Fahriye Evcen
+10
elena50
GUMUS-NOOR
carmen_
iulia1965
michiper68
Admin_dea05
Hatice2J
florina1989
dea05
crem.caramel
14 participanți
Pagina 1 din 6
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Fahriye Evcen
Nascuta pe 4 iunie 1986, in Solingen, Germania.
170 cm şi 51 kg.
In prezent joaca rolul Necla in Yaprak Dökümü-Poveste de familie.,
170 cm şi 51 kg.
In prezent joaca rolul Necla in Yaprak Dökümü-Poveste de familie.,
crem.caramel- membru activ
Data de inscriere : 04/01/2010
Varsta : 46
Localizare : bosfor-istanbul
Re: Fahriye Evcen
te rog sa mai spui cateva cuvinte despre ea,daca gasesti pe netcrem.caramel a scris:
sti ceva mai este cu ozcan deniz
dea05- vip
Data de inscriere : 13/09/2009
din cate ştiam planuiau sa se mute impreuna., in prezent nu mai ştiu ce se intampla cu ei.,
se auzea ca s-au despartit asta varacrem.caramel a scris:din cate ştiam planuiau sa se mute impreuna., in prezent nu mai ştiu ce se intampla cu ei.,
Ultima editare efectuata de catre dea05 in Lun 04 Ian 2010, 8:14 pm, editata de 1 ori
dea05- vip
dea05 a scris:se auzea ca s-au despartit asta varacrem.caramel a scris:din cate ştiam planuiau sa se mute impreuna., in prezent nu mai ştiu ce se intampla cu ei.,
e posibil., ce-i drept nu urmaresc viata privata.,
mie-mi place cum joaca in poveste de fam., a facut o adevarata criza cand a murit cem.,
florina1989- vip
Data de inscriere : 18/09/2009
Varsta : 34
Localizare : buzau
florina1989- vip
Fahriye s-a născut şi a crescut în Germania. Acum doi ani a mers în vacanţă în Turcia, unde viaţa i s-a schimbat radical. Persoana care i-a dat peste cap totul a fost Oya Aydogan, o actriţă celebră din Turcia. La insistenţele ei, Fahriye a acceptat să joace în seriale.
A mers în vacanţă în Turcia şi s-a ales cu un rol în serial. Nostalgia locurilor natale...
Din pasiune pentru actorie, tânăra a fost nevoită să-şi îngheţe anul la Universitatea Dusseldorf-Heinrich Heine, secţia de sociologie şi să se mute împreună cu mama ei în Istanbul. A plecat purtând cu ea nostalgia oraşului unde a crescut. Şi acum, când cariera ei de actriţă este în plină ascensiune, Fahriye nu a uitat de Solingen, micul orăşel între Dusseldorf şi Koln.
"Mi-e dor de micile cafenele italiene din Dusseldorf, de chelnării aceia drăguţi care te întâmpinau mereu cu zâmbetul pe buze şi de îngheţata italiană. Şi de parcuri mi-e dor.”
"Încă mă chinui să mă obişnuiesc să trăiesc în Turcia.”
În Istanbul, actriţa locuieşte cu mama ei care o susţine şi o ajută foarte mult, chiar dacă este mereu pe drumuri între Turcia şi Germania.
Actriţa povesteşte că, la început, a avut reţineri pentru că toată lumea se purta frumos şi nu îşi dădea seama de ce. În Germania, mărturiseşte ea, oamenii sunt mult mai reci şi mai distanţi.
"Această apropiere nejustificată m-a deranjat la început. Nu îmi dădeam seama de ce se purtau aşa cu mine sau dacă era ceva natural ori fals. La început eram dată peste cap şi mă gândeam să mă întorc, însă acum am trecut peste această fază.”
sunt convinsa ca stiti aceste articole,dar m-am gandit sa le pun si pe pagina ei
A mers în vacanţă în Turcia şi s-a ales cu un rol în serial. Nostalgia locurilor natale...
Din pasiune pentru actorie, tânăra a fost nevoită să-şi îngheţe anul la Universitatea Dusseldorf-Heinrich Heine, secţia de sociologie şi să se mute împreună cu mama ei în Istanbul. A plecat purtând cu ea nostalgia oraşului unde a crescut. Şi acum, când cariera ei de actriţă este în plină ascensiune, Fahriye nu a uitat de Solingen, micul orăşel între Dusseldorf şi Koln.
"Mi-e dor de micile cafenele italiene din Dusseldorf, de chelnării aceia drăguţi care te întâmpinau mereu cu zâmbetul pe buze şi de îngheţata italiană. Şi de parcuri mi-e dor.”
"Încă mă chinui să mă obişnuiesc să trăiesc în Turcia.”
În Istanbul, actriţa locuieşte cu mama ei care o susţine şi o ajută foarte mult, chiar dacă este mereu pe drumuri între Turcia şi Germania.
Actriţa povesteşte că, la început, a avut reţineri pentru că toată lumea se purta frumos şi nu îşi dădea seama de ce. În Germania, mărturiseşte ea, oamenii sunt mult mai reci şi mai distanţi.
"Această apropiere nejustificată m-a deranjat la început. Nu îmi dădeam seama de ce se purtau aşa cu mine sau dacă era ceva natural ori fals. La început eram dată peste cap şi mă gândeam să mă întorc, însă acum am trecut peste această fază.”
sunt convinsa ca stiti aceste articole,dar m-am gandit sa le pun si pe pagina ei
Hatice2J- vip
Data de inscriere : 10/11/2009
Varsta : 57
dea este tot cu ozcan deniz nu s-au despartit
florina1989- vip
florina1989- vip
florina1989- vip
ma bucur , le sta bine impreunaflorina1989 a scris:dea este tot cu ozcan deniz nu s-au despartit
frumoase poze........
Ultima editare efectuata de catre Admin in Lun 25 Ian 2010, 8:15 am, editata de 1 ori
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin a scris:ma bucur , le sta bine impreunaflorina1989 a scris:dea este tot cu ozcan deniz nu s-au despartit
frumoase poze........
si mie imi place cum le sta impreuna
florina1989- vip
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Ultima editare efectuata de catre dea05 in Joi 28 Ian 2010, 9:24 am, editata de 1 ori
dea05- vip
S-au despartit de ceva timp....
Mie personal,fata asta nu-mi place.. E frumoasa rau,dar...mi se pare -in viata reala - foarte plina de ea...
Mi se pare ca zambetul si rasul ei e fals...ca se uita de sus la toata lumea...E tipul de "ajunsa"...
Mie personal,fata asta nu-mi place.. E frumoasa rau,dar...mi se pare -in viata reala - foarte plina de ea...
Mi se pare ca zambetul si rasul ei e fals...ca se uita de sus la toata lumea...E tipul de "ajunsa"...
iulia1965- vip
Data de inscriere : 01/12/2009
Pagina 1 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Subiecte similare
» Yaprak dökümü(Poveste de familie)-sezonul 4
» FAHRIYE EVCEN
» 1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» 2.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» FAHRIYE EVCEN
» 1.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
» 2.Yalancı Bahar - Cansel Elçin ve Fahriye Evcen
Pagina 1 din 6