Serialesitelenovelet
13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+6
narcisa
lica54
petronela
Alexa20
AdrianaMatza
iulianagl
10 participanți

Pagina 3 din 40 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Urmatorul

In jos

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 Empty Re: 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de petronela Mier 11 Iul 2012, 9:50 pm

Deci fetelor, ce sa fac sa ma uit in seara asta la film sau nu ???
Cum sunteti ?? nervoase sau entuziasmate ?
Cred ca intai ma bucur de promo si dupa mai vedem.. Smile
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 Empty Re: 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Alexa20 Mier 11 Iul 2012, 9:51 pm

iulianagl a scris:

Si eu dar stai sa vedem ca stii ca la ei sunt promo-urile diferite poate se intampla si mai fantastic decat am vazut noi in promo. Smile

da cum a fost promoul cu palma. Noi asteptam o palma, si ne-a dat 2 palme Smile Smile Fantastic !!!
PAi cu siguranta o sa fie ceva mai incredibil, doar au adus tancuri de apa, poate facem un dus in ploaieeeee Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mier 11 Iul 2012, 9:51 pm

petronela a scris:Deci fetelor, ce sa fac sa ma uit in seara asta la film sau nu ???
Cum sunteti ?? nervoase sau entuziasmate ?
Cred ca intai ma bucur de promo si dupa mai vedem.. Smile

Te poti uita la primele 2 minute, dupa poti sa inchizi filmul. Ca e o porcarie.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mier 11 Iul 2012, 9:56 pm

Alexa20 a scris:

Te poti uita la primele 2 minute, dupa poti sa inchizi filmul. Ca e o porcarie.
Multumesc Alexa ! Cred ca o sa-ti urmez sfatul...intai sa ma mai bucur de promo... 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 283516 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 283516 si de episoadele care le-ai pus ..si pentru care iti multumesc ! kiss
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mier 11 Iul 2012, 10:09 pm

petronela a scris:
Multumesc Alexa ! Cred ca o sa-ti urmez sfatul...intai sa ma mai bucur de promo... 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 283516 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 283516 si de episoadele care le-ai pus ..si pentru care iti multumesc ! kiss

Da, promoul este foarte foarte foarte frumos, mi-a luat ochii cat de frumso este. Iar din serial, din episodul de azi imi plac doar primele 2 minute. M-a facut si pe mine sa zambesc Arnav, da pe Khushi ? Restul este cu drama lui Anjali, si este foarte enervant.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mier 11 Iul 2012, 10:14 pm

Alexa20 a scris:

Da, promoul este foarte foarte foarte frumos, mi-a luat ochii cat de frumso este. Iar din serial, din episodul de azi imi plac doar primele 2 minute. M-a facut si pe mine sa zambesc Arnav, da pe Khushi ? Restul este cu drama lui Anjali, si este foarte enervant.
Te rog, stii unde pot gasi povestit ep de astazi..???
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mier 11 Iul 2012, 10:25 pm

petronela a scris:
Te rog, stii unde pot gasi povestit ep de astazi..???

Episode starts with Arnav blocking Khushi’s way and they two looking at each other and smiling. Arnav says to Khushi, wow you can be shy too. Arnav goes forward to her but Khushi goes back. Arnav says it’s time to stop going back, when he comes close. And in fact, she will have to learn to go forward with him. Khushi smiles. Finally Arnav let her go. He says in his mind, that’s all he wanted, a smile on Khushi’s face.

In kitchen, a servant comes with plate and Khushi asks Anjali didn’t eat? Servant says he took food twice but she didn’t eat. Khushi then asks where is Nani and he says she has went to temple. Khushi then takes plate from him and goes to Anjali.

Anjali in her room is looking at her and shaym’s photos. Khushi knocks but Anjali says she doesn’t want to meet anyone. Khushi still comes in. She says she knows Anjali has got hurt and it’s obvious.. whatever has happened is because of Khushi and she tells her not to take out her anger on food. Khushi says Arnav gets very sad seeing Anjali like this.

Anjali doesn’t say anything and just looking at photos. Khushi says to Anjali she can’t punish herself like this and then reminds her about child and says to eat for child at least.

Break 1..

Khushi says to Anjali, you wanted a daughter who bring happiness in your life right? She says to forget whatever happened with Shyam, it was past but future is with this child. New life is waiting for Anjali and she says just to think about her child and take care of herself. Khushi then leaves. Anajli then puts her hands on her stomach and cries.

Aakash and Arnav come from outside and Arnav says he took doctor’s appointment of tomorrow. Arnav says him, he doesn’t think Anjali will go with her. Aakash says not to worry, he understands. Aaksh then goes to Anjali’s room but he can’t find her there. and he wonders where did Anjali go?

Khushi comes to Arnav but same time Aakash comes there calling ‘ di , di’. Arnav asks what happened. Aakash says Anjali is not in her room. Arnav says she will be somewhere around here and then they search for her. No one finds her anywhere. Nani asks to try calling her one more time. Nani says what has happened to our family? Aakash is trying to call but no one picks up. Arnav thinks about how Anjali said that she wants to stay alone and asked to leave her alone. More and faster updates only at desitvbox.com. A servant says he saw her going somewhere an hour ago in an auto. Arnav says are you mad or what? How did you let her ago. Aakash cools down Arnav and asks servant if he knows where did Anjali go. Servant says he is not sure as he was far he didn’t listen. Arnav says to Aakash to stay at home and he will go and find her. Nani asks where he will search her in this big city. Arnav says he will find her and bring home safely. Khushi tells Arnav she will go with him but Nani says no and says her to stay at home. Arnav is leaving. Khushi stops and tells him to call as soon as he gets any news. Arnav asks watchman if he saw Anjali. Watchman says he said her that he will get her car but she didn’t listen and says it’s been an hour. Arnav is driving and someone comes in his way and asks for his rent. Arnav says what are you saying? What rent? Then Arnav thinks it must be person who own auto. He says it was some lady who has problems in her legs. Arnav asks where you dropped her. Auto man says will you just keep asking me questions or pay my rent too. She kept him waiting 30 mins and she didn’t even come back. He then tells Arnav, he dropped her outside nursing room.

Arnav then leaves to go there. Anjali is sitting there and still thinking about Arnav’s slaps. Nurse comes there and says doctor is calling you inside. Anjali goes inside. Doctor asks her she came alone today and how is her baby? Anjali says to doctor that she does not want this child. Doctor receives call from Arnav but her phone is on vibration and she doesn’t pick up. Doctor asks what do you mean? You don’t want child meaning? Anjali says she doesn’t want this child and she asks what she will have to do. Doctor says her it’s not that easy and look at you first and asks what has happened to her. She asked about her husband too. Anjali says she’s fine but doctor says no you’re not and you shouldn’t take such decisions in rush.

Doctor says her, I know you very well, you wanted this child and now? Anjali says she has already decided.

At home, they are wondering where did Anjali go in this condition. Aakash is calling everyone and asking but it’s a no from everywhere. Nani says she went to her room last time and then she asks everyone if they went after her. Khushi has worried look. Manorama asks Khushi but Nani says she said no to Khushi so she didn’t go. Khushi says actually she went to her room. Arnav calls and tells Aakash, Anjali went to nursing room. Nani is worried. Aakash says not to worry, Anjali is fine and Arnav is with her. Arnav is coming with her. Aakash says don’t know what happened that Anjali had to go there.

Break 2…

Arnav arrives to hospital now. Doctor is saying to Anjali she is not with her in her decision and it’s against laws too. Anjali says but she has decided already. Doctor says she knows it’s her decision and says before she does anything she needs to talk with her husband and his family too. Anjali says if she doesn’t help her then she will go to someone else. Doctor stops her but Anjali says she doesn’t need any help from her and leaves. Arnav is still searching.

At home, Nani is asking Khushi why did she go to Anjali’s room. Khushi says hariprasad says Anjali hasn’t ate anything and Nani wasn’t at home either so she went to give her food. Manorama says to Khushi, Nani was absent but she was still there or she could tell Payal. Why she had to go herself and says these two sisters only want to see tension in their family.

Doctor is looking for Anjali and Arnav hears doctor calling Anjali.

Episode ends..

No Precap
13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 483302_390688267658270_1615800583_n
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mier 11 Iul 2012, 10:27 pm

Alexa20 a scris:

Episode ends..

No Precap
13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 483302_390688267658270_1615800583_n
Multumesc mult !
Exact asa il iau si il trimit lui Miha ..nu reuseam sa-l mai gasesc .. kiss kiss
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Mier 11 Iul 2012, 10:59 pm

M-am uita primele doua minute ...nici nu mai stiu de cate ori...cum ridica Arnav din sprancene cand zambeste Khushi... 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 283516 si dupa aceea l-am inchis... Smile
petronela
petronela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 11 Iul 2012, 11:21 pm

Ok, what crap!!Mi s-a parut ca a trecut o jumatate de zi cat am tradus episodul asta.
Anjali in sus Anjali in jos.Ce mama naibii Anjali nu vrea sa traiasca pentru viitor ea vrea sa ramana in trecut cu amintirile sotului ei si atat nimic mai mult, de aceea s-a hotarat sa de afara copilul.Daca era Khushi o fata din aceea sa-i strice casnicia ei o facea de mult timp chiar daca nu era cu Shyam dupa asta dar nu ea e o fata cu capul pe umeri si a tinut din toti rarunchii ei cu aceasta familie si pana la urma pentru ce?PENTRU CE?Ca sa-i scoata ochii proasta si needucata de Mamiji, ca sa se uite toti la ea de parca ar fi facut cea mai mare crima mergand in camera lui Anjali, ca spalacitul de Akash sa stea ca o momaie si sa nu stie pe ce lume traieste,lasand-o pe dobitoaca de maica-sa sa le faca albie de porci pe sotia lui si cumnata lui, iar Arnav sa alerge ca bezmeticul dupa momaia de sora-sa care nu-i pasa de familia ei ci doar de ea insasi, Iisuse, m-am enervat foarte rau, ma enervat foarte tare episodul de astazi.Chiar daca se casatoreste Arnav cu ea asa cum ar trebui este foarte proasta Khushi daca se lasa asa usor sa refuze si sa fuga cu patru randuri de picioare ca nu merita sa stea intr-o casa cu oameni dobitoci ca Raizada.Nani a tinut cat a tinut apoi si-a data in petic mai ceva ca tiganul.Du-va pe pustii cu serialul vostru cu tot.Iar daca Sanaya are alta oferta din alta parte, sa plece tata ca si asa e pacat de talentul ei actoricesc.Relatia frate sora, fimi-ar scarba!!
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de AdrianaMatza Mier 11 Iul 2012, 11:25 pm

iulianagl a scris:Ok, what crap!!Mi s-a parut ca a trecut o jumatate de zi cat am tradus episodul asta.
Anjali in sus Anjali in jos.Ce mama naibii Anjali nu vrea sa traiasca pentru viitor ea vrea sa ramana in trecut cu amintirile sotului ei si atat nimic mai mult, de aceea s-a hotarat sa de afara copilul.Daca era Khushi o fata din aceea sa-i strice casnicia ei o facea de mult timp chiar daca nu era cu Shyam dupa asta dar nu ea e o fata cu capul pe umeri si a tinut din toti rarunchii ei cu aceasta familie si pana la urma pentru ce?PENTRU CE?Ca sa-i scoata ochii proasta si needucata de Mamiji, ca sa se uite toti la ea de parca ar fi facut cea mai mare crima mergand in camera lui Anjali, ca spalacitul de Akash sa stea ca o momaie si sa nu stie pe ce lume traieste,lasand-o pe dobitoaca de maica-sa sa le faca albie de porci pe sotia lui si cumnata lui, iar Arnav sa alerge ca bezmeticul dupa momaia de sora-sa care nu-i pasa de familia ei ci doar de ea insasi, Iisuse, m-am enervat foarte rau, ma enervat foarte tare episodul de astazi.Chiar daca se casatoreste Arnav cu ea asa cum ar trebui este foarte proasta Khushi daca se lasa asa usor sa refuze si sa fuga cu patru randuri de picioare ca nu merita sa stea intr-o casa cu oameni dobitoci ca Raizada.Nani a tinut cat a tinut apoi si-a data in petic mai ceva ca tiganul.Du-va pe pustii cu serialul vostru cu tot.Iar daca Sanaya are alta oferta din alta parte, sa plece tata ca si asa e pacat de talentul ei actoricesc.Relatia frate sora, fimi-ar scarba!!

aoleoooo mama dar suparata mai esti Smile Smile Smile vedem in episodu Maha dak refuza Kushi sau nu Smile nu ai vazut ce zice Smile :Kushi Kumari Gupta va ramane sotia mea Smile
AdrianaMatza
AdrianaMatza
vip
vip

Data de inscriere : 30/03/2012
Varsta : 35
Localizare : Ploiesti

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mier 11 Iul 2012, 11:29 pm

iulianagl a scris:Ok, what crap!!Mi s-a parut ca a trecut o jumatate de zi cat am tradus episodul asta.

ASa mi se intampla si mie cu Geet, in episoadele astea. Ma plictiseste actiunea si mi se pare ca dureaza ani pana traduc un anume episod. Si pe mine ma enerveaza Matusa si Akash si Anjali. Bunica nu stiu de partea cui este. Desi ia spus Arnav tot adevarul, ea nu stie inca de partea cui sa fie. Este stresanta situatia asta. Cum ai spus si tu, daca era Khushi o fata care sa destrame familia, atunci avea ocazia de n ori, dar nu a facut asa ceva. Ma enerveaza rau Anjali, imi placea de ea la inceput ca era dulce si nu se mironosea atat. Acum toata actiunea pe ea ... beah ce e asta ?
Iar caracterul lui Akash ma dezamageste pe zi ce trece. Chiar sta ca momaia, nu zice nimic nu face nimic, doar face pe suparatul cu Payal. Nu ca mi-ar face placere sa vad romantism intre Payal si Akash, dar macar sa il vedem cum era la inceput, mai bland, acum parca e un caine care da in turbare. In fine, pacat de actori principali, ca filmul a fost stricat deja. A fost bomba pana la casatoria lui Akash ! Dupa mi-a bagat-o pe Bubbly, rapirea, acum asta. Beah nu imi place.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mier 11 Iul 2012, 11:31 pm

AdrianaMatza a scris:

aoleoooo mama dar suparata mai esti Smile Smile Smile vedem in episodu Maha dak refuza Kushi sau nu Smile nu ai vazut ce zice Smile :Kushi Kumari Gupta va ramane sotia mea Smile

Am gresit eu cand am tradus. Defapt spune Khushi Kumari Gupta, eu o sa te transform in dna. Arnav Singh Raizada, pentru totdeauna. Replica e fenomentala, dar nu vrea sa se lase usor Khushi. A suferit destul. Mi-ar palce acum sa plece de acolo, sa o caute si pe ea Arnav, nu numai pe sorsa. Si pana la urma ca ma enervez si eu, ce a facut sorsa si ce a facut Khushi ? Khushi s-a sacrificat pentru familia Raizada, Anji a stat si a primit totul in bot. Daca ea trecea prin ce a trecut Khushi ce dracu mai facea ? Isi baga cutitu in gat .... Hai sa ma lase cu drama ei ca ma plictiseste
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 11 Iul 2012, 11:35 pm

Alexa20 a scris:

ASa mi se intampla si mie cu Geet, in episoadele astea. Ma plictiseste actiunea si mi se pare ca dureaza ani pana traduc un anume episod. Si pe mine ma enerveaza Matusa si Akash si Anjali. Bunica nu stiu de partea cui este. Desi ia spus Arnav tot adevarul, ea nu stie inca de partea cui sa fie. Este stresanta situatia asta. Cum ai spus si tu, daca era Khushi o fata care sa destrame familia, atunci avea ocazia de n ori, dar nu a facut asa ceva. Ma enerveaza rau Anjali, imi placea de ea la inceput ca era dulce si nu se mironosea atat. Acum toata actiunea pe ea ... beah ce e asta ?
Iar caracterul lui Akash ma dezamageste pe zi ce trece. Chiar sta ca momaia, nu zice nimic nu face nimic, doar face pe suparatul cu Payal. Nu ca mi-ar face placere sa vad romantism intre Payal si Akash, dar macar sa il vedem cum era la inceput, mai bland, acum parca e un caine care da in turbare. In fine, pacat de actori principali, ca filmul a fost stricat deja. A fost bomba pana la casatoria lui Akash ! Dupa mi-a bagat-o pe Bubbly, rapirea, acum asta. Beah nu imi place.

Bubbly, Masala.Ce frumos era cand arata si familia fetelor, nebuna de Bua mi-as dori ca Shashi sa se indrepte cat de cat si sa vina in ajutorul fetelor.A uitat Anjali cand ii spunea lui Arnav, cate facut Khushi pentru aceasta familie.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Garo Mier 11 Iul 2012, 11:37 pm

oh,oh...necaz mare,dar iubesc mult comentariile tale!...sunt pertinente şi la obiect...vă citesc cu mult drag...
Garo
Garo
vip
vip

Data de inscriere : 13/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mier 11 Iul 2012, 11:49 pm

Ia priviti si va minunati..

lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 11 Iul 2012, 11:51 pm

Alexa20 a scris:

Am gresit eu cand am tradus. Defapt spune Khushi Kumari Gupta, eu o sa te transform in dna. Arnav Singh Raizada, pentru totdeauna. Replica e fenomentala, dar nu vrea sa se lase usor Khushi. A suferit destul. Mi-ar palce acum sa plece de acolo, sa o caute si pe ea Arnav, nu numai pe sorsa. Si pana la urma ca ma enervez si eu, ce a facut sorsa si ce a facut Khushi ? Khushi s-a sacrificat pentru familia Raizada, Anji a stat si a primit totul in bot. Daca ea trecea prin ce a trecut Khushi ce dracu mai facea ? Isi baga cutitu in gat .... Hai sa ma lase cu drama ei ca ma plictiseste

Vai dar sunt multe Alex spre exemplu decate ori a fost Khushi lovita la cap din cauza Raizadelor?
Spune-mi si mie care nevasta isi trimite sotul sa faca baie in camera fratelui ei stiind ca sotia lui este acolo in camera apoi ea a fost la holy atunci cand gunoiul de Shyam a incerca sa o coloreze pe fata pe Khushi si ea a refuzat cand toti sarise cu gura pe ea sa stea sa-i coloreze obrajii noroc ca a vazut Chote si a venit de s-a pus paravan intre ea si Shyam atunci toti erau acolo si nimeni n-a banuit ce fel de om este apoi cand a vrut s-o curenteze si a aparut Mamaji de nicaieri si i-a u readus cu picioarele pe pamant adica pe ea ca el era deja constient de ce o sa se intample.Iar la ora actuala transformarea lui Anjali e de a dreptul stupida au transformat-o intr-o persoana egoista care nu vrea sa inteleaga ce fel a fost sotul ei si cat de mult au avut altii de suferit de pe urma lui iar acum tot aceleasi persoane ar de suferit si de pe urma ei ca de, creativii lor dorm in sandale sau pardon se distreaza.Sa vedem rating-ul la episoadele astea.Ca nimeni nu e de acord cu ceea ce se intampla.De ce au trebuit sa faca asta creativii?Doar de dragul unei actrite care vrea mult mai mult?Bine nu esti fericita cu ce ti se da, usa este pe undeva si mergi si cauta-ti alt rol cu mai multa cerinta mai bine pleca, sincer, sa nu mi-o luati in nume de rau ca si mie mi-a placut de caracterul Anjali foarte mult dar de asta de acum il preferam sa dispara decat sa fie o asemenea transformare si la naiba parca tine serialul pe loc.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 11 Iul 2012, 11:51 pm

Garo a scris:
oh,oh...necaz mare,dar iubesc mult comentariile tale!...sunt pertinente şi la obiect...vă citesc cu mult drag...

Smile Smile Hai ca m-ai facut sa rad, scuze daca am sarit parleazul prea mult.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mier 11 Iul 2012, 11:55 pm

lica54 a scris:Ia priviti si va minunati..

Cine sunt astea Payal si Khushi sau Arnav si Anjali. Smile Smile :drunken:

Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Lun 12 Noi 2012, 9:36 am, editata de 1 ori
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Joi 12 Iul 2012, 12:03 am

Ia uitati ce frumos se respecta..

13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 MtIWi
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 12 Iul 2012, 12:05 am

Ma duc la culcare ca m-a luat o durere de cap de simt ca mi-l plesneste acum.Noapte buna. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Garo Joi 12 Iul 2012, 12:21 am

Iuliana,mă bucur...un mic zîmbet a fost dorinţa mea...noapte bună...
Garo
Garo
vip
vip

Data de inscriere : 13/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 12 Iul 2012, 7:32 am

Garo a scris:Iuliana,mă bucur...un mic zîmbet a fost dorinţa mea...noapte bună...

kiss kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Joi 12 Iul 2012, 8:15 am

Neata 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 1064687750 Have a nive day !!!!
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Joi 12 Iul 2012, 8:19 am

Alexa20 a scris:Neata 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 3 1064687750 Have a nive day !!!!

Thame to you!! Smile Smile Cum spunea Khushi. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 3 din 40 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 21 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum