Serialesitelenovelet
26.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 20 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
26.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 20 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

26.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

+8
Alexa20
tiberici
narcisa
Garo
lica54
anyta
Lucica10
costearamona
12 participanți

Pagina 20 din 40 Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Urmatorul

In jos

26.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 20 Empty Re: 26.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de iulianagl Mar 13 Noi 2012, 8:37 am

Admin_dea05 a scris:astazi sunt libera!!! 26.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 20 114523 26.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 20 780376 Ma uit la destine implinite sunt la ep 14 dar sincer inca nu-mi place .

Mergi incontinuare. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

26.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 20 Empty Re: 26.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 13 Noi 2012, 8:41 am

iulianagl a scris:A inregistrat cineva clipul facut de Alex pe melodia Ciao, Ciao?

Videoclipul asta, nu a fost sters
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Data de inscriere : 16/12/2011
Varsta : 33
Localizare : Bucuresti

https://www.youtube.com/user/ispitutza20?feature=guide

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 13 Noi 2012, 8:42 am

Alexa20 a scris:

Videoclipul asta, nu a fost sters

Multumesc Alex. kiss

Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Mar 13 Noi 2012, 8:53 am, editata de 1 ori
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 13 Noi 2012, 8:45 am

iulianagl a scris:[
Mergi incontinuare. kiss
Da ma gandesc eu ca partea mai palpitanta urmeaza de aici in colo .
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 13 Noi 2012, 8:48 am

Se pare ca ceva se pune la cale in Iss, ori un final, ori o cacealma cu un nou barbat. Din ce a spus Mishti, Track-ul lui Sheetal, s-a terminat mai repede decat trebuia. Sa vedem acum, eu una mi-as dori sa ii faca un final fericit, si cu asta basta.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 13 Noi 2012, 8:53 am

Alexa20 a scris:Se pare ca ceva se pune la cale in Iss, ori un final, ori o cacealma cu un nou barbat. Din ce a spus Mishti, Track-ul lui Sheetal, s-a terminat mai repede decat trebuia. Sa vedem acum, eu una mi-as dori sa ii faca un final fericit, si cu asta basta.

Si eu tot la fel dar cica Barun a declarat ca nu-l inlocuieste nimeni doar ca va fi o noua intrare acum nu se stie pentru cine multi banuiesc ca ar fi pentru Anjali.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 13 Noi 2012, 8:54 am

Admin_dea05 a scris:Da ma gandesc eu ca partea mai palpitanta urmeaza de aici in colo .

Dar spune-mi cum a fost ca numai tin minte.Ai ajuns cand ii mor ei parintii?
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 13 Noi 2012, 8:57 am

Alex ce avatar ai iubita sa nu-mi spui ca este din noul serial a lui Mohit?Si daca da sa-mi spui si mie cum e serialul ca mie una imi place de el.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 13 Noi 2012, 9:03 am

iulianagl a scris:
Admin_dea05 a scris:Da ma gandesc eu ca partea mai palpitanta urmeaza de aici in colo .

Dar spune-mi cum a fost ca numai tin minte.Ai ajuns cand ii mor ei parintii?
Sunt la prima lor noapte cu dormitul pe jos si casa inundata. Smile Oricum nu am avut rabdare sa ma uit la tot ep integral am mai sarit vorbaria .
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 13 Noi 2012, 9:04 am

Admin_dea05 a scris:Sunt la prima lor noapte cu dormitul pe jos si casa inundata. Smile Oricum nu am avut rabdare sa ma uit la tot ep integral am mai sarit vorbaria .

Aha de acum incepe. Smile Ai rabdare ca serialul este bun.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 13 Noi 2012, 9:05 am

iulianagl a scris:
Alexa20 a scris:Se pare ca ceva se pune la cale in Iss, ori un final, ori o cacealma cu un nou barbat. Din ce a spus Mishti, Track-ul lui Sheetal, s-a terminat mai repede decat trebuia. Sa vedem acum, eu una mi-as dori sa ii faca un final fericit, si cu asta basta.

Si eu tot la fel dar cica Barun a declarat ca nu-l inlocuieste nimeni doar ca va fi o noua intrare acum nu se stie pentru cine multi banuiesc ca ar fi pentru Anjali.
Asa speram cu totii la un final fericit.Cum am mai zis pana acum Khushi s-a nascut pt a fi cu Arnav , asta este destinul lor.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 13 Noi 2012, 9:06 am

iulianagl a scris:Alex ce avatar ai iubita sa nu-mi spui ca este din noul serial a lui Mohit?Si daca da sa-mi spui si mie cum e serialul ca mie una imi place de el.

Da este din noul lui serial, a inceput aseara. Inca nu pot sa imi fac o parere concreta despre film, pentru ca abia este primul episod. Dar imi place de Mohit, iar caracterul pe care il joaca in Kamoshyan este foarte funny, lovely, cute ... Face chimie buna cu actrita principala, abia astept sa avanseze putin actiunea.
Daca vrei sa vezi si tu primul episod, il aici aici cu subtitrare in engleza.

Ultima editare efectuata de catre Alexa20 in Mar 13 Noi 2012, 9:14 am, editata de 1 ori
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 13 Noi 2012, 9:07 am

iulianagl a scris:
Aha de acum incepe. Smile Ai rabdare ca serialul este bun.
Da.Cam toate serialele indiene care le-am urmarit am vazut ca primele ep nu m-au interesat deloc.Geet, Iss si Madhu.Cel putin la Madhu eu nici nu m-am uitat la inceput.
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 13 Noi 2012, 9:08 am

Admin_dea05 a scris:Asa speram cu totii la un final fericit.Cum am mai zis pana acum Khushi s-a nascut pt a fi cu Arnav , asta este destinul lor.

Pai si el a spus in episodul de vineri parca, ca Khushi si Arnav mereu vor fi impreuna.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 13 Noi 2012, 9:10 am

Alexa20 a scris:

Da este din noul lui serial, a inceput aseara. Inca nu pot sa imi fac o parere concreta despre film, pentru ca abia este primul episod. Dar imi place de Mohit, iar caracterul pe care il joaca in Kamoshyan este foarte funny, lovely, cute ... Face chimie buna cu actrita principala, abia astept sa avanseze putin actiunea.
Daca vrei sa vezi si tu primul episod, il aici aici cu subtitrare in engleza.

Multumesc dar mi se pare ca serialul e o adaptare dupa un film de a lui Sharuk Khan, nu?Am salvat link-ul daca vrei sa-l stergi, te rog sa nu avem probleme. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de lica54 Mar 13 Noi 2012, 9:11 am

Buna dimineata dragalaselor!O zi buna incepe cu o cafea buna...va kiss kiss si va doresc o zi faina...

26.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?) - Pagina 20 Ehe3J
lica54
lica54
vip
vip

Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 13 Noi 2012, 9:12 am

lica54 a scris:Buna dimineata dragalaselor!O zi buna incepe cu o cafea buna...va kiss kiss si va doresc o zi faina...

Multumesc Dadi si tie la fel. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 13 Noi 2012, 9:16 am

Ce picioare subtiri are Mohit! Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 13 Noi 2012, 9:21 am

iulianagl a scris:

Multumesc dar mi se pare ca serialul e o adaptare dupa un film de a lui Sharuk Khan, nu?Am salvat link-ul daca vrei sa-l stergi, te rog sa nu avem probleme. kiss

Sincer nu stiu asta, adica nu am vazut prea multe filme cu Sharukh Khan. Au aratat din primul episod, ca Sid (Mohit) si Gauri (actrita principala) sunt prieteni din copilarie, si ca paritnil lor sunt foarte buni prieteni, de aceea au decis ca ar fi bine, daca copii s-ar casatori. L-a aratat pe Sid cand o cerea in casatorie pe Gauri, dar nu este ceva din dragoste, pentru ei este asa ca un joc, am fot prieteni din copilarie, ce ar fi daca ne-am casatori. Adica nici unul nu isi asuma responsabilitatile calmea. Si apare un unchi bunic din partea nu stiu ce este , nu stiu ce poate fi, care nu vrea sa vina la nunta fetei, iar parinti ei au mintit-o spunandu-i ca Appa Shab este sarac si din acest motiv nu poate veni la nunta ei, dar pe de alta parte acest Appa Shab este foarte bogat, si are foarte mare putere, la el in India.
Dar se pare ca fata o sa dispara, o sa fuga de acasa cred, si probabil ca Sid si Gauri se vor desparti, si asa o sa inceapa povestea lor de dragoste calumea. Acuma este un simplu joc pentru ei.
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Alexa20 Mar 13 Noi 2012, 9:22 am

iulianagl a scris:Ce picioare subtiri are Mohit! Smile

Smile Smile Lasa ca se potriveste cu Sanaya, nu ai vazut ce micutza este si ea ?
Alexa20
Alexa20
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 13 Noi 2012, 9:22 am

Alexa20 a scris:

Sincer nu stiu asta, adica nu am vazut prea multe filme cu Sharukh Khan. Au aratat din primul episod, ca Sid (Mohit) si Gauri (actrita principala) sunt prieteni din copilarie, si ca paritnil lor sunt foarte buni prieteni, de aceea au decis ca ar fi bine, daca copii s-ar casatori. L-a aratat pe Sid cand o cerea in casatorie pe Gauri, dar nu este ceva din dragoste, pentru ei este asa ca un joc, am fot prieteni din copilarie, ce ar fi daca ne-am casatori. Adica nici unul nu isi asuma responsabilitatile calmea. Si apare un unchi bunic din partea nu stiu ce este , nu stiu ce poate fi, care nu vrea sa vina la nunta fetei, iar parinti ei au mintit-o spunandu-i ca Appa Shab este sarac si din acest motiv nu poate veni la nunta ei, dar pe de alta parte acest Appa Shab este foarte bogat, si are foarte mare putere, la el in India.
Dar se pare ca fata o sa dispara, o sa fuga de acasa cred, si probabil ca Sid si Gauri se vor desparti, si asa o sa inceapa povestea lor de dragoste calumea. Acuma este un simplu joc pentru ei.

Pare promitator si uitandu-ma la avatarul tau pare si mai promitator. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 13 Noi 2012, 9:23 am

Alexa20 a scris:

Smile Smile Lasa ca se potriveste cu Sanaya, nu ai vazut ce micutza este si ea ?

Da asa este. Smile
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 13 Noi 2012, 9:34 am

Gata o zi buna va doresc ne auzim mai tarziu. kiss
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Lucica10 Mar 13 Noi 2012, 10:05 am

cafea NEATA la ce film va uitati cu SUNAYA ? cafea cafea
Lucica10
Lucica10
vip
vip

Data de inscriere : 30/10/2010
Varsta : 62
Localizare : Rm Valcea

Sus In jos

Mesaj Scris de narcisa Mar 13 Noi 2012, 10:10 am

Buna dimineata dragelor. Vad ca sunteti foarte harnicute, sapati dupa noi seriale, cand mai aveti timp sa vedeti atat de multe? Numai de mine nu se mai prinde nici un serial.
narcisa
narcisa
vip
vip

Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 20 din 40 Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum