25. Suskunlar ~ Jocul Tăcerii ~ General Discussions - Comentarii
+3
victorelalove
axxa246
DENISA
7 participanți
Pagina 9 din 43
Pagina 9 din 43 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43
Re: 25. Suskunlar ~ Jocul Tăcerii ~ General Discussions - Comentarii
Eu am crezut ca e nenea cu ochii alungiti...victorelalove a scris:
o alinare . dupa cate am patimit dupa Engin . am spus sa profit de guzelurile oferite de planeta pamant .
Fiecare cu febletea ei...
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:Eu am crezut ca e nenea cu ochii alungiti...
am crezut ca-i o gluma .
Bravo , Dea !! Distreaza-te cu astia vizibili .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Si aici Demonul intruchipat isi arata adevarata fata....
Admin_dea05- Admin
aoleu !! este rau in serial ?Admin_dea05 a scris:[center]Si aici Demonul intruchipat isi arata adevarata fata....
victorelalove- moderator
La inceput probabil m-am uitat repede la poze dar acum privindu-le mai bine se vede bine ca baiatul e atletic si inalt fata de piticul Kim sau cum il cheama...victorelalove a scris:
am crezut ca-i o gluma .
Bravo , Dea !! Distreaza-te cu astia vizibili .
Ma distez dar mai rau e ce nu sti la ce sa te astepti de la el e plin de mister....
Admin_dea05- Admin
Nu-i Pitic Kim . Este destul de inalt . are 1,84 . sa stii ca la ei actorii sunt inaltzi . Pe bune .
olelei , sa-mi spui pana la urma cum este de fapt omul . indianul .
olelei , sa-mi spui pana la urma cum este de fapt omul . indianul .
victorelalove- moderator
Pai habar nu am ce intorsatura va lua serialul.Oricum cu siguranta se va razbuna pe ea dar acum sa vedem daca in episodul de luni o va compromite in asa fel ca sa afle toata lumea. Oricum prostul isi va da seama dupa aceea ca el chiar e indragostitvictorelalove a scris:aoleu !! este rau in serial ?Admin_dea05 a scris:[center]Si aici Demonul intruchipat isi arata adevarata fata....
Admin_dea05- Admin
toata stima ca putetzi urmari un serial intreg . eu nu ash avea rabdare .
victorelalove- moderator
Pai nu-i mult un ep are 20 de minute si daca nu ai rabdare sa fie tradus de fete se poate vedea direct online cu traducere in lb engleza la ora 20.victorelalove a scris:toata stima ca putetzi urmari un serial intreg . eu nu ash avea rabdare .
Admin_dea05- Admin
totushi ...
nu am rabdare . pai pana bea bunica un pahar cu apa , trec 5-6 episoade .
victorelalove- moderator
Aici e pe repede, apoi mai vedem...victorelalove a scris:totushi ...
Au trecut 50 de ep..iar in acestea am vazut ura , razbunare... vazand ca nu-i merge cu ea asa de usor a trecut la cucerirea inimii iar acum nici nu sti la ce sa te astepti din partea lui.Familiile lor se cearta de la o bucata de pamant si tot asa... ..Fata e indragostita lulea de el ca doar el i-a promis si luna de pe cer....
Admin_dea05- Admin
AM OROARE DE FAMILII . De la fatmaguli mi se trage .
lasa , frate . sa stea copiii singuri . ca la coreeni . mama , dar ce bine ii . singurei prin casa , sa vezi la aia iubire . stau 80 la suta din timp impreuna . singuri . in concedii . luna de miere . la restorante .
lasa , frate . sa stea copiii singuri . ca la coreeni . mama , dar ce bine ii . singurei prin casa , sa vezi la aia iubire . stau 80 la suta din timp impreuna . singuri . in concedii . luna de miere . la restorante .
victorelalove- moderator
Aici sunt urmariti de trecut.... El are un trecut lasat inca in mister....victorelalove a scris:AM OROARE DE FAMILII . De la fatmaguli mi se trage .
Si actorul asta are peste 1,90 cand se desira nu-ti dai seama de unde incepe si unde se termina....radeam cu fetele ca asta din doi pasi o prinde imediat....
Admin_dea05- Admin
dar am inteles de la iuliana ca-i insurat cu tipa din triunghiul dragostei ?
victorelalove- moderator
Habar nu am si nici nu m-a interesat.Imi place personajul si doar atat.Eu nu m-am uitat la nici un serial indian pana acum pe canalele noastre TV, mi se par plictisitoare sau cel putin ce au cumparat astia pana acum.victorelalove a scris:dar am inteles de la iuliana ca-i insurat cu tipa din triunghiul dragostei ?
Admin_dea05- Admin
aha . inteleg .Admin_dea05 a scris:Habar nu am si nici nu m-a interesat.Imi place personajul si doar atat.Eu nu m-am uitat la nici un serial indian pana acum pe canalele noastre TV, mi se par plictisitoare sau cel putin ce au cumparat astia pana acum.
Ashteptzi ceva turcesc ?
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Vin 01 Noi 2013, 9:23 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
bună fetelor !!!
Am încercat Dea să mă uit la Destine ... dar m-am plictisit , le trebuiesc 10 ep doar să-şi atingă cu mâna soaţa , nu mai spun de sărutat sau de petrecut timpul împreună, ajung eu în baston până îşi consumă ei căsătoria sau pâna o sărută el ptr prima dată pe buze nu pe frunte , dar nu cred că indienii se sărută doar îşi ating picioarele cum am ar pupa la noi bărbaţii femeile în semn de respect ( asta era la noi pe vremea bunicii ) aşa că mă las păgubaşă chiar de îmi place de acel indian Sooraj, de Kimulică a lui Vic m-am amorezat că tot mi=l expune la bustul gol, de uitat nu mă uit la seriale coreene, poate dacă aş avea mai mult timp liber aş încerca . Nu m-am mai uiatt la TV de vreo 3 săptămâni , la un film sau serial nu mai spun , dacă stau în living vreau nu vreau servesc pe pâine doar programele de sport sau ştirile aşa ca nu văz nik.
Am încercat Dea să mă uit la Destine ... dar m-am plictisit , le trebuiesc 10 ep doar să-şi atingă cu mâna soaţa , nu mai spun de sărutat sau de petrecut timpul împreună, ajung eu în baston până îşi consumă ei căsătoria sau pâna o sărută el ptr prima dată pe buze nu pe frunte , dar nu cred că indienii se sărută doar îşi ating picioarele cum am ar pupa la noi bărbaţii femeile în semn de respect ( asta era la noi pe vremea bunicii ) aşa că mă las păgubaşă chiar de îmi place de acel indian Sooraj, de Kimulică a lui Vic m-am amorezat că tot mi=l expune la bustul gol, de uitat nu mă uit la seriale coreene, poate dacă aş avea mai mult timp liber aş încerca . Nu m-am mai uiatt la TV de vreo 3 săptămâni , la un film sau serial nu mai spun , dacă stau în living vreau nu vreau servesc pe pâine doar programele de sport sau ştirile aşa ca nu văz nik.
Buna , Denisa !!!
despre ce amorezare vorbim ?
despre ce amorezare vorbim ?
victorelalove- moderator
Imi ajunge serialul asta "Ce nume sa-i dam acestei iubiri?-Inca o data", abia am terminat de revazut " Ce nume sa-i dam acestei iubiri! si mai mi s-a recomandat unul tradus de Criss , imi scapa numele serialului, o comedie gen Geet printre straini (Serialul meu de suflet ) asa ca la asta inclin sa ma uit dar e mult pana ma apuc....victorelalove a scris:aha . inteleg .Admin_dea05 a scris:Habar nu am si nici nu m-a interesat.Imi place personajul si doar atat.Eu nu m-am uitat la nici un serial indian pana acum pe canalele noastre TV, mi se par plictisitoare sau cel putin ce au cumparat astia pana acum.
Ashteptzi ceva turcesc ?
http://lavinia72.sunphoto.ro/Triunghiul_iubirii_poze_NOIIII/13096992
Admin_dea05- Admin
bună VIC !!
am încercat Dea să mă uit la Geet când mi-ai dat linkul adr nu m-a prins .
am încercat Dea să mă uit la Geet când mi-ai dat linkul adr nu m-a prins .
Deci fara ceva turcesc , Dea .
Vaz ca la intalnirea cu Kim ( aia de Craciun ) ... sunt 10 locuri la astia de pe forum . fanele spera sa obtina bilete .
I will go Korea if seat available for me for X-Mas party, as you know we got only 10 seats available but hopefully I can get one.
axxo , deci tre sa avem invitatie .
Vaz ca la intalnirea cu Kim ( aia de Craciun ) ... sunt 10 locuri la astia de pe forum . fanele spera sa obtina bilete .
I will go Korea if seat available for me for X-Mas party, as you know we got only 10 seats available but hopefully I can get one.
axxo , deci tre sa avem invitatie .
victorelalove- moderator
la să VIC că eu mă întâlnesc cu el şi fără bilete , e de ajuns să-i scriu Moşului o scrisoare şi să vezi cum mi-l aduce sub brad.
DENISA a scris:la să VIC că eu mă întâlnesc cu el şi fără bilete , e de ajuns să-i scriu Moşului o scrisoare şi să vezi cum mi-l aduce sub brad.
Doamne , este plin de viatza omul . Sa vezi imbratisari . Pe toate la imbratiseaza . Ca de asta da shi bilete . Acu 2 ani s-a costumat in mos craciun . asha ca ... vrei ca el sa-ti aduca ceva ...
vedem anul asta ce le pregateste fanelor .
victorelalove- moderator
atunci vine şi se aşează singur sub bradul meu.
Lasa ca te servim noi cu bunaciuni pe paine....DENISA a scris:bună fetelor !!!
Cine zicea ca indienii nu se pupa in public?!...
Sincer nici nu duc lipsa scenele sunt asa romantice ca nu-mi trebuie sa vad nici un pupat la ei.
"Ce nume sa-i dam acestei iubiri?"
aici astia nu se suportau deloc
iar aici LOVE>>>>
Admin_dea05- Admin
Pagina 9 din 43 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43
Subiecte similare
» 11.Suskunlar ~ Jocul Tăcerii ~ General Discussions - Comentarii
» 26.Suskunlar ~ Jocul Tăcerii ~ General Discussions - Comentarii
» 15. Suskunlar ~ Jocul Tăcerii ~ General Discussions - Comentarii
» 13.Suskunlar ~ Jocul Tăcerii ~ General Discussions - Comentarii
» 16. Suskunlar ~ Jocul Tăcerii ~ General Discussions - Comentarii