17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
+17
narcisa
DENISA
nutzi
victorelalove
tiberici
Andreea_Miha
costina
anyta
Lucica10
Garo
petronela
Alexa20
Admin_dea05
denta
lica54
AdrianaMatza
iulianagl
21 participanți
Pagina 22 din 38
Pagina 22 din 38 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 30 ... 38
Re: 17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Alexa20 a scris:https://www.youtube.com/watch?v=LM9O1oVLwKM&feature=g-all-u
Drashti raspunde intrebarile fanilor.
Din cate a spus Drashti, Gurmeet and Drashti tine de trecut. Ei au lucrat al Geet, dar acum au proiecte separate, si nu se gandesc sa mai joace impreuna.
Bravo Drashti!!!
Bine spus: "Gurmeet and Drashti tine de trecut" , "acum au proiecte separate, si nu se gandesc sa mai joace impreuna"....
Asa ca Debuna poate sta linistita pana se iveste o alta actrita de talia lui Drashi sa joace alaturi de Guru....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
tiberici a scris:
Bravo Drashti!!!
Bine spus: "Gurmeet and Drashti tine de trecut" , "acum au proiecte separate, si nu se gandesc sa mai joace impreuna"....
Asa ca Debuna poate sta linistita pana se iveste o alta actrita de talia lui Drashi sa joace alaturi de Guru....
Da, cred ca s-a intamplat ceva intre Drashti, Gurmeet si Debina. Sper exemplu, Barun si Sanaya joaca impreuna in ipkknd, au fost intrebati daca vor mai juca impreuna dupa asta, si au spus, da desigur. Daca se va ivi un proiect bun, cu siguranta da. La fel si cu Karan SG si Jeniffer. Au mai jucat intr=un film, care a avut peste 1000 de episoade, si apoi au revenit impreuna in DMG. Deci cu siguranta a facut o boacana Debuna, de numai rea Drashti nici macar sa pomeneasca de el.
A fost intrebata de un fan, daca o sa il voteze pe Gurmeet sau pe Karan Wahi, la concursul la care participa, si a spus ca inca nu s-a decisi, sa castige care este mai bun. Cu alte cuvinte, nu o intereseaza Guru deloc. Apoi a fost intrebata care este cel mai sexy barbat cu care a jucat pana acum, iar ea a raspuns Karan Singh Grover. Nu a mentionat nici macar odata de Guru. Deci e clar ca s-a intamplat ceva.
Gurmeet la concursul Jhalak..
http://desiupdate.info/youtube.php?id=naR_mkKyO-0 ..
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54lica54 a scris:Gurmeet la concursul Jhalak..
tiberici- vip
Da, cred ca s-a intamplat ceva intre Drashti, Gurmeet si Debina. Sper exemplu, Barun si Sanaya joaca impreuna in ipkknd, au fost intrebati daca vor mai juca impreuna dupa asta, si au spus, da desigur. Daca se va ivi un proiect bun, cu siguranta da. La fel si cu Karan SG si Jeniffer. Au mai jucat intr=un film, care a avut peste 1000 de episoade, si apoi au revenit impreuna in DMG. Deci cu siguranta a facut o boacana Debuna, de numai rea Drashti nici macar sa pomeneasca de el.
A fost intrebata de un fan, daca o sa il voteze pe Gurmeet sau pe Karan Wahi, la concursul la care participa, si a spus ca inca nu s-a decisi, sa castige care este mai bun. Cu alte cuvinte, nu o intereseaza Guru deloc. Apoi a fost intrebata care este cel mai sexy barbat cu care a jucat pana acum, iar ea a raspuns Karan Singh Grover. Nu a mentionat nici macar odata de Guru. Deci e clar ca s-a intamplat ceva. [/quote]
Bonjur la toata lumea...Am citit si eu pe facebook
O intreaba cineva...ati lucrat cu actori buna KSG.Gurmeet.Vivian..
Cu care a fost mai confortabil....la care ea raspunde..a fost minunat sa lucrez cu tipii astia...
Karan este un foarte bun prieten de-al meu...
Cu Vivian ne avem bine eu si logodnica lui suntem foarte buna prietene...
Iar de guru a ocolit raspunsul...
lica54- vip
Alexa20 a scris:
A fost intrebata de un fan, daca o sa il voteze pe Gurmeet sau pe Karan Wahi, la concursul la care participa, si a spus ca inca nu s-a decisi, sa castige care este mai bun. Cu alte cuvinte, nu o intereseaza Guru deloc. Apoi a fost intrebata care este cel mai sexy barbat cu care a jucat pana acum, iar ea a raspuns Karan Singh Grover. Nu a mentionat nici macar odata de Guru. Deci e clar ca s-a intamplat ceva.
Ceva "mizerii" posibil sa-i fi facut Debuna..... de si-a schimbat ea atitudinea fata de un coleg cu care a lucrat 2 ani....
- a incercat ea si cu coregrafa sa faca "mizerii" si nu i-a tinut..... imi place reactia lui Drashi..
- dar ce ma mira pe mine este ca nu este sustinut (in public ma refer) de colegii de platou, de filmari,...... numai de Debuna..... pe ea o vezi in primul rand de scaune si atat... daca erau si altii cu siguranta ii filmau si pe ei....
- el nu are prieteni?????
tiberici- vip
buna feteleeee am revenit si eu pe aici ....ieri am plecat pe fuga pt k am fost invitata la o petrecere :)
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
Dragalaselor buna dimineata!O zi faina si un inceput de saptamana frumos si plin de bucurii va poftesc la o cafea cu preferatii nostri care au inceput sa fie dati uitarii....
lica54- vip
AdrianaMatza- vip
Epi 451: https://www.youtube.com/v/TXrQYk3g0wo
Fetelor dupa cum scrie si pe videoclip, asta este ultimul episod pe care il postez, pana ma intorc de la mare. Sunt atat de incantata, incat nu am chef sa mai fac nimic in casa. Cred ca este si logik sa fiu asa de incantata, din moment ce anul trecut nu am fost plecata nicaieri. Pe 9 August sunt din nou prezenta printre voi. Defapt, o sa ma intorc pe 8, dar o sa ajung acasa pe la 9-10, deci nu am timp decat sa va salut si sa ma bag in pat. O sa mai intru de pe netul de pe telefon, sa vad ce mai faceti. Inca nu va spun la revedere pentru ca o sa plec de acasa, abia maine la ora 2-3 deci ne mai auzim si maine. Multi si vizionare placuta
Fetelor dupa cum scrie si pe videoclip, asta este ultimul episod pe care il postez, pana ma intorc de la mare. Sunt atat de incantata, incat nu am chef sa mai fac nimic in casa. Cred ca este si logik sa fiu asa de incantata, din moment ce anul trecut nu am fost plecata nicaieri. Pe 9 August sunt din nou prezenta printre voi. Defapt, o sa ma intorc pe 8, dar o sa ajung acasa pe la 9-10, deci nu am timp decat sa va salut si sa ma bag in pat. O sa mai intru de pe netul de pe telefon, sa vad ce mai faceti. Inca nu va spun la revedere pentru ca o sa plec de acasa, abia maine la ora 2-3 deci ne mai auzim si maine. Multi si vizionare placuta
Concediu placut Alexa!!!!
Marea te asteapta, apa e excelenta, buna sa te balacesti in ea.....
Marea te asteapta, apa e excelenta, buna sa te balacesti in ea.....
tiberici- vip
Alexaaaaaaaaaaaaa vacantaaaaaaa placutaaaaaaaaa :X:X:X:X
AdrianaMatza- vip
mai mult ca sigur mumia statea cred si la filmari sa-si dea si ea cu parerea si sigur asta a scos-o din minti pe geet..ceea ce mi se pare normal...ganditi-va la scenariile mai aprinse[si au tot fost[ cred ca mumia se trata cu xanax...din cauza ei va scadea popularitatea lui maan..pacat...Alexa vacanta frumoasa ,sa te bucuri din plin de toate zilele libere pe care le ai
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
Buna dinineata! Offf! a sosit si prima zi de munca dupa concediu....
Alexa vacanta placuta!
Alexa vacanta placuta!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimineata dragalaselor!O zi cat mai buna..pe masura asteptarilor voastre
Dea bine ai venit...care-i cel mai rau vin...vin din concediu
Dea bine ai venit...care-i cel mai rau vin...vin din concediu
lica54- vip
Fetelor, inca nu am plecat, asa ca am avut timp sa va mai fac cateva surprize.
Adriana, sper sa iti placa
Alexa iti doresc o vacanta de vis....sa te simti bine sa te bucuri din plin de zilele frumoase....noi te asteptam aici cu mult drag...drum bun si odihna placuta
Alexa eu tiam facut si bagaju asa ca distractie placut cat cuprinde
Alexa eu tiam facut si bagaju asa ca distractie placut cat cuprinde
lica54- vip
Alexa20 a scris:Fetelor, inca nu am plecat, asa ca am avut timp sa va mai fac cateva surprize.
Ii Multumescccccccccccccccccccccccccccccccccccccccc super super super de o infinitate de ori superrrrrrrrrrrrr :X:X:X:X:X :drunken: :love3:
AdrianaMatza- vip
Multumesc tuturor pentru urari, o sa plec si eu de acasa peste putin timp. Abia astept
O sa imi fie foarte dor de voi Dar o sa revin repede
si o saptamana frumoasa va doresc si voua.
Alexaaa iti doresc sa ai parte de cea mai frumoasa vacanta din viata ta te pupicAlexa20 a scris:Multumesc tuturor pentru urari, o sa plec si eu de acasa peste putin timp. Abia astept
AdrianaMatza- vip
Vacanta placuta si distractie cat cuprinde pt toate fetele
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Geet promo desene animate a castigat concursul international pe locul intai io adevarata nebunie pe facebook
lica54- vip
Dragalaselor noapte bunaaaaaaaa
lica54- vip
Buna dimi fetelor!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Debina my lady luck: Gurmeet Chowdhary
IANS | Jul 16, 2012, 04.37PM IST
Article
Comments (5)
inShare
Read More:Punar Vivah|Madhuri Dixit|Karan Johar|Jhalak Dikhhla Jaa|Gurmeet Chowdhary|Debina Bannerjee
5
Debina and GurmeetMore Pics
Television actor Gurmeet Chowdhary has been earning rave reviews for his stint in dance reality show " Jhalak Dikhhla Jaa" and credits actress-wife Debina Bannerjee for inspiring him to give his best.
"Debina is my lady luck and my inspiration," said Gurmeet and clarified that she attends his rehearsal sessions at his behest.
"She is definitely there (at rehearsals and performances) with me, but at my insistence. How she manages with her shoot and my erratic timing only I know. Her suggestions and mere presence make a lot of difference in my life," said the actor who is currently seen in " Punar Vivah".
For "Jhalak Dikhhla Jaa", Gurmeet has teamed up wtih choreographer Shampa and they are working hard and with two back-to-back 'perfect 30' from the judges - Madhuri Dixit, Karan Johar and Remo (D'Souza) - his efforts seem to be paying off.
Gurmeet who rose to fame with his roles as Ram in "Ramayana" and Maan Singh Khurana in "Geet...Hui Sabse Parayi", says he is more confident now.
"Initially, I was not able to deliver in 'Jhalak...'. Everybody including Madhuri Dixit, Karan Johar and Remo sir said that I could do much better, but I was not able to showcase my talent. So I started getting creatively involved and thereafter my marks, my performance are talking for themselves," he said.
"I am more confident now. So are my fans and my well wishers," he said and added that when he got less marks, "my fans made sure that I stayed there. I will not let them down. I am enjoying the experience and will continue doing that."
http://timesofindia.indiatimes.com/entertainment/tv/Debina-my-lady-luck-Gurmeet-Chowdhary/articleshow/14997816.cms
IANS | Jul 16, 2012, 04.37PM IST
Article
Comments (5)
inShare
Read More:Punar Vivah|Madhuri Dixit|Karan Johar|Jhalak Dikhhla Jaa|Gurmeet Chowdhary|Debina Bannerjee
5
Debina and GurmeetMore Pics
Television actor Gurmeet Chowdhary has been earning rave reviews for his stint in dance reality show " Jhalak Dikhhla Jaa" and credits actress-wife Debina Bannerjee for inspiring him to give his best.
"Debina is my lady luck and my inspiration," said Gurmeet and clarified that she attends his rehearsal sessions at his behest.
"She is definitely there (at rehearsals and performances) with me, but at my insistence. How she manages with her shoot and my erratic timing only I know. Her suggestions and mere presence make a lot of difference in my life," said the actor who is currently seen in " Punar Vivah".
For "Jhalak Dikhhla Jaa", Gurmeet has teamed up wtih choreographer Shampa and they are working hard and with two back-to-back 'perfect 30' from the judges - Madhuri Dixit, Karan Johar and Remo (D'Souza) - his efforts seem to be paying off.
Gurmeet who rose to fame with his roles as Ram in "Ramayana" and Maan Singh Khurana in "Geet...Hui Sabse Parayi", says he is more confident now.
"Initially, I was not able to deliver in 'Jhalak...'. Everybody including Madhuri Dixit, Karan Johar and Remo sir said that I could do much better, but I was not able to showcase my talent. So I started getting creatively involved and thereafter my marks, my performance are talking for themselves," he said.
"I am more confident now. So are my fans and my well wishers," he said and added that when he got less marks, "my fans made sure that I stayed there. I will not let them down. I am enjoying the experience and will continue doing that."
http://timesofindia.indiatimes.com/entertainment/tv/Debina-my-lady-luck-Gurmeet-Chowdhary/articleshow/14997816.cms
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Pagina 22 din 38 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 30 ... 38
Subiecte similare
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Pagina 22 din 38
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum