4. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
+6
DENISA
Camelia_Monica
michiper68
axxa246
dubaisport
lica54
10 participanți
Pagina 3 din 42
Pagina 3 din 42 • 1, 2, 3, 4 ... 22 ... 42
Re: 4. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
Mulțumim , michi .
Asta am înțeles si noi ... Cand ii cu iubire , turcii iubesc altfel .
Asta am înțeles si noi ... Cand ii cu iubire , turcii iubesc altfel .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
buna dimi, ladies!
sa aveți zile de wend frumoase!
ce de-ați mai scris, tre' sa va citesc azi.
Denis, chiar mă gândeam si eu ca l-am cam uitat pe coreean, dar sa știi ca in principal Vic e vinovata.
ea l-a abandonat de tot, chiar l-a înlocuit cu un blondin. Iar eu i-am dat o pauza, sa filmeze, sa mai si muncească.
sa aveți zile de wend frumoase!
ce de-ați mai scris, tre' sa va citesc azi.
Denis, chiar mă gândeam si eu ca l-am cam uitat pe coreean, dar sa știi ca in principal Vic e vinovata.
ea l-a abandonat de tot, chiar l-a înlocuit cu un blondin. Iar eu i-am dat o pauza, sa filmeze, sa mai si muncească.
neatza! indicii ep 13
Episode 13 season finale spoilers:
"If you are in...I give myself up"
The writers have a dig to themselves through Arda.
ARDA: Accept it..you got carried away for a moment...you did something silly Omer. You like that girl..and she likes you..what was that tripping about like you are in a Turkish film (he means old fashioned Turkish film cliches of rich girl-poor boy).
Tayyar's men interrogates Taner. Pinar also gets involved.
Everyone wants to know about Omer-Elif I know but as the writers said before in this episode the murderer is revealed. The identity of the murderer is going to change the direction of many things. I don't know if you have any guesses. I think the murderer is going to be a surprise for many viewers but to our forum jackals probably not.
You have already seen the trailer. Ömer starting to get hung up about Ömer in this scene.
ÖMER : I am so irritated by this guy
ARDA : Exactly abicim I'd would tackle her so bad if she wasn't a girl.
ÖMER : I am not talking about her. I am talking about this weasel of a guy.
Now about that kiss on the trailer..let's go to a tad before it.
ÖMER : You say talk..then you don't stop talking signorina.. Is that OK? Have you got an answer now...
And this is just after …
ÖMER – I guess it wasn't enough...
You know..after everything has been resolved and clear, one would not want to be separated from each other..one wants night to melt into day and one continuing after another. That's just how Elif and Ömer are..
ÖMER : There is this one thing about you that I haven't solved yet. Well I couldn't see the whole thing so...
The whole of what? I think you have guessed it right. Do you think Ömer is able to see the whole of it?
Between Nilüfer- Metin there is going to be a face off about the cd…
Other than the murderer, another lie is going to be revealed in the season finale.
I know I wrote lines from Ömer only. But you know what Elif has been on about from previous episodes. What we were curious about was Ömer's words. He has some good lines that I want to write about but I don't want to break the spell of the episode.
Episode 13 season finale spoilers:
"If you are in...I give myself up"
The writers have a dig to themselves through Arda.
ARDA: Accept it..you got carried away for a moment...you did something silly Omer. You like that girl..and she likes you..what was that tripping about like you are in a Turkish film (he means old fashioned Turkish film cliches of rich girl-poor boy).
Tayyar's men interrogates Taner. Pinar also gets involved.
Everyone wants to know about Omer-Elif I know but as the writers said before in this episode the murderer is revealed. The identity of the murderer is going to change the direction of many things. I don't know if you have any guesses. I think the murderer is going to be a surprise for many viewers but to our forum jackals probably not.
You have already seen the trailer. Ömer starting to get hung up about Ömer in this scene.
ÖMER : I am so irritated by this guy
ARDA : Exactly abicim I'd would tackle her so bad if she wasn't a girl.
ÖMER : I am not talking about her. I am talking about this weasel of a guy.
Now about that kiss on the trailer..let's go to a tad before it.
ÖMER : You say talk..then you don't stop talking signorina.. Is that OK? Have you got an answer now...
And this is just after …
ÖMER – I guess it wasn't enough...
You know..after everything has been resolved and clear, one would not want to be separated from each other..one wants night to melt into day and one continuing after another. That's just how Elif and Ömer are..
ÖMER : There is this one thing about you that I haven't solved yet. Well I couldn't see the whole thing so...
The whole of what? I think you have guessed it right. Do you think Ömer is able to see the whole of it?
Between Nilüfer- Metin there is going to be a face off about the cd…
Other than the murderer, another lie is going to be revealed in the season finale.
I know I wrote lines from Ömer only. But you know what Elif has been on about from previous episodes. What we were curious about was Ömer's words. He has some good lines that I want to write about but I don't want to break the spell of the episode.
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
gata, m-am amuzat. Vic, parca promisesei ca mai faci niste comentarii long, ca mai demult... Ai avut o incercare in spate, dar e putin.ce de-ați mai scris, tre' sa va citesc azi.
buna, Michi. mersi!
abia il astept pe neica levent sa bage nuia prin gard la omer.
..week-end placut!!
....mama da ce trailer avem !....dupa 12 ep.vine si sarutul!
....mama da ce trailer avem !....dupa 12 ep.vine si sarutul!
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
michiper68 a scris:ep 13 -sumar
Traducerea :
Ömer nu merge la întâlnirea cu Elif, sufletul lui e e sfâșiat de lupta dintre sentimente și rațiune. După părearea lui nu ar avea niciun sens să înceapă o relație care va eșua . Elif cunoaşte iară dezamăgirea din cauza atitudinii lui. Elif îi spune lui Ömer, deşi el încearcă să-i explice situația, că ei nu vor mai putea rămâne prieteni. Ömer este șocat și nu știe ce să facă. Când o vede pe Elif, de care el este îndrăgostit nebunește, alături de Levent, înebuneşte de gelozie. Va fi capabil să -şi recunoască dragostea pentru Elif ? Zerrin cu ajutorul lui Tayyar provoacă în secret avortul copilului lui Asli . Nu mai există alte obstacole pentru ca Asli să-şi continue tratamentul . Zerrin crede că totul este sub control. Ce va face Asli când va afla adevărul ? Va ieşi Zerrin câștigătoare din această bătălie ?
În timp ce Metin se pregătește ptr spălarea banilor cu curierul Hatice, Nilufer vine să-i ceară o explicație. Va fi capabil Metin să -i explice înregistrarea după CD lui Nilufer ? Mert încearcă să -l găsească pe iubitul secret a lui Nilufer și cere ajutor la tatăl său. Va încerca Tayyar să-l găsească pe iubitul lui Nilufer ?
Echipa continuă să investigheze materialul video și decide să -l reinterogheze pe Taner. Taner fuge de oameni lui Tayyar , așa că mai degrabă rămâne la secția de poliție, dar este prins de oamenii lui Tayyar . Declarațiile și probele îl pun pe Tanner în situația de a fi principalul suspect. Huseyin este sigur că Taner este criminalul și este mulțumit de situație. Cu toate acestea, intuiția lui Ömer, spune că Taner este nevinovat.
Cine este adevăratul criminal ? Va fi capabil Ömer să găsească criminalul și diamantele ?
michiper68 a scris:neatza! indicii ep 13
Identitatea criminalului se va schimba . Nu știu dacă aveți presupuneri. Cred că ucigașul va fi o surpriză pentru mulți telespectatori.
ÖMER: Sunt atât de iritat de acest tip
ARDA: Frate aş aborda-o altfel dacă ea nu ar fi fost fată.
ÖMER: Eu nu vorbesc despre ea. Vorbesc despre acest tip linguşitor.
ÖMER: Tu vorbeşti .. atunci nu te opri din vorbit don'şoară .. E bine? Ai primit un răspuns acum?
ÖMER - Cred că nu a fost suficient ...
ÖMER: aceasta este o chestiune legată de tine nerezolvată încă. Ei bine, nu am putut vedea totul așa că.....
de ce? Cred că am ghicit bine. Crezi că Ömer va avea posibilitatea să o vadă în totalitatea ? ( PS .. în totalitatea cum ?? goală ??)
Între Nilufer-Metin.... acolo va fi o altă faţă de pe CD
Altele decât criminalul, o altă minciună va fi dezvăluită în finalul sezonului.
Aoleu nu m-ar mira ca , criminalul să fie Zerrin, amant fiindu-i Tayyar sau Tayyar, poate tatăl lui Elif refuza să mai facă spalare de bani .
Axxa parasiţi-l voi pe Kimulică că eu stau cu braţele deschise la primire
numai eu pot saluta pe la asemenea ore matinale NEAŢA !!
Buna dimineata !!
Axxa , haica incet incet scriu iar mult . acu ca se termina .
si apoi trebuie sa ma reincalzesc in toamna .
vazui episodul tradus . am inteles mult mai multe .
tare rau cumnata asta . frate , mai avea putin si-l intreba pe omeru cu cine a pus-o . vine si omul de la hotel , suparat , obosit si ea cica eeeeee , stiu ca esti tanar , frumos ca frate-tu , toate trag la tine , sarace , bogate , nu-i usor . asta este si mai nebuna ca mukka . asa or fi toate cumpnatele la turci ? bine ca nu i-a spus ca este potent ca frate-su . stie ea . tare rau faza . am murit de ras . data viitoare ii va spune ca stie ea cat de potent este . va veni si clipa aia .
s-a chunuit bahara rau de tot sa o faca pe elifa sa nu mai fuga dupa omeru ...si a fugit la prima invitatie . ea cica " te ascultai baharo , la prima lui invitatie l-am refuzat" si fuge dupa el . traduc totul in olteneste , sa intelegem bine .
misto rau episodul .
s-au dus ei la clubul de lux , pe malul apei , cu mancare buna . eu credeam ca este vreun catun amarat .
Numai cumnata l-a gonit de acasa . bine ca facu asta .
este ceva in neregul si cu fratele lui omer . a luat banii aia din alta parte din cate am inteles eu . banii ca se repare acoperisul . sper ca nu-l acopera cu ceva pe seful cel mare , ala de colaboreaza cu mafiotii .
Arda , saracul ... l-a distrus pelo cand i-a spus ca este prietenul ei bun . sper ca pelo sa nu simta ceva pentru omer . i-a spus omer ca ii pare rau ca distruse mobilierul si pelo " nu conteaza , poti sa rupi orice , dar nu cred ca te vei simti mai bine " . Omer sa-si distruga propriul mobilier , eu asa i-as fi spus . sa lase alte mobiliere in pace .
Deci cremenalul este oricine din casa aia , cu exceptia elifei . numai ea era in casa , restul erau toti plecati , liliecii . ora 2 noaptea si toti zburdau prin oras .
bine ca auzi elifa ca omer a inceput sa simta ceva pentru ea . il intreba pe arda ( expertul expertilor in iubire adevarata ) " este asta iubire? " pai nu a iubit-o pe sibela ? cred ca da , dar nu ca pe elifa .
apoi turba bahara ( pentru a mia si una oara ) si se duse direct la omer cu dosarele ( la turci asa se duce lumea la comisari ? fara proces verbal , duce secretara dosarele din caz ? in sfarsit ... trecem peste ) si da-i cu tipete . tupeista rau . cum ca el si elifa u au viitor . ca pentru elifa omer este doar o jucarie pe care si-o doreste . un moft . face ca atunci cand era mica si vroia o jucarie si tata i-o cumpara imediat . asa este si cu omer " vreau jucaria ! vreau jucaria ! " . A foat buna bahara la a baga strambe . Omer i-a spus ca nu vrea sa se intersecteze prea mult cu bahara . Mi-a placut asta .
si apoi avea intanire cu elifa . Si avea un costum misto . De unde ? si daca luase costum de ce nu-si luase si o cravata sa merga ? ca s-a dus arda 4 sectii de politie sa procure una si tot nemultumit omeru .
gata , samanata de indoiala era strecurata in sufletul omerului si da-i bataie cu framantarea . se duse el frumos si ingandurat la restorantul de lux ... dar elifa deja planificase totul . si ete cum parca se confirma in mintea comisarului ca ei chiar sunt diferiti si cu nicio sansa de reusita in vreo relatie .
bine ca stim ca se suceste episodul viitor . sper sa-l tina elifa ca pe jar o ora . ia sa vedem ... ii place gustul mediacamentului pe care i l-a administrat si el elifei de atatea ori ?
Denisa si omer ce va vedea goala in totalitate ? situatia sau elifa ?
axxa , stai linistita , ca sexy kim nu se arata la fata perioada asta . ti-am tot spus ca filmeaza si nu au voie sa fie vazuti .
denisa si m-am gandit : sa-l lasi in pace pe comisar .
hai ca parca este mai lung comentariul , nu-i asa axxa ? daca sunt multumita de sarutul smucit , si am timp ... romane fac .
o zi suparba va doresc !!
denisa , si eu am stat pana la 2 sa vaz episodul . daca stiam iti tineam companie .
Multumim , monica !
Axxa , haica incet incet scriu iar mult . acu ca se termina .
si apoi trebuie sa ma reincalzesc in toamna .
vazui episodul tradus . am inteles mult mai multe .
tare rau cumnata asta . frate , mai avea putin si-l intreba pe omeru cu cine a pus-o . vine si omul de la hotel , suparat , obosit si ea cica eeeeee , stiu ca esti tanar , frumos ca frate-tu , toate trag la tine , sarace , bogate , nu-i usor . asta este si mai nebuna ca mukka . asa or fi toate cumpnatele la turci ? bine ca nu i-a spus ca este potent ca frate-su . stie ea . tare rau faza . am murit de ras . data viitoare ii va spune ca stie ea cat de potent este . va veni si clipa aia .
s-a chunuit bahara rau de tot sa o faca pe elifa sa nu mai fuga dupa omeru ...si a fugit la prima invitatie . ea cica " te ascultai baharo , la prima lui invitatie l-am refuzat" si fuge dupa el . traduc totul in olteneste , sa intelegem bine .
misto rau episodul .
s-au dus ei la clubul de lux , pe malul apei , cu mancare buna . eu credeam ca este vreun catun amarat .
Numai cumnata l-a gonit de acasa . bine ca facu asta .
este ceva in neregul si cu fratele lui omer . a luat banii aia din alta parte din cate am inteles eu . banii ca se repare acoperisul . sper ca nu-l acopera cu ceva pe seful cel mare , ala de colaboreaza cu mafiotii .
Arda , saracul ... l-a distrus pelo cand i-a spus ca este prietenul ei bun . sper ca pelo sa nu simta ceva pentru omer . i-a spus omer ca ii pare rau ca distruse mobilierul si pelo " nu conteaza , poti sa rupi orice , dar nu cred ca te vei simti mai bine " . Omer sa-si distruga propriul mobilier , eu asa i-as fi spus . sa lase alte mobiliere in pace .
Deci cremenalul este oricine din casa aia , cu exceptia elifei . numai ea era in casa , restul erau toti plecati , liliecii . ora 2 noaptea si toti zburdau prin oras .
bine ca auzi elifa ca omer a inceput sa simta ceva pentru ea . il intreba pe arda ( expertul expertilor in iubire adevarata ) " este asta iubire? " pai nu a iubit-o pe sibela ? cred ca da , dar nu ca pe elifa .
apoi turba bahara ( pentru a mia si una oara ) si se duse direct la omer cu dosarele ( la turci asa se duce lumea la comisari ? fara proces verbal , duce secretara dosarele din caz ? in sfarsit ... trecem peste ) si da-i cu tipete . tupeista rau . cum ca el si elifa u au viitor . ca pentru elifa omer este doar o jucarie pe care si-o doreste . un moft . face ca atunci cand era mica si vroia o jucarie si tata i-o cumpara imediat . asa este si cu omer " vreau jucaria ! vreau jucaria ! " . A foat buna bahara la a baga strambe . Omer i-a spus ca nu vrea sa se intersecteze prea mult cu bahara . Mi-a placut asta .
si apoi avea intanire cu elifa . Si avea un costum misto . De unde ? si daca luase costum de ce nu-si luase si o cravata sa merga ? ca s-a dus arda 4 sectii de politie sa procure una si tot nemultumit omeru .
gata , samanata de indoiala era strecurata in sufletul omerului si da-i bataie cu framantarea . se duse el frumos si ingandurat la restorantul de lux ... dar elifa deja planificase totul . si ete cum parca se confirma in mintea comisarului ca ei chiar sunt diferiti si cu nicio sansa de reusita in vreo relatie .
bine ca stim ca se suceste episodul viitor . sper sa-l tina elifa ca pe jar o ora . ia sa vedem ... ii place gustul mediacamentului pe care i l-a administrat si el elifei de atatea ori ?
Denisa si omer ce va vedea goala in totalitate ? situatia sau elifa ?
axxa , stai linistita , ca sexy kim nu se arata la fata perioada asta . ti-am tot spus ca filmeaza si nu au voie sa fie vazuti .
denisa si m-am gandit : sa-l lasi in pace pe comisar .
hai ca parca este mai lung comentariul , nu-i asa axxa ? daca sunt multumita de sarutul smucit , si am timp ... romane fac .
o zi suparba va doresc !!
denisa , si eu am stat pana la 2 sa vaz episodul . daca stiam iti tineam companie .
Multumim , monica !
victorelalove- moderator
. mulțumim, brava, de ce sa ascunzi talentul?traduc totul in olteneste , sa intelegem bine
salut, fete, zi frumoasa sa aveti.
Denis,la ce ora te sculasi, având on vedere la cat te-ai culcat?
sunteti tinere, maica, d-aia mai puteti sa stati pana la 2.
io, daca-s mai batrana, pot sta numai pana l 1,30
de fapt, aseara am stat pana la 12,30 cu greeeeeeu...
axxa246 a scris:sunteti tinere, maica, d-aia mai puteti sa stati pana la 2.
da , tinere si nelinistite .
axxa . multumim .
stai sa fie cu pupatul . ajungem la 3 dimineata .
olelei , cica noua moda la mare . nu stiu daca sa rad sa sa ma oripilez .
asa tre sa luam si noi jumatatilor noastre ?
victorelalove- moderator
denisa si m-am gandit : sa-l lasi in pace pe comisar
Vic
mersi de episod
e ca si cum l-am vazut
am vazut.o si eu, circula pe tot internetuolelei , cica noua moda la mare .
bre, baietii astia au noroc ca nu sunt prea dotati
sau, ma rog, in stand by par mai putin dotati
totusi, nu se tem ca le iese ceva de-acolo? dar daca nu o avea ce-.....
axxa246 a scris:
Vic
mersi de episod
e ca si cum l-am vazut
super episodul .
si m-am gandit eu ca totusi comisarul nu este pentru denisa .
cu placere !!
victorelalove- moderator
axxa246 a scris:
am vazut.o si eu, circula pe tot internetu
bre, baietii astia au noroc ca nu sunt prea dotati
sau, ma rog, in stand by par mai putin dotati
totusi, nu se tem ca le iese ceva de-acolo? dar daca nu o avea ce-.....
adica la kenan , la engin ... nu cred ca merge modelul .
victorelalove- moderator
aaa, nici intr-un cazvictorelalove a scris:
adica la kenan , la engin ... nu cred ca merge modelul .
la ăstia modelul include şi o pătură
daca vrei sa speriem plaja de la mamaia, da.asa tre sa luam si noi jumatatilor noastre ?
sau plajele turcesti.
axxa246 a scris:
aaa, nici intr-un caz
la ăstia modelul include şi o pătură
daca vrei sa speriem plaja de la mamaia, da.
sau plajele turcesti.
cred ca ma ia sotul la bataie numai ca m-as gandi sa-i iau asa model .
victorelalove- moderator
totusi pe mine ma pufneste rasul imaginandu-mi un barbat mai adevarat, mai bine hranit, mai domestic decat fusiformii ăia din poze, cum ar arăta cu chestiile ălea
axxa246 a scris:totusi pe mine ma pufneste rasul imaginandu-mi un barbat mai adevarat, mai bine hranit, mai domestic decat fusiformii ăia din poze, cum ar arăta cu chestiile ălea
exact .
poate il europenizeaza elifa pe omer ...si-l vedem si pe el la plaja cu asa slip .
victorelalove- moderator
frumosilor!
nu-ti spusei ca la turci e pa baza de pătură? daca se europenizeaza suficient, omer poate lua cel mult niste chiloti normali şi să renunţe la pătură
nu-ti spusei ca la turci e pa baza de pătură? daca se europenizeaza suficient, omer poate lua cel mult niste chiloti normali şi să renunţe la pătură
axxa246 a scris:frumosilor!
dar de ce sa nu fie si mai mare europenizarea ?
multumim . nu are nimic de la mine juniorul . este taica-su intreg . doar ca-i mai deschis la culoarea tenului si are parul ca mine . si este zambaret .
victorelalove- moderator
așa pare, dar se da el pe brazda când o mai crestenu are nimic de la mine juniorul
începutul e bun!si este zambaret
pai e turc la baza... N-are vindecare 100%...dar de ce sa nu fie si mai mare europenizarea ?
axxa246 a scris:
pai e turc la baza... N-are vindecare 100%...
macar un 53,34% . si suntem multumite .
trebuie sa il pandeasca cumnata mai mult in sezonul 2 . nu se poate fara . dar ce tupeista !!
victorelalove- moderator
e geloasa pe el.
asta e daca stai in casa cu tot familionul.
tre' sa dai socoteala tuturor pentru cate ceva.
dar deh! esti cu famelia!
axxa246 a scris:e geloasa pe el.
da . asa este .
ma si miram de ce s-a suparat omeru cand s-a intors acasa . este treaba ei cat a muncit noaptea ?
victorelalove- moderator
Pagina 3 din 42 • 1, 2, 3, 4 ... 22 ... 42
Subiecte similare
» 12. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 6. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 2. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 3. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 6. Kara para ask - General Discussions - Comentarii