17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
+17
narcisa
DENISA
nutzi
victorelalove
tiberici
Andreea_Miha
costina
anyta
Lucica10
Garo
petronela
Alexa20
Admin_dea05
denta
lica54
AdrianaMatza
iulianagl
21 participanți
Pagina 24 din 38
Pagina 24 din 38 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 31 ... 38
Re: 17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
NOAPTE BUNA SI INCA O DATA MULTUMESC
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Lucicaaaaaaaaaaaaa La multi Aniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
Felicitari draga Lucica ! Sa-ti traiasca nepotelul si mama lui sa fie sanatoasa!Lucica10 a scris:
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Ce nepotel dragut ai Lica! L-as pupa NonStop!lica54 a scris:Lucica sa fie intr-un ceas bun...e o placere deosebita sa fii bunica e un sentiment pe care nu il poti decrie in cuvinte...sati traiasca iar tu sa fii sanatoasa sa te poti bucura de el...
https://2img.net/h/i583.photobucket.com/albums/ss280/cora5/DSCF0742.jpg
Admin_dea05- Admin
Bonjur dragalaselor!
Gurmeet s-a accidentat in timpul repetitiei...
The dashing and talented Gurmeet Choudhary is going through a tough time performing for Colors Jhalak Dikhhla Jaa 5 - Dancing with the stars. After recovery from his illness, the actor has now injured his shoulder.
Reportedly, Gurmeet's pe
rformance on the song 'Haan Yahi Raasta Hai' from the movie 'Lakshya', was an action packed performance in which he breaks a log of wood at the end of the act which has caused the injury.This hero is leaving no stone unturned to win the Jhalak trophy. We got in touch with Gurmeet to know about his injury and he said, 'Yes I have injured my shoulder while performing for Jhalak, which has left me with a plaster on my hand. But I am taking proper care of myself and hoping for a quick recovery so that I can come back with a bang in my next performance'.
The news that comes along with his injury is that he couldn't score a perfect 30 this time, like the previous weeks. Hope after his recovery he will surely be back.
Well we wish him a quick recovery. Get well soon Gurmeet!
Gurmeet s-a accidentat in timpul repetitiei...
The dashing and talented Gurmeet Choudhary is going through a tough time performing for Colors Jhalak Dikhhla Jaa 5 - Dancing with the stars. After recovery from his illness, the actor has now injured his shoulder.
Reportedly, Gurmeet's pe
rformance on the song 'Haan Yahi Raasta Hai' from the movie 'Lakshya', was an action packed performance in which he breaks a log of wood at the end of the act which has caused the injury.This hero is leaving no stone unturned to win the Jhalak trophy. We got in touch with Gurmeet to know about his injury and he said, 'Yes I have injured my shoulder while performing for Jhalak, which has left me with a plaster on my hand. But I am taking proper care of myself and hoping for a quick recovery so that I can come back with a bang in my next performance'.
The news that comes along with his injury is that he couldn't score a perfect 30 this time, like the previous weeks. Hope after his recovery he will surely be back.
Well we wish him a quick recovery. Get well soon Gurmeet!
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Parca clipul asta a fost creat pt acest forum... Melodie turceasca cu film indian combinatia perfecta
Admin_dea05- Admin
Madhubala To Marry RK Under Pressure!
Saurabh Tewari’s Madhubala – Ek Ishq Ek Junoon airing on Colors Viacom 18, is facing a very big twist in the upcoming episodes. Viewers saw in the recent episodes that RK made a story infront of media that Madhubala and him are in a relationship, Malik went to RK and fought with his men and his man has beaten him badly which resulted on Malik being on a very bad condition. In the upcoming episodes, RK will be offering Madhubala amount of money 40 lakh to get Malik treatment, but in condition that she has to marry him, which is part of his revenge. It’s interesting to see how this hate relationship turn to love between the lead characters! Keep watching Madhubala – Ek Ishq Ek Junoon Monday To Friday at 08:30 PM only at Colors. Stay tuned to get the latest from the entertainment world.
Read more: http://fuzionproductions.com/rk-to-marry-madhubala-under-pressure/#ixzz22f3UmEVc
Saurabh Tewari’s Madhubala – Ek Ishq Ek Junoon airing on Colors Viacom 18, is facing a very big twist in the upcoming episodes. Viewers saw in the recent episodes that RK made a story infront of media that Madhubala and him are in a relationship, Malik went to RK and fought with his men and his man has beaten him badly which resulted on Malik being on a very bad condition. In the upcoming episodes, RK will be offering Madhubala amount of money 40 lakh to get Malik treatment, but in condition that she has to marry him, which is part of his revenge. It’s interesting to see how this hate relationship turn to love between the lead characters! Keep watching Madhubala – Ek Ishq Ek Junoon Monday To Friday at 08:30 PM only at Colors. Stay tuned to get the latest from the entertainment world.
Read more: http://fuzionproductions.com/rk-to-marry-madhubala-under-pressure/#ixzz22f3UmEVc
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
Gurmeet concursul de la Jalahk 5 august.
lica54- vip
Dragalaselor buna dimineata!O zi de luni cat mai buna si un inceput de saptamana mai promitator si cu multe impliniri
lica54- vip
Buna dimi!lica54 a scris:Dragalaselor buna dimineata!O zi de luni cat mai buna si un inceput de saptamana mai promitator si cu multe impliniri
]
Admin_dea05- Admin
buna feteleeeeeeeeee
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
buna, tu ai numele la contul pe youtube matzacata???? deoarece am nevoie si eu de ajutorul tau un pic, daca vrei sa ma ajuti. eu si alte fete vrem sa-i facem o surpriza AlexeiAdrianaMatza a scris:buna feteleeeeeeeeee
anyta- vip
as vrea sa ma ajutati si pe mine cu niste detalii, stiti ce melodii ii plac lui Alexa sau vreo melodie care ii place foarte mult???
anyta- vip
dac vrei sa fie surpriza trimite la fete mp ca s-ar putea sa nu mai fie surpriza daca intra Alexa si citeste...eu una as miza pe melodiile indieneanyta a scris:as vrea sa ma ajutati si pe mine cu niste detalii, stiti ce melodii ii plac lui Alexa sau vreo melodie care ii place foarte mult???
costina- vip
Data de inscriere : 15/01/2011
Varsta : 41
Localizare : iasi
Admin_dea05- Admin
Buna dimineata Dea buna dimineata dragalaselor!O zi cu multa racoare si mult spor in ceia ce faceti
lica54- vip
In min 1:11 Drashti danseaza cu cineva ,cu cine cu Gurmeet? Stie cineva?
Admin_dea05- Admin
Tot cei posibil sa fie el si dupa cum arata la spate eu as zice ca-i el...si odata ce clipul este facut cu ei doi...
lica54- vip
Asa zic si eu dar nu am vazut inca reportajul original.Oare de la ce eveniment sa fie?lica54 a scris:Tot cei posibil sa fie el si dupa cum arata la spate eu as zice ca-i el...si odata ce clipul este facut cu ei doi...
Admin_dea05- Admin
eu cred ca s-ar putea sa nu fie Gurmeet cel cu care danseaza Drashti, mi se pare ca este de la o petrecere pe cand juca in Dill mill gaye
anyta- vip
ms de sugestiecostina a scris: dac vrei sa fie surpriza trimite la fete mp ca s-ar putea sa nu mai fie surpriza daca intra Alexa si citeste...eu una as miza pe melodiile indiene
anyta- vip
Acesta este partenerul lu Debina in filmul care joaca ea sunt sot si sotie...el mai joaca si in Suflete pereche de pe National TV..
lica54- vip
anyta a scris:eu cred ca s-ar putea sa nu fie Gurmeet cel cu care danseaza Drashti, mi se pare ca este de la o petrecere pe cand juca in Dill mill gaye
Nu cred nu are nici o legatura...clipul e facut cu Maan si Geet....
lica54- vip
ce ma enerveaza umflatul ala, nici nu se potriveste cu Debinalica54 a scris:Acesta este partenerul lu Debina in filmul care joaca ea sunt sot si sotie...el mai joaca si in Suflete pereche de pe National TV..
anyta- vip
poate ai dreptate, nu stiu ce sa ziclica54 a scris:
Nu cred nu are nici o legatura...clipul e facut cu Maan si Geet....
anyta- vip
Pagina 24 din 38 • 1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 31 ... 38
Subiecte similare
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Pagina 24 din 38
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum