1.Songül Öden
+6
GUMUS-NOOR
DENISA
Admin_dea05
florina1989
dea05
octaviana1989
10 participanți
Pagina 26 din 40
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Re: 1.Songül Öden
Kerem Yavuz Bingöl amant Alışık'la 72 co-producţie Ward are un rol în sistemul de plăţi Song film, City's'de picătură în ziua precedentă "violenţei în familie", a vizitat expoziţia. Cântec de violenţa împotriva femeilor este o fotografie real vizualizare pe pieţele de plată, "Intotdeauna mi-am deplorabile, şi vom vedea de zi cu zi. Cred ca statiune ar trebui să fie reciproc ", a spus el.
26.1.2011
HaberTürk
Localizare : in vestul tari
Mohanned ve Noor çifti, Sayidaty Magazine�nin anketinde 1. oldu.
Mohanned ve Noor çifti, Sayidaty Magazine�nin anketinde oyları silip süpürerek ezici bir zafer kazandı. ��Mohanned ve Samar��ın ikinci, ��Mirna ve Halil��in üçüncü olduğu ankette; ��Mohanned ve Noor�� oyların %97�sini aldı. 42300 kişinin katıldığı ankette sonuçlar şöyle oluştu:
Mohanned�i en çok hangi hangi kadın oyuncuyla birlikte tercih edersiniz?
Kıvanç Tatlıtuğ(Mohanned) ve Songül Öden(Noor) 41011 oy=%97
Kıvanç Tatlıtuğ(Mohanned) ve Beren Saat(Samar) 904 oy=%2
Kıvanç Tatlıtuğ(Halil) ve Sedef Avcı(Mirna) 472 oy=%1
GUMUS-NOOR- vip
Data de inscriere : 07/08/2010
Vineri unsprezece/02/2011
Persistenţa ... De Est
chiar şi o serie de televiziune turc vine sa fure inimile noastre. A spus «Gümüs», arătând la Ant-1 şi încearcă Kivanc Tatlitug Songül Oden.
O producător al filmului "The Tourist", cu Angelina Jolie şi Johnny Depp a spus ceva foarte interesant: "Arata-mi ce ai văzut filmul, să-ţi spun unde să meargă vacanta." Într-adevăr, puterea de un film sau un serial pentru a promova o ţară este imens, ceva care, evident, sunt conştienţi de vecinii noştri, care văd în turism ratele de la Istanbul au crescut cu 40% după extracţia de serialul TV de succes în Balcani, dar, de asemenea, restul din Orientul Mijlociu. Şi de ce nu?, cu ochii şi vederi uluitoare ale Bosforului în seara. «Gümüs», imagineze că suntem plimbari romantice de carele Prince.
Şi a venit acum din seria TV, chiar mai mult succes, «Gümüs» sau elenistice "Silver Moon" - care, odată măturat în Turcia (până la canalul de cablu, care ar doar 24 de ore în episoade de 24 de ore din seria) şi Egipt a fost foarte de succes în România şi Bulgaria, a venit aici. Aceasta a fost iniţial Macedonia TV, iar acum Ant-1.
Persistenţa ... De Est
chiar şi o serie de televiziune turc vine sa fure inimile noastre. A spus «Gümüs», arătând la Ant-1 şi încearcă Kivanc Tatlitug Songül Oden.
O producător al filmului "The Tourist", cu Angelina Jolie şi Johnny Depp a spus ceva foarte interesant: "Arata-mi ce ai văzut filmul, să-ţi spun unde să meargă vacanta." Într-adevăr, puterea de un film sau un serial pentru a promova o ţară este imens, ceva care, evident, sunt conştienţi de vecinii noştri, care văd în turism ratele de la Istanbul au crescut cu 40% după extracţia de serialul TV de succes în Balcani, dar, de asemenea, restul din Orientul Mijlociu. Şi de ce nu?, cu ochii şi vederi uluitoare ale Bosforului în seara. «Gümüs», imagineze că suntem plimbari romantice de carele Prince.
Şi a venit acum din seria TV, chiar mai mult succes, «Gümüs» sau elenistice "Silver Moon" - care, odată măturat în Turcia (până la canalul de cablu, care ar doar 24 de ore în episoade de 24 de ore din seria) şi Egipt a fost foarte de succes în România şi Bulgaria, a venit aici. Aceasta a fost iniţial Macedonia TV, iar acum Ant-1.
carmen_- vip
Data de inscriere : 26/09/2010
Localizare : in vestul tari
Pagina 26 din 40 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 33 ... 40
Pagina 26 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum