20.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+10
Garo
corinagalit
Alexa20
Admin_dea05
petronela
lica54
anyta
tiberici
iulianagl
Andreea_Miha
14 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 2 din 40
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Re: 20.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
petronela a scris:
Frumos..dar pacat ca nu i-au facut surpriza sa-la aduca pe Salman... iar Kareena chiar imi place...
Sau pe Kajol, dar oricum mie imi plac amandoua actrite.Gata v-am pupacit.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
iulianagl a scris:Gata va spun noapte buna a fost interesant episodul, vor sa ne arate ca in ciuda disputei dintre Garima si Dadi, legatura dintre Arnav si Khushi devine si mai puternica si am intrezarit tot asa niste indicii.Dar sa speram ca este doar imaginatia mea.Noapte buna!
Nb...eu la indici nici nu ma complic...sunt cateva dar nu are rost sa ma complic mai ales cu schimbarile astea de director etc..
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Si eu m-am gandit ca ea s-ar putea sa fie cea care sa ia decizia sa plece...si sper sa faca asa..chiar daca se casatoresc..iulianagl a scris:
Khu:Tu intentionat..Data viitoare, nu ma voi mai lasa prinsa niciodata in oricare dintre trucuri ale tale.Mai degraba, voi aluneca din mainile tale.Si prinzand sansa voi fugi cat mai departe ca tu nu vei fi capabil sa ma gasesti niciodata.Ai inteles?
Cho:Niciodata sa nu mai spui asta.
Khu:Arnavji?
Cho:Promite-mi.
Khu:Promit.
Astea le vad tot ca pe indicii.Stii ca mia vorbeam noi odata ca daca aafla Khushi despre Garima si tatal lui Arnav poate dispare pentru un timp.Deci!!
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 56
petronela a scris:
Frumos..dar pacat ca nu i-au facut surpriza sa-la aduca pe Salman... iar Kareena chiar imi place...
da dar asa poate promoveaza ea filmul ei si ei serialul...
Andreea_Miha- vip
petronela a scris:
Si eu m-am gandit ca ea s-ar putea sa fie cea care sa ia decizia sa plece...si sper sa faca asa..chiar daca se casatoresc..
Exact, dar sa vedem pana la urma ce iese...ochii poate.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Exact, dar sa vedem pana la urma ce iese...ochii poate.
petronela- vip
Vom vedea daca va fi si in serial..habar nu am...uni zic da alti ca nu va fi nu stiu...nb
Andreea_Miha- vip
Ce ep aiurea fara Sanaya...n-a fost nici o chimie la Arnav cu dublura...
Si Dadi ce face, ii desparte pe amandoi nepotii de neveste din cauza trecutului..bravo ei..femeie fara minte ..
Va pupic si eu de noapte buna !
Si Dadi ce face, ii desparte pe amandoi nepotii de neveste din cauza trecutului..bravo ei..femeie fara minte ..
Va pupic si eu de noapte buna !
petronela- vip
Multumesc Lica.lica54 a scris:Buna dimineata dragalaselor!Astazi incepe scoala....Dea,Iuliana si Narcisa doresc bobocilor vostri un an scolar cat mai usor si plin de bucurii...Va doresc o zi buna si un inceput de saptamana cu multe bucurii si impliniri
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimi.Va dati seama ce situatie naspa, Garima poate spune adevarul dar Dadi n-o accepta acest adevar pentru ca a fost fiul ei iar Khushi in ciuda faptului ca trecut prin foarte multe Arnav pana la urma a crezut-o.Iar aceasta femeie care se crede foarte credincioasa aceasta Dadi cand cineva se jura pe Zeita de ceva ar trebui sa ia in considerare ca poate acel cineva spune adevarul asta daca crede in Zeii lor dar se pare ca Dadi este credincioasa doar cui numele ca din punctul de vedere a faptelor nu se vede.
Iar cand e dublura lui Sanaya, lui Barun n-are cum sa-i iasa romantismul pentru ca e dublura cand e Sanaya e cu totul altceva.Si astazi s-a vazut clar adica la acest episod.
Iar cand e dublura lui Sanaya, lui Barun n-are cum sa-i iasa romantismul pentru ca e dublura cand e Sanaya e cu totul altceva.Si astazi s-a vazut clar adica la acest episod.
iulianagl- moderator
Buna dimineata dragalaselor!O zi frumoasa cu tot ce va doriti.multi
Si acum va invit la o cafea...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
lica54 a scris:Buna dimineata dragalaselor!O zi frumoasa cu tot ce va doriti.multi
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Mar 20 Noi 2012, 8:31 am, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Buna Iuliana!Ai dus vorbaretu la scoala?
lica54- vip
lica54 a scris:
Buna Iuliana!Ai dus vorbaretu la scoala?
Da, l-am dus si pana acolo daca nu m-a intrebat de o suta de ori daca el nu intelege la ore poate s-o intrebe pe doamna?E culmea, mereu i-am spus ca daca nu intelege s-o intrebe pe doamna ca ea o sa-i explice pana cand o sa inteleaga asa facea cu doamnele de la camin acum daca s-a schimbat ii este teama daca n-o sa vrea sa-i explice.
iulianagl- moderator
Sorry pentru aseara fetelor, am zis ca postez, dar netul meu nu functioneaza in acelasi ritm cu mine. Cred ca v-am stresat si ep voi, de cate ori mi-a cazut mie netul.
Nici macar nu am vazut filmul aseara
iulianagl a scris:
Da, l-am dus si pana acolo daca nu m-a intrebat de o suta de ori daca el nu intelege la ore poate s-o intrebe pe doamna?E culmea, mereu i-am spus ca daca nu intelege s-o intrebe pe doamna ca ea o sa-i explice pana cand o sa inteleaga asa facea cu doamnele de la camin acum daca s-a schimbat ii este teama daca n-o sa vrea sa-i explice.
Bine ca este indraznet asa o sa-i fie mai usor in viata....o sa-i fie putin mai greu pana o sa se obisnuiasca cu invatatoarea si apoi nu are de ce sa ii mai fie teama...
lica54- vip
Alexa20 a scris:Sorry pentru aseara fetelor, am zis ca postez, dar netul meu nu functioneaza in acelasi ritm cu mine. Cred ca v-am stresat si ep voi, de cate ori mi-a cazut mie netul.
Nu-i nimic iubita pe noi ne gasesti oricand aici, tu sa fii sanatoasa.
iulianagl- moderator
lica54 a scris:
Bine ca este indraznet asa o sa-i fie mai usor in viata....o sa-i fie putin mai greu pana o sa se obisnuiasca cu invatatoarea si apoi nu are de ce sa ii mai fie teama...
Da este si se acomodeaza usor iar doamna este o femeie blanda care nu tipa cum am mai auzit la altele si o stiu decand s-a casatorit cu un verisor de al meu dar asta mic nu stie ca ii este matusa ca n-am vrut sa afle asta, sa nu-si ia nasul la purtare dupa asta, glumesc nu face asta ca are si el limitele lui.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:
Da este si se acomodeaza usor iar doamna este o femeie blanda care nu tipa cum am mai auzit la altele si o stiu decand s-a casatorit cu un verisor de al meu dar asta mic nu stie ca ii este matusa ca n-am vrut sa afle asta, sa nu-si ia nasul la purtare dupa asta, glumesc nu face asta ca are si el limitele lui.
Parca imi si amintesc, ce ciudat ma simteam eu in prima zi de scoala. Pot spune, ca si eu am fost norocoasa ca am avut o invatatoare foarte buna, si care ne explica cu rabdare. Si cand ne asculta, nu tipa la noi, facea si ore extra cu noi pe gratis. Dar erau 2 invatatori in scoala, cand ne jucam pe hol, tot timpul tipa la noi, si ne batea cu rigla. Si ami avea si o rigla daia de lemn, cand iti datea una, numai ieseai din clasa.
Felicitari pentru baiatul tau, incet incet o sa se acomodeze, si sa vezi ce o sa ii placa sa se duca. (Defapt o sa ii palca sa se duca, sa se joace, nu sa invete )
Alexa20 a scris:
Parca imi si amintesc, ce ciudat ma simteam eu in prima zi de scoala. Pot spune, ca si eu am fost norocoasa ca am avut o invatatoare foarte buna, si care ne explica cu rabdare. Si cand ne asculta, nu tipa la noi, facea si ore extra cu noi pe gratis. Dar erau 2 invatatori in scoala, cand ne jucam pe hol, tot timpul tipa la noi, si ne batea cu rigla. Si ami avea si o rigla daia de lemn, cand iti datea una, numai ieseai din clasa.
Felicitari pentru baiatul tau, incet incet o sa se acomodeze, si sa vezi ce o sa ii placa sa se duca. (Defapt o sa ii palca sa se duca, sa se joace, nu sa invete )
Multumesc iubita si sa fii si tu sanatoasa si sa-ti ajute Dumnezeu in toate.
iulianagl- moderator
Hai ca mi-am adus aminte in timp ce traduceam Madhu stiti ce mi-ar fi placut si cred ca era cel mai potrivit moment ca atunci cand stateau ei pe banac Khuhsi sa-i fi spus ca si-a vandut bratarile si ia cumparat acele flori ca s-o dea la pace cu el si el cu Lavanya era super sa faca asta asa poate scapam de un punct care l-au uitat echipa creativa.
iulianagl- moderator
iulianagl a scris:Hai ca mi-am adus aminte in timp ce traduceam Madhu stiti ce mi-ar fi placut si cred ca era cel mai potrivit moment ca atunci cand stateau ei pe banac Khuhsi sa-i fi spus ca si-a vandut bratarile si ia cumparat acele flori ca s-o dea la pace cu el si el cu Lavanya era super sa faca asta asa poate scapam de un punct care l-au uitat echipa creativa.
Echipa are probleme cu memoria, ar trebui sa mai ia niste lecitina. Au cam uitat multe lucruri. Adica, eu inteleg sa mai omiti niste lucruri minuscule, dar la ei se uita totul.
Spre exeplu unde este mama ji si laxmi. Putea sa le faca o iesire din film cumva. Sa spuna ca unchiul trebuie sa plece la mama naibi si ca trebuie sa stea mult timp acolo. Iar cu Laxmi putea spune ca a murit de batranete bla bla bla. Dar cine sa vada lucrurile astea ?
Alexa20 a scris:
Echipa are probleme cu memoria, ar trebui sa mai ia niste lecitina. Au cam uitat multe lucruri. Adica, eu inteleg sa mai omiti niste lucruri minuscule, dar la ei se uita totul.
Spre exeplu unde este mama ji si laxmi. Putea sa le faca o iesire din film cumva. Sa spuna ca unchiul trebuie sa plece la mama naibi si ca trebuie sa stea mult timp acolo. Iar cu Laxmi putea spune ca a murit de batranete bla bla bla. Dar cine sa vada lucrurile astea ?
Sau l-o fi dus la stana dar oricum puteau sa spuna, le trebuie lecitina cu, carul.
iulianagl- moderator
iubitele ne auzim mai tarziu ma duc la medicul de familie sa-i scot adeverinta medicala precum ca e apt sa faca educatia fizica.Spor la tot ce faceti.
iulianagl- moderator
https://www.dailymotion.com/video/xtohn7_shyam-dadi-movie-vm_shortfilms
Mor de ras Dadi & Shyam
Mor de ras Dadi & Shyam
Pagina 2 din 40 • 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Subiecte similare
» 4.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 22.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 5.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 7.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 22.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 5.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 7.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 23.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 2 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum