3. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
+7
michiper68
gabriela
Camelia_Monica
lica54
petronela
Nicky
dubaisport
11 participanți
Pagina 7 din 43
Pagina 7 din 43 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 43
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Re: 3. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
promo ep 9 cu subtitrare
https://www.facebook.com/photo.php?v=768529456500917&set=vb.236720409681827&type=2&theater
https://www.facebook.com/photo.php?v=768529456500917&set=vb.236720409681827&type=2&theater
michiper68- vip
e cam confuz omer. si speriat rau. si-i cere sfatul lui arda, un expert in dragoste.
michiper68- vip
Saracul nici nu stie ce sa faca.michiper68 a scris:e cam confuz omer. si speriat rau. si-i cere sfatul lui arda, un expert in dragoste.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna dimineata !!!
au inceput fluturasii sa zboare ...
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Din partea Elifei ca la el inca bazaie bondariidubaisport a scris:Buna dimineata !!!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:
Din partea Elifei ca la el inca bazaie bondarii
la el mai dureaza ...pana nu intelege exact ce cauta logodnica lui in masina ,nu se poate apropia "altfel " de Elif ......parerea mea
ptr ea era mai usor ,nu era implicata in nicio relatie amoroasa inainte de-al cunoaste
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
ep 9 va incepe la ora 22.00 . din cauza unui meci de fotbal.
michiper68- vip
Neata fetele !!!
începe sa sune bine trailerul dar nu cred ca incepe sa fe totul roz ar fi prea frumos.
Elif: "I have never felt this way before, Bahar! I guess I fell in love."
Arda: "And what are you going to do? I mean, don't you feel anything for Elif?"
Elif: De caţiva ani nu m-am mai simţit astfel Bahar . Cred că m-am îndrăgostit.
Arda: Ce ai de gând să faci ? Adică ...nu simţi nimic pentru Elif ?
Indicii ep.9
Elif explain about her feelings to Bahar.
Elif : What is happening to me, I don't know myself, sometimes I am feeling sad, other times can't watch, when Omer laughs, as if darkness falls..
Omer is explaining to Arda heart to heart.
Fate is keeping me be followed, I don't know whom I should be angry on.
Tayyar and Metin are testing the whole situation, This time Metin is telling Tayyar about what he knew.
Tayyar : How didn't you know that Sibel's fiancee is a police, this girls for how much years worked for us ?
Elif is offering something to Metin, but this time Metin has something more bigger in his mind, in this episode more confusing things will happen. Is this man a good man or bad man ?
Omer found something about the crime, this thing will leave Elif's family in a difficult situation.
Elif îi vorbeşte lui Bahar despre sentimentele ei.
Elif: Ce se intampla cu mine? nu ştiu, uneori sunt tristă alteori nu pot fi atentă, atunci când Ömer glumeşte parcă se însereaza...
Ömer vorbeşte cu Arda ca de la inimă la inimă, destinul mă urmareşte...nu ştiu dacă ar trebui să fiu supărat.
Tayyar şi Metin analizează întreaga situaţie, de data asta Metin îi spune lui Tayyar tot ce ştia.
Tayyar: Cum de nu știai că logodnicul lui Sibel este poliţist ? fata asta lucrează pentru noi de mulţi ani.
Elif îi oferă ceva lui Metin însă el se gandeşte la mai multe, în acest episod multe lucruri confuze se vor întâmpla...este bun sau rău acest om ?
Ömer află ceva legat de o crimă...acest lucru va pune familia lui Elif într-o situaţie dificilă.
Buna seara !!
Maica , abia astept . El , saracul ( aka omer ) face reclama la termopane . se tot uita si nu intelege . Arata bine trailerul . Sper ca si episodul sa fie pe masura .
dar mkai dureaza pana sa spuna si el ca ete loveul . chiar si turcesc .
axxa , numai sa posteaza kim poze de la filmari . l-ai invatat tu de la turci ??
Maica , abia astept . El , saracul ( aka omer ) face reclama la termopane . se tot uita si nu intelege . Arata bine trailerul . Sper ca si episodul sa fie pe masura .
dar mkai dureaza pana sa spuna si el ca ete loveul . chiar si turcesc .
axxa , numai sa posteaza kim poze de la filmari . l-ai invatat tu de la turci ??
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
buna VIC !!
eu sincer nu îmi fac prea mari sperante, promo-ul e cam sec. eu vreau mai mult love ...
Rezumat Ep. 9
While Elif is trying to understand Omer’s reaction and what he thinks about her kiss, an unexpected person
interrupts their conversation and everything hangs in the air. Elif kissed Omer because she really felt it, but how about Omer? Elif wonders his feelings very much and tries to find out what he feels about her feelings. Will Elif be able to get the answer she expects? Nilufer falls in love with Metin. Pelin and Arda visit her to get her statement. They want her to describe Metin to draw his police sketch.
Nilufer is about to inform against the man she loves. Meanwhile, Elif is relaxed now since she rescued Nilufer. She brings the money that he got from Metin to home and hides it there. When Metin reaches her again, she tells him that she wants to give the money back and in return, to get the video recordings that show her while laundering money. While she is getting ready to meet Metin, she encounters with a big surprise. Elif still keeps from her mother that Omer is a police officer and they pretended to be lovers to rescue Nilufer. She tries to find the best time to tell this to her mother but her plan fails.
Furthermore, she doesn’t know that her sister Asli is again in her attack cycle. Omer continues to investigate the case despite everything and gets very important clues and information about the murder night. When he goes to Elif to share this information, he faces an unexpected reaction .
eu sincer nu îmi fac prea mari sperante, promo-ul e cam sec. eu vreau mai mult love ...
Rezumat Ep. 9
While Elif is trying to understand Omer’s reaction and what he thinks about her kiss, an unexpected person
interrupts their conversation and everything hangs in the air. Elif kissed Omer because she really felt it, but how about Omer? Elif wonders his feelings very much and tries to find out what he feels about her feelings. Will Elif be able to get the answer she expects? Nilufer falls in love with Metin. Pelin and Arda visit her to get her statement. They want her to describe Metin to draw his police sketch.
Nilufer is about to inform against the man she loves. Meanwhile, Elif is relaxed now since she rescued Nilufer. She brings the money that he got from Metin to home and hides it there. When Metin reaches her again, she tells him that she wants to give the money back and in return, to get the video recordings that show her while laundering money. While she is getting ready to meet Metin, she encounters with a big surprise. Elif still keeps from her mother that Omer is a police officer and they pretended to be lovers to rescue Nilufer. She tries to find the best time to tell this to her mother but her plan fails.
Furthermore, she doesn’t know that her sister Asli is again in her attack cycle. Omer continues to investigate the case despite everything and gets very important clues and information about the murder night. When he goes to Elif to share this information, he faces an unexpected reaction .
inca nu te-ai invatat minte , denisa ?
nu au ei love .
nu au ei love .
victorelalove- moderator
Când se duce la Elif să-i împărtășească aceste informații , el se confruntă cu o reacţie neașteptată.[/font][/i]
IAR IL PUPA !!!
va face asa la fiecare sfarsit de episod . pana se va prinde el . prin 65 spre 66 .
IAR IL PUPA !!!
va face asa la fiecare sfarsit de episod . pana se va prinde el . prin 65 spre 66 .
denisaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa , am dat din greseala editare la mesajul tau .
scuze .
mai pune-l odata . scuze . ce aiurita sunt .
scuze .
mai pune-l odata . scuze . ce aiurita sunt .
victorelalove- moderator
nu-i bai iubita noroc ca nu am dat reîncarcare la pag si mi-a ramas ce postasem.
traducerea rezumatului
În timp ce Elif încearcă să înțeleagă reacția lui Ömer și ce crede el despre sărutul ei , pe nepusă masă o persoană le întrerupe conversația și totul râmâne în aer . Elif l-a sărutat pe Ömer pentru că într-adevăr asta a simţit , dar Ömerr ? Elif se întreabă despre sentimentele lui și încearcă să afle ce simte ptr ea . Va primi Elif răspunsul pe care ea îl așteaptă ? Nilufer se îndrăgosteşte de Metin . Pelin și Arda o vizitează pentru a da o declarație.
Ei doresc ei ca ea să-l descrie pe Metin ptr ca ei sa-i schiţeze portretul .
Nilufer este pe cale de a îl denunţa pe bărbatul pe care îl iubește . Între timp , Elif este relaxată acum, deoarece a salvat-o pe Nilufer .
Ea aduce banii pe care i-a primit de la Metin acasă și îi ascunde acolo . Când Metin o caută din nou , ea îi spune că vrea să-i dea banii înapoi în schimbul înregistrărilor video în care apare şi ea cu spălarea banilor . În timp ce ea se pregăteşte pentru a îl întâlni pe Metin , are o mare surpriză . Elif încă îi ascunde mamei ei ca Ömer este ofițer de poliție și că au pretins că sunt iubiţi doar ptr a o salva pe Nilufer . Ea încearcă să găsească cel mai bun moment pentru a îi spune acest lucru mamei ei , dar planul ei eșuează . Mai mult decât atât , ea nu știe că sora ei Asli începe din nou să o atace . Ömer continuă să investigheze cazul în ciuda a tot ce se întâmplă și obţine indicii foarte importante și informații despre noaptea crimei . Când se duce la Elif să-i împărtășească aceste informații , el se confruntă cu o reacţie neașteptată.
traducerea rezumatului
În timp ce Elif încearcă să înțeleagă reacția lui Ömer și ce crede el despre sărutul ei , pe nepusă masă o persoană le întrerupe conversația și totul râmâne în aer . Elif l-a sărutat pe Ömer pentru că într-adevăr asta a simţit , dar Ömerr ? Elif se întreabă despre sentimentele lui și încearcă să afle ce simte ptr ea . Va primi Elif răspunsul pe care ea îl așteaptă ? Nilufer se îndrăgosteşte de Metin . Pelin și Arda o vizitează pentru a da o declarație.
Ei doresc ei ca ea să-l descrie pe Metin ptr ca ei sa-i schiţeze portretul .
Nilufer este pe cale de a îl denunţa pe bărbatul pe care îl iubește . Între timp , Elif este relaxată acum, deoarece a salvat-o pe Nilufer .
Ea aduce banii pe care i-a primit de la Metin acasă și îi ascunde acolo . Când Metin o caută din nou , ea îi spune că vrea să-i dea banii înapoi în schimbul înregistrărilor video în care apare şi ea cu spălarea banilor . În timp ce ea se pregăteşte pentru a îl întâlni pe Metin , are o mare surpriză . Elif încă îi ascunde mamei ei ca Ömer este ofițer de poliție și că au pretins că sunt iubiţi doar ptr a o salva pe Nilufer . Ea încearcă să găsească cel mai bun moment pentru a îi spune acest lucru mamei ei , dar planul ei eșuează . Mai mult decât atât , ea nu știe că sora ei Asli începe din nou să o atace . Ömer continuă să investigheze cazul în ciuda a tot ce se întâmplă și obţine indicii foarte importante și informații despre noaptea crimei . Când se duce la Elif să-i împărtășească aceste informații , el se confruntă cu o reacţie neașteptată.
scuze , denisa . nu am sa mai dau aici quote . dau copy la ce vreau . mersic .
deci l-o pupa iar ? poate se prinde si el .
deci l-o pupa iar ? poate se prinde si el .
victorelalove- moderator
vise taica de unde atata pupat ??? de s-ar pupa la fiecare final de ep toata lumea ar astepta doar genericul de final plus ca l-ar da cu bulina ar fi deja prea mult ptr ei.
DENISA a scris:vise taica de unde atata pupat ??? de s-ar pupa la fiecare final de ep toata lumea ar astepta doar genericul de final plus ca l-ar da cu bulina ar fi deja prea mult ptr ei.
si s-ar supara cineva?
eeee , cum de pot da moarte si durere in fiecare episod ...dar cand vine vorba de ceva mai corazonos te lasa sa astepti cu saptamanile ? nu le-ar fi rusine obrazului sa le fie . cica mai sunt 8 episoade pana la finalul sezonului . parca vad ca isi da omer seama ca simte ceva ...dar unul dintre ei este la inchisoare . nu se poate fara .
victorelalove- moderator
sincer eu îmi doresc sa fiu iar prinsa de un serial cum am fost de ASI , când îmi pierdeam noptile cautând informatii despre actori , despre serial , cand traduceam la foc automat vinerea seara tot ce posta ARzu, nu conta ca nu vedeam tot ep ca oricum il vedeam vineri noaptea de cate 2 ori sa fiu sigura ca nu mi-a scapat nicio privire, niciun zâmbet ca erau mult prea rare.
cred ca nu va mai fi nimic asa , denisa . din pacate .
victorelalove- moderator
8 episoade ?? dar cu ce le-or umple ?? sper ca nu cu amorul dintre Nilufer si Metin
DENISA a scris:8 episoade ?? dar cu ce le-or umple ?? sper ca nu cu amorul dintre Nilufer si Metin
dar cu ce mai umple un sezon ?
victorelalove- moderator
nu stiu , poate se amorezeaza broscoiul bondog de mama Elifei , oricum nu sper sa vad prea mult LOVE între Ömer si Elif.
mi-ar place sa fie izolati pe vreo insula parasita macar câteva zile Ömer si Elif.
Pagina 7 din 43 • 1 ... 6, 7, 8 ... 25 ... 43
Subiecte similare
» 12. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 6. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 2. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 7. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 6. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 2. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 7. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
Pagina 7 din 43