Serialesitelenovelet
18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+8
Alexa20
lica54
Admin_dea05
narcisa
Andreea_Miha
AdrianaMatza
petronela
iulianagl
12 participanți

Pagina 25 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Urmatorul

In jos

18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 Empty Re: 18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 07 Sept 2012, 6:18 pm

petronela a scris:
La cat de dezamagite sunteti eu nu mai citesc nici povestirea... Smile ma duc sa ma uit la Arjun... Smile

di dadi shyam ep lor...si am mai inteles ca khuhsi l-a vazut pe Shyam in casa raizada dar nu a spus nimic lu Arnav momentan...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 Empty Re: 18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 07 Sept 2012, 6:20 pm

Andreea_Miha a scris:

di dadi shyam ep lor...si am mai inteles ca khuhsi l-a vazut pe Shyam in casa raizada dar nu a spus nimic lu Arnav momentan...

Nu, dar are de gand sa ii spuna sa il aduca inapoi pe shyam in casa. 18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 2743637754 E clar ca saptamana viitoare nu ma uit la niciun episod. Sa fie sanitari cu episoadele lor, citesc Wu si atat. Daia le scade ratingul 18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 2743637754
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 07 Sept 2012, 6:20 pm

Alexa20 a scris:Vai ce episod enervant. What theeeee ? Khushi chiar e nebuna ? Ea chiar crede in regretele lui Shyam ? Cik are mare grija de Anjali. My foot 18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 2743637754 Enervant, si fara rost. Mi-a facut 1000 de draci.

Se pare ca stirea ca il readuce pe Shyam in casa Khushi..e adevarata ..e confirmata de unul din moderatori de pe if...si din cate vad si comportamentul ei in ep de azi ieri confirma.... Crying or Very sad

Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 07 Sept 2012, 6:24 pm

Alexa20 a scris:

Nu, dar are de gand sa ii spuna sa il aduca inapoi pe shyam in casa. 18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 2743637754 E clar ca saptamana viitoare nu ma uit la niciun episod. Sa fie sanitari cu episoadele lor, citesc Wu si atat. Daia le scade ratingul 18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 2743637754

Nu m-am uitat si nici nu vreau sa ma uit...
dar de vazut nu l-a vazut deloc?ca a fost Anjali..aia ca l-a vazut am citit la un comntariu pe if...dar la povestire am citit ce ai zis tu ca vrea sa vb cu Arnav sa il aduca inapoi....nu inteleg de ce se baga ea...of..eu azi nu m-am uitat si nu ma mai uit o perioada pt nervi mei...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 07 Sept 2012, 6:25 pm

Andreea_Miha a scris:

Se pare ca stirea ca il readuce pe Shyam in casa Khushi..e adevarata ..e confirmata de unul din moderatori de pe if...si din cate vad si comportamentul ei in ep de azi ieri confirma.... Crying or Very sad

Ce face..il readuce pe Shyam si pleaca ea ??? asa ar fi normal...da sa plece odata ca poate ma mai uit si eu la serial.. Smile
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 07 Sept 2012, 6:26 pm

petronela a scris:
Ce face..il readuce pe Shyam si pleaca ea ??? asa ar fi normal...da sa plece odata ca poate ma mai uit si eu la serial.. Smile

Cred ca vrea sa isi sape groapa singura. Sa nu cada in ea din bunavointa lui Shyam. 18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 2743637754
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de petronela Vin 07 Sept 2012, 6:30 pm

Alexa20 a scris:

Cred ca vrea sa isi sape groapa singura. Sa nu cada in ea din bunavointa lui Shyam. 18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 2743637754
De fapt ce actiune e asta ..nu inteleg ce urmaresc..au scos din sarite sigur o multime de fani..nu mai spun cati au renuntat sa se mai uite..parca vad ca peste putin timp il scot din grila din lipsa de rating... sad
petronela
petronela
vip
vip

Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 07 Sept 2012, 6:31 pm

petronela a scris:

ultimile ep m-au facut sa nu ma nai uit...macar de ar pleca ea...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 07 Sept 2012, 6:37 pm

Buna tema asta...
http://www.india-forums.com/forum_posts.asp?TID=3184525

si frumos finalul:
"The only thing I am proud to say is that atleast Arnav does not lie - and is standing by what he knows is right and what he has seen - he is not giving up. "

18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 Tumblr_m8q4p1hRMf1r14jph
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 07 Sept 2012, 6:51 pm

Dar se spune ca Anjali a pierdut un copil nu ? Ea nu pare a avea o problema cu asta, ci cu faptul ca shyam nu e alaturi de ea. Ce e asta ? Cand Geet a pierdut copilul, a stat 1 saptamana si nu facea nimic, decat sa se gandeasca la copil. Mi se pare stupid. E ca si cum, a stai ca s-a intamplat ceva, dar nu era chiar atat de important. Dupa cum am spus, pe If multi isi fac povestile lor, cum ar putea continau povestea. Iar unele povesti, sunt chiar foarte bune. Mult mai bune decat porcaria asta de episod, si de trp.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Vin 07 Sept 2012, 6:54 pm

Inteleg, ca Di are nevoie de atentie, ca are nevoie de grija tuturor, eetc etc etc ... Nu am zis nu, si sunt complet de acord cu atentia care o primeste, in asemenea conditii. Dar ea nu isi da seama, ca prin ceea ce face, ea il tradeaza pe Chote al ei. Sincer, chiar imi pare rau de Arnav in cazul asta, pentru ca el incearc[ sa o apere pe Di, iar ea e cu Shyam. Sincer, o sa imi concentrez atentia pe alte filme.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 07 Sept 2012, 7:04 pm

Alexa20 a scris:Inteleg, ca Di are nevoie de atentie, ca are nevoie de grija tuturor, eetc etc etc ... Nu am zis nu, si sunt complet de acord cu atentia care o primeste, in asemenea conditii. Dar ea nu isi da seama, ca prin ceea ce face, ea il tradeaza pe Chote al ei. Sincer, chiar imi pare rau de Arnav in cazul asta, pentru ca el incearc[ sa o apere pe Di, iar ea e cu Shyam. Sincer, o sa imi concentrez atentia pe alte filme.

nu stiu ce vor face..sper sa vada si ei comentarile si toate astea ,desi fac cum vor ei poate un miracol...
eu cum am spus renunt sa ma mai uit doar o sa citesc povestirea ep in engleza si gata...nu vreau sa ma uit la nici un serial de la ei care se filmeaza la ei pt ca din pacate la ei mai toate seriale ajung in acest punct de fac praf tot..cu cat lungesc cu atat strica...si nici chef sa astept un ep in fiecare zi...O
sa incep sa ma uit la KHM 2...e terminat deja stiu ca nu are drama asa multa si e mai bine asa....sau caut alt serial care e terminat.....
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 07 Sept 2012, 8:43 pm

Bună seara fetele. Ați fost atât de supărate săptămâna asta pe serial că m-ați făcut și pe mine să nu mă mai uit. N-am citit nici măcar rezumatele dar în week-end îmi fac timp să recuperez tot. Poate pare mai puțin urât când văd mai multe ep.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 07 Sept 2012, 8:46 pm

Hello, hi!!
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 07 Sept 2012, 8:48 pm

Daca Pedro se duce la Arjun eu ma duc la Madhu.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 07 Sept 2012, 8:50 pm

narcisa a scris:Bună seara fetele. Ați fost atât de supărate săptămâna asta pe serial că m-ați făcut și pe mine să nu mă mai uit. N-am citit nici măcar rezumatele dar în week-end îmi fac timp să recuperez tot. Poate pare mai puțin urât când văd mai multe ep.
kiss
Tie parca iti place drama narcisa,probabil ca tie o sa iti placa ep,..dar mie nu mi-a placut deloc...ma multumesc cu rezumatele in fiecare zi...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 07 Sept 2012, 8:52 pm

iulianagl a scris:Daca Pedro se duce la Arjun eu ma duc la Madhu.

Smile eu nu ma uit la nici una care inca se filmeaza...ma abtin de la ele,ca altfel patesc ca cu iss drama si astept cate un ep...ma uit la alte seriale..cum am zis povestea tinerei gisaeng si Kmh 2 imi ajung..ba mai e si sez 1....

Alexa multam de ep kiss kiss kiss kiss kiss
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 07 Sept 2012, 8:53 pm

Andreea_Miha a scris:

Smile eu nu ma uit la nici una care inca se filmeaza...ma abtin de la ele,ca altfel patesc ca cu iss drama si astept cate un ep...ma uit la alte seriale..cum am zis povestea tinerei gisaeng si Kmh 2 imi ajung..ba mai e si sez 1....

Ce fata inteleapta esti. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 07 Sept 2012, 9:02 pm

Andreea_Miha a scris:
kiss
Tie parca iti place drama narcisa,probabil ca tie o sa iti placa ep,..dar mie nu mi-a placut deloc...ma multumesc cu rezumatele in fiecare zi...
Dacă dramă înseamnă Dadi și Shyam spun pas, probabil când apar ei în cadru dau pe repede înainte și mă concentrez pe Khushi și Arnav, chiar dacă se iubesc sau ce ceartă.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Vin 07 Sept 2012, 9:02 pm

iulianagl a scris:

Ce fata inteleapta esti. kiss

m-am "fript" cu iss si deaia fug de seriale care sunt inca la inceput sau inca se filmeaza..dupa 300 -400 de ep ma uit...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Vin 07 Sept 2012, 9:05 pm

Alexa, mulțumesc pentru episoade, după ce postezi tu mi se face dor de următoarele și mă uit să văd continuarea.
narcisa
narcisa
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 07 Sept 2012, 9:06 pm

Andreea_Miha a scris:

m-am "fript" cu iss si deaia fug de seriale care sunt inca la inceput sau inca se filmeaza..dupa 300 -400 de ep ma uit...

pai dace eu astept asa cum astepti tu cred ca merg sa ma vopsesc la coafor in fiecare zi. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 07 Sept 2012, 9:09 pm

Vai ce mult se mai iubesc, Doamne ca imi vine sa-i strang de cat pe amandoi. 18.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 25 2743637754
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 07 Sept 2012, 9:10 pm

da te rog nu plange Rani Sahiba ca sunt un nemernic si jumatate si nu merita sa-si versi lacrimile pe mine.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Vin 07 Sept 2012, 9:16 pm

Bai dar ce fel se hranesc ei unul pe altul, fimi-ar scarba!
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 25 din 40 Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum