3. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
+7
michiper68
gabriela
Camelia_Monica
lica54
petronela
Nicky
dubaisport
11 participanți
Pagina 9 din 43
Pagina 9 din 43 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43
Re: 3. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
seara buna !
pofta buna , axxa .
da . este prietena elifei . gagica gagicului tau .
cat ia romania la eurovision ?
pofta buna , axxa .
da . este prietena elifei . gagica gagicului tau .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
salut, ladies!
o cafeluță într-o după amiază liniștită...
da, Vic, gagica gagicului meu. faina fata, dar n-o sufar. unde am vazut-o tot in roluri de negative (si in filmul ala de la acasa, filmat in capadocia, nu mai stiu cum ii zicea)
nu mi-a plăcut melodia României la Eurovision, nu îmi place seling de nicio culoare, dar au dat ce a fost bun in ei si as fi vrut sa fie măcar in primii 10. oricum, fără moldoveni, eram si mai jos...
rusia a fost huiduita la greu. așa le si trebuie. când mă gândesc cum au participat mai acum câțiva ani cu niște babete si era lumea in extaz ca niște cretini. parca ea "floarea din gradina", emisiunea aia populara din perioada comunismului.
frumoasa dantura are transsexualul austriac. a cântat frumos. nu l-am putut privi când a cântat, mi-a venit sa-l scuip ca pe ucigă-l toaca, dar mi-a plăcut ce am auzit pe nevăzute, voce faina, cântec frumos.
o cafeluță într-o după amiază liniștită...
da, Vic, gagica gagicului meu. faina fata, dar n-o sufar. unde am vazut-o tot in roluri de negative (si in filmul ala de la acasa, filmat in capadocia, nu mai stiu cum ii zicea)
nu mi-a plăcut melodia României la Eurovision, nu îmi place seling de nicio culoare, dar au dat ce a fost bun in ei si as fi vrut sa fie măcar in primii 10. oricum, fără moldoveni, eram si mai jos...
rusia a fost huiduita la greu. așa le si trebuie. când mă gândesc cum au participat mai acum câțiva ani cu niște babete si era lumea in extaz ca niște cretini. parca ea "floarea din gradina", emisiunea aia populara din perioada comunismului.
frumoasa dantura are transsexualul austriac. a cântat frumos. nu l-am putut privi când a cântat, mi-a venit sa-l scuip ca pe ucigă-l toaca, dar mi-a plăcut ce am auzit pe nevăzute, voce faina, cântec frumos.
asa-i , axxa .
nici eu nu am putut privi faptura . acum pe bune . sa se hotarasca . ori fomeie ori barbat . in sfarsit ....
superb afara .
saracul .
nici eu nu am putut privi faptura . acum pe bune . sa se hotarasca . ori fomeie ori barbat . in sfarsit ....
superb afara .
saracul .
victorelalove- moderator
Gata pentru poza!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Anul asta se poarta fata cu barba... ..vocea bunicica dar eu una nu am putut sa ma uit , mi s-a facut scarba....victorelalove a scris:seara buna !
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
O zi frumoasa!!
...si mie Dea mi s-a parut scarbos, vorba lui Vic sa se hotareasca ori femeie ori barbat , nu 2 in 1!!
...si mie Dea mi s-a parut scarbos, vorba lui Vic sa se hotareasca ori femeie ori barbat , nu 2 in 1!!
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
salutare tuturor !!!!
fetele ....avem miercuri episod sau e iar meci ?
fetele ....avem miercuri episod sau e iar meci ?
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
la anul sa vezi ca se vor intrece in barbi pe la eurovision .
buna seara , fetelor !
cica avem episod miercuri . tre sa vedem ce simte si omeru .
buna seara , fetelor !
cica avem episod miercuri . tre sa vedem ce simte si omeru .
victorelalove- moderator
buna seara fetele'! dupa programul afisat de ATV tr avem ep 9 miercuri de nu l-ar da zau ca deja uit actiune cât de curând BABĂ va scrie pe fruntea mea.
TIPS FOR EPISODE 9:
After Elif admits her love, this situation makes her so confused, this is not normal in her life, she feels in love with Omer, he became the most beautiful thing in her life, she is ready to give him all her world, while Omer's most important thing is to find the murder, from one side to clean Sibel's name, and from the other side, to give punishment to that murder.
He put in his mind that the murder and the diamonds have relation to eachothers, that's why he involved himself in the diamond case, while Omer is solving that case gradually, a big disaster is waiting for Metin.
Omer and Elif are doing their best to find Metin, and let him pay for all things he did. especially for Nilufer who gave a totally wrong description about Metin, and make question marks arise in their heads.
Metin's uncle who used to ignore all his mistakes, and continue his life in normal way, this time he won't succeed in doing that.
Elif is drawing something for Metin, but this time the string would hurt her too, Elif will be involved in their mistakes too.
Before that., Elif did that to save her sister, and this time she will do it for another information she will know. But this time Omer will know the whole situation. He will be astonished by Elif as usual. He will find something and will go behind it.
Omer will be late to give Elif this thing she drew, Elif is afraid from her Kara Para Mistake.
She is involved without being aware, she was sure if Omer knew about that she will find against her a strong man.
Omer found a hint regarding to his fiancee's death, but Denizer family won't stand that, will they be against Omer.
What Omer found about Sibel increases the admiration of Elif towards him but.. will this convert to a revenge after a while or to love?
După ce Elif recunoaşte că este îndrăgostită, situaţie ce o face şi mai confuză , viaţa ei nu mai este una normală , iubirea faţă de Ömer e cel mai frumos lucru din viaţa ei ,el a devenit cel mai frumos lucru din viața ei , ea este gata să -i dea toată lumea ei , în acest timp ptr Ömer cel mai important lucru este de a găsi criminalul , pentru ca numele lui Sibel sa ramana nepatat şi ca cel vinovat să-şi primească pedeapsa cuvenită . El crede că, crima şi diamantele sunt legate una de alta ,de aceea în timp ce se implică în cazul diamantelor, rezolvând acest caz treptat, un mare dezastru îl aşteaptă pe Metin. Ömer și Elif fac tot posibilul în a îl găsi pe Metin și să-l lase să plătească pentru tot ce a făcut mai ales pentru că Nilufer a dat o descriere total greșită despre Metin , și face să apară în capul lor semne de întrebare, Unchiul lui Metin nu îsi mai poate continua viaţa normal cum o făcea până acum. Elif schitează ceva la desenul lui Metin , dar de data aceasta o va durea . Inainte Elif a făcut asta pentru a o salva pe sora ei . Dar de data aceasta Ömer va ști întreaga situație . El va fi uimit de către Elif , ca de obicei . El va găsi ceva în timp ce o urmăreşte.Va fi târziu ptr Ömer , Elif este atrasă de el , lui Elif îi este frică de greşeala ei cu banii murdari.
Ea este implicată fără a fi conștientă , ea a fost sigura că dacă Omer ar ști despre asta va găsi în ea un om puternic .
Ömer a găsit un indiciu cu privire la moartea logodnicii lui , dar familia Denizer nu va suporta asta , vor fi ei împotriva lui Ömer ?
Ce va găsi Ömer despre Sibel va crește admirația Elifei față de el , dar se va transforma asta după un timp în răzbunare sau în iubire ?
buna seara !!
denisa , chiar ca uitam actiune .
denisa , chiar ca uitam actiune .
victorelalove- moderator
nu de alta VIC dar poate uita si Elif ca ar trebui sa il mai pupaceasca pe Ömer.
pai crezi ca-l mai pupa ?
in veci nu se va mai intampla asta ... desi ea cica simte mult .
in veci nu se va mai intampla asta ... desi ea cica simte mult .
victorelalove- moderator
degeaba este ea simtitoare daca el e nesimtitor.
pai el este cu a gasi criminalul . si atata .
victorelalove- moderator
salut, ladies!
eu am uitat deja actiunea
mai ales ca n-am vazut vreo doua episoade.
ţiu minte doar saruturile
eu am uitat deja actiunea
mai ales ca n-am vazut vreo doua episoade.
ţiu minte doar saruturile
da , ca doar criminalul o sa ii tina cald la sale , e mai important criminalul decat iubirea Elifei , sa vezi cum le-o i-a inainte NILUFER CU Metin
Buna AXXA !! care saruturi ?? eu am vazut doar unul , cel de la finalul ep 8
Buna AXXA !! care saruturi ?? eu am vazut doar unul , cel de la finalul ep 8
si ala din primul episod...
dar parca tu nu ai vazut primul ep.
dar parca tu nu ai vazut primul ep.
Buna , axxa .
Pe unde umbla Kim cel sexi al nostru ? ca de la spa nu au mai aparut poze cu el . filmeaza de zor ...dar o poza cu noul look de ne-a aratat si noua . zici ca s-au luat dupa turci .
va fi plin de saruturi in curand in kara para . sa vedeti voi .
Pe unde umbla Kim cel sexi al nostru ? ca de la spa nu au mai aparut poze cu el . filmeaza de zor ...dar o poza cu noul look de ne-a aratat si noua . zici ca s-au luat dupa turci .
va fi plin de saruturi in curand in kara para . sa vedeti voi .
victorelalove- moderator
Vic, sexi kim a fugit de acasa
nu-s unde e, pe sub apa, in piscina, la spa.
nu mai are look nou, e tot ăla vechi
daca le adunam pe toate, poate, si pe ăle de mana, pe frunte, etc,va fi plin de saruturi in curand in kara para
axxa246 a scris:Vic, sexi kim a fugit de acasa
ete , poze de la filmari . asa sunt toate . il vezi ?
victorelalove- moderator
daca nu e pe vreun stalp, e ăla care se uita in bălării, pe câmp.il vezi ?
oaa, sa vezi ca e acela imbracat tot in negru ninja, care are treaba si vorbeste la ciumagul ala cu microfon!.
axxa246 a scris:oaa, sa vezi ca e acela imbracat tot in negru ninja, care are treaba si vorbeste la ciumagul ala cu microfon!.
s-ar putea sa ai dreptate . ce ochi aia !
brava . parca el este .
victorelalove- moderator
Pagina 9 din 43 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 26 ... 43
Subiecte similare
» 12. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 6. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 2. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 7. Kara para ask - General Discussions - Comentarii