49. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
+5
dubaisport
michiper68
alitheea
DENISA
victorelalove
9 participanți
Pagina 10 din 42
Pagina 10 din 42 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 42
Re: 49. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
multumesc mult!!!!!
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
buna dimineata !!!
LA MULTI ANI ,tuturor care-si serbeaza azi ziua numelui,sanatate,fericire,multe impliniri si numai bucurii !!
LA MULTI ANI ,MICHI ....
LA MULTI ANI ,tuturor care-si serbeaza azi ziua numelui,sanatate,fericire,multe impliniri si numai bucurii !!
LA MULTI ANI ,MICHI ....
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Buna fetelor!
La multi ani tuturor ce poarta astazi numele sfintilor Mihail si Gavril!
La multi ani Michi !!!
La multi ani tuturor ce poarta astazi numele sfintilor Mihail si Gavril!
La multi ani Michi !!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Bine.Atunci daca nu voi intelege ceva din film am sa apelez la tine.victorelalove a scris:
Asta este nimic . Te mai tin eu la curent cu cat mai multe detalii .
.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
ce noroc pe înaripata joaca iara cu Baris
Dea , Vic ti-l va descrie pe Engin numai în culori roz bonbon .
Nu ma mai lasa sa scriu cu diacritice
fetelot multumesc mult pentru urari.......!!!
michiper68- vip
from twitter
@teledizisi engin akyürek plaketini hangi gün alıcak ?
TelevizyonDizisi.Com @teledizisi
Engin Bey'e plaketi teslim edildi. Ancak Menejerlik firmasından plaketli resimler henüz ulaşmadı. Ulaşır ulaşmaz ekleyeceğiz.
deci a prmit placheta dar managerul nu a trimis pozele...
Engin Bey'e plaketi teslim edildi. Ancak Menejerlik firmasından plaketli resimler henüz ulaşmadı. Ulaşır ulaşmaz ekleyeceğiz.
Ultima editare efectuata de catre michiper68 in Joi 08 Noi 2012, 11:43 am, editata de 1 ori
michiper68- vip
MICHI ce browser folosesti ?? poti scrie cu diacritice ?
DENISA a scris:MICHI ce browser folosesti ?? poti scrie cu diacritice ?
nu scriu cu diacritice.sunt pe engleza si asha scriu.
michiper68- vip
pe mine m-a pus naiba si am dat aseara un update la Opera si amu nu mai pot scrie cu diacritice si nu imi place asa.
La multi ani Michi.
gix- vip
Data de inscriere : 15/10/2011
Localizare : Bucuresti
michiper68 a scris:from twitter
te asteptai sa puna babaciunea asa repede pozele ? stai ca inca nu a trecut o luna ....
dubaisport- vip
LA MULTI ANI SARBATORITELOR SI SARBATORITILOR !!! cops
Eu cred ca nu vedem nicio poza .
Eu cred ca nu vedem nicio poza .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Episodul de astazi . Inceputul nu-l vazui . Dar cred ca fuse ceva legat de Meltem si de Selim . Planseara ca nu-l lasa tata Turaner sa faca prostii .
Apoi la casa Ilgazilor totul fuse bine . Mukka si Abla plecara ( cred -nu stiu daca au dat secventza) . Le duse Kerim la gara . Mukka il pupa ...Kerim se oripila .
Rahmi cu Gullia si cu Murat la piata . Cumparara patrunjel , rosii , varza ...si aveau o frumusete de praz ( semn clar al originilor lor oltenesti ) ... si in toata invalmeseala aia se pierdura unii de altii . Gullia disperata ca nu va sti drumul spre casa . Murat plangea dupa tata . Iar Rahmi abia stia de capul lui .
Kerim s-a tot dat peste cap episodul asta sa vorbeasca cu Gullia .
Gullia si Murat ajung intr-un final acasa . Kerim vrea sa vorbeasca cu ea ( normal ) ...si pe Rahimi il aduce Emre acasa . Ratutit , aiurit si plin de zambet .
Apoi incep sa treaca momentele mai repede . Gullia fugea prin curte , Kerim cu ochii dupa ea ...Gullia fugea prin casa ...Kerim cu ochii dupa ea . S-au tot uitat unul dupa altul . In sfarsit a gasit Kerim croshetatura pe masa ... si da-i si uita-te la ea , miroas-o , pup-o . Ce sa mai ...CEA MAI IUBITA DINTRE CROSETATURI .
Se dusera Ilgazii -partea masculina a casei - la pescuit cu Emre . Prinsera peste .
Vural si Erdogan statura la inchisoare . Nu le conveni deloc . Mustafa se tot pregateste sa plece in turneu cu tirul .
Se intoarcera Mukka si Abla cu mobila din Izmir . Arata frumushel casa acum . Si imi place de ei . Chiar asa "peticiti" cum sunt ei ...arata ca o familie . Chiar si cu vipera de Mukka prin preajma .
Murat se impiedica si facu buba ...Kerim il lua in bratza . Gullia fugi spre ei ... se atinsera pe maini ...si zici ca se eletrocutara . Mai ca era sa-i sparga si capul lui Murat , ca Gullia ii dadu drumul .
Abla ii trateaza pe toti . Isi gasi si de lucru la plafarul din coltz .
Kerim s-a dus sa-si ia pasaportul ...si a dat nas in nas cu Mustafa ...Il recunoscu din pozele de la logodna pe care i le arata Murat ( care ii spune acum cumnate ) ...Kerim a spus ca el va pleaca . Rahmi s-a intristat . Gullia abia asteapta . Sau eu mai stiu ...
Intr-un final ... se duse Kerim si fura Gullia cu barca cu motor . Mukka se imfierbantase toata la scena asta .
Au vorbit ce au vorbit pe barca ... bine , mai mult plansera . El i-a spus sa stea linistita ca va pleca . Mai are de rezolvat cu cateva acte ... si apoi ea va sta linistita .
Apoi la casa Ilgazilor totul fuse bine . Mukka si Abla plecara ( cred -nu stiu daca au dat secventza) . Le duse Kerim la gara . Mukka il pupa ...Kerim se oripila .
Rahmi cu Gullia si cu Murat la piata . Cumparara patrunjel , rosii , varza ...si aveau o frumusete de praz ( semn clar al originilor lor oltenesti ) ... si in toata invalmeseala aia se pierdura unii de altii . Gullia disperata ca nu va sti drumul spre casa . Murat plangea dupa tata . Iar Rahmi abia stia de capul lui .
Kerim s-a tot dat peste cap episodul asta sa vorbeasca cu Gullia .
Gullia si Murat ajung intr-un final acasa . Kerim vrea sa vorbeasca cu ea ( normal ) ...si pe Rahimi il aduce Emre acasa . Ratutit , aiurit si plin de zambet .
Apoi incep sa treaca momentele mai repede . Gullia fugea prin curte , Kerim cu ochii dupa ea ...Gullia fugea prin casa ...Kerim cu ochii dupa ea . S-au tot uitat unul dupa altul . In sfarsit a gasit Kerim croshetatura pe masa ... si da-i si uita-te la ea , miroas-o , pup-o . Ce sa mai ...CEA MAI IUBITA DINTRE CROSETATURI .
Se dusera Ilgazii -partea masculina a casei - la pescuit cu Emre . Prinsera peste .
Vural si Erdogan statura la inchisoare . Nu le conveni deloc . Mustafa se tot pregateste sa plece in turneu cu tirul .
Se intoarcera Mukka si Abla cu mobila din Izmir . Arata frumushel casa acum . Si imi place de ei . Chiar asa "peticiti" cum sunt ei ...arata ca o familie . Chiar si cu vipera de Mukka prin preajma .
Murat se impiedica si facu buba ...Kerim il lua in bratza . Gullia fugi spre ei ... se atinsera pe maini ...si zici ca se eletrocutara . Mai ca era sa-i sparga si capul lui Murat , ca Gullia ii dadu drumul .
Abla ii trateaza pe toti . Isi gasi si de lucru la plafarul din coltz .
Kerim s-a dus sa-si ia pasaportul ...si a dat nas in nas cu Mustafa ...Il recunoscu din pozele de la logodna pe care i le arata Murat ( care ii spune acum cumnate ) ...Kerim a spus ca el va pleaca . Rahmi s-a intristat . Gullia abia asteapta . Sau eu mai stiu ...
Intr-un final ... se duse Kerim si fura Gullia cu barca cu motor . Mukka se imfierbantase toata la scena asta .
Au vorbit ce au vorbit pe barca ... bine , mai mult plansera . El i-a spus sa stea linistita ca va pleca . Mai are de rezolvat cu cateva acte ... si apoi ea va sta linistita .
victorelalove- moderator
Vic .....ce repede a fugit Engin din casa cand a vazut-o pe Gulli in barca ...mai-mai sa darame si usha de la anexa
Imi venea sa o strang de gat pe Mukka ,cate ironii si apropouri dadea in Gulli ,acum am inteles ce a facut cu banii de pe laptarie ,i-a pus la banca dar nu-i convenea dobanda ca era mica
Imi venea sa o strang de gat pe Mukka ,cate ironii si apropouri dadea in Gulli ,acum am inteles ce a facut cu banii de pe laptarie ,i-a pus la banca dar nu-i convenea dobanda ca era mica
dubaisport- vip
dubaisport a scris:Vic .....ce repede a fugit Engin din casa cand a vazut-o pe Gulli in barca ...mai-mai sa darame si usha de la anexa
Dubai !!!!
Vaiiii ce mi-a placut si mie . Val-vartej s-a dus . Nu mai putea ... exploda daca nu vorbea cu ea .
Incep episoadele cu uitatul pe geam . Ce privire are ?!
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Dubai !!!!
Vaiiii ce mi-a placut si mie . Val-vartej s-a dus . Nu mai putea ... exploda daca nu vorbea cu ea .
Incep episoadele cu uitatul pe geam . Ce privire are ?!
daaaa,acum e mai linistit ca stie ca nu a atins-o in noaptea aceeia,dar tot se invinovateste ca nu i-a impiedicat pe yasarani;
Gulli nici nu suporta sa-l vada,sa-l simta in preajma ..dar si cand l-o iubi
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
daaaa,acum e mai linistit ca stie ca nu a atins-o in noaptea aceeia,dar tot se invinovateste ca nu i-a impiedicat pe yasarani;
Gulli nici nu suporta sa-l vada,sa-l simta in preajma ..dar si cand l-o iubi
Nu cred ca este mai linistit . Eu cred ca se simte chiar mai vinovat ca ceilalti , pentru ca ar fi putut opri totul . Dar se simte impacat ca stie ca nu a putut face rau unei alte fiintze .
Dar de astazi a inceput sa o priveasca altfel . Ai vazut ?
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
Nu cred ca este mai linistit . Eu cred ca se simte chiar mai vinovat ca ceilalti , pentru ca ar fi putut opri totul . Dar se simte impacat ca stie ca nu a putut face rau unei alte fiintze .
Dar de astazi a inceput sa o priveasca altfel . Ai vazut ?
deja cred ca se simte atras de ea ,inca nu o iubeste din tot sufletul ,dar simte o atractie...acum o vede altfel !!!
dubaisport- vip
maine nu vad primele 15-20 min ,astazi am vazut de la secventa cu piatza,am ratat pupatura lui Muuko de la autocar
dubaisport- vip
Dar au dat pupatura ?
Ca pe aia am scris-o eu din amintiri . Nici maine nu cred ca vad inceputul .
S-a dus Kerim val-vartej spre Gullie . Nu mai putea ...trebuia sa vorbeasca cu ea .
Maine ii spune de Mustafa ...ca l-a vazut la biroul de pasapoarte . O sa-l sune ...
Saraca Gullia ...credea ca vine Mustafa dupa ea ... si o salveaza .
S-a dus Kerim val-vartej spre Gullie . Nu mai putea ...trebuia sa vorbeasca cu ea .
Maine ii spune de Mustafa ...ca l-a vazut la biroul de pasapoarte . O sa-l sune ...
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:Dar au dat pupatura ?
pai nu stiu daca au dat pupatura ...nu am prins de la inceput episodul ;poate ne lamuresc fetele care au vazut.
daaa,Gulli spera ca vine Superman sa o salveze,pana afla ca asta s-a combinat cu Asu si realizeaza ca toti si-au refacut vietile numai ea a ramas cu durerea si suferinta ei.
dubaisport- vip
dubaisport a scris:
pai nu stiu daca au dat pupatura ...nu am prins de la inceput episodul ;poate ne lamuresc fetele care au vazut.
daaa,Gulli spera ca vine Superman sa o salveze,pana afla ca asta s-a combinat cu Asu si realizeaza ca toti si-au refacut vietile numai ea a ramas cu durerea si suferinta ei.
Si apoi o viseaza Kerim . cupidon
Ti-am spus . Este mult mai logica evolutia relatiei acum . Vedem cate 4-5 episoade pe saptamana ....fatza de unul singur . Normal ca atunci ne enervau . Dar modul in care s-au apropiat este foarte bine gandit . Ea deja este interesata de el . Cand i-a spus ca jura pe cea mai importanta fiintza din viatza lui - MAMA- pentru o clipa am impresia ca l-a crezut .
Si ai vazut cand l-a atins pe bratz ? Mai sa le scape NEPOTUL PE PODEA
victorelalove- moderator
saracul Murat ,dupa ce ca era julit la genunchi s-a mai ales si cu un cucui
acum intelegem mult mai bine cursul filmului,traducerea e foarte buna ;scena din barca a fost reusita,cred ca si pestii din apa l-a crezut
acum intelegem mult mai bine cursul filmului,traducerea e foarte buna ;scena din barca a fost reusita,cred ca si pestii din apa l-a crezut
dubaisport- vip
dubaisport a scris:saracul Murat ,dupa ce ca era julit la genunchi s-a mai ales si cu un cucui
Daaaaaaaaa .
Pacat ca taie din episod . Exact cand este inceput de episod . Fac asta ca sa nu se vada scrisul in plin EPISOD ...Dar se pierd momente importante ... de exemplu astazi NU L-AU ARATAT PE KERIM CAND S-A INTORS DUPA MUSTAFA .
victorelalove- moderator
Pagina 10 din 42 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 26 ... 42
Subiecte similare
» 34.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 29.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 42. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 54. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 18. Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii
» 29.Fatmagül'un sucu ne ? ~ General Discussions - Comentarii