3. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
+7
michiper68
gabriela
Camelia_Monica
lica54
petronela
Nicky
dubaisport
11 participanți
Pagina 30 din 43
Pagina 30 din 43 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 43
Re: 3. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.315774345247249.1073741858.140485926109426&type=1
Noapte buna , fetelor!
Noapte buna , fetelor!
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Dirty Money Love - Episode 10 - Selected scenes 1
https://www.facebook.com/photo.php?v=783071851713344&set=vb.236720409681827&type=2&theater
.
https://www.facebook.com/photo.php?v=783071851713344&set=vb.236720409681827&type=2&theater
.
Admin_dea05- Admin
buna dimi, ladies!
o zi frumoasa sa aveti!
sper ca cineva sa puna si ceva traduceri, turcoaicele ar face bine sa împărtășească bucuria lor de aseară si cu alții, sa vada si altii de ce a fost asa de grozav episodul
o zi frumoasa sa aveti!
sper ca cineva sa puna si ceva traduceri, turcoaicele ar face bine sa împărtășească bucuria lor de aseară si cu alții, sa vada si altii de ce a fost asa de grozav episodul
Hristos s-a înălţat !
Traducerea trailerului .
Aslî: Vă rog să-mi daţi drumul.
Elif: Te rog, spune ceva .
Pelin: Ar fi bine dacă i-ai lua un avocat specializat în omucideri .
Elif : Un avocat specializat în omucideri?
Aslî : De ce mă acuză ?
Husseyn : Crimă .
Ömer : Aslî ?
Elif : Aslî nu este o asasină, nu-i aşa ?
Traducerea trailerului .
Aslî: Vă rog să-mi daţi drumul.
Elif: Te rog, spune ceva .
Pelin: Ar fi bine dacă i-ai lua un avocat specializat în omucideri .
Elif : Un avocat specializat în omucideri?
Aslî : De ce mă acuză ?
Husseyn : Crimă .
Ömer : Aslî ?
Elif : Aslî nu este o asasină, nu-i aşa ?
Buna ziua !!
fetelor , eu m-am gandit , ori acceptam serialul ca-i politist , ori nu ne mai uitam . ca dragostea sigur nu va da pe din-afara .
episodul viitor este rezolvat . in 12 continua cu asli la politie si in 13 aflam criminalul . apoi vacanta .
si la fiecare final omeru va ramane in strada .
fetelor , eu m-am gandit , ori acceptam serialul ca-i politist , ori nu ne mai uitam . ca dragostea sigur nu va da pe din-afara .
episodul viitor este rezolvat . in 12 continua cu asli la politie si in 13 aflam criminalul . apoi vacanta .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
victorelalove a scris:Buna ziua !!
VIK
tu te crezi inca la FG ? acolo exista o mukka care ai vroia impreuna ,indiferent de motiv
dar aici e invers ...toata lume ai vor separati nu se prea pupa politistul cu mafiotul
salutare tuturor !!!
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
pai ne-au tot amenintat ca iubirea stroanga ...
oricum nu mai suntem la fatmagul . ne-am lecuit .
ne mai amuzam si noi . mai radem de baletul turcesc de dragostea turceasca ...
buna , dubai !!
oricum nu mai suntem la fatmagul . ne-am lecuit .
ne mai amuzam si noi . mai radem de baletul turcesc de dragostea turceasca ...
buna , dubai !!
victorelalove- moderator
Week-end placut!!
...deci nu da dragostea pe afara....pana o sa am timp sa ma uit si eu poate va fi si de o...atingere ceva!!!
Vic cred ca si soferul impinge masina!
...deci nu da dragostea pe afara....pana o sa am timp sa ma uit si eu poate va fi si de o...atingere ceva!!!
Vic cred ca si soferul impinge masina!
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
bună fetele !!!
Vic o fi el serial poliţist dar poate avea şi o poveste de iubire , şi nu la distanţă, chiar de s-ar contra cei doi barem să aibă mai multe scene împreună dar ei tot ep s-au întâlnit de 2 ori şi o dată în promo-ul ep viitor .
Vic o fi el serial poliţist dar poate avea şi o poveste de iubire , şi nu la distanţă, chiar de s-ar contra cei doi barem să aibă mai multe scene împreună dar ei tot ep s-au întâlnit de 2 ori şi o dată în promo-ul ep viitor .
trailer 2 engl.
https://www.facebook.com/photo.php?v=783772518309944&set=vb.236720409681827&type=2&theater
nu e film politist, dupa cat se vede in trailer
https://www.facebook.com/photo.php?v=783772518309944&set=vb.236720409681827&type=2&theater
nu e film politist, dupa cat se vede in trailer
axxa246 a scris:trailer 2 engl.
Traducerea
Pelin :Ai putut vorbi cu Elif ?
Ömer: Daca s-ar uita la mine aş vorbi cu ea .
Dar fata are dreptate.
Nu mi-am putut ţine promisiunea.
Pelin: Măcar ai încercat.
Ömer:Dar ea nu ştie asta.
Sumarul Episodului 11
Elif lives a big shock after Asli' arrest. She is angry and hurt that Omer didn't keep his promise. She desperately tries to keep the family afloat. Omer wants to explain but she doesn't want to listen.
Omer is assigned to Homicide department and is present at Asli interrogations. Despite murder accusations, Asli remains silent. All the evidence and her behavior are pointing on that she is the killer. For her sake Omer has to make her talk and learn the secret she's hiding. Will Omer and Elif become again companions, for Asli?
Metin is under Tayyars pressure. He gets the merchandize from Elif. Everything except money laundering couriers is ready. Metin doesn't know that the courier that he's looking for will come to him on his feet.
Pelin gets new info for Sibel and Ahmet, which is a bomb. She can imagine what will happen if she tells what she has learn. Will she risk to tell the truth to Omer and Elif?
Buna seara , fetelor !!
Da . Macar sa nu ne mai incurce cu iubirea . ca noi suntem batrane , mai uitam . si daca vedem omer langa elifa vrem intalniri .
multumim , axxa . deci s-a rezolvat si episodul viitor . macar un omer la balet de am fi avut si noi .
multumim , denisa , monica .
da , monica , barem se prefac impreuna . sufera cu totii .
Da . Macar sa nu ne mai incurce cu iubirea . ca noi suntem batrane , mai uitam . si daca vedem omer langa elifa vrem intalniri .
multumim , axxa . deci s-a rezolvat si episodul viitor . macar un omer la balet de am fi avut si noi .
multumim , denisa , monica .
da , monica , barem se prefac impreuna . sufera cu totii .
victorelalove- moderator
bună VIC !!
Sumarul tradus
Elif este în stare de șoc după arestarea lui Aslî . Și este foarte supărată și furioasă pe Ömer deoarece el nu şi-a putut ține promisiunea. Ömer încearcă să-i explice situația dar, Elif nu vrea să-l asculte .
Ömer este repartizat la biroul de omoruri/ crime şi participă în mod oficial la interogatoriul lui Aslî . Aslî deși este acuzată de crimă păstrează tăcerea . Toate probele și comportamentul ei indică faptul că ea este criminala . Ömer , pentru binele lui Aslî încearcă să o facă să vorbească și să afle secretul ce ea îl ascunde . Ömer și Elif vor fi tovarăşi din nou pentru Aslî ?
Tayyar continuă să-l preseze pe Metin , și în cele din urmă , Metin primește bunurile contractate . Totul este gata pentru a spăla banii murdari . Metin încă nu știe că curierul a fost chiar el .
În acest timp , Pelin găsește o informaţie zguduitoare despre Sibel și Ahmet Denizer . Pelin știe ce se va întâmpla dacă ea ar spune ce a găsit . Pelin va îndrăzni să împărtășească aceste informații cu Ömer și Elif ?
Sumarul tradus
Elif este în stare de șoc după arestarea lui Aslî . Și este foarte supărată și furioasă pe Ömer deoarece el nu şi-a putut ține promisiunea. Ömer încearcă să-i explice situația dar, Elif nu vrea să-l asculte .
Ömer este repartizat la biroul de omoruri/ crime şi participă în mod oficial la interogatoriul lui Aslî . Aslî deși este acuzată de crimă păstrează tăcerea . Toate probele și comportamentul ei indică faptul că ea este criminala . Ömer , pentru binele lui Aslî încearcă să o facă să vorbească și să afle secretul ce ea îl ascunde . Ömer și Elif vor fi tovarăşi din nou pentru Aslî ?
Tayyar continuă să-l preseze pe Metin , și în cele din urmă , Metin primește bunurile contractate . Totul este gata pentru a spăla banii murdari . Metin încă nu știe că curierul a fost chiar el .
În acest timp , Pelin găsește o informaţie zguduitoare despre Sibel și Ahmet Denizer . Pelin știe ce se va întâmpla dacă ea ar spune ce a găsit . Pelin va îndrăzni să împărtășească aceste informații cu Ömer și Elif ?
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Vin 30 Mai 2014, 9:50 pm, editata de 1 ori
Vic ei se gândesc la corasonul nostru , fiind bătrâne se gândesc să nu ne mai dea şi ei palpitaţii în plus
Admin_dea05- Admin
Buna dimineata !!
spun si eu prezent ...si LA MULTI ANI PENTRI TOTI COPIII !!
pentru axxa si monica
elif s-o duce sa se intalneasca cu levantul de-i asa de aranjata ?
spun si eu prezent ...si LA MULTI ANI PENTRI TOTI COPIII !!
pentru axxa si monica
elif s-o duce sa se intalneasca cu levantul de-i asa de aranjata ?
victorelalove- moderator
bună seara!!
cu subtitrare
https://www.facebook.com/photo.php?v=785295118157684
https://www.facebook.com/photo.php?v=785287501491779&set=vb.236720409681827&type=3&permPage=1
Indicii ptr ep 11
Asli is being interrogated and everybody blames Elif for this. Omer thinks that Asli didn’t kill her father. He shares his theory with his brother and friends.
OMER: Taner, I know your relationship with Pinar. Look, everyone who was not at home is among the suspects. Now, tell me the truth. Were you with Pinar?
Asli is under custody. Everybody goes back home but Elif is determined to stay with her sister at the police station. And Omer is determined to make Elif comfortable: “Captain Omer sent this. He said “The weather got cold. Have her drink this, she feel warmer.”
There is another person who wants to stay with Elif: Levent.
Omer is again after some clues. And Elif is after Omer:
ÖMER : Elif, didn’t I tell you not to come? Why don’t you listen to me?
ELİF: And why don’t you understand that you can’t order me?
Tayyar presses Metin for the thing he was going to show Tayyar. Fatma and Metin meets. Pelin finds a visual about Ahmet Denizer and Sibel. And when she shows this to Elif and Omer, you don’t want to miss what happens next after this.
cu subtitrare
https://www.facebook.com/photo.php?v=785295118157684
https://www.facebook.com/photo.php?v=785287501491779&set=vb.236720409681827&type=3&permPage=1
Indicii ptr ep 11
Asli is being interrogated and everybody blames Elif for this. Omer thinks that Asli didn’t kill her father. He shares his theory with his brother and friends.
OMER: Taner, I know your relationship with Pinar. Look, everyone who was not at home is among the suspects. Now, tell me the truth. Were you with Pinar?
Asli is under custody. Everybody goes back home but Elif is determined to stay with her sister at the police station. And Omer is determined to make Elif comfortable: “Captain Omer sent this. He said “The weather got cold. Have her drink this, she feel warmer.”
There is another person who wants to stay with Elif: Levent.
Omer is again after some clues. And Elif is after Omer:
ÖMER : Elif, didn’t I tell you not to come? Why don’t you listen to me?
ELİF: And why don’t you understand that you can’t order me?
Tayyar presses Metin for the thing he was going to show Tayyar. Fatma and Metin meets. Pelin finds a visual about Ahmet Denizer and Sibel. And when she shows this to Elif and Omer, you don’t want to miss what happens next after this.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 02 Iun 2014, 7:32 pm, editata de 2 ori
salut Denis
tocmai le puneam si eu. :)
dar ce o fi cu ei de dau 4 trailere?
nu ca ar fine stie ce consistente, dar oricum...
tocmai le puneam si eu. :)
dar ce o fi cu ei de dau 4 trailere?
nu ca ar fine stie ce consistente, dar oricum...
buna AXXA!! probabil se apropie de finalul sezonului şi vor să ne închidă gura , şi ce final are trailerul 4
Cine e Taner ? cumva cumnatul , soţul lui Aslî?
Cine e Taner ? cumva cumnatul , soţul lui Aslî?
cupidonThere is another person who wants to stay with Elif: Levent.
nu stiu, ca le incurc multora numele...Cine e Taner ? cumva cumnatul , soţul lui Aslî?
.
axxa246 a scris:
cupidon
.
dar ea tot dupa omer cel respingator .
lume . episodul promite . acum sa vedem la fata locului ,
victorelalove- moderator
Pagina 30 din 43 • 1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 43