21. Suskunlar ~ Jocul Tăcerii ~ General Discussions - Comentarii
+2
axxa246
DENISA
6 participanți
Pagina 36 din 44
Pagina 36 din 44 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 44
Re: 21. Suskunlar ~ Jocul Tăcerii ~ General Discussions - Comentarii
Buna dimineatza !!
tare faza, axxa . mori de rasmori de ras poate mai dau shi coreeni din fericire lor turcilor . din ierburile lor . shi turcii sa dea coreenilor din ... suferintza ?
multumim fetele pentru micul dejun .
Multumim , Dea . Ce spui Axxa ? facem topic cu sexy Kimul ? sau ramane tot aci ?
micul dejun shi de la mine .
cat de mare este poza !!!! in marime naturala .
tare faza, axxa . mori de rasmori de ras poate mai dau shi coreeni din fericire lor turcilor . din ierburile lor . shi turcii sa dea coreenilor din ... suferintza ?
multumim fetele pentru micul dejun .
Multumim , Dea . Ce spui Axxa ? facem topic cu sexy Kimul ? sau ramane tot aci ?
micul dejun shi de la mine .
cat de mare este poza !!!! in marime naturala .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Voi hotarati.Daca va place serialul si comentati despre el si actori atunci parerea mea este sa fie intr-un topic separat.Ati putea deschide o pagina aici unde s-au mai discutat despre alte seriale.
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/f7-alte-seriale-telenovele-preferate
Saptamana aceasta a inceput un nou serial indian va invitam sa-l urmariti si sa-l comentati alaturi de noi.
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/f47-iss-pyaar-ko-kya-naam-doon-ek-baar-phir
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/f7-alte-seriale-telenovele-preferate
Saptamana aceasta a inceput un nou serial indian va invitam sa-l urmariti si sa-l comentati alaturi de noi.
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/f47-iss-pyaar-ko-kya-naam-doon-ek-baar-phir
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Bonjur dragalaselor!A sosit toamna...
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Ce spui Axxa ? facem topic cu sexy Kimul ? sau ramane tot aci ?
1. nu avem un serial preferat cu coreanul.Voi hotarati.Daca va place serialul si comentati despre el si actori atunci parerea mea este sa fie intr-un topic separat.
2. discutam despre corean doar pentru ca l-am descoperit acum si e amuzant pentru moment, mai ales ca participa si Denisa si Monica cu pareri "din contra". Plus că nu vorbim numai despre el.
3. sunt sigura ca nu vom avea ce sa vorbim numai despre el daca facem topic separat. Pentru ca nu avem 15 ani, devine plictisitor.
4. daca facem topic separat, nu voi mai vorbi despre el, pentru ca nu il voi urmări. În lipsa de seriale pe care sa le urmaresc, eu caut aici doar compania fetelor si apreciez prezenta lor de spirit.
Ca atare, in ce ma priveste, e ok sa ramana aici, mai ales ca e o chestiune pasagera si e un actor corean singular din discuţiile de pe forum.
Dar daca trebuie si nu e permis sa avem discutii off topic, e iarasi OK sa fie facut un topic nou. E firesc sa nu fie discutii off topic, dar asta daca ai ce sa vorbesti la un topic. Or la topicul de faţă nu prea ai ce sa vorbesti despre suskunlar, asa ca 99% din discuţii sunt off topic.
aa, lasa ca nici coreenii nu sunt inocenti la sufrimento, au si ei niste metodeeee...!!!poate mai dau shi coreeni din fericire lor turcilor . din ierburile lor . shi turcii sa dea coreenilor din ... suferintza ?
dar e bine sa lea si turcilor din ierburile pe care le fumeaza ei de sunt asa de draguţi...
Buna seara !!
asha spun shi eu . ramanem aici . daca se poate ...
frumos afara .
multumim , Dea , Lica , Axxa .
asha spun shi eu . ramanem aici . daca se poate ...
frumos afara .
multumim , Dea , Lica , Axxa .
victorelalove- moderator
axxa246 a scris: Vic!
ai dormit?
Axxa !!
daaaa . m-am culcat la 3:00 azi noapte . mai am 2 episoade . bun serial .
victorelalove- moderator
Kiiiiiim!
la 3? hai ca ai progresat!
bien ca n-are 50 de episoade sau mai rau
coreenii is oameni responsabili
asta seara poate reusesit la 1,30-2.
plangi la filmul ala, nu? nu stiu cum faci fata la propriu, ca mie mi se umfla ochii si a doaua zi am ochii mici, ca de chinez.
plangi la filmul ala, nu? nu stiu cum faci fata la propriu, ca mie mi se umfla ochii si a doaua zi am ochii mici, ca de chinez.
axxa246 a scris: Kiiiiiim!
ca de corean vrei sa spui .
nu am plans la asta . este cu mult love . mult . te saturi .
la ala cu promisiunea am plans non-stop . atunci aveam ochii ca doua semintze de floarea soarelui .
era o faza aseara cand erau amndoi in pat . la spital . unisera paturile . sa-i vezi ce repede au facut asta .
el ii spune ei dadca se incuie usha prin interior . de ce ? ca se vor intampla niste scene erotice . ea se duce , incuie usha ...shi zbang peste el .
victorelalove- moderator
ce disciplinata!
aa, deci la asta nu plangi? e ok, inseama ca te trezesti cu chef de ...viata! cupidon
da, ca de corean vrusei sa zic, da' ma razgandii ...
aa, deci la asta nu plangi? e ok, inseama ca te trezesti cu chef de ...viata! cupidon
lui oricum ii ajungea si un lat de palma intre 2 straturi de rosii.unisera paturile
axxa246 a scris: ce disciplinata!
nu . nu plangi .
shi lor le arde mai mult de dragoste .
victorelalove- moderator
Voi hotarati . Eu nu cunosc nici actorul nici serialul .axxa246 a scris:Ce spui Axxa ? facem topic cu sexy Kimul ? sau ramane tot aci ?1. nu avem un serial preferat cu coreanul.Voi hotarati.Daca va place serialul si comentati despre el si actori atunci parerea mea este sa fie intr-un topic separat.
2. discutam despre corean doar pentru ca l-am descoperit acum si e amuzant pentru moment, mai ales ca participa si Denisa si Monica cu pareri "din contra". Plus că nu vorbim numai despre el.
3. sunt sigura ca nu vom avea ce sa vorbim numai despre el daca facem topic separat. Pentru ca nu avem 15 ani, devine plictisitor.
4. daca facem topic separat, nu voi mai vorbi despre el, pentru ca nu il voi urmări. În lipsa de seriale pe care sa le urmaresc, eu caut aici doar compania fetelor si apreciez prezenta lor de spirit.
Ca atare, in ce ma priveste, e ok sa ramana aici, mai ales ca e o chestiune pasagera si e un actor corean singular din discuţiile de pe forum.
Dar daca trebuie si nu e permis sa avem discutii off topic, e iarasi OK sa fie facut un topic nou. E firesc sa nu fie discutii off topic, dar asta daca ai ce sa vorbesti la un topic. Or la topicul de faţă nu prea ai ce sa vorbesti despre suskunlar, asa ca 99% din discuţii sunt off topic.
O seara placuta fetelor!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
O seara placuta shi tie , Dea !!!
multumim Mult .
multumim Mult .
victorelalove- moderator
multumi, Dea. si tie.
cred ca e mai bine sa nu deschidem topic nou, nu avem cine stie ce discutii despre sexi kim.
ca nici Denis nu il cunostea si acum nu stie cum sa il bage la ea in harem!
facem schimb, iti prezentam un coreean, iar tu ne prezinti un indian sexi.
cred ca e mai bine sa nu deschidem topic nou, nu avem cine stie ce discutii despre sexi kim.
pai nu vrei sa iti facem cunostinta?Eu nu cunosc ... actorul
axxa246 a scris:
pai nu vrei sa iti facem cunostinta?
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Dum 01 Sept 2013, 10:52 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
Vic, doar i-l prezentam asa, de la distanta, ca acum nu mai am incredere in nimeni, după ce Denisa s-a abătut asupara lui ca un uliu
axxa246 a scris:Vic, doar i-l prezentam asa, de la distanta, ca acum nu mai am incredere in nimeni, după ce Denisa s-a abătut asupara lui ca un uliu
nu le plac lor coreeni .
victorelalove- moderator
Vic!
Kiiiim!
noapte buna!
si vizionare placuta, Vic, sa il termini in noaptea asta
Kiiiim!
noapte buna!
si vizionare placuta, Vic, sa il termini in noaptea asta
Axxa !!
cred ca-l termin . urmeaza nunta shi luna de miere . frumos .
cred ca-l termin . urmeaza nunta shi luna de miere . frumos .
victorelalove- moderator
Dragalaselor buna dimineata!A inceput o noua saptamana frumoasa de toamna..
O zi frumoasa si multi
O zi frumoasa si multi
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
Neaţa !!! a venit toamna .....
UNESCO Murat Yıldırım’ı seçti
Murat Yıldırım, who has a very large fan base, because of the series ‘Asi’, ‘Aşk ve Ceza’ , ‘Fırtına’, ‘Suskunlar’ and others, as well as the films ‘Güz Sancısı’ and ‘Araf’, was invited by UNESCO Greece and has been met with great love.
The authorities of 'World Heritage' on behalf of the actor, on the presentation of a book being prepared, said : “We thought of a person who could track the progress of these cities and switch between cities and cultures. Murat Yildirim being a popular actor in both countries has been chosen in this direction."
http://www.aksam.com.tr/magazin/unesco-murat-yildirimi-secti/haber-240768
Murat Yildirim, the world-famous actor of Asi, Aşk ve Ceza, Suskunlar and other series, has been invited by UNESCO in Greece and met with great love. Murat Yildirim in Greece took part in activities on UNESCO's world cultural heritage and on kids. The campaign started from the ancient theatre of Epidavros by the officials of the organization, who explained the reasons of selecting Murat Yildirim, saying that he has the quality to be able to switch between cities and cultures.
Murat with a fan from Georgia
She lives in Geneva and in summer she visits her hometown. She was incidentally sitting with Murat at (the same) table, both invited in a wedding. She told him about the great love they have for him and Turkish series in Georgia and Tbilisi especially. She has been very happy when Murat agreed to have a photo with her!!! She says that, it’s great for any person, at any time, to live such a pleasant and unexpected moment.
http://www.marao.ge/sakithkhavi/siakhle/4966-rogor-aghmochnda-murat-ildimiri-qarthvel-qalbatonthan-erthad-qortsilshi.html
Cum a revenit în patria mumă s-a şi reîntors la look-ul pământiu , la cămăşile spălăcite de un gri murdar , iar are aerul de om trist , împovărat , măcinat de griji , păcat în Grecia chiar mi-a plăcut cum s-a prezentat, hainele i-au schimbat lookul , el practic radia , era alt om , era Demir'ul ce ne-a fermecat .
a mers singur la nuntă, în ultimile luni tot singur apare
Murat la plecare de la Gretzili'
UNESCO Murat Yıldırım’ı seçti
Murat Yıldırım, who has a very large fan base, because of the series ‘Asi’, ‘Aşk ve Ceza’ , ‘Fırtına’, ‘Suskunlar’ and others, as well as the films ‘Güz Sancısı’ and ‘Araf’, was invited by UNESCO Greece and has been met with great love.
The authorities of 'World Heritage' on behalf of the actor, on the presentation of a book being prepared, said : “We thought of a person who could track the progress of these cities and switch between cities and cultures. Murat Yildirim being a popular actor in both countries has been chosen in this direction."
http://www.aksam.com.tr/magazin/unesco-murat-yildirimi-secti/haber-240768
Murat Yildirim, the world-famous actor of Asi, Aşk ve Ceza, Suskunlar and other series, has been invited by UNESCO in Greece and met with great love. Murat Yildirim in Greece took part in activities on UNESCO's world cultural heritage and on kids. The campaign started from the ancient theatre of Epidavros by the officials of the organization, who explained the reasons of selecting Murat Yildirim, saying that he has the quality to be able to switch between cities and cultures.
Murat with a fan from Georgia
She lives in Geneva and in summer she visits her hometown. She was incidentally sitting with Murat at (the same) table, both invited in a wedding. She told him about the great love they have for him and Turkish series in Georgia and Tbilisi especially. She has been very happy when Murat agreed to have a photo with her!!! She says that, it’s great for any person, at any time, to live such a pleasant and unexpected moment.
http://www.marao.ge/sakithkhavi/siakhle/4966-rogor-aghmochnda-murat-ildimiri-qarthvel-qalbatonthan-erthad-qortsilshi.html
Cum a revenit în patria mumă s-a şi reîntors la look-ul pământiu , la cămăşile spălăcite de un gri murdar , iar are aerul de om trist , împovărat , măcinat de griji , păcat în Grecia chiar mi-a plăcut cum s-a prezentat, hainele i-au schimbat lookul , el practic radia , era alt om , era Demir'ul ce ne-a fermecat .
a mers singur la nuntă, în ultimile luni tot singur apare
Murat la plecare de la Gretzili'
Buna ziua!!
Denisa cam lipita sta blonda de el , nici mie nu-mi place asa cenusiu si cu barba, cam mult apare fara vipa!!
Denisa cam lipita sta blonda de el , nici mie nu-mi place asa cenusiu si cu barba, cam mult apare fara vipa!!
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
bună Fetelor !!!
Monica s-a lipit şi fana precum Curcinela , poate are lipiciul bun şi va ţine dacă tot apare mai mult solo.
fetelor astăzi mi-a fost recomandat un serial ptr a face o comparaţie
Alborada
nu sunt fanul poveştilor clasice oricum nici nu am văzut prea multe telenovele dar aceasta pare a fi o poveste interesantă din frânturile pe care le-am văzut , turcaleţii m-au făcut să nu mai am răbdare să văd un ep cap coadă , văd doar ce mi se pare mie mai interesant , chiar de văd numai atât mi se pare " dezmăţ" în comparaţie cu "educaţia" primită de la turcaleţi.
http://ekofinans.internethaber.com/en-cok-kazanan-unluler-listesinde-kimler-var-h29971.html
Monica s-a lipit şi fana precum Curcinela , poate are lipiciul bun şi va ţine dacă tot apare mai mult solo.
fetelor astăzi mi-a fost recomandat un serial ptr a face o comparaţie
Alborada
nu sunt fanul poveştilor clasice oricum nici nu am văzut prea multe telenovele dar aceasta pare a fi o poveste interesantă din frânturile pe care le-am văzut , turcaleţii m-au făcut să nu mai am răbdare să văd un ep cap coadă , văd doar ce mi se pare mie mai interesant , chiar de văd numai atât mi se pare " dezmăţ" în comparaţie cu "educaţia" primită de la turcaleţi.
http://ekofinans.internethaber.com/en-cok-kazanan-unluler-listesinde-kimler-var-h29971.html
Buna seara !!
multumim fetele pentru tot .
Murat cred ca ishi pierde stralucirea langa . ii mananca viatza diva stralucitoare . sau eu mai stiu ... mai bine ramanea in Grecia . Ii prieshte . Poate in curand gaseste vreo grecoaica sau vreo romanca .
este ziua lu Keanu astazi .
multumim fetele pentru tot .
Murat cred ca ishi pierde stralucirea langa . ii mananca viatza diva stralucitoare . sau eu mai stiu ... mai bine ramanea in Grecia . Ii prieshte . Poate in curand gaseste vreo grecoaica sau vreo romanca .
este ziua lu Keanu astazi .
victorelalove- moderator
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
Pagina 36 din 44 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 40 ... 44
Subiecte similare
» 11.Suskunlar ~ Jocul Tăcerii ~ General Discussions - Comentarii