18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+8
Alexa20
lica54
Admin_dea05
narcisa
Andreea_Miha
AdrianaMatza
petronela
iulianagl
12 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 9 din 40
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: 18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Super, super cu toate ca a fost tragic dar chiar de nota 10.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Deci am intele pana acum, ca tatal lui a inselat-o pe maicasa, cu o alta femeie a carui chip nu l-a vazut niciodata. El a incercat sa stea langa sora lui si sa ii ofere sprijin, dar a esuat. Iar Shyam i-a facut acelasi lucrur, ca si tatal sau.
Iar apoi a mai spus, ca atunci cand a aflat ca Shyam o tradeaza pe sora lui, el in loc sa ia masuri, a preferat sa se casatoreasca cu Khushi, ca sa fie sora lui fericita. Atunci cand Di este fericta, am impresia ca totul este bine. Dar nu stiu de ce, toata lumea pleaca de langa ea. Mama, tata, sotul iar acum si copilul.
Ce mi-ar placea ca in ciuda tuturor a ce se va intampla legatura dintre ei sa fie si mai puternica iar Arnav sa nu asculte de nimeni si de nimic ca oricum in adancul inimii lui stie ca Khushi n-are nicio vina.Un episod excelent.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:Iar apoi a mai spus, ca atunci cand a aflat ca Shyam o tradeaza pe sora lui, el in loc sa ia masuri, a preferat sa se casatoreasca cu Khushi, ca sa fie sora lui fericita. Atunci cand Di este fericta, am impresia ca totul este bine. Dar nu stiu de ce, toata lumea pleaca de langa ea. Mama, tata, sotul iar acum si copilul.
Aha deci a inteles natafletul ca a gresit casatorindu-se cu Khushi n-a fost bine.Iar acum ia aparut in cale Shyam.
iulianagl- moderator
Deci a fost super dramatic episodul, dar intrpretarea de nota 10. Si cred ca felul cum a reactionat Di, ar fi reactionat orice femeie in locul ei. Chiar imi pare rau pentru ea. Mi-au transpirat si palmele cand am vazut ce fel de priveau Arnav- Anjali. Felicitari tuturor. Si acum sa inteleg, ca a intrat Shyam in actiune.
Alexa20 a scris:Deci am intele pana acum, ca tatal lui a inselat-o pe maicasa, cu o alta femeie a carui chip nu l-a vazut niciodata. El a incercat sa stea langa sora lui si sa ii ofere sprijin, dar a esuat. Iar Shyam i-a facut acelasi lucrur, ca si tatal sau.
Dar poate si aici mama lui a inteles gresit ca e ceva common in familia sa interpreteze gresit absolut tot si s-a sinucis tot asa din cauza ca n-a fost mai inteleapta si sa puna lucrurile cap la cap ca sa descopere o solutie?Este si aici ceva ascuns.
iulianagl- moderator
Alexa20 a scris:va las, ne auzim mai pe seara.
Mersi iubita.
iulianagl- moderator
Taria si forta lui Arnav de a invinge tot este Khushi dar stiti de ce mi-e teama ca e foarte probabil cand afla de Garima Chote sa-si verse furia toata iar pe Khushi si sa spuna ca din cauza ei Shyam a facut astea si ca tot din cauza ei a descoperit cine e femeia care nu ia vazut chipul si culmea ca mai este si matusa ei, deci pentru Arnav toate drumurile duc la Khushi, s-a ars becul, Khushi e de vina, a cazut nu stiu ce Khushi e de vina, ca what the.. cineva trebuie sa fie vinovat, nu?Dar mi-ar placea ca echipa lor de creatie sa ne surprinda frumos si sa faca diferit de ceea ce banuim noi adica ce am spus eu mai devreme legatura dintre ei se devina si mai puternica si sa nu creada tot ce se spune si se aude.
iulianagl- moderator
Si sincer pe mine m-a cam speriat cand a inceput el sa spuna ca nu poate merge in fata lui Di in starea care este deci intr-un fel el se simte vinovat ca n-a fost mai atent cu fericirea lui Di?
DE fapt cred ca se simte vinovat de la orgini incoace nu numai acum deci pentru el este ca acazut testul de a o proteja pe Di de tot si toate. Mama dar ce mai conversez eu de una singura.
DE fapt cred ca se simte vinovat de la orgini incoace nu numai acum deci pentru el este ca acazut testul de a o proteja pe Di de tot si toate. Mama dar ce mai conversez eu de una singura.
iulianagl- moderator
E chiar posibil ca tatal lor sa nu fi avut o aventura cu Garima si sa fie doar o neintelegere.
iulianagl- moderator
Acum nesimtirea lui Shyam n-are maargini cum mai are el curajul sa dea ochi cu a lui Rani Sahiba cand stie ce a facut?Doar pentru ca si-a facut el un moft de a lui pe ccineva a atras in plasa pe cine nu trebuia.Echipa lor creativa mai bine zis ca nu-si cunosc limitele.Merg pana in panzele albe.Gata v-am lasat si eu ne vedem mei tarziu.
iulianagl- moderator
Buna!V-ati uitat careva la ep de astazi?iulianagl a scris:E chiar posibil ca tatal lor sa nu fi avut o aventura cu Garima si sa fie doar o neintelegere.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Buna!V-ati uitat careva la ep de astazi?
Da, eu. A fost superr de nota 10. Sa fiu sincera, eu nu m-am dat niciodata in vant dupa drama lui Di, dar au jucat exceptional toti. A fost superrrrrr.
iulianagl a scris:Acum nesimtirea lui Shyam n-are maargini cum mai are el curajul sa dea ochi cu a lui Rani Sahiba cand stie ce a facut?Doar pentru ca si-a facut el un moft de a lui pe ccineva a atras in plasa pe cine nu trebuia.Echipa lor creativa mai bine zis ca nu-si cunosc limitele.Merg pana in panzele albe.Gata v-am lasat si eu ne vedem mei tarziu.
Ai dreptate aici, shyam este un om fara pic de scrupule. Si trebuie sa il feliciti pe creativ pentru personajul lui. A scos ce e mai rau, dintr-un personaj. Cat tupeu are, sa se duca langa Di, dupa ce el singur, si-a omorat propirul copil. Asta dovedeste, ca pentru el Di, nu a insemnat nimic nimic nimic. El s-a casatorit cu Di, doar pentru banii lui Arnav, de aici putem deduce, ca ei s-au casatorit, dupa ce ASR a avut succes in afacerea lui. Deci dupa parerea mea, ei nu s-au cunoscut in trecut, ci cand a inceput ASR sa faca bani calumea.
Atunci abia astept sa fie urcat sa-l pot vedea si eu.Alexa20 a scris:[
Da, eu. A fost superr de nota 10. Sa fiu sincera, eu nu m-am dat niciodata in vant dupa drama lui Di, dar au jucat exceptional toti. A fost superrrrrr.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Atunci abia astept sa fie urcat sa-l pot vedea si eu.
Buna! Buna la toata lumea!
Uite aici..... ...... eu acum am terminat si..... am ramas fara cuvinte la durerea lui Di..... frumos jucat de toata lumea.....
tiberici- vip
Data de inscriere : 17/02/2010
Varsta : 55
Localizare : Constanta
Buna...
Multam Alexa de ep!
Multam Alexa de ep!
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Cu placere, acum se lega totul. Tatal lui Arnav s-a indragostit de o alta femie, si presupun ca a vrut sa divorteze de mama lor, iar apoi s-a sinucis din cauza asta. Deci asta este marele secret. Beah atata dilema, pffff
Buna !
Pur si simplu este enervant..nu reusesc sa vad ultima parte ..imi da eroare...
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Alexa20 a scris:Cu placere, acum se lega totul. Tatal lui Arnav s-a indragostit de o alta femie, si presupun ca a vrut sa divorteze de mama lor, iar apoi s-a sinucis din cauza asta. Deci asta este marele secret. Beah atata dilema, pffff
se asemana cu povestea mea..numai ca acolo era mama lu Khushi nu Garima..eu inca mai am dubi cu Garima,dar in fine nu conteaza ca e Garima sau mama ei ca tot cineva din fam lu Khushi e..
eu ma intreb de ce nu a recunoscut-o Garima pe Anjali ca in amintirile lui Arnav Anjali arata la fel...numai el pare schimbat..?
Foarte bune interpretarile de azi..
Ultima editare efectuata de catre Andreea_Miha in Lun 03 Sept 2012, 8:24 pm, editata de 1 ori
Andreea_Miha- vip
petronela a scris: Buna !
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha a scris:
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Alexa20 a scris:Cu placere, acum se lega totul. Tatal lui Arnav s-a indragostit de o alta femie, si presupun ca a vrut sa divorteze de mama lor, iar apoi s-a sinucis din cauza asta. Deci asta este marele secret. Beah atata dilema, pffff
Pentru nimic.
iulianagl- moderator
Pagina 9 din 40 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Subiecte similare
» 8.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 24.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 9 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum