatorit cu ea sa aiba o pedeapsa mai usoara. Nu vreau sa fie asa ceva dar e posibil.Ea il va ierta pentru ca a fost alaturi de ea si il iubeste.O parere doar. [/quote

eu tot sper la happy end. in filmul original ei au fost inchisi imediat dupa viol, au iesit ca s-a insurat kerim cu ea.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 27 Mai 2012, 12:58 pm

buna !!!

am citit si eu varianta cu inchisoarea si ca si michi ,am dat inapoi vreo 5 pagini sa ma dumiresc despre ce-i vorba .
sunt scenariile fanilor,nimic sigur ,doar ipoteze.
chiar daca Ker e al 4-lea violator ,ptr Gulli el e alta persoana ,intotdeauna Gulli a sustinut ca ptr ea sunt 2 Ker..asa ca nu vad ce ar putea schimba sfarsitul.
in al 2-lea rand Mukk chiar daca tuna si fulgera acum impotriva lui Rahmi si Gulli ,nu poate sa faca nmk, Rahmi e hotarat sa o denunte la politie daca mai face un pas gresit ,iar ea e sigura de asta ,mai ales vazand transformarea sotului ei.

eu nu am inteles din carte,daca se stia inca de la inceput ca sunt 4 violatori sau s-a aflat in final ?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 27 Mai 2012, 1:00 pm

dubaisport a scris:buna !!!

am citit si eu varianta cu inchisoarea si ca si michi ,am dat inapoi vreo 5 pagini sa ma dumiresc despre ce-i vorba .
sunt scenariile fanilor,nimic sigur ,doar ipoteze.
chiar daca Ker e al 4-lea violator ,ptr Gulli el e alta persoana ,intotdeauna Gulli a sustinut ca ptr ea sunt 2 Ker..asa ca nu vad ce ar putea schimba sfarsitul.
in al 2-lea rand Mukk chiar daca tuna si fulgera acum impotriva lui Rahmi si Gulli ,nu poate sa faca nmk, Rahmi e hotarat sa o denunte la politie daca mai face un pas gresit ,iar ea e sigura de asta ,mai ales vazand transformarea sotului ei.

eu nu am inteles din carte,daca se stia inca de la inceput ca sunt 4 violatori sau s-a aflat in final ?

eu nu am citit cartea. in film toti patru o violasera.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 27 Mai 2012, 1:06 pm

michiper68 a scris:

eu nu am citit cartea. in film toti patru o violasera.

aaaaaaaaaa am inteles acum de unde au scos fanii varianta cu inchisoarea lui Ker......dar in carte Ker nu e personajul din film ,e total opus ,iar genialele au spus ca au mentinut scheletul cartii dar au modelat filmul dupa placul lor ; asa ca eu nu cred in varianta spusa de fani .

cred ca vor avea in sfarsit viata sexuala in epis de joi,cred ca Mukk va mai da un pic din coate pana o va elimina Rahmi total din viata lui,cred ca marturisirea adevarului zis de Erdo il va implica si pe Munir....asa ca vom avea un happy end 100 %.
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 27 Mai 2012, 1:11 pm

dubaisport a scris:

aaaaaaaaaa am inteles acum de unde au scos fanii varianta cu inchisoarea lui Ker......dar in carte Ker nu e personajul din film ,e total opus ,iar genialele au spus ca au mentinut scheletul cartii dar au modelat filmul dupa placul lor ; asa ca eu nu cred in varianta spusa de fani .

cred ca vor avea in sfarsit viata sexuala in epis de joi,cred ca Mukk va mai da un pic din coate pana o va elimina Rahmi total din viata lui,cred ca marturisirea adevarului zis de Erdo il va implica si pe Munir....asa ca vom avea un happy end 100 %.

filmul e diferit total. nu stiu cat din film pastreaza ce e in nuvela. acolo dupa viol ii inchide pe toti 4 , kerim se insoara cu ea si ies toti. ea se duce la el, o ajuta fratele ei cred si ea pleaca cu lada de zestre si se muta cu el. el era un betziv , urat si ea nu face mofturi si nu are traume. la inceput au dormit separat dar ea i-a spalat , ea i-a gatit. si intr-o seara ii apuca plictiseala si fac dragoste si ea ramane gravida. dar cred ca l-ai vazut. ar fi fost urat serialul facut dupa film, sau identic.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 27 Mai 2012, 1:13 pm

am vazut filmul dar chiar la inceput ,imediat ce au tradus fetele primele 3 epis din Fg ..dar nu mai retineam faza cu nr violatorilor.

ce bataie lua Gulli in film de la Ker slap ,iar el nu se despartise de prietenii lui.
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 27 Mai 2012, 1:16 pm

dubaisport a scris:am vazut filmul dar chiar la inceput ,imediat ce au tradus fetele primele 3 epis din Fg ..dar nu mai retineam faza cu nr violatorilor.

ce bataie lua Gulli in film de la Ker slap ,iar el nu se despartise de prietenii lui.

pana nu s-au dus dupa ei pe insula si au incercat inca o data sa o violeze pe fatmagul. atunci si-a revenit monstrul .
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 27 Mai 2012, 1:18 pm

sa vedem ce indicii apar azi
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 27 Mai 2012, 1:24 pm

dubaisport a scris:sa vedem ce indicii apar azi

vad ca fanii sunt cam obositi. e liniste pe forumuri.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 27 Mai 2012, 1:25 pm

michiper68 a scris:

vad ca fanii sunt cam obositi. e liniste pe forumuri.
e duminica ,o fi soare pe la ei ,nu ca la noi
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 27 Mai 2012, 1:29 pm

dubaisport a scris:
e duminica ,o fi soare pe la ei ,nu ca la noi

in presa lor vad avertizari de ploi, poze cu lumea cu umbrele. dar nu fanii turci erau cei mai activi. pe siteul lui bisena nu se mai fac inscrieri, noi asteptam ca unul din membrii vechi sa ne copieze indiciile. de obicei fanii arabi le copiaza si le posteaza ca au nevoie de traducere.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de gix Dum 27 Mai 2012, 1:31 pm

Vom mai discuta ,nu am spus ca ele respecta povestea din carte doar unele idei dupa care au facut acest scenariu.
Revin mai tarziu sa vad ce ati mai gasit, comentat, a sosit copilul dispar.
gix
gix
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 27 Mai 2012, 1:33 pm

michiper68 a scris:

in presa lor vad avertizari de ploi, poze cu lumea cu umbrele. dar nu fanii turci erau cei mai activi. pe siteul lui bisena nu se mai fac inscrieri, noi asteptam ca unul din membrii vechi sa ne copieze indiciile. de obicei fanii arabi le copiaza si le posteaza ca au nevoie de traducere.
nici nu ma bazam pe fanii turci ,tot araboaicele sunt baza si la ele azi e zi de munca nu e liber
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 27 Mai 2012, 1:35 pm

36.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 39 10h2dtk

vuvuzelele! tanti beril sotzia lui kerem catay, ece ,melek si inca o tanto blonda. la ziua lui beril. ieri a fost. acum au postat-o. pe ele le doare-n tenisi, sunt ca o mare familie , genialele se pun bine cu sotzia patronului si noi ne agitam ca e scenariul o mizerie.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Dum 27 Mai 2012, 1:36 pm

dubaisport a scris:
nici nu ma bazam pe fanii turci ,tot araboaicele sunt baza si la ele azi e zi de munca nu e liber

dar la ele cand e liber?
vineri?
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 27 Mai 2012, 1:39 pm

michiper68 a scris:

dar la ele cand e liber?
vineri?
joi e ca sambata iar vineri ca duminica .
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Dum 27 Mai 2012, 1:40 pm

ce se distreaza gagicile ,n-au nici o grija ...rating au,fani au ...
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 39 din 43 Înapoi  1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum