Serialesitelenovelet
10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+7
lica54
Alexa20
Admin_dea05
petronela
iulianagl
tiberici
narcisa
11 participanți

Pagina 14 din 40 Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Urmatorul

In jos

10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 Empty Re: 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Vin 08 Iun 2012, 2:50 pm

10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 600415_425969897424322_745428846_n
Akshay Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 Empty Re: 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Vin 08 Iun 2012, 2:52 pm

10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 Tumblr_m5alakSVTi1rrk77xo9_r1_250

Ia uitati la Barun cum o provoaca!O cauta cu lumanarea, de fapt e bine ca nu se tunde ca asa il mai apuca Sanaya din cant in cand de ciuf. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 08 Iun 2012, 3:00 pm

10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 Tumblr_m5alakSVTi1rrk77xo7_r1_250
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 08 Iun 2012, 3:04 pm

iulianagl a scris:Oy MIha uite ce am gasit, oare o fi adevarat?Deci trebuie sa intelegi ca nu ma pot potoli.IMi pare rau.
just got it checked from some sources and came to know that further there is no MU...shyaam will put the blame on khushi but arnav AND Gupta family will support her due to which shyaam's truth will come out and anjali will have to loose her child...and shyaam will end up behind the bars.

da am citit-o si eu ..e postata de mai multe persoane...dar nu spune sursa si nu am incredere.Ar fii bine sa fie asa dar au mai fost dati cand m-am gandit la bine si nu a fost decat vb lu Alexa dus cu apa rece.. Smile
Poate familia ei o sustine daca afla despre ce e vorba toata incurcatura dar la Arnav e mai greu...Shyam are actele plus ca stie ca Arnav a fortat-o pe Khushi sa se casatoreasca cu el..iar in fata familei Shyam e sotul perfect si "cate " a facut pentru familia Raizada...
Era odata la inceput un articol unde spunea ca Arnav Khushi isi vor uni fortele si il vor demasca pe Shyam...dar nu imi vine a crede ca prae curand..poatemai incolo si o sa vina si randul lui Arnav sa sufere si apoi noi sa ne bucuram de momente frumoase dar cred ca mai e ..dupa cum evolueaza lucrurile..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 08 Iun 2012, 3:05 pm

iulianagl a scris:10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 Tumblr_m5alakSVTi1rrk77xo9_r1_250

Ia uitati la Barun cum o provoaca!O cauta cu lumanarea, de fapt e bine ca nu se tunde ca asa il mai apuca Sanaya din cant in cand de ciuf. Smile

se asezase in fata lui la poza..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 08 Iun 2012, 3:11 pm

Skumpyk86 a scris:

da am citit-o si eu ..e postata de mai multe persoane...dar nu spune sursa si nu am incredere.Ar fii bine sa fie asa dar au mai fost dati cand m-am gandit la bine si nu a fost decat vb lu Alexa dus cu apa rece.. Smile
Poate familia ei o sustine daca afla despre ce e vorba toata incurcatura dar la Arnav e mai greu...Shyam are actele plus ca stie ca Arnav a fortat-o pe Khushi sa se casatoreasca cu el..iar in fata familei Shyam e sotul perfect si "cate " a facut pentru familia Raizada...
Era odata la inceput un articol unde spunea ca Arnav Khushi isi vor uni fortele si il vor demasca pe Shyam...dar nu imi vine a crede ca prae curand..poatemai incolo si o sa vina si randul lui Arnav sa sufere si apoi noi sa ne bucuram de momente frumoase dar cred ca mai e ..dupa cum evolueaza lucrurile..

Auzi dar ce a facut Shyam pentru familia Raizada?Ca eu la momentul fata nu ma pot gandi la nimic,,stai si zic Shyam :nh8: si tot ce mi se perinda prin cap e ce rau ia facut lui tatal fetelor si cum a vrut s-o omoare pe Anjali.Ai tu ceva mai bun cu care sa faci sa mi se stearga toate astea din cap?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 08 Iun 2012, 3:16 pm

Skumpyk86 a scris:

se asezase in fata lui la poza..

Dar ce smecher este o impinge iar apoi isi face de lucru in alta parte. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 08 Iun 2012, 3:17 pm

iulianagl a scris:

Auzi dar ce a facut Shyam pentru familia Raizada?Ca eu la momentul fata nu ma pot gandi la nimic,,stai si zic Shyam :nh8: si tot ce mi se perinda prin cap e ce rau ia facut lui tatal fetelor si cum a vrut s-o omoare pe Anjali.Ai tu ceva mai bun cu care sa faci sa mi se stearga toate astea din cap?

Nu stim noi dar in mod sigur a facut ceva de are admiratia familiei...si Anajli din ce imi aduc aminte ii spune lui Arnav ca in ce conditi a luat-o/casatorit Shyam cu ea..ce patisese nu se stie..

Pentru mie e clar ca a facut ceva de are aceasta admiratie....desi cred ca a facut nu pentru familie ci pentru folosul lui...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 08 Iun 2012, 3:18 pm

10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 Tumblr_m5acd5IylP1qdq9zb Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 08 Iun 2012, 3:19 pm

iulianagl a scris:

Dar ce smecher este o impinge iar apoi isi face de lucru in alta parte. Smile

amicitie...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 08 Iun 2012, 3:19 pm

Skumpyk86 a scris:

Nu stim noi dar in mod sigur a facut ceva de are admiratia familiei...si Anajli din ce imi aduc aminte ii spune lui Arnav ca in ce conditi a luat-o/casatorit Shyam cu ea..ce patisese nu se stie..

Pentru mie e clar ca a facut ceva de are aceasta admiratie....desi cred ca a facut nu pentru familie ci pentru folosul lui...

Deci o sa vedem noi si asta, nu?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 08 Iun 2012, 3:20 pm

Skumpyk86 a scris:

amicitie...

Nici nu ma indoiesc ca ar fi si altceva!!! Crying or Very sad Cu toate ca inima refuza sa creada asta si chiar ma enerveaza asta. 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 2743637754
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 08 Iun 2012, 3:23 pm

iulianagl a scris:

Deci o sa vedem noi si asta, nu?

eu asa sper daca nu vor uita... Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 08 Iun 2012, 3:25 pm

10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 Tumblr_m3e5xvrbhx1rui80mo1_400
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 08 Iun 2012, 3:25 pm

iulianagl a scris:

Nici nu ma indoiesc ca ar fi si altceva!!! Crying or Very sad Cu toate ca inima refuza sa creada asta si chiar ma enerveaza asta. 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 2743637754

la fel si la mine..dar dupa ce am vazut-o cu Mohit la premi,sau pe el cu nevasta la moll..sau in intreviuri vb mereu de ea...imi e clar ca o iubeste foarte mult..Pana si Mohit spunea ca e prieten cu Barun...asa ca.. sad nici o sansa... Crying or Very sad
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 08 Iun 2012, 3:25 pm

Skumpyk86 a scris:

eu asa sper daca nu vor uita... Smile

Si eu tot la fel.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 08 Iun 2012, 3:26 pm

Skumpyk86 a scris:

la fel si la mine..dar dupa ce am vazut-o cu Mohit la premi,sau pe el cu nevasta la moll..sau in intreviuri vb mereu de ea...imi e clar ca o iubeste foarte mult..Pana si Mohit spunea ca e prieten cu Barun...asa ca.. sad nici o sansa... Crying or Very sad

sad
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 08 Iun 2012, 3:27 pm

iulianagl a scris:

sad

dar se potrivesc atat de bine.. sad sad sad
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 08 Iun 2012, 3:30 pm

Skumpyk86 a scris:

dar se potrivesc atat de bine.. sad sad sad

Stiu.Dar sa-ti mai spun ceva adanc in inima lor sunt sigura ca au ceva mult mai mult decat amicitie dar nu pot sa o lase sa iasa.Eu una sincer as face asa ceva cu cineva pe care-l iubesc adica mi-e drag nu ca frate sau amic. Smile Hai zi Iulia visezi prea mult. Smile Dar nu sincer iti spun.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 08 Iun 2012, 3:38 pm

10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 14 Tumblr_m5a0d2gPPV1rskdflo3_250
Ce ma mira pe mine este ca colonelul lui Shyam este foarte dur cu Khushi si asta ma face sa ma duc cu gandul ca Shyam la un pocnet din degete i-ar face veleatul lui KHushi el nu da nici doi bani pe o viata.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 08 Iun 2012, 3:39 pm

Oare cum iese din mainile colonelului Khushi?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 08 Iun 2012, 3:45 pm

iulianagl a scris:

Stiu.Dar sa-ti mai spun ceva adanc in inima lor sunt sigura ca au ceva mult mai mult decat amicitie dar nu pot sa o lase sa iasa.Eu una sincer as face asa ceva cu cineva pe care-l iubesc adica mi-e drag nu ca frate sau amic. Smile Hai zi Iulia visezi prea mult. Smile Dar nu sincer iti spun.

Chestile astea daca ai face sau nu asa eu cred ca depinde de fiecare persoana in parte sincer de cum e el...asa sunt ei glumeti etc...daca ar fii fost numai acum as fii crezut si eu dar am verificat si acelasi comportament l-au avut si cu fost colegi...Barun la fel ii facea glume fostei colege..vazusem un film pe youtube unde o pacalea ca s-a electrocutat si sunt mai multe..sau Sanaya asa se comporta si cu fosti colegi..vazusem tot pe youtube un filmulet un coleg de al ei de la celalant serial ii dadea sa manance la fel cum face si ea cu Barun...sunt multe momente din astea de apropiere cu fosti colegi...
la un moment dat desi ea era cu Mohit din cauza apropieri ei de un alt coleg de la acelasi serial,Arjun Bijlani a inceput sa existe zvonuri ca cei doi sunt impreuna ...
http://tellygossip.blogspot.ro/2009/06/arjun-bijlani-dating-sanaya.html
-erau mai multe articole dar acum nu le mai gasesc..ceva mai tarziu cei doi au negat iar apoi au inceput barfe ca sunt probleme intre Mohit si Arjun,gelozie etc..
Sunt doar barfe astea si imaginatia noastra ce ne dorim noi..chiar cred ca cei doi nu au nici o treaba doar amicitie iar in adancul inimi poate exista atractie dar nu cred ca e suficeinta de mare...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 08 Iun 2012, 3:48 pm

Skumpyk86 a scris:

Chestile astea daca ai face sau nu asa eu cred ca depinde de fiecare persoana in parte sincer de cum e el...asa sunt ei glumeti etc...daca ar fii fost numai acum as fii crezut si eu dar am verificat si acelasi comportament l-au avut si cu fost colegi...Barun la fel ii facea glume fostei colege..vazusem un film pe youtube unde o pacalea ca s-a electrocutat si sunt mai multe..sau Sanaya asa se comporta si cu fosti colegi..vazusem tot pe youtube un filmulet un coleg de al ei de la celalant serial ii dadea sa manance la fel cum face si ea cu Barun...sunt multe momente din astea de apropiere cu fosti colegi...
la un moment dat desi ea era cu Mohit din cauza apropieri ei de un alt coleg de la acelasi serial,Arjun Bijlani a inceput sa existe zvonuri ca cei doi sunt impreuna ...
http://tellygossip.blogspot.ro/2009/06/arjun-bijlani-dating-sanaya.html
-erau mai multe articole dar acum nu le mai gasesc..ceva mai tarziu cei doi au negat iar apoi au inceput barfe ca sunt probleme intre Mohit si Arjun,gelozie etc..
Sunt doar barfe astea si imaginatia noastra ce ne dorim noi..chiar cred ca cei doi nu au nici o treaba doar amicitie iar in adancul inimi poate exista atractie dar nu cred ca e suficeinta de mare...

Oy despre el vorbeam atunci ca mai mult imi place cum joaca el decat Mumu.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 08 Iun 2012, 3:49 pm

Si sincer mi-ar fi placut sa fie adevarat ca mai mult imi place de el. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 08 Iun 2012, 3:52 pm

iulianagl a scris:

Oy despre el vorbeam atunci ca mai mult imi place cum joaca el decat Mumu.
de aceea te-am intrebat cum il cheama pe el in serial dar nu mi-ai zis..ma gandeam ca la el te referi ..mumos..

Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 14 din 40 Înapoi  1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum