7. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
+5
Admin_dea05
dubaisport
lica54
gabriela
Camelia_Monica
9 participanți
Pagina 34 din 42
Pagina 34 din 42 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42
Re: 7. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
da...chiar ma bucur pentru ei..se vedea din serial ca emana iubire unul pentru celalalt......acum ca nici nu se mai feresc e si mai frumos pentru noi fanii lor....victorelalove a scris:ma bucur ca esti fericita , dea . la noi este jale . adica ... o fi jale ?
cred ca s-a speriat soferul , axxa . saracul .
[h2]A Music School in China[]
Ce scoala frumoasa!....si cand te gandesti ca asa ceva este in China , o tara saraca.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Buna , fetele .
Se pare ca nici miercuri nu vedem vreun picut de iubire . Iar episod de umplutura .
Se pare ca nici miercuri nu vedem vreun picut de iubire . Iar episod de umplutura .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Vic când vom vedea un strop de iubire nici nu o vom sesiza
acum dacă tot pleacă în Italia poate vor fi fără familion și poate vor avea timp și ptr ei
acum dacă tot pleacă în Italia poate vor fi fără familion și poate vor avea timp și ptr ei
Pai înțeleg ca pleacă cu marele comisar șef sami . Sa prindă Peștele cel mare . Ce timp sa mai aibă?
Sper ca nu se tot evita elifa cu omeru pana la final de serial .
Sper ca nu se tot evita elifa cu omeru pana la final de serial .
victorelalove- moderator
ei poate i se blochează ușa la cameră lui Sami sau poate îl leagă careva de pat.
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 06 Oct 2014, 12:32 pm, editata de 1 ori
Asa o face , denisa . Dar elifa tot își va tine cuvântul dat si nu se va apropia de omer . trebuie sa le iasă acțiunea , da- o încolo de iubire . Ce atâta ? Ca doar este film cu polițiști . Nu cred ca mai pupam noi curând măcar vreo tinere de manusita . Nici cu Cătușele nu le- a ieșit ....fara ele cu atâta mai puțin .
Stai sa vezi lalaiala miercuri . Daca nici măcar cu trailerul nu au reușit sa ne atragă atenția . Si acolo presupun ca se dau cele mai interesante scene . Atâta de interesante încât adormiram ....
Stai sa vezi lalaiala miercuri . Daca nici măcar cu trailerul nu au reușit sa ne atragă atenția . Si acolo presupun ca se dau cele mai interesante scene . Atâta de interesante încât adormiram ....
victorelalove- moderator
să vezi tu ce pupătură ne rezervă miercurea asta și taman acum nu cred că pot vedea ep .
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t10p1050-berguzar-korel#384378
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t10p1050-berguzar-korel#384378
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 06 Oct 2014, 12:37 pm, editata de 1 ori
Nu poți sau numai vrei ? daca era pupat ne dădeau măcar un indiciu . Se vor despărți ca prostii in aeroport . Elifa suparata , el supărat ...dar merge acțiunea de prindere a mafiotilor , asa ca asta contează . Măcar il lăsau serial polițist , si nu ne mai amageau ca sa vedeți voi ce iubire va dam .
Maica , dar se îmbracă si bergo .... Bluza aia cu aripa de corb rupta este cosmar .
Maica , dar se îmbracă si bergo .... Bluza aia cu aripa de corb rupta este cosmar .
victorelalove- moderator
ei mie îmi place să mă chinui , nu chiar nu cred că îl pot vedea , voi ajunge acasă după ora 22:00,
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Lun 06 Oct 2014, 12:42 pm, editata de 1 ori
Eeeeee , exact cand se vor pupa . Ca vor da atunci in episod . Ca doar ne tine pana la 11 si acum cu episoadele . După ce ca nu ne bucurăm si noi de ceva cât de cât in episod ... Ne mai chinuie si pana la miez de noapte , ca mai au ei de prezentat un portelan .
victorelalove- moderator
am remarcat că în ultimile 2 ep a fost mai multă reclamă decât acțiune .
Da, nu cred ca si- au mai batut capul cu actiunea . Prea mult frate si mafiot ....
Sa vedem ce fac si miercuri . Mari asteptari nu am . Sigur Trag Iar de timp
Sa vedem ce fac si miercuri . Mari asteptari nu am . Sigur Trag Iar de timp
victorelalove- moderator
vor trage iar pisica de coadă, dar nu prea am văzut pisici la ei
Episode 19 tips
Ard and Pelin trying to help Omer but no result....
Omer is broken because he did not get any support from his brother..Poor Omer when he found out what will happen if he new everything
Omer: When I stand up against to Ali I said to myself I have brother...but I did not ..I saw it he was not there .You forgot what you thought me brother
Metin has a surprise for Nilufer but thing are not going to as he planned ..Nilufer finally start to realize some stuff
Despite everything Elif continue to support Omer
Elif: Omer ...why don`t we stop.... look at sea and listen to seagulls...meaning... we should stop ..please
Melike can not stop babbling and going to cause very bad problem....
Levent and Elif will go out to business dinner ..of course Bahar and Omer in jealousy mood.
But Because of Bahar is jeaolusy will help Omer to understand stuff..
Elif: I can go out .... to movie....dinner ....Levent is my friend...
Omer:Sure... sure , Isn't that the reason this friends stories all caused problem for us ...hold on ..that jacket not good on you...just to let you know
And start is given for Rome ...but Omer has a issue ...meaning he has one question
#usafans
Episode 19 tips
Ard and Pelin trying to help Omer but no result....
Omer is broken because he did not get any support from his brother..Poor Omer when he found out what will happen if he new everything
Omer: When I stand up against to Ali I said to myself I have brother...but I did not ..I saw it he was not there .You forgot what you thought me brother
Metin has a surprise for Nilufer but thing are not going to as he planned ..Nilufer finally start to realize some stuff
Despite everything Elif continue to support Omer
Elif: Omer ...why don`t we stop.... look at sea and listen to seagulls...meaning... we should stop ..please
Melike can not stop babbling and going to cause very bad problem....
Levent and Elif will go out to business dinner ..of course Bahar and Omer in jealousy mood.
But Because of Bahar is jeaolusy will help Omer to understand stuff..
Elif: I can go out .... to movie....dinner ....Levent is my friend...
Omer:Sure... sure , Isn't that the reason this friends stories all caused problem for us ...hold on ..that jacket not good on you...just to let you know
And start is given for Rome ...but Omer has a issue ...meaning he has one question
#usafans
"...viata e scumpa la macaronari. Cu ce o sa imi cumpar un ceai? si la poarta cui voi dormi?"but Omer has a issue ...meaning he has one question
de fapt, omerica are mai multe probleme, nu doar o intrebare.
axxa246 a scris:
"...viata e scumpa la macaronari. Cu ce o sa imi cumpar un ceai? si la poarta cui voi dormi?"
de fapt, omerica are mai multe probleme, nu doar o intrebare.
complicat totul pe la ei .
victorelalove- moderator
trailer 2
Translation: Elif : I am going get in the operation with polices , I don`t even know the details ..Who knows what waiting for me in Rome where I called home ...
O: I can see the light end of the tunnel Elif
Sami: It is not time for love etc...time for attack now
Metin: Many thing will change after Rome visit
Omer : Something deep down inside of me telling that tomorrow will be more difficult then today
Omer : God damn it god damn it
sami it is not time for love etc ? corect . vorbi ca un adevarat turc .
mama , mai are putin si-i bate pe toti indragostitii nenea sami .
Translation: Elif : I am going get in the operation with polices , I don`t even know the details ..Who knows what waiting for me in Rome where I called home ...
O: I can see the light end of the tunnel Elif
Sami: It is not time for love etc...time for attack now
Metin: Many thing will change after Rome visit
Omer : Something deep down inside of me telling that tomorrow will be more difficult then today
Omer : God damn it god damn it
sami it is not time for love etc ? corect . vorbi ca un adevarat turc .
mama , mai are putin si-i bate pe toti indragostitii nenea sami .
victorelalove- moderator
vdar ce nervozat este sami . astia cand sunt in misiuni nu-si mai iubesc nevestele ?axxa246 a scris:
salut, Vic!
multumim , michi eee , si ? avem macar etc-ul episodul asta ?
victorelalove- moderator
pai in rest si le iubesc?astia cand sunt in misiuni nu-si mai iubesc nevestele ?
pai au misiuni cand sunt civili ? ca eu asa inteleg de la sami , maretul comisar , ca amorele stirica misiuni . deci presupun ca o fi iubire in concedii .axxa246 a scris:
pai in rest si le iubesc?
victorelalove- moderator
buna , denisa
vazusi ? au interzis de la sami in fiecare episod . si ei il asculta , fraierii .
vazusi ? au interzis de la sami in fiecare episod . si ei il asculta , fraierii .
victorelalove- moderator
tăntălai sunt VIC, ăstora ce le-o i curgând prin vene , halal comisar !! nu știe el cum să s e strecoare fără a fi văzut de cineva .
Pagina 34 din 42 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 38 ... 42
Subiecte similare
» 12. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 6. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 2. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 3. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 6. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 2. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 3. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
Pagina 34 din 42