7. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
+5
Admin_dea05
dubaisport
lica54
gabriela
Camelia_Monica
9 participanți
Pagina 23 din 42
Pagina 23 din 42 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 42
Re: 7. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
i-a tăiat respiraţia bietului Ömerică cel fără de frică
i-a spus Elifa că s-a terminat totul între ei
i-a spus Elifa că s-a terminat totul între ei
bine facura . barem sa se biti de tot ...
ma doare si spatele de la incordarea cu care urmarii episodul .
ma doare si spatele de la incordarea cu care urmarii episodul .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
da . deci ei pierdura .
barem metin isi duse iubita la mama , si arda tot se alese cu o maslina .
doar al nostru ramase vai si amar ....
barem metin isi duse iubita la mama , si arda tot se alese cu o maslina .
doar al nostru ramase vai si amar ....
victorelalove- moderator
ARDA se alege şi cu PALO dar Ömeru rămâne cu SAMI , cumnăţica şi mamica
daaaa .DENISA a scris:ARDA se alege şi cu PALO dar Ömeru rămâne cu SAMI , cumnăţica şi mamica
super oferta . dar si elifa renunta asa de usor . marea operatiune . ce-i drept numai la turci ar putea iubirea sa puna in pericol ceva .
nus e mai concentreaza omeru . trage cu glontele aiurea . in sfarsit . sa vedem ce fac si saptamana viitoare . poate nu mai adorm fetele asa de repede la cata actiune va fi .
somn usor , denisa
sa vedem ce trailer ne dau .
victorelalove- moderator
Somn uşor VIC !!
mergând pe direcţia asta mă fac să nu mă mai uit la ei şi să le spun un " ADIO " hotărât
mergând pe direcţia asta mă fac să nu mă mai uit la ei şi să le spun un " ADIO " hotărât
Buna dimineata!
Traducerea partilor mai interesante.
https://www.facebook.com/video.php?v=844006878953174&set=vb.236720409681827&type=2&theater
https://www.facebook.com/video.php?v=844015465618982&set=vb.236720409681827&type=2&theater
https://www.facebook.com/video.php?v=843985368955325&set=vb.236720409681827&type=2&theater
Traducerea partilor mai interesante.
https://www.facebook.com/video.php?v=844006878953174&set=vb.236720409681827&type=2&theater
https://www.facebook.com/video.php?v=844015465618982&set=vb.236720409681827&type=2&theater
https://www.facebook.com/video.php?v=843985368955325&set=vb.236720409681827&type=2&theater
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
buna dimi !!
o zi superba va doresc .
cand spuse si omeru hai ca o iert ...isi bagara toti nasul .
multumim , dea , denisa
o zi superba va doresc .
cand spuse si omeru hai ca o iert ...isi bagara toti nasul .
multumim , dea , denisa
victorelalove- moderator
bună fetele !!
mulţam DEA dar nu mi-a plăcut ep de ieri seară , a fost fad şi f plictisitor trag de acţiune ca şi în ASI ca şi în Fatmagul , ei mereu sunt preocupaţi pe problemele sentimentale ale altora , mereu cei din jurul lor iau decizii ptr ei
mulţam DEA dar nu mi-a plăcut ep de ieri seară , a fost fad şi f plictisitor trag de acţiune ca şi în ASI ca şi în Fatmagul , ei mereu sunt preocupaţi pe problemele sentimentale ale altora , mereu cei din jurul lor iau decizii ptr ei
asa-i la ei , denisa . pana sa te pupi ...ceri acordul neamului .
ma si uimisera cat de repede au sarit unul pe altul la hotel ... acolo nu au mai gandit . au actionat din impuls . acum trebuie sa vorbeasca cu enspe neamuri pana sa se tina de mana ... si nici atunci nu pot ca este rautacios seful cela mare ... cum ca nu le mai iese actiunea de starpire a mafiotelii . deci la ei cand se lucreaza la vreun caz ... nu se mai culca si pupa nimeni cu nimeni . distrage atentia ..
sa vedem ce ne-au mai pregatit ... poate ca ne uimesc episodul viitor . pierd cheia si dorm impreuna . unul sub pat si unul in pat .
la axxa in gradina .
ma si uimisera cat de repede au sarit unul pe altul la hotel ... acolo nu au mai gandit . au actionat din impuls . acum trebuie sa vorbeasca cu enspe neamuri pana sa se tina de mana ... si nici atunci nu pot ca este rautacios seful cela mare ... cum ca nu le mai iese actiunea de starpire a mafiotelii . deci la ei cand se lucreaza la vreun caz ... nu se mai culca si pupa nimeni cu nimeni . distrage atentia ..
sa vedem ce ne-au mai pregatit ... poate ca ne uimesc episodul viitor . pierd cheia si dorm impreuna . unul sub pat si unul in pat .
la axxa in gradina .
victorelalove- moderator
Bonjur dragalaselor!!Am trecut sa va salut multi
lica54- vip
Data de inscriere : 11/03/2010
Varsta : 70
Localizare : Galati
buna seara dragelor !!!
offfffffffffff,nu se dezmint deloc turcii ...............urat episod ,bine ca nu l-am vazut aseara ca ramaneam anchilozata de spate ,moarta de sete si adormita pe laptop
nici nu vreau sa ma gandesc ca asa va fi pana la vara in iunie ...
offfffffffffff,nu se dezmint deloc turcii ...............urat episod ,bine ca nu l-am vazut aseara ca ramaneam anchilozata de spate ,moarta de sete si adormita pe laptop
nici nu vreau sa ma gandesc ca asa va fi pana la vara in iunie ...
dubaisport- vip
Data de inscriere : 18/02/2011
Varsta : 51
Buna seara
Ai fost inspirata , Dubai . Ma durea spatele îngrozitor .... Si data viitoare ne leagă cu catuse . Alta distracție .
Ai fost inspirata , Dubai . Ma durea spatele îngrozitor .... Si data viitoare ne leagă cu catuse . Alta distracție .
victorelalove- moderator
- Spoiler:
- victorelalove a scris:
la axxa in gradina .
care de câine, care de corean...
mersi Vic
deci aseara a fost cu plictis, cu betie, cu fete rele si nemiloase.
mi-au placut comentariile voastre
eu la 10,30 trageam la aghioase.
si azi as fi dormit si pana la 8 dimineata, daca nu la 9. Dar...de unde!
Axxa , a fost o plictiseala .... Hai sa ma duc la petrecere , hai sa nu ma duc , hai ca- i spun ca o iubesc , hai ca răspund ca totul biti . Cine știe ce ne mai pregătesc .... Dar merg intr- o Direcției gresita . Tipic turcească . De ce om spera mereu ca si- or putea reveni turcii.
victorelalove- moderator
deci bine ca m-am culcat, caci cred ca mai frumos am visat io decat a folst filmul.
ma duc sa calc
noapte buna, spor maine!
si w-end placut, caci pana duminica sunt la relash la munte
sper sa nu ma înzăpezesc pe acolo.
ma duc sa calc
noapte buna, spor maine!
si w-end placut, caci pana duminica sunt la relash la munte
sper sa nu ma înzăpezesc pe acolo.
Distracție plăcută , axxa
victorelalove- moderator
bună seara fetelor !!!!
ce cătuşe VIC ??? poate cumnata îii pune cătuşe lui Ömer
Sami : Omer ...
Omer: I am sorry to bother this late
Sami: No problem my son..come on in..
Omer: No don`t need to come in...I want to tell you and leave
S: I am listening
O: My boss...you are my big brother ...my teacher ..I can not never pay you back ...
S: No problem...
O: I don't want to lie or hide anything from you ..you told me before ..you will only ask me once ...I am going to tell you only once ..you asked about Elif that day...I was upset with Elif that day she disappointed me ..I was thinking she never lied to me ...but she came and hurt me from my deep wound again...but that passed now my boss...passed ...you know why ? I nver loved anyone like I loved Elif ...First time in my life I changing stance ..I am give up my stance ...
S: Omer
O: I know you are going to angry with me ..you promised ..you will say...I will keep my promises ..promise ...until operation over , whose that dirt bag Metin working for and they are captured I am going to not be close with Elif ... I am going to put her danger ....but my boss ...I am going to tell Elif I forgiven her ..I am going to tell her ...Otherwise i am going to be late my boss ...May be life give me last chance to be happy ..I don`t want to destroy this love ..I am not going to loose Elif ...
Usafans
ce cătuşe VIC ??? poate cumnata îii pune cătuşe lui Ömer
Sami and Omer Conversation
Sami : Omer ...
Omer: I am sorry to bother this late
Sami: No problem my son..come on in..
Omer: No don`t need to come in...I want to tell you and leave
S: I am listening
O: My boss...you are my big brother ...my teacher ..I can not never pay you back ...
S: No problem...
O: I don't want to lie or hide anything from you ..you told me before ..you will only ask me once ...I am going to tell you only once ..you asked about Elif that day...I was upset with Elif that day she disappointed me ..I was thinking she never lied to me ...but she came and hurt me from my deep wound again...but that passed now my boss...passed ...you know why ? I nver loved anyone like I loved Elif ...First time in my life I changing stance ..I am give up my stance ...
S: Omer
O: I know you are going to angry with me ..you promised ..you will say...I will keep my promises ..promise ...until operation over , whose that dirt bag Metin working for and they are captured I am going to not be close with Elif ... I am going to put her danger ....but my boss ...I am going to tell Elif I forgiven her ..I am going to tell her ...Otherwise i am going to be late my boss ...May be life give me last chance to be happy ..I don`t want to destroy this love ..I am not going to loose Elif ...
Usafans
Sincer daca nu ar fi fost Tuba si Engin in serial si mai ales voi ca sa am cu cine comenta serialul nici nu ma uitam.DENISA a scris:bună fetele !!
Buna dimineata, fetelor!
Admin_dea05- Admin
se poarta si pe la ei selfie
Admin_dea05- Admin
Nu uitati sa raspundeti la sondajul nostru!!!!!!
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t751-ati-dorii-sa-vedeti-pe-programul-kanal-d-ro-serialul-kara-para-ask
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t751-ati-dorii-sa-vedeti-pe-programul-kanal-d-ro-serialul-kara-para-ask
Admin_dea05- Admin
fetelor!!
...am o perioada mai incarcata, nu am disparut , din ce v-am citit nu am pierdut prea mult din film !
...am o perioada mai incarcata, nu am disparut , din ce v-am citit nu am pierdut prea mult din film !
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
prin alte parti , denisa ?
buna seara , fetele .
stai linistita monica . te anuntam noi cand este ceva interesantioglu .
dea , nu se poate cu turcii ...si gata . doar noi vrem ca " alianta " asta sa dainuiasca . este ca o casnicie care nu mai functioneaza ...dar ne incapatanam .
buna seara , fetele .
stai linistita monica . te anuntam noi cand este ceva interesantioglu .
dea , nu se poate cu turcii ...si gata . doar noi vrem ca " alianta " asta sa dainuiasca . este ca o casnicie care nu mai functioneaza ...dar ne incapatanam .
victorelalove- moderator
Pagina 23 din 42 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 32 ... 42
Subiecte similare
» 12. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 6. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 2. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 3. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 6. Kara para ask - General Discussions - Comentarii