Serialesitelenovelet
4. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
4. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

4. Kara para ask - General Discussions - Comentarii

+6
DENISA
Camelia_Monica
michiper68
axxa246
dubaisport
lica54
10 participanți

Pagina 3 din 42 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 42  Urmatorul

In jos

4. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Empty Re: 4. Kara para ask - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Vin 13 Iun 2014, 9:29 pm

Mulțumim , michi .

Asta am înțeles si noi ... Cand ii cu iubire , turcii iubesc altfel .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

4. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Empty Re: 4. Kara para ask - General Discussions - Comentarii

Mesaj Scris de axxa246 Sam 14 Iun 2014, 8:57 am

buna dimi, ladies!
sa aveți zile de wend frumoase!
ce de-ați mai scris, tre' sa va citesc azi.

Denis, chiar mă gândeam si eu ca l-am cam uitat pe coreean, dar sa știi ca in principal Vic e vinovata.  4. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 2114215497 
ea l-a abandonat de tot, chiar l-a înlocuit cu un blondin. Iar eu i-am dat o pauza, sa filmeze, sa mai si muncească.

4. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 29ehaiw

4. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Fdg4g54. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 30igg42

4. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 35jcite
axxa246
axxa246
vip
vip

Data de inscriere : 13/03/2010

https://www.youtube.com/user/axxa246

Sus In jos

Mesaj Scris de michiper68 Sam 14 Iun 2014, 8:58 am

neatza! indicii ep 13

Episode 13 season finale spoilers:

"If you are in...I give myself up"

The writers have a dig to themselves through Arda.

ARDA: Accept it..you got carried away for a moment...you did something silly Omer. You like that girl..and she likes you..what was that tripping about like you are in a Turkish film (he means old fashioned Turkish film cliches of rich girl-poor boy).

Tayyar's men interrogates Taner. Pinar also gets involved.

Everyone wants to know about Omer-Elif I know but as the writers said before in this episode the murderer is revealed. The identity of the murderer is going to change the direction of many things. I don't know if you have any guesses. I think the murderer is going to be a surprise for many viewers but to our forum jackals probably not.

You have already seen the trailer. Ömer starting to get hung up about Ömer in this scene.

ÖMER : I am so irritated by this guy
ARDA : Exactly abicim I'd would tackle her so bad if she wasn't a girl.
ÖMER : I am not talking about her. I am talking about this weasel of a guy.

Now about that kiss on the trailer..let's go to a tad before it.

ÖMER : You say talk..then you don't stop talking signorina.. Is that OK? Have you got an answer now...

And this is just after …
ÖMER – I guess it wasn't enough...

You know..after everything has been resolved and clear, one would not want to be separated from each other..one wants night to melt into day and one continuing after another. That's just how Elif and Ömer are..
ÖMER : There is this one thing about you that I haven't solved yet. Well I couldn't see the whole thing so...

The whole of what? I think you have guessed it right. Do you think Ömer is able to see the whole of it?

Between Nilüfer- Metin there is going to be a face off about the cd…

Other than the murderer, another lie is going to be revealed in the season finale.

I know I wrote lines from Ömer only. But you know what Elif has been on about from previous episodes. What we were curious about was Ömer's words. He has some good lines that I want to write about but I don't want to break the spell of the episode.
michiper68
michiper68
vip
vip

Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Sam 14 Iun 2014, 9:13 am

ce de-ați mai scris, tre' sa va citesc azi.
gata, m-am amuzat. Vic, parca promisesei ca mai faci niste comentarii long, ca mai demult... Ai avut o incercare in spate, dar e putin.  4. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 2114215497 

buna, Michi. mersi!

abia il astept pe neica levent sa bage nuia prin gard la omer.
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Camelia_Monica Sam 14 Iun 2014, 10:09 am

4. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 648483 ..week-end placut!! kiss 

....mama da ce trailer avem !....dupa 12 ep.vine si sarutul!

4. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Coffee   4. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Juice-glass
Camelia_Monica
Camelia_Monica
vip
vip

Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Sam 14 Iun 2014, 12:16 pm

michiper68 a scris:ep 13 -sumar

Traducerea :

Ömer nu merge la întâlnirea cu Elif,  sufletul lui e e sfâșiat  de  lupta  dintre sentimente  și rațiune. După   părearea lui  nu ar  avea niciun sens să înceapă o relație care va eșua . Elif   cunoaşte  iară dezamăgirea din cauza atitudinii lui. Elif  îi spune  lui Ömer, deşi el încearcă să-i explice situația,  că ei nu vor mai putea rămâne prieteni. Ömer este șocat și nu știe ce să facă. Când o vede  pe Elif, de care el este îndrăgostit nebunește, alături de Levent,  înebuneşte de gelozie.  Va fi capabil să -şi recunoască dragostea  pentru Elif ? Zerrin cu ajutorul  lui Tayyar provoacă  în  secret avortul copilului lui Asli . Nu   mai există alte obstacole  pentru   ca Asli să-şi continue   tratamentul  . Zerrin crede că totul este sub control. Ce va face Asli când va afla adevărul ? Va ieşi Zerrin  câștigătoare din această bătălie ?

În timp ce Metin se pregătește ptr spălarea banilor cu curierul Hatice, Nilufer vine  să-i ceară o explicație. Va fi capabil Metin să -i explice înregistrarea  după  CD  lui Nilufer ? Mert   încearcă  să -l  găsească  pe  iubitul secret  a lui Nilufer și cere ajutor  la tatăl său. Va încerca Tayyar să-l găsească  pe iubitul  lui  Nilufer ?

Echipa continuă să investigheze materialul video și decide să -l reinterogheze  pe  Taner. Taner fuge de oameni lui  Tayyar , așa că mai degrabă rămâne la secția de poliție, dar  este  prins de oamenii lui Tayyar . Declarațiile și  probele îl pun pe  Tanner în situația de a fi principalul suspect. Huseyin este sigur  că Taner este criminalul și este mulțumit de situație. Cu toate acestea, intuiția lui Ömer, spune că Taner este nevinovat.

Cine este adevăratul criminal ? Va fi capabil Ömer să găsească  criminalul și diamantele ?

michiper68 a scris:neatza! indicii ep 13

Identitatea criminalului se va schimba . Nu știu dacă aveți presupuneri. Cred că ucigașul va fi o surpriză pentru mulți telespectatori.

ÖMER: Sunt atât de iritat de acest tip
ARDA: Frate aş aborda-o altfel dacă ea nu ar fi fost fată.
ÖMER: Eu nu vorbesc despre ea. Vorbesc despre acest tip linguşitor.

ÖMER: Tu vorbeşti .. atunci nu te opri din vorbit don'şoară .. E bine? Ai primit un răspuns acum?

ÖMER - Cred că nu a fost suficient ...

ÖMER: aceasta este o chestiune legată de tine nerezolvată încă. Ei bine, nu am putut vedea totul așa că.....

de ce? Cred că am ghicit bine. Crezi că Ömer va avea posibilitatea să o vadă în totalitatea ? ( PS .. în totalitatea cum ?? goală ??)

Între Nilufer-Metin.... acolo va fi o altă faţă de pe CD

Altele decât criminalul, o altă minciună va fi dezvăluită în finalul sezonului.

Aoleu   nu m-ar mira  ca , criminalul  să  fie  Zerrin, amant  fiindu-i  Tayyar  sau  Tayyar,  poate  tatăl  lui  Elif refuza să  mai  facă  spalare  de  bani .

Axxa  parasiţi-l  voi  pe  Kimulică  că  eu stau  cu  braţele  deschise  la primire Smile  Smile 
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de DENISA Dum 15 Iun 2014, 1:46 am

numai eu pot saluta pe la asemenea ore matinale NEAŢA !!

4. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 10388142_239401722925090_5541513328089369859_n
DENISA
DENISA
moderator
moderator

Localizare : România

http://www.vimeo.com/user2019659/videos

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 15 Iun 2014, 8:44 am

Buna dimineata !!

Axxa , haica incet incet scriu iar mult . Smile acu ca se termina .
si apoi trebuie sa ma reincalzesc in toamna .

vazui episodul tradus . am inteles mult mai multe .
tare rau cumnata asta . frate , mai avea putin si-l intreba pe omeru cu cine a pus-o . Smile vine si omul de la hotel , suparat , obosit si ea cica eeeeee , stiu ca esti tanar , frumos ca frate-tu , toate trag la tine , sarace , bogate , nu-i usor . Smile asta este si mai nebuna ca mukka . asa or fi toate cumpnatele la turci ? bine ca nu i-a spus ca este potent ca frate-su . stie ea . Smile tare rau faza . am murit de ras . data viitoare ii va spune ca stie ea cat de potent este . va veni si clipa aia .
s-a chunuit bahara rau de tot sa o faca pe elifa sa nu mai fuga dupa omeru ...si a fugit la prima invitatie . ea cica " te ascultai baharo , la prima lui invitatie l-am refuzat" si fuge dupa el . traduc totul in olteneste , sa intelegem bine .
misto rau episodul .
s-au dus ei la clubul de lux , pe malul apei , cu mancare buna . eu credeam ca este vreun catun amarat . Smile
Numai cumnata l-a gonit de acasa . bine ca facu asta .
este ceva in neregul si cu fratele lui omer . a luat banii aia din alta parte din cate am inteles eu . banii ca se repare acoperisul . sper ca nu-l acopera cu ceva pe seful cel mare , ala de colaboreaza cu mafiotii .
Arda , saracul ... l-a distrus pelo cand i-a spus ca este prietenul ei bun . sper ca pelo sa nu simta ceva pentru omer . i-a spus omer ca ii pare rau ca distruse mobilierul si pelo " nu conteaza , poti sa rupi orice , dar nu cred ca te vei simti mai bine " . Omer sa-si distruga propriul mobilier , eu asa i-as fi spus . sa lase alte mobiliere in pace .
Deci cremenalul este oricine din casa aia , cu exceptia elifei . numai ea era in casa , restul erau toti plecati , liliecii . ora 2 noaptea si toti zburdau prin oras .
bine ca auzi elifa ca omer a inceput sa simta ceva pentru ea . il intreba pe arda ( expertul expertilor in iubire adevarata Smile ) " este asta iubire? " pai nu a iubit-o pe sibela ? cred ca da , dar nu ca pe elifa .
apoi turba bahara ( pentru a mia si una oara ) si se duse direct la omer cu dosarele ( la turci asa se duce lumea la comisari ? fara proces verbal , duce secretara dosarele din caz ? in sfarsit ... trecem peste ) si da-i cu tipete . tupeista rau . cum ca el si elifa  u au viitor . ca pentru elifa omer este doar o jucarie pe care si-o doreste . un moft . face ca atunci cand era mica si vroia o jucarie si tata i-o cumpara imediat . asa este si cu omer " vreau jucaria ! vreau jucaria ! " . A foat buna bahara la a baga strambe . Omer i-a spus ca nu vrea sa se intersecteze prea mult cu bahara . Mi-a placut asta .
si apoi avea intanire cu elifa . Si avea un costum misto . De unde ? Smile si daca luase costum de ce nu-si luase si o cravata sa merga ? ca s-a dus arda 4 sectii de politie sa procure una si tot nemultumit omeru .
gata , samanata de indoiala era strecurata in sufletul omerului si da-i bataie cu framantarea . se duse el frumos si ingandurat la restorantul de lux ... dar elifa deja planificase totul . si ete cum parca se confirma in mintea comisarului ca ei chiar sunt diferiti si cu nicio sansa de reusita in vreo relatie .
bine ca stim ca se suceste episodul viitor . sper sa-l tina elifa ca pe jar o ora . ia sa vedem ... ii place gustul mediacamentului pe care i l-a administrat si el elifei de atatea ori ?

Denisa si omer ce va vedea goala in totalitate ? Smile situatia sau elifa ? Smile

axxa , stai linistita , ca sexy kim nu se arata la fata perioada asta . ti-am tot spus ca filmeaza si nu au voie sa fie vazuti .

denisa si m-am gandit : sa-l lasi in pace pe comisar . Smile  

4. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 10440273_848541218503100_4972849909608815547_n

hai ca parca este mai lung comentariul , nu-i asa axxa ? daca sunt multumita de sarutul smucit , si am timp ... romane fac .  Smile 

o zi suparba va doresc !!  kiss kiss

denisa , si eu am stat pana la 2 sa vaz episodul . daca stiam iti tineam companie .  Smile 

Multumim , monica !
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Dum 15 Iun 2014, 12:38 pm

traduc totul in olteneste , sa intelegem bine
. mulțumim, brava, de ce sa ascunzi talentul?  4. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 357595 kiss Smile 

salut, fete, zi frumoasa sa aveti.
Denis,la ce ora te sculasi, având on vedere la cat te-ai culcat?

4. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 Uwpw7
4. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 9h5sf6
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Dum 15 Iun 2014, 12:40 pm

sunteti tinere, maica, d-aia mai puteti sa stati pana la 2.
io, daca-s mai batrana, pot sta numai pana l 1,30  Smile 
de fapt, aseara am stat pana la 12,30 cu greeeeeeu...
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 15 Iun 2014, 12:42 pm

axxa246 a scris:sunteti tinere, maica, d-aia mai puteti sa stati pana la 2.
io, daca-s mai batrana, pot sta numai pana l 1,30  Smile 
de fapt, aseara am stat pana la 12,30 cu greeeeeeu...

Smile Smile Smile 

da , tinere si nelinistite .

4. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 648483  axxa . multumim .

stai sa fie cu pupatul . ajungem la 3 dimineata .  Smile

olelei , cica noua moda la mare . 4. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 3038cq8 stupid  nu stiu daca sa rad sa sa ma oripilez .
asa tre sa luam si noi jumatatilor noastre ?
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Dum 15 Iun 2014, 12:53 pm

denisa si m-am gandit : sa-l lasi in pace pe comisar
 Smile Smile

4. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 648483  Vic
mersi de episod
e ca si cum l-am vazut  Smile 
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Dum 15 Iun 2014, 12:55 pm

olelei , cica noua moda la mare .
am vazut.o si eu, circula pe tot internetu
bre, baietii astia au noroc ca nu sunt prea dotati
sau, ma rog, in stand by par mai putin dotati
totusi, nu se tem ca le iese ceva de-acolo? dar daca nu o avea ce-.....
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 15 Iun 2014, 12:55 pm

axxa246 a scris:
 Smile Smile

4. Kara para ask - General Discussions - Comentarii - Pagina 3 648483  Vic
mersi de episod
e ca si cum l-am vazut  Smile 

super episodul .
si m-am gandit eu ca totusi comisarul nu este pentru denisa .  Smile 

cu placere !! kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 15 Iun 2014, 12:56 pm

axxa246 a scris:
am vazut.o si eu, circula pe tot  internetu
bre, baietii astia au noroc ca nu sunt prea dotati
sau, ma rog, in stand by par mai putin dotati
totusi, nu se tem ca le iese ceva de-acolo? dar daca nu o avea ce-.....

adica la kenan , la engin ... nu cred ca merge modelul .  Smile Smile Smile 
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Dum 15 Iun 2014, 12:58 pm

victorelalove a scris:

adica la kenan , la engin ... nu cred ca merge modelul .  Smile Smile Smile 
aaa, nici intr-un caz
la ăstia modelul include şi o pătură  Smile 
asa tre sa luam si noi jumatatilor noastre ?
daca vrei sa speriem plaja de la mamaia, da.  Smile 
sau plajele turcesti.
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 15 Iun 2014, 1:02 pm

axxa246 a scris:
aaa, nici intr-un caz
la ăstia modelul include şi o pătură  Smile 

daca vrei sa speriem plaja de la mamaia, da.  Smile 
sau plajele turcesti.

Smile Smile Smile Smile Smile 

cred ca ma ia sotul la bataie numai ca m-as gandi sa-i iau asa model .  Smile 
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Dum 15 Iun 2014, 1:05 pm

totusi pe mine ma pufneste rasul imaginandu-mi un barbat mai adevarat, mai bine hranit, mai domestic decat fusiformii ăia din poze, cum ar arăta cu chestiile ălea  Smile
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 15 Iun 2014, 1:08 pm

axxa246 a scris:totusi pe mine ma pufneste rasul imaginandu-mi un barbat mai adevarat, mai bine hranit, mai domestic decat fusiformii ăia din poze, cum ar arăta cu chestiile ălea  Smile

exact .  Smile 
poate il europenizeaza elifa pe omer ...si-l vedem si pe el la plaja cu asa slip .  Smile 
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Dum 15 Iun 2014, 1:10 pm

frumosilor!  kiss 

nu-ti spusei ca la turci e pa baza de pătură? daca se europenizeaza suficient, omer poate lua cel mult niste chiloti normali şi să renunţe la pătură  Smile 
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 15 Iun 2014, 1:11 pm

axxa246 a scris:frumosilor!  kiss 

nu-ti spusei ca la turci e pa baza de pătură? daca se europenizeaza suficient, omer poate lua cel mult niste chiloti normali şi să renunţe la pătură  Smile 

dar de ce sa nu fie si mai mare europenizarea ?  Smile 

multumim . nu are nimic de la mine juniorul . este taica-su intreg . doar ca-i mai deschis la culoarea tenului si are parul ca mine . si este zambaret .
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Dum 15 Iun 2014, 1:16 pm

nu are nimic de la mine juniorul
așa pare, dar se da el pe brazda când o mai creste
si este zambaret
începutul e bun!
 Smile kiss

dar de ce sa nu fie si mai mare europenizarea ?
pai e turc la baza... N-are vindecare 100%...
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 15 Iun 2014, 1:19 pm

axxa246 a scris:

pai e turc la baza... N-are vindecare 100%...

macar un 53,34% .  Smile  si suntem multumite .

trebuie sa il pandeasca cumnata mai mult in sezonul 2 . nu se poate fara . dar ce tupeista !!  stupid 
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de axxa246 Dum 15 Iun 2014, 1:21 pm

e geloasa pe el.
asta e daca stai in casa cu tot familionul.
tre' sa dai socoteala tuturor pentru cate ceva.
dar deh! esti cu famelia!
axxa246
axxa246
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Dum 15 Iun 2014, 1:26 pm

axxa246 a scris:e geloasa pe el.
asta e daca stai in casa cu tot familionul.
tre' sa dai socoteala tuturor pentru cate ceva.
dar deh! esti cu famelia!

da . asa este .
ma si miram de ce s-a suparat omeru cand s-a intors acasa . este treaba ei cat a muncit noaptea ?  Smile 
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 3 din 42 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 22 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum