1.Songül Öden
+6
GUMUS-NOOR
DENISA
Admin_dea05
florina1989
dea05
octaviana1989
10 participanți
Pagina 39 din 40
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Re: 1.Songül Öden
- Spoiler:
- GUMUS-NOOR a scris:
Multumesc!
elena50- vip
Data de inscriere : 28/09/2009
"Songül Oden şi Alışık Kerem", se vor căsători în vara:
Conform acestui articol, Songül după patru ani ea a luat divorţat de la fostul ei sot "Canberk Uçucu" şi ea a devenit oficial "unică"
ei amant "Alışık Kerem" a propus ei pentru căsătorie, şi au decis să se căsătorească în vara anului 2012
Songül, a câştigat, de asemenea, inima de "Ilhan Çolpan" mama de Alışık Kerem şi ea a aprobat decizia de căsătorie .
elena50- vip
elena50 a scris:
Iti place ?
azi am aflat ca Songul Oden se marita la vara cu Kerem Alisek
GUMUS-NOOR- vip
Data de inscriere : 07/08/2010
Azi l-am revazut si -mi place mai mult decit atunci cind l-am facut...elena50 a scris:
GUMUS-NOOR- vip
[quote="GUMUS-NOOR"
Da, imi place foarte mult!
Da, imi place foarte mult!
elena50- vip
Songul e iubita si de mama soacra care o vrea de nora!GUMUS-NOOR a scris:
- Spoiler:
azi am aflat ca Songul Oden se marita la vara cu Kerem Alisek
elena50- vip
Haldun Taner'in ölümsüz eseri ve bu sezon Sadri Alışık Tiyatrosu tarafından sahnelenecek olan “Keşanlı Ali Destanı” adlı oyunumuz 25 ve 26 Kasım'da TİM Show Center'da izleyicleriyle buluşacak. Ahmet Mümtaz Taylan’ın Yönetmenliğini, Ciğdem Erken'in müzik direktörlüğünü, Cihan Yöntem'in kareografisini yaptığı, Yavuz Bingöl,Songül Öden,Kerem Alışık,Tuba Ünsal,Mustafa Üstündağ'ın yanısıra SAKM akademi öğrencilerimizin yer aldığı 40 kişlik dev bir kadrosu ve deneyimli orkestrası olan oyunumuzun provaları bütün hızıyla sürüyor.
Locul de muncă atemporal Haldun Taner lui, şi acest sezon, care este pus în scenă de Teatrul familiar Sadri "nu Pay Epic" de către Centrul de TIM Arată izleyicleriyle se vor întâlni în 25 noiembrie şi 26 din jocul nostru. Taylan, Ahmet Mumtaz îndreptate, Crocus Erken'in director muzical, Cihan Yöntem'in coregrafia lui, Yavuz Bingol, Songul Oden, familiar Kerem, Tuba Ünsal, Mustafa Üstündağ'ın SAKM mediul academic, precum şi studenţi şi personal cu experienţă, inclusiv un gigant 40 DE IARNA repetiţii cu orchestra toate viteza de joc noastre este în curs de desfăşurare.
Locul de muncă atemporal Haldun Taner lui, şi acest sezon, care este pus în scenă de Teatrul familiar Sadri "nu Pay Epic" de către Centrul de TIM Arată izleyicleriyle se vor întâlni în 25 noiembrie şi 26 din jocul nostru. Taylan, Ahmet Mumtaz îndreptate, Crocus Erken'in director muzical, Cihan Yöntem'in coregrafia lui, Yavuz Bingol, Songul Oden, familiar Kerem, Tuba Ünsal, Mustafa Üstündağ'ın SAKM mediul academic, precum şi studenţi şi personal cu experienţă, inclusiv un gigant 40 DE IARNA repetiţii cu orchestra toate viteza de joc noastre este în curs de desfăşurare.
GUMUS-NOOR- vip
Pagina 39 din 40 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40
Pagina 39 din 40
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum