Serialesitelenovelet
45. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
45. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

45. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

+5
Nicky
DENISA
michiper68
dubaisport
victorelalove
9 participanți

Pagina 10 din 43 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 43  Urmatorul

In jos

45. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Empty Re: 45. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de Nicky Joi 30 Aug 2012, 2:11 pm

DENISA a scris:bună fetelor !!!
kiss 45. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 648483 Denisa,despre ce e vorba în știre? Numele Tubei și al lui Beren în același articol?
Și la mijloc Engin? Care nu prea mai are ce căuta în triunghiul ăsta,din moment ce nu va juca cu Tuba în același serial.Sau s-au răzgândit?
Nicky
Nicky
vip
vip

Data de inscriere : 29/08/2010

Sus In jos

45. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Empty Re: 45. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de DENISA Joi 30 Aug 2012, 2:35 pm

acesta este articolul

Ay Yapım’ın Star TV için çekeceği “20 Dakika” dizisi için anlaşan Tuba Büyüküstün’ün partnerinin Engin Akyürek olduğu gündeme geldi.

Bu söylenti birbirine rakip gösterilen Beren Saat ile Tuba Büyüküstün‘ün fanlarını karşı karşıya getirdi. Büyüküstün’ün “Fatmagül’ün Suçu Ne?”de Beren Saat’in partnerini canlandıran Engin Akyürek’le çalışacağı iddiası Saat’in fanlarını kızdırdı. Ay Yapım’ın bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak için yaptığı açıklama tartışmayı boşa çıkardı. Şirket “Engin Akyürek ile yapılan görüşmeler bu proje ile ilgili değildir” açıklamasını yaptı. Milliyet

dar cu goagălul nu înţeleg care pe care s-a supărat , poate apare şi ceva în engleză.

45. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 562272_375440755846512_980786700_n
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Data de inscriere : 14/09/2009
Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Joi 30 Aug 2012, 4:02 pm

din ce citesc pe forumuri ezel a castigat premiu special la seoul drama international . nu mi se deschide siteul asha ca pun si eu poza asha cum o vad pe forumuri. inca nu e urcat nici pe youku(siteul similat youtub-ului , varianta coreeana)

45. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Qreow5
michiper68
michiper68
vip
vip

Varsta : 56
Localizare : bucuresti

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Joi 30 Aug 2012, 4:03 pm

DENISA a scris: acesta este articolul

Ay Yapım’ın Star TV için çekeceği “20 Dakika” dizisi için anlaşan Tuba Büyüküstün’ün partnerinin Engin Akyürek olduğu gündeme geldi.

Bu söylenti birbirine rakip gösterilen Beren Saat ile Tuba Büyüküstün‘ün fanlarını karşı karşıya getirdi. Büyüküstün’ün “Fatmagül’ün Suçu Ne?”de Beren Saat’in partnerini canlandıran Engin Akyürek’le çalışacağı iddiası Saat’in fanlarını kızdırdı. Ay Yapım’ın bilgi kirliliğini ortadan kaldırmak için yaptığı açıklama tartışmayı boşa çıkardı. Şirket “Engin Akyürek ile yapılan görüşmeler bu proje ile ilgili değildir” açıklamasını yaptı. Milliyet

dar cu goagălul nu înţeleg care pe care s-a supărat , poate apare şi ceva în engleză.

45. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 562272_375440755846512_980786700_n

eu am inteles ca fanii beren s-au suparat ca engin ar fi putut sa joace cu tuba. avand in vedere rivalitatea dintre actrite era de neconceput.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Joi 30 Aug 2012, 5:29 pm

michiper68 a scris:din ce citesc pe forumuri ezel a castigat premiu special la seoul drama international . nu mi se deschide siteul asha ca pun si eu poza asha cum o vad pe forumuri. inca nu e urcat nici pe youku(siteul similat youtub-ului , varianta coreeana)

45. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Qreow5

45. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 165638 Super! Deci a fost și el prezent la ceremonie! Un premiu special a câștigat? Dar Beren?
Nicky
Nicky
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Joi 30 Aug 2012, 6:10 pm

Nicky a scris:

45. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 165638 Super! Deci a fost și el prezent la ceremonie! Un premiu special a câștigat? Dar Beren?
premiu special l-a castigat ezel. eu stiam ca el si beren vor fi acolo. nu gasesc inca nimic postat. pe youtube au inceput sa posteze dar sunt prezentarile pt premii cu actorii lor coreeni.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Joi 30 Aug 2012, 10:57 pm

bună seara !!!

Michi bine că nu au uitat să o treacă pe distribuţia de la Ezel pe Curcinela , ea doar a fost piesa de rezistenţă. 45. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 539466

We want to inform you about the news "Engin Akyürek accepted the offer of Ay production for the series 20 minutes". We have a project called '20 minutes' but we aren't in negotiation with Engin Akyürek for this one. We wanted to inform you and wish every success in your work
.

http://www.habershow.com/v4/44613-engin-akyurek-le-tuba-buyukustun-ayni-dizide-oynamayacak
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Joi 30 Aug 2012, 11:32 pm

in prezentarea pt berenik cine credeti ca a fost?

45. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Engin-4-1

toate coreenele l-au vazut...berenik alerga ziua pe coclauri, apoi mukka langa ea, apoi un pic de mustafa si hop si frumushatza de baiat. lui kenan i-au pocit numele , la beren a fost cat de cat normala pronuntia si ea a jucat in fatmaghiul...
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 31 Aug 2012, 8:47 am

buna dimineata dragelor !!!!!

Michi.....au dat coreenele de Engin,sa te tii cat aflux de comm si poze Smile Smile

Denisa.....daca nu va juca in 20 sec ..atunci in care ?nu mai are ay yap alta productie ptr toamna-iarna asta.....e clar ca va intra in scena abia la anul in toamna. sad
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Vin 31 Aug 2012, 3:19 pm

bună fetele'!!!

Dubai va juca la mamiţica lui în curte , nu vezi ce preţios la vedere a devenit?
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 31 Aug 2012, 5:00 pm

DENISA a scris:

Dubai va juca la mamiţica lui în curte , nu vezi ce preţios la vedere a devenit?

ce? tzurca ? Smile Smile
pe mine deja a inceput sa ma irite atata secretomanie.....sa zica odata ceva....macar sa stim cam pe cand ne asteptam sa-l revedem pe micile ecrane,dar asa..tacere totala,ba ca trateaza cu casa,ba ca posteste,ba ca e la mamitzica...deja m-am plictisit .
incepe si el ca Murat ?
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 31 Aug 2012, 9:01 pm

buna seara fetele!

This was posted on the Beren Saat Forum:

"Al watan" newspaper went to Gul Mutfagi and interviewed the owner of the restaurant

The owner of "Gul Mutfagi" said : "Beren has an innocent baby face, and a white heart, and a very big humility, and she has great values, to the point that she stands in line next to the smallest worker on the set, holding her plate to get her meal, and she doesn't wait for anyone to bring her food despite the fact of being the number 1 star of the show"

"Engin is a very polite person but he is very reserved and he doesn't talk at all"
"Esra is very fun, she creates a happy atmosphere wherever she is and sometimes she brings her daughter with her. Esra and Beren are very good friends and they hang out together outside the set"
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 31 Aug 2012, 9:03 pm

http://novatv.dnevnik.hr/clanak/izgubljenacast/u-hrvatskoj-se-najvise-gleda-fatmagul.html

The Most Viewed Program in Crotia is “The Lost Honor (FGSN)”

TV series 'The Lost Honor' was the most watched program on in Croatia yesterday. Most of the TV audience follows this Turkish series; namely 513000 of them were watching the last night's episode. Nova TV’s “Evening News” followed sad story of Fatmagul with 488,000 viewers and then again Nova TV’s “Diary” program with 418,000 viewers. Nova TV is the most watched television in Croatia with 32.7 percent of the viewership in primetime and 24.6 percent in the whole day as recorded on Wednesday, 29 August, 2012.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 31 Aug 2012, 9:08 pm

45. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Bjbm2v

45. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 34e3pk2
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 01 Sept 2012, 1:01 am

Neaţa fetele!!!

45. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Animated-leaves-gif-206x20645. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Animated-leaves-gif-206x20645. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Animated-leaves-gif-206x206

45. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 5210969m

45. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 00j0mau58rxc45. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 001sq9ebriodm45. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 229pzmj73aytx
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 01 Sept 2012, 1:29 am

dubaisport a scris:buna dimineata dragelor !!!!!

Michi.....au dat coreenele de Engin,sa te tii cat aflux de comm si poze Smile Smile

Denisa.....daca nu va juca in 20 sec ..atunci in care ?nu mai are ay yap alta productie ptr toamna-iarna asta.....e clar ca va intra in scena abia la anul in toamna. sad

pentru 20 dakika e anuntat engin altan duzyatan. ca si el tot al lui ay yapim e. m-a dezamagit kerem catay nu a zis o vorba in engleza la premii.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 01 Sept 2012, 1:29 pm

Salutare tuturor !!!

ce a patit forumul de nu se deschidea pagina de dimineata ?
Michi....de la Fg a fost doar producatorul ?

dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 01 Sept 2012, 3:43 pm

dubaisport a scris:Salutare tuturor !!!

ce a patit forumul de nu se deschidea pagina de dimineata ?
Michi....de la Fg a fost doar producatorul ?

nici eu nu am reusit dimineata sa deschid forumul. apoi si-a revenit. au tradus si ep 7 din fatmagul, e pe blog.
producatorul de la fatmagul e producatorul de la ezel. kerem catay. el a fost pt ezel. grupul a fost format din regizor, kenan , scenarist si kerem catay. pun 3 poze.

45. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 KENANinsala

45. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Kerem3-1

45. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 10 Kenan2-1
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Sam 01 Sept 2012, 4:36 pm

michiper68 a scris:

m-a dezamagit kerem catay nu a zis o vorba in engleza la premii.

Ce s-au mai chinuit să-i pronunțe numele lui Kenan...
Dar piticuțul acela gras,care a vorbit în engleză,cine era?
Ce drăguț Kenan,a spus ”Mulțumesc.” în coreeană.
Nicky
Nicky
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 01 Sept 2012, 4:40 pm

care a luat premii cu ezel? a fost din philippine . toate 3 premiile speciale au fost pe scena. eu am vazut tot spectacolul 130 de minute. am inceput desigur cu partea a doua ca in mintea mea premiile speciale trebuiau sa fie spre final. si nu au fost. au fost in prima parte. pe kerem catay l-au aratat inca de la minutul 4 , pe scena erau niste dansatori coreeni cu haine traditionale si atunci l-am vazut pe kerem catay. si premiul pt ezel a fost la minutul 37.
michiper68
michiper68
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 01 Sept 2012, 4:52 pm

michiper68 a scris: am inceput desigur cu partea a doua ca in mintea mea premiile speciale trebuiau sa fie spre final. si nu au fost. au fost in prima parte.

Smile Smile Smile Smile Smile Smile

am vazut dimineata la 7 episodul 7 din FG....nu am mai apucat sa-ti las mesaj am plecat la piata ,m-a gasit si pe mine coptul ardeiilor capia ptr congi taman azi cand e mai cald; maine apare epi 8 dar cred ca luni il urca pe YT.

acum am inteles multe......Vural saracul inca de la inceputuri stia ca Kerim e nevinovat,iar yasaranii tineri il presau cu tacerea
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Sam 01 Sept 2012, 4:55 pm

michiper68 a scris:care a luat premii cu ezel? a fost din philippine . toate 3 premiile speciale au fost pe scena. eu am vazut tot spectacolul 130 de minute. am inceput desigur cu partea a doua ca in mintea mea premiile speciale trebuiau sa fie spre final. si nu au fost. au fost in prima parte. pe kerem catay l-au aratat inca de la minutul 4 , pe scena erau niste dansatori coreeni cu haine traditionale si atunci l-am vazut pe kerem catay. si premiul pt ezel a fost la minutul 37.
Am înțeles.Credeam că e tot din echipa EZEL.Din fragmentul pe care l-am văzut eu n-am prea înțeles ce se intâmplă pe scenă.Prezentatoarea a vorbit ea în engleză,dar cu accent korean.Să înțeleagă numai ea.
Nicky
Nicky
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Sam 01 Sept 2012, 4:59 pm

dubaisport a scris:

am vazut dimineata la 7 episodul 7 din FG....nu am mai apucat sa-ti las mesaj am plecat la piata ,m-a gasit si pe mine coptul ardeiilor capia ptr congi taman azi cand e mai cald; maine apare epi 8 dar cred ca luni il urca pe YT.

acum am inteles multe......Vural saracul inca de la inceputuri stia ca Kerim e nevinovat,iar yasaranii tineri il presau cu tacerea

Ați început să vă uitați din nou la FATMAGUL,de la început? Tot cu sub.engleză sau română?
Nicky
Nicky
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Sam 01 Sept 2012, 5:17 pm

Nicky a scris:

Ați început să vă uitați din nou la FATMAGUL,de la început? Tot cu sub.engleză sau română?

nuuuuuu...au fost cateva episoade de la inceput care nu fusesera traduse in eng la momentul acela .....abia acum le-au tradus ,dar se sterg repede de pe YT,drepturile de autor .
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Nicky Sam 01 Sept 2012, 5:23 pm

dubaisport a scris:

nuuuuuu...au fost cateva episoade de la inceput care nu fusesera traduse in eng la momentul acela .....abia acum le-au tradus ,dar se sterg repede de pe YT,drepturile de autor .
Aha,nu m-am mai uitat pe blog.Dar de ce nu procedați ca și cu celelalte ep.? Le descărcați întâi de pe YouTube,apoi descărcați subtitrarea și vizionați apoi ep.în BSplayer.
Nicky
Nicky
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 10 din 43 Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 43  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum