17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
+17
narcisa
DENISA
nutzi
victorelalove
tiberici
Andreea_Miha
costina
anyta
Lucica10
Garo
petronela
Alexa20
Admin_dea05
denta
lica54
AdrianaMatza
iulianagl
21 participanți
Pagina 17 din 38
Pagina 17 din 38 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 38
Re: 17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
app buna feteleeee .......imi pierdeam ideea daia am spus repede ....si nu v-am salutat prima data
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
Alexa20 a scris:Deea si eu ma uit la Dansez pentru tine in Romania. Si ai perfecta dreptate, eu nu am vazut sotiile sa vina tot timpul al emisiune. Poate ca au mai venit, o data de 2. Dar nu asa ca Debina non stop. Si sa te duci acolo, sa le dai lor indicatii, mi se pare deja o nesimtire. In fine, pe mine nu ma intereseaza viata lor. Inainte imi placea de Gurmeet si in realitate, acum imi place doar in film. Este dragutz, joaca foarte bine ... dar in realitate sa il vad tot timpul cu remorca cum a spus Dadi, dupa el mi se pare prea de tot.
Alexa datorita faptului ca umbla tot timpul cu remorca dupa el a inceput deaja sa isi piarda multi fani....multi s-au retras de al mai vota si in concursul de la Jhalak....Si viata lui particulara ar trbui sa o scoata mai putin in evidenta ca devine deaja de rasul curcilor...si asta demonstreaza ca in viata particulara e malai mare...Si eu am inceput sa ma scarbesc de el in realitate cand aud asemenea aberatii ...pacat de frumusetea si talentul lui...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:
Alexa datorita faptului ca umbla tot timpul cu remorca dupa el a inceput deaja sa isi piarda multi fani....multi s-au retras de al mai vota si in concursul de la Jhalak....Si viata lui particulara ar trbui sa o scoata mai putin in evidenta ca devine deaja de rasul curcilor...si asta demonstreaza ca in viata particulara e malai mare...Si eu am inceput sa ma scarbesc de el in realitate cand aud asemenea aberatii ...pacat de frumusetea si talentul lui...
Da, sunt perfect de acord cu tine. Mie nu imi plac persoanele care isi etaleaza viata privata pe ecrane. Rufele le speli in familie, nu in vazul tuturor. Spre exemplu, Karan Singh Grover & Jennifer Winget s-au casatorit de cateva luni. Nu au chemat reporterii la nunta, nu a facut mare tam tam din nunta lor. Au dat un singur interviu dupa nunta. Iar cand au fost invitati la un eveniment, au mai dat un interviu foarte scurt si au spus ca le este foarte usor sa se acomodeze unul cu altul, mai ales ca ei se cunosc de mai bine de 10 ani. Dar eu nu i-am vazut facandu-si publicitate ca sunt impreuna. Sau ceva de genul. Nu imi plac persoanele care deja devin gretoase prin astfel de gesturi. Si e logik sa piarda multi fani de pe urma asta
AdrianaMatza a scris:app buna feteleeee .......imi pierdeam ideea daia am spus repede ....si nu v-am salutat prima data
buna iubita, ai perfecta dreptate, ii era teama ca o sa se indragosteasca si mai mult de Drashti. S-a vazut clar in film, ca simteau ceva unul pentru altul in film. Nu ma refer la scenele care le-au filmat pentru Geet, ci in afara de Geet ei stateau tot timpul impreuna, radea, glumeau. Acum parca este o marioneta.
Alexa20 a scris:
buna iubita, ai perfecta dreptate, ii era teama ca o sa se indragosteasca si mai mult de Drashti. S-a vazut clar in film, ca simteau ceva unul pentru altul in film. Nu ma refer la scenele care le-au filmat pentru Geet, ci in afara de Geet ei stateau tot timpul impreuna, radea, glumeau. Acum parca este o marioneta.
exact .....pt k s-a infiripat dragostea la ei....si sa nu dea frau liber la ce simt refuza sa mai joace impreuna k sa nu ajunga mai departe .... dar mie mi-ar placea sa se desparata de Debina ....kand e cu Drashti il vezi numai in rasete numai bn dispus ....kand e cu mumia zici k se transforma
AdrianaMatza- vip
AdrianaMatza a scris:
exact .....pt k s-a infiripat dragostea la ei....si sa nu dea frau liber la ce simt refuza sa mai joace impreuna k sa nu ajunga mai departe .... dar mie mi-ar placea sa se desparata de Debina ....kand e cu Drashti il vezi numai in rasete numai bn dispus ....kand e cu mumia zici k se transforma
Adriana!Nu se va desprti de Debina ea ii stie toate slabiciunile lui si stie cum sa-l manevreze sa-l tina langa ea...Pentru ea este o mandrie sa fie alaturi de un asa barbat chipes si un actor de renume....El in catva an va ajunge un actor de mare succes ca are potential si este un luptator...Dar ea ce se va alege de cariera ei daca se tine numai de fundul lui...
lica54- vip
lica54 a scris:
Adriana!Nu se va desprti de Debina ea ii stie toate slabiciunile lui si stie cum sa-l manevreze sa-l tina langa ea...Pentru ea este o mandrie sa fie alaturi de un asa barbat chipes si un actor de renume....El in catva an va ajunge un actor de mare succes ca are potential si este un luptator...Dar ea ce se va alege de cariera ei daca se tine numai de fundul lui...
stiu k nu se vor despartii dar de ne dorim si noi
AdrianaMatza- vip
Am gasit articolul despre care va spunem...daca vrea sa-l traduca cineva daca nu sa faca macar un rezumat asa in mare...
India Forum Quick Login
Home »
TellyBuzz »
Wassup??? »
Gurmeet Unhappy About Rumors
Saturday, July 14, 2012 | 3:02:09 PM IST (+05:30 GMT) Comments 440 Comments
Gurmeet Speaks Up About Rumors Against His Wife
Popular actor Gurmeet Choudhary who is currently seen showing off his dance moves on Jhalak Dikhhla Jaa 5 - Dancing with the stars is quite unhappy about the recent rumors that have been circulating in the media. While we hear that Debina has been the actor's support system, recent rumors have been that the actor's wife has been interfering in his performances in Jhalak. Ever since their marriage, over a year ago rumor mills have been churning about Gurmeet and Debina's relationship.
While the actor in the past from his days of Geet, has chosen to remain silent and ignore all rumors, Gurmeet this time has choosen to speak up. Gurmeet says, "Debina is my lady luck and my inspiration! Only I know how my wife Debina manages my erratic timings and schedules along with her own shoot schedules. If my fans think I am doing well, then let me tell you its all because of Debina. it is me who wants her to be present on all my imp moments. These rumors that are circulating are completely uncalled for and I will always stand up for my wife. Its not fair for people to rake up controversies at the cost of our relationship!Luckily, our relationship is strong enough to not be affected by such rumors."
And as we continue speaking to Gurmeet, we ask him about his journey in Jhalak so far and the actor reveals, "Initially, I was not able to deliver my 100% and everyone including Karan Johar, Madhuri Dixit and Remo Sir kept saying that I can do much better. Thus, I started creatively getting involved and after that my performances have improved. I was too shy to ask for votes but now due to the support of my fans and well-wishers I have become a lot more confident as well as satisfied with my own performances. I have been lucky that my fans have supported me even when I was getting low marks but now with better performances I am sure I will win the hearts of all my fans and viewers as well as their votes."
Gurmeet surely seems to be climbing the ladder of success but as its said, there's a price one has to pay for stardom and Gurmeet too has had to pay a price by constantly being part of the rumor mills!
India Forum Quick Login
Home »
TellyBuzz »
Wassup??? »
Saturday, July 14, 2012 | 3:02:09 PM IST (+05:30 GMT) Comments 440 Comments
Gurmeet Speaks Up About Rumors Against His Wife
Popular actor Gurmeet Choudhary who is currently seen showing off his dance moves on Jhalak Dikhhla Jaa 5 - Dancing with the stars is quite unhappy about the recent rumors that have been circulating in the media. While we hear that Debina has been the actor's support system, recent rumors have been that the actor's wife has been interfering in his performances in Jhalak. Ever since their marriage, over a year ago rumor mills have been churning about Gurmeet and Debina's relationship.
While the actor in the past from his days of Geet, has chosen to remain silent and ignore all rumors, Gurmeet this time has choosen to speak up. Gurmeet says, "Debina is my lady luck and my inspiration! Only I know how my wife Debina manages my erratic timings and schedules along with her own shoot schedules. If my fans think I am doing well, then let me tell you its all because of Debina. it is me who wants her to be present on all my imp moments. These rumors that are circulating are completely uncalled for and I will always stand up for my wife. Its not fair for people to rake up controversies at the cost of our relationship!Luckily, our relationship is strong enough to not be affected by such rumors."
And as we continue speaking to Gurmeet, we ask him about his journey in Jhalak so far and the actor reveals, "Initially, I was not able to deliver my 100% and everyone including Karan Johar, Madhuri Dixit and Remo Sir kept saying that I can do much better. Thus, I started creatively getting involved and after that my performances have improved. I was too shy to ask for votes but now due to the support of my fans and well-wishers I have become a lot more confident as well as satisfied with my own performances. I have been lucky that my fans have supported me even when I was getting low marks but now with better performances I am sure I will win the hearts of all my fans and viewers as well as their votes."
Gurmeet surely seems to be climbing the ladder of success but as its said, there's a price one has to pay for stardom and Gurmeet too has had to pay a price by constantly being part of the rumor mills!
lica54- vip
Dadi acelasi articvol vreiam sa il postez si eu acum. Se pare ca G este indignat ca toata lumea comenteaza la relatia lui cu Debina. El spun ca datorita lui Debina este ceea ce este, si ca il sustine in tot. bla bla bla ...
Sa ramana cu Debian lui, chiar nu ma mai intereseaza de el. de cand a ramas fara Drashti, s-a facut nesuferit. Beahhh
Sa ramana cu Debian lui, chiar nu ma mai intereseaza de el. de cand a ramas fara Drashti, s-a facut nesuferit. Beahhh
feteeeleeee cum rezistati cu caldura astaaaaa
AdrianaMatza- vip
eu una numai potttt
AdrianaMatza- vip
Adriana iti dau subtitrarile cand ajung la 450 ?
Alexa20 a scris:Adriana iti dau subtitrarile cand ajung la 450 ?
da iubyta
AdrianaMatza- vip
a-ti disparutttttttttttttttttt????? va pititi de caldura?? :D
AdrianaMatza- vip
lica54- vip
Dragalaselor noapte buna somn usor vise placute Maan si Geet sa va sarute din 5 in 5 minute
lica54- vip
Imi place de Debina aici.Ii sta bine cu parul prins.Dar prea de tot una doua camera pe ea....
https://www.youtube.com/watch?v=RRn8DIz5D-s&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=RRn8DIz5D-s&feature=youtu.be
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimineata dragalaselor!O zi frumoasa si un inceput de saptamana asa cum vi-l doriti...va invit la o cafea..
lica54- vip
lica54- vip
AdrianaMatza- vip
Alexa multumim pt ep.!!!
Ce n-as da sa vad si la Iss privirile si dragalaseniile de la Geet.....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:Alexa multumim pt ep.!!!
Cine nu si-ar dori asta. Sper ca vom avea si noi parte de iubire si in ipkknd
Alexa multi pentru ep frumoase...
lica54- vip
Dragalaselor va de noapte buna...ne intalnim maine la cafea
lica54- vip
Pagina 17 din 38 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 27 ... 38
Subiecte similare
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Pagina 17 din 38
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum