Serialesitelenovelet
  46. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 30 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
  46. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 30 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

46. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

4 participanți

Pagina 30 din 42 Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 42  Urmatorul

In jos

46. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 30 Empty Re: 46. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Vin 21 Sept 2012, 1:49 pm

dubaisport a scris:cred ca mamicile se vor ingramadi la premiera ....nici nu vor mai fi atente la copii Smile

mai nasol va fi atunci cand le vor intreba copii ce facea nenea cu bagheta Smile

Magieeeeeeeeeeeeeee !!! cupidon
Cel mai frumos moment va fi cand se vor trage la sortzi mamicile care pot sa atinga bagheta . Sa o incerce . Sa o testeze . Smile Si poate , daca Engin este bine voitor , ne va ruga sa-l ajutam la ...preparerea potiunilor . Va dori sa fim direct ... IIMPLICATE . Sa spunem , sa simtim ... ca a meritat fiecare banutz dat pe bilet . Smile
Copiii sa fie atenti la potterioglu . Engin este pus si el in film exact pentru ce vorbiram mai devreme . Bagheta . Cine crezi ca are bagheta mai aratoasa ? Smile Smile Nimeni altcineva .
De asta l-au ales . Face bine . Mamicilor .

46. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 30 Jhfts2

Cu exemplificare : cupidon   46. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 30 S288r4

46. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 30 Mhc46o

Ce pofticios se uita Mukka la el . Smile Smile Smile

46. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 30 2yuj0o3
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

46. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 30 Empty Re: 46. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de dubaisport Vin 21 Sept 2012, 4:48 pm

victorelalove a scris:

Magieeeeeeeeeeeeeee !!! cupidon
Cel mai frumos moment va fi cand se vor trage la sortzi mamicile care pot sa atinga bagheta . Sa o incerce . Sa o testeze . Smile Si poate , daca Engin este bine voitor , ne va ruga sa-l ajutam la ...preparerea potiunilor . Va dori sa fim direct ... IIMPLICATE . Sa spunem , sa simtim ... ca a meritat fiecare banutz dat pe bilet . Smile
Copiii sa fie atenti la potterioglu . Engin este pus si el in film exact pentru ce vorbiram mai devreme . Bagheta . Cine crezi ca are bagheta mai aratoasa ? Smile Smile Nimeni altcineva .
De asta l-au ales . Face bine . Mamicilor .

daca e vorba de implicare o sa fie buluc pe ..bagheta Smile cine nu reuseste acolo pe scena are voie si in particular ....o sa se faca rand la usha lui Engin ,cu lista Smile .

dar poate ca Engin va fi matura in film ,daca s-au luat dupa marimile organelor lui...ai vazut unde sta matura,intre picioare.... Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Vin 21 Sept 2012, 4:50 pm

fetelor vine iarna!!

nu am stiri cu engin , hiberneaza probabil am stiri cu karadayi.
incepe din 1 octombrie la ora 20.00 din distributie face parte si civan canova-ablu.
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 56

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 21 Sept 2012, 5:01 pm

michiper68 a scris:fetelor vine iarna!!

nu am stiri cu engin , hiberneaza probabil am stiri cu karadayi.
incepe din 1 octombrie la ora 20.00 din distributie face parte si civan canova-ablu.

buna Michi !!! kiss kiss
lasa ca de maine vine iar primavara Smile

joaca Ablu in karadayi ? o fi tot avocat ? ca nu-l vad in rol de ganster
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 21 Sept 2012, 5:19 pm

Buna , Michi !!

Pai nu spuneau ca incepe pe 24 septembrie ?

Asa este , Dubai . Buluc va fi ... pe bagheta . Dar ne bagam si noi in fatza Smile Smile Smile Si pe matura . Si pe vraja . Magie ...

46. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 30 2mnobxx

46. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 30 Jptxj6

Have some snack ladies it is from Italy they stil do not know Engin poor them! Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 21 Sept 2012, 5:38 pm

victorelalove a scris:Buna , Michi !!

Pai nu spuneau ca incepe pe 24 septembrie ?

Asa este , Dubai . Buluc va fi ... pe bagheta . Dar ne bagam si noi in fatza Smile Smile Smile Si pe matura . Si pe vraja . Magie ...

nu te-ai obisnuit cu obiceiurile turcilor ? nimic nu e sigur cand e vorba de o premiera ; o fi venit iarna in Istanbul si nu au covor roshu Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 21 Sept 2012, 5:43 pm

dubaisport a scris:
nu te-ai obisnuit cu obiceiurile turcilor ? nimic nu e sigur cand e vorba de o premiera ; o fi venit iarna in Istanbul si nu au covor roshu Smile

Sunt neseriosi rau . stupid
Nu ca m-ar interesa cand incepe serialul lui Kenan ... dar asta arata cat de neinteresati sunt de fani . stupid

46. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 30 3127csk
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 21 Sept 2012, 5:50 pm

victorelalove a scris:

Sunt neseriosi rau . stupid
Nu ca m-ar interesa cand incepe serialul lui Kenan ... dar asta arata cat de neinteresati sunt de fani . stupid

si cu Suskunlar au facut la fel ...
ai dreptate ,ei nu se gandesc deloc la fani,decat asteapta sa faca rating mare dizi-ul
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 21 Sept 2012, 5:51 pm

dubaisport a scris:
si cu Suskunlar au facut la fel ...
ai dreptate ,ei nu se gandesc deloc la fani,decat asteapta sa faca rating mare dizi-ul

Sa faca .
Eu sper ca macar anul asta sa-i vedem baiatului ...bagheta . Smile Smile Smile Cine stie ce carti de magie citeste el acum ...   46. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 30 283516
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 21 Sept 2012, 5:55 pm

victorelalove a scris:

Sa faca .
Eu sper ca macar anul asta sa-i vedem baiatului ...bagheta . Smile Smile Smile Cine stie ce carti de magie citeste el acum ...   46. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 30 283516

Smile Smile Smile
o fi bagat pana-n gat in abracadabra..numai ceai de sunatoare bea Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 21 Sept 2012, 5:57 pm

dubaisport a scris:

Smile Smile Smile
o fi bagat pana-n gat in abracadabra..numai ceai de sunatoare bea Smile

Daaa . Mai mult ca sigur . El devine una cu personajul . Sa-l vezi tu daca nu invata pe bune vrajile . Va sti cum sa faca orice potiune vrea el . Smile Ne va hipnotiza ... Nu ca eu nu as fi deja hipnotizata ?! Dar sa vezi ca asa va face . Smile

46. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 30 3465d3s
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 21 Sept 2012, 6:08 pm

victorelalove a scris:

Daaa . Mai mult ca sigur . El devine una cu personajul . Sa-l vezi tu daca nu invata pe bune vrajile . Va sti cum sa faca orice potiune vrea el . Smile Ne va hipnotiza ... Nu ca eu nu as fi deja hipnotizata ?! Dar sa vezi ca asa va face . Smile

eu vroiam sa-l vad in rol principal ....asa daca l-om vedea doua secvente pe episod sa fim multumite....
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 21 Sept 2012, 6:09 pm

dubaisport a scris:

eu vroiam sa-l vad in rol principal ....asa daca l-om vedea doua secvente pe episod sa fim multumite....

Pai nu este serial . Este film . kiss

46. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 30 M8coz4
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 21 Sept 2012, 6:11 pm

victorelalove a scris:

Pai nu este serial . Este film . kiss

aaaaaaaa daa...ai dreptate.....
oricum ,nu va avea multe aparitii
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 21 Sept 2012, 6:14 pm

dubaisport a scris:

aaaaaaaa daa...ai dreptate.....
oricum ,nu va avea multe aparitii

Da si el de 2-3 ori din bagheta ? Smile Smile Smile Smile

46. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 30 2dkkdbp
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 21 Sept 2012, 6:21 pm

victorelalove a scris:

Da si el de 2-3 ori din bagheta ? Smile Smile Smile Smile

cred ca ies flacari din stema baghetei ,improsca cu lava Smile Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 21 Sept 2012, 6:23 pm

dubaisport a scris:

cred ca ies flacari din stema baghetei ,improsca cu lava Smile Smile

Ia Oscar pentru interpretare . Sa vezi tu ...   46. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 30 165638
Cred ca a ales sa joace rolul asta pentru ca se mai recreaza si el . Mai o magie , mai o baghetareala ... Smile
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 21 Sept 2012, 6:26 pm

dar Engin a mai jucat in vreun film ?

dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 21 Sept 2012, 6:28 pm

dubaisport a scris:dar Engin a mai jucat in vreun film ?

Da . kiss
Dar chiar vreau sa-l vad vrajitor . cupidon Mergem impreuna la cinema . Cred ca in Turcia. kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 21 Sept 2012, 6:30 pm

victorelalove a scris:

Da . kiss
Dar chiar vreau sa-l vad vrajitor . cupidon Mergem impreuna la cinema . Cred ca in Turcia. kiss
mergem.deja sunt curioasa cum va fi filmul ,sa vad rolul lui Engin ..poate asa inteleg de ce a acceptat un rol multttttttt secundar
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 21 Sept 2012, 6:34 pm

dubaisport a scris:
mergem.deja sunt curioasa cum va fi filmul ,sa vad rolul lui Engin ..poate asa inteleg de ce a acceptat un rol multttttttt secundar

Probabil ca sa nu stea degeaba ...dar nici nu avea un rol principal acum .
Dar eu pana nu-l vad ... nu cred ca va juca acolo . kiss

Pentru filmul in care a jucat in 2006 a primit 2 premii cel mai promitator tanar actor . Turkish Cinema Award (SIYAD) for “Most Promising Actor”

CASOD (Cagdas Sinema Oyuncuları Dernegi) Oyunculuk Award in 2006 for “Most Promising Actor”
[b]
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 21 Sept 2012, 6:43 pm

victorelalove a scris:

Probabil ca sa nu stea degeaba ...dar nici nu avea un rol principal acum .
Dar eu pana nu-l vad ... nu cred ca va juca acolo . kiss

Pentru filmul in care a jucat in 2006 a primit 2 premii cel mai promitator tanar actor . Turkish Cinema Award (SIYAD) for “Most Promising Actor”

CASOD (Cagdas Sinema Oyuncuları Dernegi) Oyunculuk Award in 2006 for “Most Promising Actor”
[b]

acum am citit si eu CV lui .....
pai nu=l dadura Ay Yapimul in distributia poterasului ? de ce nu ar juca ?
vorba ta ..decat sa stea degeaba si sa se umfle in burta de atata ceai mai bine joaca matura Smile Smile
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 21 Sept 2012, 6:48 pm

dubaisport a scris:

acum am citit si eu CV lui .....
pai nu=l dadura Ay Yapimul in distributia poterasului ? de ce nu ar juca ?
vorba ta ..decat sa stea degeaba si sa se umfle in burta de atata ceai mai bine joaca matura Smile Smile

Vai ce-l astept si ca vrajitor . Probabil ca i se pare interesant . Chiar si mie mi se pare interesant . Eu mi-l imaginez imbracat in pelerina ... si cu vantul batand tare . Vai , vai , vai ....   46. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 30 248946   46. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 30 248946   46. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 30 248946 Ce imagine frumoasa .
Il dadura in distributie . De asta si cred ca si-a lasat parul lung si are barba . kiss

Sa vezi ce fericite vor fi mamele . Smile

46. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 30 Aw8flv
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de dubaisport Vin 21 Sept 2012, 6:51 pm

Vic ....ma duc sa fac clatite ,a cashunat familia pe mine; se vede ca e rece afara,pana acum ai potoleam cu inghetata Smile

seara frumoasa in continuare !!!

kiss kiss   46. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 30 155656   46. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 30 155656
dubaisport
dubaisport
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Vin 21 Sept 2012, 6:52 pm

Seara frumoasa , Dubai !!! kiss
Spor la treaba . kiss

46. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii - Pagina 30 4rf5eb
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 30 din 42 Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum