17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
+17
narcisa
DENISA
nutzi
victorelalove
tiberici
Andreea_Miha
costina
anyta
Lucica10
Garo
petronela
Alexa20
Admin_dea05
denta
lica54
AdrianaMatza
iulianagl
21 participanți
Pagina 33 din 38
Pagina 33 din 38 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38
Re: 17.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
buna dimineata fetele
Lucica10- vip
Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea
Buna dimi!
Am deschis un subforum pentru cei interesati sa recomande anumite melodii preferate pentru player-ul urmator al forumului.
Atentie! Melodiile sa fie mai lente.Va rog linkuri numai de pe youtube.
Din cauza playlistului nu va mai pot da linkul din subforum.
Il gasiti in : Forum general / Diverse /Melodii playlist
O zi frumoasa!
Am deschis un subforum pentru cei interesati sa recomande anumite melodii preferate pentru player-ul urmator al forumului.
Atentie! Melodiile sa fie mai lente.Va rog linkuri numai de pe youtube.
Din cauza playlistului nu va mai pot da linkul din subforum.
Il gasiti in : Forum general / Diverse /Melodii playlist
O zi frumoasa!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
http://www.tellychakkar.com/news/chemistry-between-geet-and-maan-something-happens-once-lifetime-gurmeet-choudhary
anyta- vip
Data de inscriere : 29/04/2012
Varsta : 28
http://colors.in.com/rotw/jhalak-dikhhla-jaa/videos-jhalak/gurmeets-journey-jhalak-dikhhla-jaa-1611.html#vdo
Aici este toata evolutia lui Gurmeet in concursul de la Jhalak...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Daca s-a terminat cine a iesit invingator?lica54 a scris:http://colors.in.com/rotw/jhalak-dikhhla-jaa/videos-jhalak/gurmeets-journey-jhalak-dikhhla-jaa-1611.html#vdo
Admin_dea05- Admin
din cate stiu eu Gurmeet a iesit invingatorAdmin_dea05 a scris:Daca s-a terminat cine a iesit invingator?
anyta- vip
anyta- vip
anyta a scris:din cate stiu eu Gurmeet a iesit invingatorAdmin_dea05 a scris:Daca s-a terminat cine a iesit invingator?
Admin_dea05- Admin
Pai doar trebuia sa se duca mot si fufa langa el...
Admin_dea05- Admin
Pai ce cata acolo???????????????????????//ea dansase?????????????????????ce urat nu-i lasa aer sa savureze victoria
Lucica10- vip
E tare nesuferita!Asta a intrecut-o pe nevasta lui Murat Yildirim cu f mult....Lucica10 a scris: Pai ce cata acolo???????????????????????//ea dansase?????????????????????ce urat nu-i lasa aer sa savureze victoria
Admin_dea05- Admin
Un articol in care Gurmeet spune ca ia spart masina...
Mumbai, Oct 2 (IANS) Actor Gurmeet Choudhary Tuesday filed a complaint on discovering that his car parked at his Goregaon Apartment here was damaged very badly.
Gurmeet, who won the fifth season of "Jhalak Dikhhla Jaa" dance show Sunday, told IANS: "Fifteen days back somebody broke the glass of my car and by the time they could rob anything from my car, my security people saw them and they ran away. I got it repaired recently and today (Tuesday) morning again somebody broke the glass of my car and stolen my music system and damaged the car very badly."
"I have filed a complaint at Goregoan Police Station today (Tuesday) evening so that police can take some serious action against them," he said.
The actor said it was important to take action as everybody in the neighbourhood was facing some or the other issues.
"Sadly it's not just my car but many other people are facing the same problem. So I and my wife Debina have decided to take action against this so that people in this locality can live a peaceful life," he said.
Mumbai, Oct 2 (IANS) Actor Gurmeet Choudhary Tuesday filed a complaint on discovering that his car parked at his Goregaon Apartment here was damaged very badly.
Gurmeet, who won the fifth season of "Jhalak Dikhhla Jaa" dance show Sunday, told IANS: "Fifteen days back somebody broke the glass of my car and by the time they could rob anything from my car, my security people saw them and they ran away. I got it repaired recently and today (Tuesday) morning again somebody broke the glass of my car and stolen my music system and damaged the car very badly."
"I have filed a complaint at Goregoan Police Station today (Tuesday) evening so that police can take some serious action against them," he said.
The actor said it was important to take action as everybody in the neighbourhood was facing some or the other issues.
"Sadly it's not just my car but many other people are facing the same problem. So I and my wife Debina have decided to take action against this so that people in this locality can live a peaceful life," he said.
lica54- vip
anyta- vip
Admin_dea05- Admin
A ramas cu numele de Maan
Admin_dea05- Admin
http://timesofindia.indiatimes.com/entertainment/tv/Gave-Gurmeet-lectures-on-how-to-behave-Debina/articleshow/16779956.cms
Daca vreti senzati tari cititi acest articol despre familia Caudhari si reactia fanilor
Daca vreti senzati tari cititi acest articol despre familia Caudhari si reactia fanilor
lica54- vip
Saracutul!lica54 a scris:http://timesofindia.indiatimes.com/entertainment/tv/Gave-Gurmeet-lectures-on-how-to-behave-Debina/articleshow/16779956.cms
Admin_dea05- Admin
BUNA FETELE A-TI UITAT DE GEET ? EU AM AJUNS DIN NOU LA EP 78 PUPICI PUPICI PT TOATA LUMEA
Lucica10- vip
anyta- vip
Alexa îți mulțumesc din suflet pentru traducerea filmului Geet, am văzut în seara asta ultimul episod dintr-un film cu adevărat superb. Credeam că e seara în care îmi iau la revedere de la Geet și Maan dar se pare că încă nu pot să fac lucrul acesta, ultimul episod mi-a adus aminte de iubirea frumoasă dintre Geet și Maan și cred că am să reiau vizionarea episoadelor. Mă bucur foarte mult că m-ai ispitit cu acest film și că mi-ai arătat ce tradiții frumoase sunt în India. Se pare totuși că și ei fac cumpărături din China, caruselul de la pătuțul dăruit de Geet lui Maan era identic cu caruselul pe care l-a avut deasupra pătuțului și copilașul meu. M-am simțit și mai legată de acest cuplu pe care nu-l voi putea uita niciodată, grație ție că ai tradus filmul și Iulianei care mi-a spus de el. Pentru fericirea pe care mi-ați dăruit-o tu și Iuliana nu pot decât să vă spun un mulțumesc din tot sufletul și bucuria făcută mie și multor altor persoane să se întoarcă înmiit la voi.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
buna feteleeee
AdrianaMatza- vip
Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti
Astia nu s-au saturat de atatea sedinte foto .
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z5m_6nFqgZU
Una doua apare si cate o sedinta.Doar asa mai apare si doamna la vedere!Blehhh....
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=z5m_6nFqgZU
Una doua apare si cate o sedinta.Doar asa mai apare si doamna la vedere!Blehhh....
Admin_dea05- Admin
lica54- vip
faaaaaaaaaaaaaaaas nu Blehhh altfel se uita ca este casatorit
Lucica10- vip
lica54- vip
Pagina 33 din 38 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 38
Subiecte similare
» 12.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 13.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 14.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 15.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
» 16.Geet –Hui Sabse Parayi ( Geet-Printre Straini)
Pagina 33 din 38
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum