Serialesitelenovelet
10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+7
lica54
Alexa20
Admin_dea05
petronela
iulianagl
tiberici
narcisa
11 participanți

Pagina 28 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul

In jos

10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 Empty Re: 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 16 Iun 2012, 8:38 pm

iulianagl a scris:

Desigur, cum incerca sa-i deznoade atunci in fan chestia "rosa". Smile

10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 131747
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 Empty Re: 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 16 Iun 2012, 8:40 pm

Uite si poze:
10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 120310063026_kxcwydf_9gx
10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 120310063147_moyv_dd2azc10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 120310063211_vogjcncefwr
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 16 Iun 2012, 8:42 pm

Da ma nu ia daruit de Valentine o masina?Sau a fost o gluma ca de 1 aprilie?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 16 Iun 2012, 8:45 pm

iulianagl a scris:Da ma nu ia daruit de Valentine o masina?Sau a fost o gluma ca de 1 aprilie?

ba da..i-amdat o masina.pe el l-am mai vazut in filme ...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 16 Iun 2012, 8:50 pm

Iuli uite pe pagina lui la wiki scrie

"Nach Baliye 5 as Host with Daljit (Star Plus, 2010)"

Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 16 Iun 2012, 8:51 pm

Skumpyk86 a scris:Iuli uite pe pagina lui la wiki scrie

"Nach Baliye 5 as Host with Daljit (Star Plus, 2010)"

Smile

Si e adavarat?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 16 Iun 2012, 8:54 pm

iulianagl a scris:

Si e adavarat?

Nu ca spune ca el in 2010 a prezentat ..dar showul nu a fost Smile

http://en.wikipedia.org/wiki/Shaleen_Bhanot

in lista Television shows..desi a nu a fost spune ca a fost..si spune de acum doi ani ca prezinta.
Deasta ti-am zis ca stirea e falsa ca sunt multe care sunt puse aiurea date..si din participanti uni au negat ca vor participa..astea sunt zvonuri ca ei vor prezenta si ca Sanaya Mohit vor fii de 2 ani...
Vom vedea cand va fii daca va accepta si Sanaya si Mohit.

Ultima editare efectuata de catre Skumpyk86 in Sam 16 Iun 2012, 8:57 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 16 Iun 2012, 8:56 pm

Skumpyk86 a scris:

Nu ca spune ca el in 2010 a prezentat ..dar showul nu a fost Smile

http://en.wikipedia.org/wiki/Shaleen_Bhanot

in lista Television shows..desi a nu a fost spune ca a fost..si spune de acum doi ani ca prezinta.
Deasta ti-am zis ca stirea e falsa ca sunt multe care sunt puse aiurea date..si din participanti uni au negat ca vor participa..astea sunt zvonuri ca ei vor prezenta si ca Sanaya Mohit vor fii de 2 ani...

Aha!! Smile Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 16 Iun 2012, 9:10 pm

iulianagl a scris:

Aha!! Smile Smile

Si pe cele doua linkuri puse si mai devreme sunt amandoua din 2010 si nu spune nimic de Sanaya si Mohit.....
Nach Baliye 5..
http://www.techtipspro.com/2010/09/nach-baliye-5-contestants-couples-jodis.html
http://www.india-forums.com/tellybuzz/creative-cocktail/7631-tellybuzz-wish-list-for-nach-baliye-5.htm

alt link dar nu gasesc data...

pagina 1 spune ca prezinta Shaleen Bhanot Daljit Kaur..
http://indiatoday.intoday.in/gallery/meet-the-contestants-of-nach-baliye-5/1/4985.html#photo1

desi pe unele situri spune ca a prezentat din 2010...

-pagina 2 spune ca participa Kritika Kamra and Karan Kundra..
http://indiatoday.intoday.in/gallery/meet-the-contestants-of-nach-baliye-5/1/4985.html#photo2

Cei doi au negat au negat ca vor participa!

-pagina 3 apar si Sanaya Mohit..
http://indiatoday.intoday.in/gallery/meet-the-contestants-of-nach-baliye-5/1/4985.html#photo3

Nici unul dintre cei doi nu au zis nimic...deci exista posibilitatea ca atunci cand se va face sa fie si ei..dar cum Sanaya a refuzat celalant show ca nu are timp ca e cu filmarile la Iss vom vedea ce va face si la acesta cand va fii...

-iar pagina 4 e Barun si Mihika Verma

http://indiatoday.intoday.in/gallery/meet-the-contestants-of-nach-baliye-5/1/4985.html#photo4

Nu are cum pentru ca in acest show participa doar cupluri reale din viata...plus ca nu cred ca Barun nu s-ar baga la dans.

Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 16 Iun 2012, 9:12 pm

Barun fuge de dans ca dracul de tamaie dar ia placut al naibii sa danseze in chiloti de superman.Ala nu e tot dans?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 16 Iun 2012, 9:21 pm

iulianagl a scris:Barun fuge de dans ca dracul de tamaie dar ia placut al naibii sa danseze in chiloti de superman.Ala nu e tot dans?

Smile daca ar veni asa sigur ar castiga..datorita lui supeman... Smile

dar la Nach Baliye doar cuplurile reale ..el ar trebui sa vina cu sotia...

Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 16 Iun 2012, 9:22 pm

Skumpyk86 a scris:

Smile daca ar veni asa sigur ar castiga..datorita lui supeman... Smile

dar la Nach Baliye doar cuplurile reale ..el ar trebui sa vina cu sotia...

NUUU!!! Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 16 Iun 2012, 9:27 pm

iulianagl a scris:

NUUU!!! Smile

10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 1450537109 Eu vreau sa raman doar in serial...mi-a fost suficienta plecarea lui Barun..dar recunosc ca si ea ar avea dreptul daca ar vrea sa faca un show film sa lipseasca...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 16 Iun 2012, 9:30 pm

Skumpyk86 a scris:

10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 1450537109 Eu vreau sa raman doar in serial...mi-a fost suficienta plecarea lui Barun..dar recunosc ca si ea ar avea dreptul daca ar vrea sa faca un show film sa lipseasca...

Da ai dreptate desi eu n-as fi de acord cu asta dar asta e e dreptul ei dar macar sa termine serialul si sa faca ce vrea dupa asta?Spune-mi ai vazut Madhu?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 16 Iun 2012, 9:40 pm

iulianagl a scris:

Da ai dreptate desi eu n-as fi de acord cu asta dar asta e e dreptul ei dar macar sa termine serialul si sa faca ce vrea dupa asta?Spune-mi ai vazut Madhu?

Da dar Barun nu a asteptat sa termine..si cred ca si ea are dreptul..
si ei daca i s-ar oferi ocazia si ar lipsi si ea nu m-as supara desi nu imi place lipsa personajelor..

Doar primul ep complet in rest doar cateva scene asa si ce am citit..mai am doua sapt si ceva pana la licenta si ma ocup doar de ea..iar cand am timp cum a fost azi ma mai uit pe forumuri citesc si vad cateva secvente asa...dar nu ep comlet...Cand incep sa ma uit o sa ma uit cap coada ep..oricum e la inceput..

Azi m-am uitat la Bidaai..am vazut pe sarite scene cu personajele care imi plac si crede-ma nici un serial nu m-a facut sa Crying or Very sad ca acesta...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 16 Iun 2012, 9:46 pm

Skumpyk86 a scris:

Da dar Barun nu a asteptat sa termine..si cred ca si ea are dreptul..
si ei daca i s-ar oferi ocazia si ar lipsi si ea nu m-as supara desi nu imi place lipsa personajelor..

Doar primul ep complet in rest doar cateva scene asa si ce am citit..mai am doua sapt si ceva pana la licenta si ma ocup doar de ea..iar cand am timp cum a fost azi ma mai uit pe forumuri citesc si vad cateva secvente asa...dar nu ep comlet...Cand incep sa ma uit o sa ma uit cap coada ep..oricum e la inceput..

Azi m-am uitat la Bidaai..am vazut pe sarite scene cu personajele care imi plac si crede-ma nici un serial nu m-a facut sa Crying or Very sad ca acesta...

Smile Eu stii la care Crying or Very sad mult la suflete pereche, nu stiu dar e atat de trist serialul hei, dar stii ca pe bolly show au inceput sa dea seriale am vazut si eu surorile si mai sunt inca doua dar nu stiu cum le spune.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 16 Iun 2012, 9:52 pm

iulianagl a scris:

Smile Eu stii la care Crying or Very sad mult la suflete pereche, nu stiu dar e atat de trist serialul hei, dar stii ca pe bolly show au inceput sa dea seriale am vazut si eu surorile si mai sunt inca doua dar nu stiu cum le spune.

La mine nu merge bolly show..am de la rcs...dar mi-ar place sa mearga si la mine..
E si suflete pereche trist dar parca la Bidaai e prea multa drama...serialul e interesant in mare si nu e asa trist,doar spre ultima parte in rest e la fel certuri etc ..

dar serialul pers feminin principal sunt doua surori si mie imi place de una din ele ...mi-a placut si povestea ei de dragoste dar cu cateva ep inainte de final cu vro 50 ..ea moare..ramane sotul si fetita mica ..Iar cealanta sora ii moare si ei sotul si ramane ea si fetita ei..

dar amandoi isi gasesc pe cineva si se incheie serialul fiecare avand un partener dar tristete in suflet...

Sunt frumoase serialele lor dar unele ... sad
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 16 Iun 2012, 9:55 pm

Skumpyk86 a scris:

La mine nu merge bolly show..am de la rcs...
E si suflete pereche trist dar parca la Bidaai e prea mult drama...serialul e interesant in mare si nu e asa trist,doar spre ultima parte in rest e la fel certuri etc ..

dar serialul pers feminin principal sunt doua surori si mie imi place de una din ele ...mi-a placut si povestea ei de dragoste dar cu cateva ep inainte de final cu vro 50 ..ea moare..ramane sotul si fetita mica ..Iar cealanta sora ii moare si ei sotul si ramane ea si fetita ei..

dar amandoi isi gasesc pe cineva si se incheie serialul fiecare avand un partener dar tristete in suflet...

Sunt frumoase serialele lor dar unele ... sad

Sincer dramele nu-mi plac mai deloc imi plac mixurile adica un pic dee drama, comedie si cel mai mult romance. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 16 Iun 2012, 9:59 pm

iulianagl a scris:

Sincer dramele nu-mi plac mai deloc imi plac mixurile adica un pic dee drama, comedie si cel mai mult romance. Smile

Si mie la fel..dar a fost la tv s-a terminat nu m-a uitat ca nu era interesant si acum il dau in reluare..si intr-o zi am prins 5 min la final mi-a placut scena respectiva si sa o vad pe net...apoi nu am rezistat sa nu ma uit in mare la scenele cu pers mele fav desi imi zisese Vidya ca finalul e trist si ca moare tipa care imi placea..am ramas impresionata..foarte bine jucate scenele..
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 16 Iun 2012, 10:02 pm

Skumpyk86 a scris:

Si mie la fel..dar a fost la tv s-a terminat nu m-a uitat ca nu era interesant si acum il dau in reluare..si intr-o zi am prins 5 min la final mi-a placut scena respectiva si sa o vad pe net...apoi nu am rezistat sa nu ma uit in mare la scenele cu pers mele fav desi imi zisese Vidya ca finalul e trist si ca moare tipa care imi placea..am ramas impresionata..foarte bine jucate scenele..

Am o verisoara care a cazut si ea in patima noastra si mereu spune ca:Fata astia sunt experti in a filma si a juca mai ceva ca la holly. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 16 Iun 2012, 10:08 pm

iulianagl a scris:

Am o verisoara care a cazut si ea in patima noastra si mereu spune ca:Fata astia sunt experti in a filma si a juca mai ceva ca la holly. Smile
Smile si au niste idei ..foarte inventivi...problema lor ca lungesc prea mult anumite situati...

Iar mie nu imi place cand poarta lucrurile persoanle ...de exemplu Barun verigheta,cand fac erori la editari unele se observa prea rau si parca la iss prea multe..sau cand folosesc dubluri si ca nu fac scene un pupic mic acolo...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 16 Iun 2012, 10:09 pm

Skumpyk86 a scris:
Smile si au niste idei ..foarte inventivi...problema lor ca lungesc prea mult anumite situati...

Iar mie nu imi place cand poarta lucrurile persoanle ...de exemplu Barun verigheta,cand fac erori la editari unele se observa prea rau si parca la iss prea multe..sau cand folosesc dubluri si ca nu fac scene un pupic mic acolo...

Corect, nici mie nu-mi plac asemenea lucruri.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 16 Iun 2012, 10:15 pm

iulianagl a scris:

Corect, nici mie nu-mi plac asemenea lucruri.

Cam alea sunt care nu imi plac...si la iss sunt toate duble...ma amuzam ca si cei de pe forum la ei zic ca Iss sunt campioni la erori si la dubluri.Nici un serial nu a folosit atat de mult dublurile si atatea erori...

Referitor la verigheta e respect pt sotie dar totusi acolo e personajul nu omul Barun..si cu "pupicul" ei in marea parte nu vor..defapt nici nu isi imagineaza ca va fii..nici un serial la acea ora nu contine un sarut...asa ca ramanem cu dorinta...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Sam 16 Iun 2012, 11:08 pm

Eu ies... 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 898610

kiss 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 155656
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Sam 16 Iun 2012, 11:13 pm

Skumpyk86 a scris: Eu ies... :rf<:

kiss 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 28 155656

Si eu mai stau un pic si ies.Noapte buna, iubita. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 28 din 40 Înapoi  1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 34 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum