Serialesitelenovelet
44. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
44. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

44. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+3
victorelalove
michiper68
DENISA
7 participanți

Pagina 35 din 43 Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 43  Urmatorul

In jos

44. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 Empty Re: 44. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Mar 21 Aug 2012, 9:00 pm

michiper68 a scris:pai mananca traditionalistul de taica-su paine de la brutarie? cred ca sta mamica lui pe jos si framanta . paine de casa, fara e-uri .

Pai la bloc ? Ca intelesei ca vecinii de deasupra l-au vazut . Probabil cand i-au aruncat gunoiul in cap .

The TT source says his family are his/her neighbours, they live on the floor above.
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

44. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 Empty Re: 44. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de michiper68 Mar 21 Aug 2012, 9:04 pm

oameni normali. stau la bloc...la mana administratorului . nu si-au luat vilau in ankara cu vedere la bulevard...
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 21 Aug 2012, 9:08 pm

michiper68 a scris:oameni normali. stau la bloc...la mana administratorului . nu si-au luat vilau in ankara cu vedere la bulevard...
Intre blocuri ... Smile
Cred ca sunt normali .
O face mama lui Engin paine de casa ...dar o avea si ea nevoie de drojdie . Acolo l-a trimis . S-a intalnit cu vecinii pe scari . Astia veneau de la tara , aveau bratele pline cu damigenile de tuica . Si imediat fata cea mica a scris pe twitter cu cine este vecina .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mar 21 Aug 2012, 9:11 pm

daca se pricepe sa aleaga drojdia il iau. de tot. ca restul abilitatilor i le-am vazut. calca impecabil ci cu abur si fara.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 21 Aug 2012, 9:12 pm

michiper68 a scris:daca se pricepe sa aleaga drojdia il iau. de tot. ca restul abilitatilor i le-am vazut. calca impecabil ci cu abur si fara.

44. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 539466 44. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 539466 44. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 539466

Unde nu mai pui ca el chiar sudeaza ?! era cu electrodul pe bune .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mar 21 Aug 2012, 9:15 pm

dar a sudat un gard si niste tzepe in gard. eu am lucrari mai ample. dar statea bine cu electrodul in mana. becuri a schimbat? aaa face si gratar de peste minunat. un peste pt 6 persoane.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 21 Aug 2012, 9:19 pm

michiper68 a scris:dar a sudat un gard si niste tzepe in gard. eu am lucrari mai ample. dar statea bine cu electrodul in mana. becuri a schimbat? aaa face si gratar de peste minunat. un peste pt 6 persoane.

Oooooo . Dar despre ce lucrari vorbim ? Ceva care sa rivalizeze cu Capela Sixtina ? Mai ?! Tu obosesti baiatul .
Becuri nu a schimbat . A pus tamplaria la camaruta in care statea in sezonul 1 ...si chiar parea ca se pricepe . A dat cu ciocanul si in episodul cand canta de zor cu Rahmi . A reparat antena de la Tveu ...cand plangea Mukka ca nu mai vede filmul . Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mar 21 Aug 2012, 9:28 pm

a refacut toata casa aia de pe serpentine. si tot el a facut si cusca pt lodos. eu vroiam turnuletze la geamuri, si tot apartamentul izolat prin sudura, adica sa stea catzarat in afara blocului si sa munceasca. e canicula, nu cred ca ar rezista cu tricoul pe el, si pantalon scurt larg.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 21 Aug 2012, 9:31 pm

michiper68 a scris:a refacut toata casa aia de pe serpentine. si tot el a facut si cusca pt lodos. eu vroiam turnuletze la geamuri, si tot apartamentul izolat prin sudura, adica sa stea catzarat in afara blocului si sa munceasca. e canicula, nu cred ca ar rezista cu tricoul pe el, si pantalon scurt larg.

Smile Smile Smile
Are de lucru . Sa ne chemi si pe noi cand sta pe schele si izoleaza apartamentul . cupidon Prin sudura . Cu pasiune .
Daaa . El a muncit mult in FGSN . Cata risipa de energie !!!! stupid
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mar 21 Aug 2012, 9:36 pm

de aia sta acum si doarme. s-a eliberat de munca fizica .
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 21 Aug 2012, 9:38 pm

michiper68 a scris:de aia sta acum si doarme. s-a eliberat de munca fizica .

Doarme de o luna ?? Smile
Pai si vecinii cum l-au vazut ? S-au dus sa ceara cu imprumut o ceasca de ulei ? De masline bineinteles . Sau una de ceai ?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mar 21 Aug 2012, 9:41 pm

cred ca incepe sa-si revina si a iesit la scara blocului sa sudeze grilaj . se crede la filmare.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 21 Aug 2012, 9:43 pm

michiper68 a scris:cred ca incepe sa-si revina si a iesit la scara blocului sa sudeze grilaj . se crede la filmare.

Este ca juniorul meu . Cand eram la mare se mai trezea noaptea si cerea sa mergem pe plaja . Smile
Daaa . Este un semn bun . Isi revine . Se apuca iar de sudat . Dar parul lung l-o mai avea ? Ce vecini rai . Au vrut doar sa se laude . Nu au scris si ei cum arata . Cum mirosea ... 44. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 119733090
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mar 21 Aug 2012, 9:47 pm

cred ca acum de sarbatori miroase a baclavale pe scara oricum. o fi bloc cu balustrada? ce fac ei traditional in afara de sarmalutzele alea in foi de vitza, cu orez si legume, pe care le mananca reci? friptura de miel, o ciorbitza de miel?
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 21 Aug 2012, 9:51 pm

michiper68 a scris:cred ca acum de sarbatori miroase a baclavale pe scara oricum. o fi bloc cu balustrada? ce fac ei traditional in afara de sarmalutzele alea in foi de vitza, cu orez si legume, pe care le mananca reci? friptura de miel, o ciorbitza de miel?

Pai cum mirosea Engin . Nu cum mirosea scara . Scara cred ca mirosea a gratare . Ca doar ne-a spus Dubai cum ca au la fiecare etaj gratar .
Aaa . Acum mi-a picat fisa . Tii minte cand era Engin la restorant ...si il filma un nenea ? Restul mancau ca spartii . Nici nu se uitau la altceva . Asa si acum ... O fi Engin pe scara . Dar este si mancare ?! Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mar 21 Aug 2012, 9:55 pm

pai crezi ca daca miroase pe scara a miel mai simt vecinii altceva? masline mananca dar nu miroase pe scara a masline. si daca blocul arata cum era darapanatura aia unde statea mukko cu rahmi este exclus sa incapa 2 persoane pe trepte. engin cred ca urca cate 2 trepte odata si la coborare sare peste 3. nu are timp vecina sa-l miroasa. eu daca eram vecina cu akyurecii stateam lipita de vizor 24 din 24 pana il vedeam.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 21 Aug 2012, 9:58 pm

michiper68 a scris: engin cred ca urca cate 2 trepte odata si la coborare sare peste 3. nu are timp vecina sa-l miroasa. eu daca eram vecina cu akyurecii stateam lipita de vizor 24 din 24 pana il vedeam.

Smile Smile Smile Cred ca Engin sare si peste vecini . Asta este . Si la ei sunt blocurile comuniste . Smile
Dar de ce la vizor ...si nu direct la usha ? Usha lor ... Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mar 21 Aug 2012, 10:01 pm

sa zica vecinii ca sunt cu capul? ai vazut ca ei ies, intreaba, sunt foarte curiosi...trebuie sa fi discret acolo ca vecinii stiu tot ce se intampla. si daca vecina sta cu un etaj mai sus sa stea intinsa pe jos cu urechea lipita de podea sa auda discutia. cel mai rau e daca nu sta nici deasupra nici sub akyureci. atunci nu merge nici lipita de podea nici lipita de tavan cu paharul la ureche...
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 21 Aug 2012, 10:03 pm

michiper68 a scris:sa zica vecinii ca sunt cu capul? ai vazut ca ei ies, intreaba, sunt foarte curiosi...trebuie sa fi discret acolo ca vecinii stiu tot ce se intampla. si daca vecina sta cu un etaj mai sus sa stea intinsa pe jos cu urechea lipita de podea sa auda discutia. cel mai rau e daca nu sta nici deasupra nici sub akyureci. atunci nu merge nici lipita de podea nici lipita de tavan cu paharul la ureche...

Smile Smile Smile
Esti geniala !!!

Ahaaa . Deci vrei sa pastrezi aparentele . Sa nu spuna nimic mami lui Engin . Si nici Engin sa nu se simta urmarit . Cred ca-i place ca sunt vecinii linistiti . Uite si tu ... unul nu i-a facut o poza . Cum sa nu-i placa la mama ?! Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mar 21 Aug 2012, 10:07 pm

daaa. imi gauream cu bormashina tavanul sa-l vad. vecinii ar putea sa faca mai multe. eu nu am nici un vecin important, am doar idei. vecinul meu e pensionar. am un perete comun cu el , la baie. plus vizorul . daca eram vecina cu engin si cat respira stiam.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 21 Aug 2012, 10:10 pm

michiper68 a scris:daaa. imi gauream cu bormashina tavanul sa-l vad. vecinii ar putea sa faca mai multe. eu nu am nici un vecin important, am doar idei. vecinul meu e pensionar. am un perete comun cu el , la baie. plus vizorul . daca eram vecina cu engin si cat respira stiam.

Ii luai si pulsul . Smile

Da mai ...au zis bine turcoicele si araboicele cand or zis ce-or zis cand or zis . Ca ele n u s-ar duce sa-i ceara o poza . Cred ca nici la el nu s-ar uita . Pai de ce ? Ce s-ar putea intampla ?
Ce ar avea de pierdut ? Si chiar daca refuza ... macar au incercat . Ce temperamente au ?! stupid

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mar 21 Aug 2012, 10:13 pm

dar nu refuza el fanele. are grija si de copii lor, ii sterge de inghetata, ii sterge la nas si pe unde o mai fi nevoie. acum cand e cu hainele lui , spalate cu balsamul lui de acasa si detergentul lui de acasa...acum trebuie sa sara fanele pe el.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 21 Aug 2012, 10:16 pm

michiper68 a scris:dar nu refuza el fanele. are grija si de copii lor, ii sterge de inghetata, ii sterge la nas si pe unde o mai fi nevoie. acum cand e cu hainele lui , spalate cu balsamul lui de acasa si detergentul lui de acasa...acum trebuie sa sara fanele pe el.

Il iau si pe junior cu mine cand il vad pe Engin . Asa este . El are grija de copilashi . 44. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 283516
Pai acum este mai rau cu hainele lui de acasa . Calcate probabil de el . Nu mai avem motiv sa-i spunem sa si le dea jos . 44. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 2681204924
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Mar 21 Aug 2012, 10:23 pm

nu poti sa-i ceri asta. numai daca insista el sa-si dea jos tricoul...
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 21 Aug 2012, 10:25 pm

michiper68 a scris:nu poti sa-i ceri asta. numai daca insista el sa-si dea jos tricoul...

Daaa . Sigur va insista ?! Smile

VA trebui sa-si recucereasca fanele . Ne este dator . cupidon

44. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 35 J17vk9
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 35 din 43 Înapoi  1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 39 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum