Kıvanç Tatlıtuğ
+10
carmen_
GUMUS-NOOR
DENISA
mioaranita60@.com
Hatice2J
dea05
Admin_dea05
octaviana1989
florina1989
crem.caramel
14 participanți
Pagina 39 din 40
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
carmen_- vip
Data de inscriere : 26/09/2010
Localizare : in vestul tari
carmen_- vip
Re: Kıvanç Tatlıtuğ
Kivanc INTERVIU ÎN TATLITUG revista Elle ...
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Cum te simti ca toata lumea te recunosc?
Ai ajunge să utilizaţi sau să-l tot o minune?
- Nu mă întrebaţi pe el, sa ia cativa ani. A devenit un obicei.
Oricine care a lucrat cu tine
spune că eşti persoana modeste sau umilă ...
- Dacă dreapta. Mulţumesc. Aceasta este, probabil, a fiinţei umane, nu dăm importanţă la lucrurile materiale, ceva relevant. Există lucruri care sunt priorităţi pentru mine în viaţa mea: să iubeşti oamenii, viaţa amoroasă, ceea ce oamenii, încercând să înţeleg şi atent pentru a nu răneşte pe nimeni ...
Eşti întotdeauna conştienţi de ele?
Suntem cu toţii în creştere. Eu sunt în prezent 28 de ani. Când ne cresc mai mult, nu ne place cum am folosit pentru a fi în cursul anului trecut sau chiar şi astăzi. Când m-am înapoi amintirile zilelor mele trecute mereu întreb eu: "Ce dacă am făcut acest lucru sau ce? Dacă fac asta?". Am verificaţi întotdeauna sau să analizeze pe el ceea ce am făcut pentru oricine care am lucrat pe ea, sau locul în care m-am dus la ea şi cred că de, "Am făcut bine sau rău?".
Este uşor sau greu sa te simti fericit?
- Nu mă face fericit atunci când vorbesc cu un vechi prieten pe care nu am vorbit sau a vedea pentru un timp, sau cu fiecare inghititura sau gust ceaiul meu. Dar eu sunt aici şi în măsură să ofere un interviu.
Toate acestea sunt foarte pretioase pentru mine.
Fiţi conştienţi de acest lucru, este, de asemenea, important să ne amintim ...
- Omenirea ar putea avea ceva, dar nu va fi niciodată de ajuns. De exemplu, persoana care nu au bani şi dacă au bani, ei vor mai mult. Ei nu au satisfăcut ceea ce au. În acest moment, această persoană este sortit să piardă adevărata fericire. Fii mulţumit cu ceea ce ai si sa importantă de a fi fericit pe el ...
În ciuda să te văd pe ecran, şi oricine poate vedea adevarata tine. Acesta este motivul pentru care te iubesc ...
- Oamenii ştie caracterul pe care am act pe care le vezi pe ecran, în fotografii şi, de asemenea, în anunţuri. Eu sunt un actor, şi am juca acest personaj. Până acum, oamenii nu au ştiu caracterul pe care poate descrie şi să spună "Aceasta este Kivanc". În cazul în care face acest lucru vor fi surprinsi ...
De ce?
Pentru că ceea ce se arată în afară, nu se poate descrie ceea ce este în interiorul acelei persoane. Şi eu nu sunt eu vorbesc, pentru ei toţi. Întâmpla sarcina de a mă, văd pe cineva pe ecran, atunci am avea o şansă să îndeplinească această persoană şi i-am spus să mă "ceea ce o persoana interesanta" nu sa întâmplat o dată pe mine. Aceasta înseamnă că în afara nu reflectă interiorul. Şi, desigur, oamenii vor fi surprins, pentru că nimeni nu ştie care este Kivanc reale, cu exceptia persoanelor care foarte aproape de mine ...
Aţi descrie diferenţa dintre Kivanc stea şi Kivanc persoana normala, cu toate sentimentele, visele şi planurile?
De fapt, Kivanc Tatlitug ca tu si ceilalti apela un superstar este, de fapt, tatăl său şi a mamei copilului. Diferit de ceea ce aţi indicat pe ecran. Kivanc în viaţa reală vine acasa, vede Doberman său (tip câine), care trăieşte pe el, sa ma uit la TV cu pijamaua lui, filmele de ceasuri de la atinge, el continuă, petrece cat mai mult timp ca el poate cu familia sa, ii place sa cunoasca prietenii lui şi vorbesc cu ei, doarme în programul normal, se trezeste foarte devreme în dimineaţa, se spală faţa şi plimbări câinele lui ...
Un om ca noi ...
- Chiar şi extraordinar este un om obisnuit
carmen_- vip
Brezilyalı model rüzgarı esti
25 Haziran 2011 Cumartesi 09:55
Kıvanç Tatlıtuğ ve Brezilyalı top model Guisela Rhein, ELLE’nin Temmuz sayısı için kamera karşısına geçti
Kıvanç Tatlıtuğ bir reklam filminde beraber oynadığı Brezilyalı top model Guisela Rhein ile ELLE’in Temmuz sayısı için objektif karşısına geçti. İstanbul Boğazı ve Sedef Adası’ndaki çekimlerde Tamer Yılmaz’a poz veren ikili uyumlu halleriyle dikkat çekti. Tatlıtuğ röportajında da çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte ünlü oyuncunun anlattıkları:
- Beyaz cam, ekran, çekmiş olduğum reklamlar... Sizi ne tarzda lanse ediyorlarsa, insanlar da öyle tanıyorlar. Ben oyuncuyum. Bir karakter canlandırıyorum. Bugüne kadar insanların karşısına hiç “İşte bu Kıvanç’tır!” diyebileceğim bir karakterle çıkmadım. Karşılarına kendi karakterimle çıksam, insanların ağzı bir karış açık kalır.
- İnsanlar sizi ekranda nasıl görüyorlarsa o şekilde konuşuyorlar. Bu bana da oluyor. Birisini ekranda izliyorum, sonra tanıma fırsatım olduğunda ‘Ne kadar ilginç bir insan’ diyebiliyorum. Yani tabii ki insanların ağzı açık kalacaktır; çünkü gerçek Kıvanç’ı yakın çevrem hariç kimse tanımıyor.
- Size veya başkalarına göre büyük bir yıldız olan Kıvanç Tatlıtuğ, aslında anasının babasının çocuğu. Bununla beraber normal yaşantısında Kıvanç; giymiş olduğu o gömleği çıkartıp çalıştığı yerde bırakan, evinde yalnız, Doberman cinsi köpeğiyle yaşayan, pijamalarıyla televizyonun karşısına geçen, mümkün olduğu kadar ailesiyle vakit geçiren, normal bir saatte uyuyan, köpeğini gezdiren... Olağanüstü sıradan bir insan...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Modelul brazilian, batea vantul
Sâmbătă 25 iunie 2011 09:55
Kivanc Tatlitug şi top model brazilian Guisela Rhein, Elle a jucat in numarul din luna iulie
Kivanc Tatlitug jucat impreuna intr-o reclama cu brazilian de top model Elle cauză iulie Guisela Rhein pasit inapoi in fata a cristalinului. Maica Pearl Island în strâmtoarea de la Istanbul şi care prezintă fotografii Yilmaz Tamer a relevat ca si binar halleriyle compatibile. Interviu, în care declaraţiile făcute de culoare izbitoare. Aici este marturii celebru jucător de:
- Sticlă albă, ecran, trage anunţurile ... Dacă sunt lansează ceea ce stilul, aşa că să ştiu de oameni. Eu sunt un actor. Canlandırıyorum un caracter. Până în prezent, nici o faţă umană, "Asta e Kıvanç'tır!" Mi-ar apel nu a plecat de caractere. Karakterimle çıksam se confrunte cu propriul popor să rămână în gura deschisă.
- Oamenii vorbesc că görüyorlarsa modul în care modul de afişare. Acest lucru se intampla cu mine. Cineva sa ma uit la ecran, atunci când posibilitatea de a cunoaşte "Ce interesant este un om", am reuşit să spun. Deci, desigur, va rămâne gura deschisa de oameni, pentru că nimeni nu ştie în afară de cercul reală a Kivanc aproape.
- Potrivit pentru tine, sau altele cu o mare stea Kivanc Tatlitug, de fapt, tatăl mamei copilului lui. Cu toate acestea, viata normala, Kivanc, încercaţi să eliminaţi cămaşa în cazul în care el a fost îmbrăcat, lasand casa singur, Doberman câine de tip, care locuiesc în partea din faţă a pijamale de televiziune, a petrecut timp cu familia sa cât mai mult posibil, o ora obişnuită de culcare, câinele transmite ... Extraordinar de oameni obişnuiţi ...
carmen_- vip
Ultima editare efectuata de catre carmen_theea in Dum 26 Iun 2011, 12:34 pm, editata de 1 ori
carmen_- vip
Singur în vacanţă!
Kivanc solo în jurul valorii de adolescente care il rana în jurul valorii de un jucător celebru
Kivanc Tatlitug actori cel mai frumos şi mai populare în Turcia, indiferent de ce fetele kaçamıyor. Interes curent în suc de fructe comercial plictisit "Aş merge la Cesme Are lamaie yetiştirsem" Vreau să spun, gradina de lamaie din fetele care Tatlıtuğ'un anunţ atac a fost real. Frumos actor începe filmarea unui nou sezon, a fost în concediu pentru moralul şi energie pentru a colecta. În fiecare an în acest an, preferând Tatlitug Bodrum, Bodrum a venit pentru prima dată în această vară în monoterapie. Zuma Beach, Kivanc Tatlitug întâlnite, Ski Jet la plimbare cu un prieten, nu arată în largul mării. Ce culoare pentru prima dată, jurnaliştii prezintă mai târziu la fel de confortabil ca soarele a început prefigurarea prin vârful de dig. Între timp, fetele tinere Kivanc jucător care l-rana în jurul valorii de chei.
carmen_- vip
HOT arabi Kivanç TATLITUĞ'A DE CE?
Am sărit în ultima zi m-am dus la Londra la pasari. Imi plac toate celebrităţile casa davetlisiydim.Nicky Haslam'ın decorator prieten Nicky lui, avionul, cabană câine este un frumos decorat pentru plimbare pentru mine, locuri de cel mai exclusivist din Londra, dar de fiecare pic din Europa de Est şi a culturii americane, am căutat sufletul meu, la fel ca în călătoria mea. Acesta este un lux, nu vorbesc despre restaurantele din Orientul Mijlociu de la Londra le-au umplut. Necla'nız Societate, piaţă de export, a vrut să nargileci Vizualizare. Am primit suflarea de unul dintre cartierele arabe din Londra. Lasă-mă să văd ce primul magazin am intrat într-o reviste arab într-un rând, Kivanc Tatlitug noastre pe coperta de marginea conducătoare. "Vino repede," a declarat copii Jordanian acolo ", Traduceţi că la mine în limba engleză, ceea ce spune el," De fapt am spus femeile din Kivanc revista lui de viaţă. A spus copilul care traduce bomba curenta. "Kızgınız Kıvanç'a şi turci", el mi-a spus. Unghiile mele sunt la fel ca o pisică, şi l-am întrebat de ce el a excelat. Să vă spun? "Seria dvs., din cauza filmului Arabe uitam ceea ce nu ai Arabe dizisi.Varsa Kivanc" s-au retras unghiile mele ... I-am zambit ... Şi noastre ufaklığa "Bunda Societate Necla'nın ce crimă?" I-am spus
carmen_- vip
Kivanc Tatlitug
Ultima editare efectuata de catre GUMUS-NOOR in Dum 26 Iun 2011, 8:31 pm, editata de 1 ori
GUMUS-NOOR- vip
Data de inscriere : 07/08/2010
Chiar si in vacanta, discuţii de afaceri
Yalikavak, Kivanc în vacanţă cu fratele său mai mare Cem Tatlitug Tatlıtuğ'un de telefonie mobilă nu se încadrează departe.
Actor chipes care adesea discuţii aprinse cu privire la manager este de a face cu noi proiecte.
Ultima editare efectuata de catre carmen_theea in Lun 27 Iun 2011, 9:20 am, editata de 1 ori
carmen_- vip
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Pagina 39 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum