41. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+3
gix
victorelalove
DENISA
7 participanți
Pagina 39 din 43
Pagina 39 din 43 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43
Re: 41. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
michiper68 a scris:
nu vezi ca ay yapimii se screm pt serialul lui kenan? nu sunt in stare sa-i gaseasca partenera? sa joace cu firat celik, ca toata lumea il iubeste. nu sunt ei in stare sa aranjeze doua seriale din septembrie si noi vrem si pt engin...
Cine il iubeste pe Mustafa ? Serios ...toata lumea ? Fara mine . Eu nu-l inghit . Mi se pare fals .
Pai parca vad ca nu va fi nimic cu Kenan din septembrie . Nu stiu de ce ...dar pare ca a cazut intelegerea . Prea este totul neclar . Pana acum ca va fi fiu ...si acum va fi tata ? Nu mai cred nimic .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Ma sabotati daca vede Denisa ce ati spus nu o mai pune pe Beren langa Engin .
gix- vip
Data de inscriere : 15/10/2011
Localizare : Bucuresti
nu va fi tata. va juca intr-o poveste tata-fiu. el va fi fiul. exact ca in ezel. sa vezi daca nu apare iar tuncel kurtiz.
pe mustafa il iubeste ece , si cred ca toate femeile de pe acolo il iubeau ca era lipit ba de beren , ba de ece, s-a dus el sa vada modelele de fuste si rochii de seara doar sa stea cu ele....si mukko il iub este pe mustafa.
pe mustafa il iubeste ece , si cred ca toate femeile de pe acolo il iubeau ca era lipit ba de beren , ba de ece, s-a dus el sa vada modelele de fuste si rochii de seara doar sa stea cu ele....si mukko il iub este pe mustafa.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56
Buna , Denisa !!!
Nu , Gix . Poate fi si Beren langa Engin .
Nu , Gix . Poate fi si Beren langa Engin .
victorelalove- moderator
michiper68 a scris:nu va fi tata. va juca intr-o poveste tata-fiu. el va fi fiul. exact ca in ezel. sa vezi daca nu apare iar tuncel kurtiz.
Aaaaaaa ...toata suflarea feminin din platou . Se lipea si el de ele .
Iar va fi cu razbunare ... ca in Ezel ?
victorelalove- moderator
michiper68- vip
Tuba a facut alegeri proaste si nu are ce cauta langa baiatul nostru sa ramana cu al ei, trebuia sa se straduiasca cu Murat sa fie si el fericit ca se potriveau .
gix- vip
victorelalove a scris:
Aaaaaaa ...toata suflarea feminin din platou . Se lipea si el de ele .
Iar va fi cu razbunare ... ca in Ezel ?
da. pai are si kenan o varsta. ce sa joace ? adolescentul hormonal? nu-i iese. el poate doar cu tata-fiu.
michiper68- vip
gix a scris:Tuba a facut alegeri proaste si nu are ce cauta langa baiatul nostru sa ramana cu al ei, trebuia sa se straduiasca cu Murat sa fie si el fericit ca se potriveau .
tocmai ne-a explicat cennet ca e fericit cu vipa. ca ea a stat langa ei si amandoi isi vorbesc frumos si dragastos si se uita unul la altul cu dragoste. sigur cennet isi uitase ochelarii acasa dar fanii sunt deja incantati, cei 3 fani care dau like pozelor de cuplul. asha ca...sa se spele cu ea pe cap.
michiper68- vip
Da . Ai dreptate . Nu-l prinde pe Kenan tandreturile ...si visarile la ferestre sub clar de luna . El este cu da-i si omoara . La Engin este exact invers . Lui nu-i ies scenele cu batai ... in schimb , zici ca este cel mai indragostit om de pe pamant .michiper68 a scris:
da. pai are si kenan o varsta. ce sa joace ? adolescentul hormonal? nu-i iese. el poate doar cu tata-fiu.
Puteau sa joace roluri de frati . Se completau .
victorelalove- moderator
Buna Denisa! numai repet rugamintea poate ai vazut .
gix- vip
victorelalove a scris:
Da . Ai dreptate . Nu-l prinde pe Kenan tandreturile ...si visarile la ferestre sub clar de luna . El este cu da-i si omoara . La Engin este exact invers . Lui nu-i ies scenele cu batai ... in schimb , zici ca este cel mai indragostit om de pe pamant .
Puteau sa joace roluri de frati . Se completau .
poate nu mai vrea kenan frate. vrea si el cateva surori pupacioase. frate a avut si in ezel. oricum va avea prieteni, ca asha e la turci.
michiper68- vip
michiper68 a scris:
poate nu mai vrea kenan frate. vrea si el cateva surori pupacioase. frate a avut si in ezel. oricum va avea prieteni, ca asha e la turci.
Da. O sora gen Deniz a lui Engin . Se lipise de el ... ca o lipitoare .
victorelalove- moderator
Michi ce să facem , majoritatea fanelor lui Muri suntem chioare de-a binelea , dar eu pe lângă că sunt chiaoră sunt şi subiectivă şi alergică la curci rânjitoare.
Gix nu am citit ce aţi scris astăzi , spune dacă e vreo problemă
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 09 Iul 2012, 10:35 pm, editata de 1 ori
ENGIN AKYUREK WORLDWIDE PRESENTS…
WE WANTED TO SHARE OUR EXCITEMENT WITH YOU. WE HAVE ACCESS TO SOME OF THE OLDER BUT UNSEEN FOOTAGES FROM FSN SET SHOOTED BY FANS. YOU ARE GOING TO LOVE THESE FOR SURE. WE WERE ABLE TO SHARE A SMALL SEGMENT OF IT AT THE TIME OF THAT EPISODE. NOW WE GATHERED ALL AND CURRENTLY IN THE PROCESS OF PREPARING THE VIDEO. HOPEFULLY WE WILL MAKE IT READY FOR TOMORROW LIKE 8-9 PM.
THANK YOU FOR YOUR PATIENCE AND KEEP WATCHING US :P
FOR NOW... QUENCH YOUR THIRST WITH THIS LOVELY SHOWER CURTAIN :))))
michiper68- vip
michiper68 a scris:
FOR NOW... QUENCH YOUR THIRST WITH THIS LOVELY SHOWER CURTAIN :))))
A ramas vreun fir de par de-al lui Engin pe draperia de la dush ?
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Lun 09 Iul 2012, 10:37 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
Michi ce să facem , majoritatea fanelor lui Muri suntem chioare de-a binelea , dar eu pe lângă că sunt chiaoră sunt şi subiectivă şi alergică la curci rânjitoare.
Gix nu am citit ce aţi scris astăzi , spune dacă e vreo problemă[/color][/quote]
ei doar in poze sunt suparati. in realitate isi vorbesc dragastos in soapta, si se respecta mult, si e numai iubire pe acolo...
astept sa intre si gonulce sa spuna cat de mult se iubesc ei si cum sunt cel mai normal si fericit cuplul. din univers.
Gix nu am citit ce aţi scris astăzi , spune dacă e vreo problemă[/color][/quote]
ei doar in poze sunt suparati. in realitate isi vorbesc dragastos in soapta, si se respecta mult, si e numai iubire pe acolo...
astept sa intre si gonulce sa spuna cat de mult se iubesc ei si cum sunt cel mai normal si fericit cuplul. din univers.
michiper68- vip
victorelalove a scris:
A ramas vreun fir de par de-al lui Engin pe draperia de la dush ?
au inceput cu draperia. cred ca urmeaza chilotii lui mukko aruncati prin vreo geanta si in final ,ca piesa de rezistenta pantalonii de pijama ai lui ablu cu ruptura in genunchi...
michiper68- vip
michiper68 a scris:
au inceput cu draperia. cred ca urmeaza chilotii lui mukko aruncati prin vreo geanta si in final ,ca piesa de rezistenta pantalonii de pijama ai lui ablu cu ruptura in genunchi...
Vor incheia apoteotic cu samburii de la maslinele de la nunta ...si apoi cojile de ceapa folosita la prepararea sarmalelor de la restaurant . Atunci cand au ajutat si Kerim cu Ablu .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Vor incheia apoteotic cu samburii de la maslinele de la nunta ...si apoi cojile de ceapa folosita la prepararea sarmalelor de la restaurant . Atunci cand au ajutat si Kerim cu Ablu .
eu vreau si patrunjelul ala ofilit. de la care si-a luxat mana ablu. si surubelnitza lui kerim, cu care a reparat-o pe fatmagul. si macrameul.
michiper68- vip
fetelor ma duc la dush. ca nu mai rezist!
michiper68- vip
Denisa te rugam daca e posibil sa o pui pe Beren langa Engin e prea singur pe acolo .
gix- vip
Da . Vrem sa vedem si locul unde a cazut o lacrima de-a lui Kerim . Si apoi poate sunt buni cu noi si ne arata ...si pietrele alea micute ...pe care le-a aruncat baitul in apa ...cand era suparat pe baba .michiper68 a scris:
eu vreau si patrunjelul ala ofilit. de la care si-a luxat mana ablu. si surubelnitza lui kerim, cu care a reparat-o pe fatmagul. si macrameul.
victorelalove- moderator
fetelor la voi cum merge forumul ?? la mine se mişcă cam greu
Pagina 39 din 43 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43
Subiecte similare
» 15. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 40. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 52. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii