28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
+9
tiberici
Admin_dea05
lica54
Andreea_Miha
Garo
narcisa
victoria
petronela
iulianagl
13 participanți
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 21 din 40
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Re: 28.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
petronela a scris:Buna!
Noi despre ce si despre cine mai vorbim ?? unde ????!!!
Despre Barun si succesul lui.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
Macar sa fie asa...marele actor, marele succes...iulianagl a scris:
Despre Barun si succesul lui.
Deja mi-e dor de ei....
petronela- vip
Data de inscriere : 18/07/2010
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
petronela a scris:
Macar sa fie asa...marele actor, marele succes...
Deja mi-e dor de ei....
Potoleste-te Pedro nu ma face sa .
iulianagl- moderator
Parca dupa Geet nu mi-a fost asa dor....cand mi-a fost m-am uitat la episoadele din urma...dar cu ei m-am obisnuit atatea luni..zi de zi...si brusc nu mai sunt...Iuliiii nu ma pot potoli....parca mi se face dor si de discutiile noastre...iulianagl a scris:
Potoleste-te Pedro nu ma face sa .
petronela- vip
petronela a scris:
Parca dupa Geet nu mi-a fost asa dor....cand mi-a fost m-am uitat la episoadele din urma...dar cu ei m-am obisnuit atatea luni..zi de zi...si brusc nu mai sunt...Iuliiii nu ma pot potoli....parca mi se face dor si de discutiile noastre...
Pai ce nu putem discuta si acum?Trebuie sa gasim altceva.
iulianagl- moderator
Ce sa gasim ?? mie Destine nu imi place, Arjun se termina si el in ianuarie, cu Mohit inca nu m-a prins prea tare serialul...mai ramane cel de care ne-a spus Miha...sunt foarte frumosi amandoi...dar inca n-am reusit sa ma uit...la Madhu inca o scalda dupa 200 de episoade si sincer, sunt frumosi dar parca nu mai e farmecul din Iss...din Geet...iulianagl a scris:
Pai ce nu putem discuta si acum?Trebuie sa gasim altceva.
petronela- vip
petronela a scris:
Ce sa gasim ?? mie Destine nu imi place, Arjun se termina si el in ianuarie, cu Mohit inca nu m-a prins prea tare serialul...mai ramane cel de care ne-a spus Miha...sunt foarte frumosi amandoi...dar inca n-am reusit sa ma uit...la Madhu inca o scalda dupa 200 de episoade si sincer, sunt frumosi dar parca nu mai e farmecul din Iss...din Geet...
Da, asa e dar la cel KSG care-l traduce Maya, nu te uiti?
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Nu m-am uitat deloc, nu stiu despre ce e vorba...poate ma intorc la turci, dar si acolo am asa o strangere de inima ca voi fi dezamagita de filmul Tubei....desi imi place foarte mult de ea in acel promo...iulianagl a scris:
Da, asa e dar la cel KSG care-l traduce Maya, nu te uiti?
Deci, ma las de seriale ??!!
petronela- vip
petronela a scris:
Nu m-am uitat deloc, nu stiu despre ce e vorba...poate ma intorc la turci, dar si acolo am asa o strangere de inima ca voi fi dezamagita de filmul Tubei....desi imi place foarte mult de ea in acel promo...
Deci, ma las de seriale ??!!
Asta inseamna ca n-ai mai vrea sa vorbesti cu mine, daca te lasi de seriale.
iulianagl- moderator
iulianagl- moderator
Pedro pacat ca nu-ti place Destine, e super.
iulianagl- moderator
Ai început sesiunea de remember, Iuli?
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
Cu tine, cu fetele tot timpul imi face placere sa vorbesc...de asta si intru pe forum..iulianagl a scris:
Asta inseamna ca n-ai mai vrea sa vorbesti cu mine, daca te lasi de seriale.
Dar la ce sa ma uit ???? imi iau vacanta ..prelungita ??!! poate se implica Sanaya in vreun proiect..mai interesant decat ce sunt acum la ei...
Ce bine de Miha..ea are in proiect o groaza de seriale, timp sa fie sa le vada...
petronela- vip
La prima impresie nu-mi place actorul ...nu ma atrage..poate daca m-as uita ...stii ca prima impresie e inselatoare cateodata...iulianagl a scris:Pedro pacat ca nu-ti place Destine, e super.
petronela- vip
narcisa a scris:Ai început sesiunea de remember, Iuli?
Tu ce parere ai si intr0un fel ma bucur ca maine seara nu sunt aici sa-l vad in direct. Asa ca o sa-mi ia timp sa-l vad mai ales ca e ultimul episod si mereu la ultimul episod nu-mi place sa-l vad.
iulianagl- moderator
petronela a scris:
La prima impresie nu-mi place actorul ...nu ma atrage..poate daca m-as uita ...stii ca prima impresie e inselatoare cateodata...
ACTORUL NU-TI PLACE? Mie de el imi place foarte mult, mai putin ea la inceput dar acum si ea este in regula.
iulianagl- moderator
Unde petreci 1 decembrie? Vii la București să vezi parada?iulianagl a scris:
Tu ce parere ai si intr0un fel ma bucur ca maine seara nu sunt aici sa-l vad in direct. Asa ca o sa-mi ia timp sa-l vad mai ales ca e ultimul episod si mereu la ultimul episod nu-mi place sa-l vad.
narcisa- vip
Data de inscriere : 07/04/2010
Varsta : 46
Localizare : București
narcisa a scris:Unde petreci 1 decembrie? Vii la București să vezi parada?
Nu-mi trebuie parada in direct ca pot s-o vad si la tele merg maine de Sf Andrei, La multi ani lui Miha si toate Anrelelor si Andreilor, la onomastica la cumnata mea preferata. Asa ca traducerea o sa fie sambata si sper sa fiu tare atunci.
iulianagl- moderator
Acum ies ne uzim mai tarziu e ora cinei.
iulianagl- moderator
Da, stiu, te-am atins la coarda sensibila....am citit ca esti topita dupa el.. e prea frumos pentru gustul meu...iulianagl a scris:
ACTORUL NU-TI PLACE? Mie de el imi place foarte mult, mai putin ea la inceput dar acum si ea este in regula.
petronela- vip
petronela a scris:
Cu tine, cu fetele tot timpul imi face placere sa vorbesc...de asta si intru pe forum..
Dar la ce sa ma uit ???? imi iau vacanta ..prelungita ??!! poate se implica Sanaya in vreun proiect..mai interesant decat ce sunt acum la ei...
Ce bine de Miha..ea are in proiect o groaza de seriale, timp sa fie sa le vada...
timp imi trebuie....hehe..mai am de lucru cu sub....
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
iulianagl a scris:
Nu-mi trebuie parada in direct ca pot s-o vad si la tele merg maine de Sf Andrei, La multi ani lui Miha si toate Anrelelor si Andreilor, la onomastica la cumnata mea preferata. Asa ca traducerea o sa fie sambata si sper sa fiu tare atunci.
Ms
Andreea_Miha- vip
Andreea_Miha- vip
Ce urat din partea lui Barun, ca nu a venit la final. Dar cred ca nici Gul nu a vrut sa mai apeleze la el, sa il roage sa vina la final. Imi pare rau, ca filmul s-a terminat asa brusc, parca nu are niciun farmesc. Mai bine, termina filmul dupa nunta. Atunci cand se afla devarul despre Shyam. Dupa arata, ca au trait fericiti pana la adanci batraneti, decat asa. Foarte urat. Nu imi place deloc. Mare scofala, Khushi castiga Miss India, si happy end.
Intr-un fel, o sa imi fie dor de serialul asta, ca ne-a tinut cu inima la gura foarte mult timp, si am avut foarte multe de dezbatut la el. Imi pare rau de actori, ca au facut un cuplu superb, la fel ca si Maan si Geet, care si ei la timpul lor, au avut un mare succes. Asta este, vom vedea cu ce ne mai surprinde in viitor Sanaya, iar Barun .... Nu imi dau cu opinia, ca sunt cam dezamagita de felul in care a actionat de data asta.
Asta a fost primul serial, la care am lucrat impreuna. Miha, daca nu incepeai tu sa il traduci la inceput, poate ca nimeni nu ar fi cunoscut povestea, si nici nu ne-am fi uitat la el cu atata pasiune. Iar tu Iuli, mersi ca ai subtitrat atatea episoade, unele extrem de enervante, unele amuzante .... Tu a trebuit sa treci prin toate sa le subtitrezi replica cu replica, si ai facut o treaba excelenta. Mersi si tie Narcisa, ca ne-a ajutat cu subtitrarile, atat cat ai putut. Ati facut o treaba excelenta. Hats off !
Intr-un fel, o sa imi fie dor de serialul asta, ca ne-a tinut cu inima la gura foarte mult timp, si am avut foarte multe de dezbatut la el. Imi pare rau de actori, ca au facut un cuplu superb, la fel ca si Maan si Geet, care si ei la timpul lor, au avut un mare succes. Asta este, vom vedea cu ce ne mai surprinde in viitor Sanaya, iar Barun .... Nu imi dau cu opinia, ca sunt cam dezamagita de felul in care a actionat de data asta.
Asta a fost primul serial, la care am lucrat impreuna. Miha, daca nu incepeai tu sa il traduci la inceput, poate ca nimeni nu ar fi cunoscut povestea, si nici nu ne-am fi uitat la el cu atata pasiune. Iar tu Iuli, mersi ca ai subtitrat atatea episoade, unele extrem de enervante, unele amuzante .... Tu a trebuit sa treci prin toate sa le subtitrezi replica cu replica, si ai facut o treaba excelenta. Mersi si tie Narcisa, ca ne-a ajutat cu subtitrarile, atat cat ai putut. Ati facut o treaba excelenta. Hats off !
Pagina 21 din 40 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40
Subiecte similare
» 9.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 25.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 10.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 13.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
» 27.Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon ( Ce nume să-i dăm acestei iubiri?)
Serialesitelenovelet :: Arhiva :: Arhiva Geet - Hui Sabse Parayi\ Iss Pyaar Ko Kya Naam Doon\Madhubala
Pagina 21 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum