Serialesitelenovelet
19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+8
DENISA
AdrianaMatza
costearamona
petronela
tiberici
Alexa20
iulianagl
Andreea_Miha
12 participanți

Pagina 2 din 40 Înapoi  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Urmatorul

In jos

19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 Empty Re: 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 11 Sept 2012, 2:27 pm

iulianagl a scris:Ce crede ca se marita cu fratele lui?

parca e varul lui..da e amuzant acolo...gelozia Smile
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti

Sus In jos

19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 Empty Re: 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Mar 11 Sept 2012, 2:29 pm

Andreea_Miha a scris:

din ce imi aduc aminte...ca l-am vazut de mult acum vro doi ani si acum am luat-o de la capat cu trad...o sa afle si Salil dar mai tarziu, fam lui Salil nu e de acord cu casatoria dar parca el o sustine...

tatal fetelor moare dar mult mai tarziu..de fapt el e motivul pt care se afla Arjun la inchisoare...

Ma gandeam la varianta asta dar trebuie sa ajung sa aflu si de ce e el la inchisoare pentru ca daca la omorat pe HariPrasad tatal fetelor eu zic ca nu e adevarat ca tatal lor deja era pe moarte si cred ca e o neintelegere la mijloc.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 11 Sept 2012, 2:30 pm

Andreea_Miha a scris:

parca e varul lui..da e amuzant acolo...gelozia Smile

Nu, eu cred ca e frate.Var e celalat care a accidentat-o pe una din surorile lui Arohi.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 11 Sept 2012, 2:32 pm

iulianagl a scris:

Nu, eu cred ca e frate.Var e celalat care a accidentat-o pe una din surorile lui Arohi.

Salil ???eu stiu ca e varul lui si cel mai bun prieten...o sa caut sa vad exact..nu imi aduc aminte foarte bine de cand l-am vazut,asa ca nu te contrazic..e posibil sa fi uitat eu...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 11 Sept 2012, 2:35 pm

Andreea_Miha a scris:

Salil ???eu stiu ca e varul lui si cel mai bun prieten...o sa caut sa vad exact..nu imi aduc aminte foarte bine de cand l-am vazut,asa ca nu te contrazic..e posibil sa fi uitat eu...

S-au e posibil sa fi inteles eu gresit.Dar nu stii de ce ca coconul ala gras ia spus nevestisii ca de ce trebuie sa se duca el impetit ca doar Salil e baiatul celuilalt cocon.De aici mi-a venit ideea.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 11 Sept 2012, 2:37 pm

iulianagl a scris:

Ma gandeam la varianta asta dar trebuie sa ajung sa aflu si de ce e el la inchisoare pentru ca daca la omorat pe HariPrasad tatal fetelor eu zic ca nu e adevarat ca tatal lor deja era pe moarte si cred ca e o neintelegere la mijloc.

nu il omoara el si e o neantelegere,dar chestia e ca o sa fie toti acolo ...in mare Arohi se logodeste cu altul Arjun se duce acolo ca sa nu o lase pe ea sa se casatoreasca si se ia la cearta cu tatal ei pe o terasa...si acolo tatal fetelor aluneca se prinde de balustrada,Arjun il prinde de maini dar il scapa si acesta cade..apoi Arohi si toti il, acuza pe el.Si sunt la un pas sa il spanzure in inchisoare cand se afla de fapt Arohi afla ca e nevinovat..

eu ies un pic sa imi termin treaburile si revin in 30 min 1 ora... kiss 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 155656
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 11 Sept 2012, 2:40 pm

Andreea_Miha a scris:

nu il omoara el si e o neantelegere,dar chestia e ca o sa fie toti acolo ...in mare Arohi se logodeste cu altul Arjun se duce acolo ca sa nu o lase pe ea sa se casatoreasca si se ia la cearta cu tatal ei pe o terasa...si acolo tatal fetelor aluneca se prinde de balustrada,Arjun il prinde de maini dar il scapa si acesta cade..apoi Arohi si toti il, acuza pe el.Si sunt la un pas sa il spanzure in inchisoare cand se afla de fapt Arohi afla ca e nevinovat..

eu ies un pic sa imi termin treaburile si revin in 30 min 1 ora... kiss 19.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 2 155656

Ok am inteles spor la treaba. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 11 Sept 2012, 2:51 pm

iulianagl a scris:

Pai daca s-a decolorat n-o sa aibe noroc parca asa se spune mai bine nu s-ar mai marita deloc daca i s-a sters hena auzi citeam pe fb ca Mishti a dat un spoiler ca o sa se intalneasca Garima cu Dadi la ritualul haldi, mama dar cate ritualuri au astia ca m-au ametit cu totul o sa ajung nici sa numai stiu cum si care sunt intre ei. Smile

Haldi e chestia aia galbena cu care sunt manjiti miri Smile Cik ca sa ai tenul luminat in ziua nuntii, si sa iti aduca noroc. Ceva de genul.

Ps : Buna la toata lumea kiss
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 11 Sept 2012, 2:53 pm

Alexa20 a scris:

Haldi e chestia aia galbena cu care sunt manjiti miri Smile Cik ca sa ai tenul luminat in ziua nuntii, si sa iti aduca noroc. Ceva de genul.

Ps : Buna la toata lumea kiss

Da asa e dar m-am ametit de atatea ritualuri de aceea vorbeam cu MIha.Cum a fost ziua ta?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 11 Sept 2012, 2:57 pm

iulianagl a scris:

Da asa e dar m-am ametit de atatea ritualuri de aceea vorbeam cu MIha.Cum a fost ziua ta?

Cred ca a fost foarte buna. Adika asa zic eu, am dat examenul dar trebuie sa astept rezultatul. Am ajuns si eu putin mai devreme, si am inceput sa fac curat prin camera, ca am foi si in pat si sub pat Smile
Cat despre ritualurile lor, hmmm acum in secolul 21, numai este nimeni interesati de ele. Spre exemplu KSG, s-a casatorit cu Jenny, ea imbracata in rochie alba (ceea ce la ei,se foloseste doar rochia rosie, sau alte culori dar neaparat combinata cu rosu - de la dragoste), si multi de pe IF care sunt din India, spun ca cele 7 cercuri in jurul focului, si toate ritualurile astea premergatoare, nu sunt asa importante. Dar vor ei sa creeze niste valori familiare puternice Evil or Very Mad
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 11 Sept 2012, 2:59 pm

Alexa20 a scris:

Cred ca a fost foarte buna. Adika asa zic eu, am dat examenul dar trebuie sa astept rezultatul. Am ajuns si eu putin mai devreme, si am inceput sa fac curat prin camera, ca am foi si in pat si sub pat Smile
Cat despre ritualurile lor, hmmm acum in secolul 21, numai este nimeni interesati de ele. Spre exemplu KSG, s-a casatorit cu Jenny, ea imbracata in rochie alba (ceea ce la ei,se foloseste doar rochia rosie, sau alte culori dar neaparat combinata cu rosu - de la dragoste), si multi de pe IF care sunt din India, spun ca cele 7 cercuri in jurul focului, si toate ritualurile astea premergatoare, nu sunt asa importante. Dar vor ei sa creeze niste valori familiare puternice Evil or Very Mad

Dar Alex poate ei sunt catolici de credinta si stiu ca daca sunt asa numai fac cele 7 ceruri ca veam o colega din India care era catolica si s-a casatorit tot cu indian catolic si au facut nunat conform legilor catolice.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 11 Sept 2012, 3:01 pm

iulianagl a scris:

Dar Alex poate ei sunt catolici de credinta si stiu ca daca sunt asa numai fac cele 7 ceruri ca veam o colega din India care era catolica si s-a casatorit tot cu indian catolic si au facut nunat conform legilor catolice.

Probabil, nu stiu. Oricum, iti dai seama sa stai atatea zile pana la nunta ? Smile Smile Cred ca m-as plictisi, pana ar veni nunta propriu zisa Smile Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 11 Sept 2012, 3:11 pm

Alexa20 a scris:

Probabil, nu stiu. Oricum, iti dai seama sa stai atatea zile pana la nunta ? Smile Smile Cred ca m-as plictisi, pana ar veni nunta propriu zisa Smile Smile Smile

Si eu tot la fel dar tu stii ca si la noi inainte tineau nuntile trei zile?Ia s-o intrebi pe mama ta ca poate stie.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 11 Sept 2012, 3:16 pm

Bai ce ma mai enerveaza am comandat 6 scaune de bucatarie si trebuie sa astept 3 saptamani ca trebuie sa vina tocmai de la mama naibii.Ce e asta?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 11 Sept 2012, 3:16 pm

iulianagl a scris:

Ok am inteles spor la treaba. kiss
Ms..gata...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 11 Sept 2012, 3:18 pm

Andreea_Miha a scris:
Ms..gata...

Mama dar ce rapida esti.Si da ai avut dreptate sunt verisori si cei mai buni prieteni.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 11 Sept 2012, 3:19 pm

iulianagl a scris:

Si eu tot la fel dar tu stii ca si la noi inainte tineau nuntile trei zile?Ia s-o intrebi pe mama ta ca poate stie.
Stiu, asa a fost si la nunta ei. Smile Smile A zis ca dupa a 3-a zi, numai vreia nimic decat sa doarma. Smile Smile
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 11 Sept 2012, 3:20 pm

Alexa20 a scris:
Stiu, asa a fost si la nunta ei. Smile Smile A zis ca dupa a 3-a zi, numai vreia nimic decat sa doarma. Smile Smile

Ai vazut? Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 11 Sept 2012, 3:22 pm

iulianagl a scris:

Mama dar ce rapida esti.Si da ai avut dreptate sunt verisori si cei mai buni prieteni.

Smile nu chiar rapida...ca de dimineata tot fac trebusoara...un ochi colo un colo...numai ca trebuia sa fiu si un pic atenta acolo si gata...

asa imi aduceam eu aminte ca sunt veri ca tin minte ca la un moment dat el o refuza pe Arohi sa intre in viata lui ca sa iabe grija de tatal lui si ii spune ca femeile sunt mincinoase etc...si tin minte era singur si nu avea frate ca era singurul care avea grija de taicasu...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 11 Sept 2012, 3:23 pm

Andreea_Miha a scris:

Smile nu chiar rapida...ca de dimineata tot fac trebusoara...un ochi colo un colo...numai ca trebuia sa fiu si un pic atenta acolo si gata...

asa imi aduceam eu aminte ca sunt veri ca tin minte ca la un moment dat el o refuza pe Arohi sa intre in viata lui ca sa iabe grija de tatal lui si ii spune ca femeile sunt mincinoase etc...si tin minte era singur si nu avea frate ca era singurul care avea grija de taicasu...

Da.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 11 Sept 2012, 3:27 pm

Dar ce frumoasa e Purvi.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 11 Sept 2012, 3:30 pm

Alexa am o rugaminte la ty...vreau sa stiu daca am interpretat bine clipul de mai jos..

Am inteles ca spune ceva de genul ca mehendi s-a sters,s-a decolorat mai bine spus si deasta pune iar...si ca Anjali ii cea care va pune?
Sanaya spune ca in viata reala o mireasa nu pune de doua ori mehendi.

te intreb ca e ca o verificare pt mine,si te deranjez cu asta ca pe Vidya nu o gasesc pana diseara dupa film... kiss kiss
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Andreea_Miha Mar 11 Sept 2012, 3:47 pm

iulianagl a scris:Dar ce frumoasa e Purvi.

da e frumoasa...nici logodnicul nu e rau..sa aungi iuli la ep acelea cand se intalneste cu una grasa Arjun..bine el fuge de ea ..si se ascunde in camera lu Arohi sa vezi cand se aseaza pe el,el e sub patura pe pat.. Smile
sau cand s intalnesc la restauratnt e fenomenal...acolo am ras cu lacrimi...
Andreea_Miha
Andreea_Miha
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 11 Sept 2012, 3:49 pm

Andreea_Miha a scris:

da e frumoasa...nici logodnicul nu e rau..sa aungi iuli la ep acelea cand se intalneste cu una grasa Arjun..bine el fuge de ea ..si se ascunde in camera lu Arohi sa vezi cand se aseaza pe el,el e sub patura pe pat.. Smile
sau cand s intalnesc la restauratnt e fenomenal...acolo am ras cu lacrimi...

Da si Salil e atat de frumusel si se intelege atat de bine cu Arohi incat asta e gelos foc pe el. Smile Dar Purvi e atat de trista sper sa fie fericita dupa ce i s-a intamplat si Salil sa nu rupa casatoria dupa ce afla ca coconii nu i-au spus.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 11 Sept 2012, 3:50 pm

Am observat ca Arjun e un tip foarte inalt.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 40 Înapoi  1, 2, 3 ... 21 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum