38.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+5
victorelalove
Mirela Maria
dubaisport
michiper68
DENISA
9 participanți
Pagina 19 din 43
Pagina 19 din 43 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 43
Re: 38.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
michiper68 a scris:il traduce Amounajoujou de pe blog.a zis sa asteptam..
Mersic .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
victorelalove a scris:
Engin ? Daaaaaaaa ... lui ii trebuie un rol alert . Nu stiu cum a reusit sa joace rolul asta de rabdator , intelegator , mereu in asteptare . Beren zgaraie timpane .
mukko e cea mai tare. si pe bietul ofilitul ala de ablu a sarit. ce stateau ei de vorba ca adolescentii la coltul casei!
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
michiper68 a scris:
mukko e cea mai tare. si pe bietul ofilitul ala de ablu a sarit. ce stateau ei de vorba ca adolescentii la coltul casei!
Da .
Urmeaza sa o vedem de vorba cu Engin .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Da .
Urmeaza sa o vedem de vorba cu Engin .
engin sta numai cu barbati! el e turc 100%. sigur era la ceai cu rahmi . sau in rulota facea genoflexiuni sa se mentina ca-l tot dezbraca hilara.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
engin sta numai cu barbati! el e turc 100%. sigur era la ceai cu rahmi . sau in rulota facea genoflexiuni sa se mentina ca-l tot dezbraca hilara.
De unde atata dezbracat ?
Nu avem noi placerea asta .
In maieul ala negru a fost maximum de despuiala .
victorelalove- moderator
interviewer:Engin welcome in Alqahera alyawm(Cairo today) and welcome in the arab and egyptian screens. and congratulations for the series.
Engin A. : hosbulduk(moment of silence) welcome in my country and thank you for coming.
interviewer: I want to tell you that you have so many fans in Egypt and the whole arab world, the girls there will be so jealous of me because I am sitting here with you. I am forwarding to you all the admiration and salutations of all the viewers of FGSN for your extraordinary role
Engin A.: thank you (that's all Engin oh come on!!!!)
interviwer:how could the dizi reach the arab viewer with such an easiness?
Engin A. :Because it's a human language. it's the Humanity we share.especially that we are describing here feelings and emotions. It was difficult delivering them, but we succeeded in doing it even for the arabs.
but then it's mainly the coulisses, and we can hear FG and Mukaddes's fight
Engin A. : hosbulduk(moment of silence) welcome in my country and thank you for coming.
interviewer: I want to tell you that you have so many fans in Egypt and the whole arab world, the girls there will be so jealous of me because I am sitting here with you. I am forwarding to you all the admiration and salutations of all the viewers of FGSN for your extraordinary role
interviwer:how could the dizi reach the arab viewer with such an easiness?
Engin A. :Because it's a human language. it's the Humanity we share.especially that we are describing here feelings and emotions. It was difficult delivering them, but we succeeded in doing it even for the arabs.
but then it's mainly the coulisses, and we can hear FG and Mukaddes's fight
michiper68- vip
victorelalove a scris:
De unde atata dezbracat ?
Nu avem noi placerea asta .
In maieul ala negru a fost maximum de despuiala .
nu ai vazut ce cearceafuri au crescut pe el? asha arata engin. are nitel par pe piept si mai jos 2 randuri de cearceafuri. si prin atatea cearceafuri a reusit fatmagul sa ramana gravida!! vreau si eu sa stiu tehnica lui de mirosit partenera, a mirosit-o cu ce? de i-a iesit !
michiper68- vip
michiper68 a scris:
Multumim , Michi !!!
Pai si ce ar fi putut sa spuna baiatul ? Sa nu o luati pe tanti prezentatoare la bataie pentru ca sta langa mine ?
Sau sa vorbeasca iar despre distrugerea barierei de corali ?
Uite ca si in Yabanci era in maieu negru . De acolo a inceput tot
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Mier 02 Apr 2014, 7:46 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
cum o fi cu human language? la ei nu e cu body language?
michiper68- vip
michiper68 a scris:
nu ai vazut ce cearceafuri au crescut pe el? asha arata engin. are nitel par pe piept si mai jos 2 randuri de cearceafuri. si prin atatea cearceafuri a reusit fatmagul sa ramana gravida!! vreau si eu sa stiu tehnica lui de mirosit partenera, a mirosit-o cu ce? de i-a iesit !
S-au sesizat de cand cu tuguiul ...si acum au aruncat peste el LADA DE ZESTRE a Gulliei .
Cred ca a murit de cald sub muntele ala de plapumi si cearsafuri si paturi .
victorelalove- moderator
michiper68 a scris:cum o fi cu human language? la ei nu e cu body language?
Probabil ca se refera la faptul ca se poate intelege din priviri cu fanele . Eu una il inteleg .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Probabil ca se refera la faptul ca se poate intelege din priviri cu fanele . Eu una il inteleg .
pai ce sa zica? am jucat un rol plicticos intr-un scenariu de rasul curcilor? ma si mir ca mai suporta fanii asha scenariu penibil!!!
sigur ca le multumeste, ne multumeste, ptr rabdarea noastra in a urmari asha un subiect social in limbaj universal.
michiper68- vip
Corect . :drunken:michiper68 a scris:
pai ce sa zica? am jucat un rol plicticos intr-un scenariu de rasul curcilor? ma si mir ca mai suporta fanii asha scenariu penibil!!!
sigur ca le multumeste, ne multumeste, ptr rabdarea noastra in a urmari asha un subiect social in limbaj universal.
Eu cred ca el are o mare parte din realizarile FGSN ...daca nu era el nu se mai uita nici naiba . Cel putin eu asa as fi facut .
Pentru el si vulcanul lui ...si imaginatia debordanta m-am uitat .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
S-au sesizat de cand cu tuguiul ...si acum au aruncat peste el LADA DE ZESTRE a Gulliei .
Cred ca a murit de cald sub muntele ala de plapumi si cearsafuri si paturi .
iti dai seama ca a filmat si cu berenik si cu kristinik... greu de tot. beren s-a napustit pe umarul lui ca ii era frig , incepuse sa ninga, kristinik cat pe ce sa-l pupe...si fatmagul nu putea sa viseze ca fac altceva kerim si kriten? sa-i prinda asupra faptului in vis? era infierbantat baiatul oricum , plus cuverturile peste el sa nu se vada cortul..el a avut voie doar sa o pupe pe beren -sarutul supt si cu gura mare , prin aspirare e mai bine zis. el a mirosi-o si a aspira-o pe beren, i-a luat tot praful...
michiper68- vip
victorelalove a scris:
Corect . :drunken:
Eu cred ca el are o mare parte din realizarile FGSN ...daca nu era el nu se mai uita nici naiba . Cel putin eu asa as fi facut .
Pentru el si vulcanul lui ...si imaginatia debordanta m-am uitat .
daaa. si pe rahmi mai aveau putin si-l dezbracau ep trecut , mukko oricum umbla numai in camasa aia decoltata , ablu in pijama...beren insa avea si sutien la camasha de noapte...
michiper68- vip
Mie imi pare rau ca nu a fost adevarat ...sa o vedem atunci pe Gullie ce ar fi facut .michiper68 a scris:
iti dai seama ca a filmat si cu berenik si cu kristinik... greu de tot. beren s-a napustit pe umarul lui ca ii era frig , incepuse sa ninga, kristinik cat pe ce sa-l pupe...si fatmagul nu putea sa viseze ca fac altceva kerim si kriten?
Era pentru prima data cand nu a trebuit sa se cocoseze pentru a pupa ... si s-a trezit Gullia mai repede .
Sa viseze altceva ? Pai ea s-a trezit socata rau si de la un sarut ratat ...dar de la altceva ? Cred ca nu mai avea Kerim pace cu ea .
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Mier 02 Apr 2014, 7:46 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
iti dai seama ca au mers pas de melc 2 ani si brusc sar peste 4 luni...si la final o sa-i vedem peste 20 de ani cu o familie numeroasa. toti copiii facuti prin mirosire...
michiper68- vip
michiper68 a scris:iti dai seama ca au mers pas de melc 2 ani si brusc sar peste 4 luni...si la final o sa-i vedem peste 20 de ani cu o familie numeroasa. toti copiii facuti prin mirosire...
Da . Asta este ... Engin sa faca bine sa se odihneasca ...si sa se gandeasca bine inainte de a accepta rol . Ca ma omoara cu zile . Sa-si ia ceva cu multe amante si neveste ...
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Mie imi pare rau ca nu a fost adevarat ...sa o vedem atunci pe Gullie ce ar fi facut .
Era pentru prima data cand nu a trebuit sa se cocoseze pentru a pupa ... si s-a trezit Gullia mai repede .
Sa viseze altceva ? Pai ea s-a trezit socata rau si de la un sarut ratat ...dar de la altceva ? Cred ca nu mai avea Kerim pace cu ea .
sa vezi ca ep viitor iese in chiloti sa faca gimnastica. acolo langa copacul din fatza casi. o sa se aplece fatmagul si o sa se contorsioneze...fraierul va face diuceata de pepene si gem de curmale plus peltea de smochine, ca fatmagul va fi ocupata cu cartea si cu gimnastica. el nu mai avea treaba la atalierul-garaj, statea acasa sa-i taie pepenele lui fatmagul...
michiper68- vip
victorelalove a scris:
Da . Asta este ... Engin sa faca bine sa se odihneasca ...si sa se gandeasca bine inainte de a accepta rol . Ca ma omoara cu zile . Sa-si ia ceva cu multe amante si neveste ...
daaa. sa joace in nemuritorul...sau omul cu 5 neveste , 10 amante si mii de camile...
michiper68- vip
michiper68 a scris:
sa vezi ca ep viitor iese in chiloti sa faca gimnastica. acolo langa copacul din fatza casi. o sa se aplece fatmagul si o sa se contorsioneze...fraierul va face diuceata de pepene si gem de curmale plus peltea de smochine, ca fatmagul va fi ocupata cu cartea si cu gimnastica. el nu mai avea treaba la atalierul-garaj, statea acasa sa-i taie pepenele lui fatmagul...
Da . Hai ca mai are putin si scapa . 3 episoade ... si pleaca la plaja . Poate mai il prinde vreo fana la scaldat .
Apoi il astept . Chiar sunt curioasa daca isi ia pauza un an ...sau incepe din iarna ?
victorelalove- moderator
Am ras cu lacrimi .michiper68 a scris:
daaa. sa joace in nemuritorul...sau omul cu 5 neveste , 10 amante si mii de camile...
Ce idei bine ai . Daaaaaaaaaaaaaaa .
O scapa fara sechele din FGSN ?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Am ras cu lacrimi .
Ce idei bine ai . Daaaaaaaaaaaaaaa .
O scapa fara sechele din FGSN ?
nu cred. nu am scapat noi !! el care a stat acolo langa beren cea pisicoasa si hormonala esra cred ca e terminat psihic.
kenan imirzalioglu a decalarat ca va avea proiect nou in octombrie! deci ay yapim se va concentra intai pe proiectul dupa cevdet si fiii. engin cred ca din ianuarie va incepe.e riscant si cu inceperile in alte luni , cel mai bine e sa inceapa in septembrie cand incep toate, altfel fanii isi fac programul si se muta mai greu la alt serial.
michiper68- vip
michiper68 a scris: cel mai bine e sa inceapa in septembrie cand incep toate, altfel fanii isi fac programul si se muta mai greu la alt serial.
Asta ar insema ca daca ramane cu Ay Yapim sa-i faca un serial special pentru el . Sau daca a plecat la altii ... nu va spune nimic pana dupa FGSN . Oricum nu va spune nimic pana nu se termina cu tortura asta .
Mai bine sa-si ia si el liber un an .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Asta ar insema ca daca ramane cu Ay Yapim sa-i faca un serial special pentru el . Sau daca a plecat la altii ... nu va spune nimic pana dupa FGSN . Oricum nu va spune nimic pana nu se termina cu tortura asta .
Mai bine sa-si ia si el liber un an .
ar putea ramane cu ay yapim. e deja vedeta lor. ar primi si bani mai multi. totul e sa-i gaseasca proiect bun ca ala cu basmalutza roshie facut de ay yapim a fost catastrofal..
michiper68- vip
Pagina 19 din 43 • 1 ... 11 ... 18, 19, 20 ... 31 ... 43
Subiecte similare
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 7. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii