16.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+7
lica54
AdrianaMatza
iulianagl
Alexa20
Garo
Andreea_Miha
petronela
11 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 29 din 40
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: 16.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
petronela a scris:
Eu nu mai sper nimic..m-am lamurit cu cei de la Iss..dupa 6 luni realizeaza cat de cat ce mult rau i-a facut..si incearca sa dreaga busuiocul..nu stiu daca o sa reuseasca..asa si RK..cine stie cand si daca o sa vina si randul lui sa-i para rau...
O sa-i vina ca fiecare pasare moare pe limba ei asa ar trebui dar daca creativii lor nu stiu asta inseamna ca sunt prea pesimisti.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Iar in Iss acum a venit momentul ca ei doi sa fie uniti ca niciodata iar familiile din amandoua parti sa-si dea seama cat de norocosi ar trebui sa fie ca are o fata ca Khushi intre ei.Mi-a placut realizarea lui Chote cam tarziu si cam incompleta dar hai caa merge si asa iar Chote acum o cunoaste cel mai bine pe Khushi si de aceea nu vrea sa o piarda dar pe mine ma duce cu gandul ca Garimei sa nu-i treaca prin cap s-o trimita pe undeva pe Khushi fara stirea lui Arnav si el s-o caute ca disperatul si apoi sa se supere pe ea ca la tradat.
iulianagl- moderator
Asta am spus si eu astazi...sa nu o trimita si sa pice in mainile lui Shyam..dar, pe de alta parte ma gandesc daca risca creativii sa-i desparta..si da, tarzie cainta lui si foarte incompleta...iulianagl a scris:Iar in Iss acum a venit momentul ca ei doi sa fie uniti ca niciodata iar familiile din amandoua parti sa-si dea seama cat de norocosi ar trebui sa fie ca are o fata ca Khushi intre ei.Mi-a placut realizarea lui Chote cam tarziu si cam incompleta dar hai caa merge si asa iar Chote acum o cunoaste cel mai bine pe Khushi si de aceea nu vrea sa o piarda dar pe mine ma duce cu gandul ca Garimei sa nu-i treaca prin cap s-o trimita pe undeva pe Khushi fara stirea lui Arnav si el s-o caute ca disperatul si apoi sa se supere pe ea ca la tradat.
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Ce mi-a zis copilul meu ca el e foarte norocos ca are o familie mare si multi verisori si ca se bucura cand vin toti la el.Stateam si ma uitam si eu la el ce sa fac altceva.
iulianagl- moderator
Banuiesc ca sunt aceeiasi verisori care au facut foc de tabara si lupte cu indieni ???iulianagl a scris:Ce mi-a zis copilul meu ca el e foarte norocos ca are o familie mare si multi verisori si ca se bucura cand vin toti la el.Stateam si ma uitam si eu la el ce sa fac altceva.
petronela- vip
petronela a scris:
Asta am spus si eu astazi...sa nu o trimita si sa pice in mainile lui Shyam..dar, pe de alta parte ma gandesc daca risca creativii sa-i desparta..si da, tarzie cainta lui si foarte incompleta...
Exact ca ai zis dar eu nu m-am gandit la asta ca o sa dea Shyam asta eu m-am gandit la faptul ca nici el nu stie unde este dar sa-i otraveasca mintea lui Arnav ca stie si ca la parasit sau ceva de genul, dar apoi vorba ta nu cred ca risca creativii sa-i desparta ca iar au probleme cu fanii si asa au o multime de plangeri la adresa lui Dadi sa mai faca si asta pai sare star plusul in aer.
iulianagl- moderator
petronela a scris:
Banuiesc ca sunt aceeiasi verisori care au facut foc de tabara si lupte cu indieni ???
Pai tu ce crezi?Stai sa-ti spun la noi aici in zona de Sf Maria este un balci cu traditie veche si mama cand s-au adunat toti si am mers cu ei in balci imagineaza-ti ce a fost si culmea ca m-a tarait dupa ei chiar de doua ori pe zi . Am zis ca mor, la anul mi-am propus s-o sterg de acasa le las cheile de la casa le las tot numai pe mine sa ma lase in pace.
iulianagl- moderator
Gata ies si eu ne auzim maine.Noapte buna.
iulianagl- moderator
Sunt plangeri la adresa lui Dadi ? si vad ca nu s-au sinchisit de asta...deci eu incep sa cred ca de fapt la ei este tara tuturor posibilitatilor..si variantelor de combinare, razbunare, contracte de casatorie limitate...etc...etc..iulianagl a scris:
Exact ca ai zis dar eu nu m-am gandit la asta ca o sa dea Shyam asta eu m-am gandit la faptul ca nici el nu stie unde este dar sa-i otraveasca mintea lui Arnav ca stie si ca la parasit sau ceva de genul, dar apoi vorba ta nu cred ca risca creativii sa-i desparta ca iar au probleme cu fanii si asa au o multime de plangeri la adresa lui Dadi sa mai faca si asta pai sare star plusul in aer.
petronela- vip
noapte buna...multumesc pt.traducere si pt.comentarii...
P.S.in trecut ce a facut Arnav de dadi inca/i poarta ranchiuna?...Shiam de unde stia de trecerea casei pe numele lui Khushi??
P.S.in trecut ce a facut Arnav de dadi inca/i poarta ranchiuna?...Shiam de unde stia de trecerea casei pe numele lui Khushi??
Garo- vip
Data de inscriere : 13/07/2010
iulianagl- moderator
Dragalaselor buna dimineata!O zi buna incepe cu o cafea buna si mult spor in ceia ce faceti astazi...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Oare de ce a spus Arnav ieri ca Khushi a primit o palma de la cineva dar de ce este suparat pe ea?Oare de ce este?Parerea lui este ca e suparat pe ea ca daca-l asculta si nu tot insista ca acele cercuri prenuptiale nu se intampla asta, asta s-o creada el mai bine ca s-a aflat acum decat mai tarziu.
iulianagl- moderator
Cineva spune daca Garima opreste nunta?
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
BUna.Acum chiar ca nu mai inteleg nimic.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Bun bun bun, filmul asta este atat de incurcat, ca nu intelegi de unde sa incepe o problema, si unde apare o alta problema. Ca de sfarsit nu sfarsesc niciodata. Parca am juca alba neagra in filmul asta.
Am vazut si eu episodul de ieri, aseara pe al 12 noaptea, insa am fost foarte obsoita si nu mi-am spus parerea.
Dadi aia este o pacoste. Pe cuvantul meu, ca daca eram in locul lui Bhua ji, o dateam afara in suturi. Dara facut intentionat, sa o enerveze pe bhua, sa rupa casatoria. Dar ghinion Arnav nu este de acord cu bunicutzaaaaa.
Foarte frumos si politicos, ASR a intrat in casa lui Bhua. Bine macar ca a tinut usa sa nu se tranteasca de perete, ca numai ramanea nimic din biata casa.
Totusi, se vede ca lui CV's ii plac foarte mult povestile incurcate, si pac a pus-o pe Gariam sa o vada pe DAdi. Hm ... soc soc soc .. Gariam o cunaote deja, din trecut. Ok nu am nimic nici ca vor sa complice povestea si mai tare. Dar vreau sa stiu, de ce a dat mama lui Khushi in ea ? Ce nu stia pe cine sa isi verse frustrarea ? De ce nu a dat in bhua ? ASta este peste masura, Khushi este nevinovata, si ea ia toate palmele. Pfff ce aiurea.
Anyways, eu ma intreb ce ar fi facut ASR daca l-ar fi lasat Khushi sa le traga la raspundere, pe Garima si Bhua.
Dragut episodul de ieri, mai putin partea cu Dadi si cu Shyam. Iar asta seara, este seara regretelor. Abia astept.
Am vazut si eu episodul de ieri, aseara pe al 12 noaptea, insa am fost foarte obsoita si nu mi-am spus parerea.
Dadi aia este o pacoste. Pe cuvantul meu, ca daca eram in locul lui Bhua ji, o dateam afara in suturi. Dara facut intentionat, sa o enerveze pe bhua, sa rupa casatoria. Dar ghinion Arnav nu este de acord cu bunicutzaaaaa.
Foarte frumos si politicos, ASR a intrat in casa lui Bhua. Bine macar ca a tinut usa sa nu se tranteasca de perete, ca numai ramanea nimic din biata casa.
Totusi, se vede ca lui CV's ii plac foarte mult povestile incurcate, si pac a pus-o pe Gariam sa o vada pe DAdi. Hm ... soc soc soc .. Gariam o cunaote deja, din trecut. Ok nu am nimic nici ca vor sa complice povestea si mai tare. Dar vreau sa stiu, de ce a dat mama lui Khushi in ea ? Ce nu stia pe cine sa isi verse frustrarea ? De ce nu a dat in bhua ? ASta este peste masura, Khushi este nevinovata, si ea ia toate palmele. Pfff ce aiurea.
Anyways, eu ma intreb ce ar fi facut ASR daca l-ar fi lasat Khushi sa le traga la raspundere, pe Garima si Bhua.
Dragut episodul de ieri, mai putin partea cu Dadi si cu Shyam. Iar asta seara, este seara regretelor. Abia astept.
De ce a dat Garima in Khushi?De nebuna dupa cum am spus ori stie ceva ori nu vrea ca Khushi sa pateasca ceva.Am citit undeva parerea cuiva ca de fapt Garima ar fi toata vina iar tragerea pacatelor ar fi cazut pe mama lui Khuhsi.Dar eu parca tin minte ca sora lui Garima a adus-o pe KHushi la Gupta, tu ce mai tii minte Alex?
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:De ce a dat Garima in Khushi?De nebuna dupa cum am spus ori stie ceva ori nu vrea ca Khushi sa pateasca ceva.Am citit undeva parerea cuiva ca de fapt Garima ar fi toata vina iar tragerea pacatelor ar fi cazut pe mama lui Khuhsi.Dar eu parca tin minte ca sora lui Garima a adus-o pe KHushi la Gupta, tu ce mai tii minte Alex?
Eu stiu ca Garima a luat-o pe Khushi la ea. nu stiu de sora ei. In primele episaode, atunci cand a trimis fetele in Delhi, ia spus ca mama lor a murit, si ca a luat-o Garima.
Alexa20 a scris:
Eu stiu ca Garima a luat-o pe Khushi la ea. nu stiu de sora ei. In primele episaode, atunci cand a trimis fetele in Delhi, ia spus ca mama lor a murit, si ca a luat-o Garima.
In fine ne-au ametit de tot.
iulianagl- moderator
O fi intrat pe usa sau pe geam?
iulianagl- moderator
Iar i-o zis ca-l iubeste la naiba.
iulianagl- moderator
Pagina 29 din 40 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Subiecte similare
» 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 29 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum