8. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
+4
axxa246
Admin_dea05
victorelalove
DENISA
8 participanți
Pagina 41 din 41
Pagina 41 din 41 • 1 ... 22 ... 39, 40, 41
Re: 8. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
sanatate multa denisa!
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Kara Para Aşk Episode 23 Preview
Metin has been caught, all the balances now change!
Finally Ömer was able to capture Metin. Before the time he can hold him without charging him with anything he must get Metin to confess. In order to give Tayyar to Ömer, he wants Nilüfer in return. He wants to speak with Nilüfer one last time. Elif will not allow this, however Nilüfer feels that she owes her sister and she accepts to speak with Metin. Metin who is asking for reconciliation from Nilüfer is unaware of the shock that awaits him. In order to speak with Ömer he now has a new condition. Will Ömer be able to give Metin what he wants in order to arrest Tayyar before the time expires for questioning? What is the huge danger that awaits Ömer?
When Tayyar learns from Hüseyin that Metin is in custody he goes mad. Tayyar knows the only way to insure that Metin remains silent is to find his mother, and he sends Hüseyin to find Nevin. Will Hüseyin be able to find Nevin and turn her over to Tayyar? Will Tayyar be able to keep Metin silent?
After Mert learns the truth regarding his father, he moves out of the house and ends up at the Denizer home doorstep. Elif does not want to leave Mert alone under these circumstances and she allows him to stay with them for a period of time. While Tayyar is looking for his son, he goes to Elif's house and is confronted by Elif. There is going to be a huge reckoning between Elif and Tayyar. Elif openly asks Tayyar if he murdered her father. Will Tayyar bow to his arrogance and confess everything to Elif?
As all this is going on Arda becomes very suspicious of the way that Hüseyin is acting. Will Arda share his suspicions with Pelin and Ömer?
Metin has been caught, all the balances now change!
Finally Ömer was able to capture Metin. Before the time he can hold him without charging him with anything he must get Metin to confess. In order to give Tayyar to Ömer, he wants Nilüfer in return. He wants to speak with Nilüfer one last time. Elif will not allow this, however Nilüfer feels that she owes her sister and she accepts to speak with Metin. Metin who is asking for reconciliation from Nilüfer is unaware of the shock that awaits him. In order to speak with Ömer he now has a new condition. Will Ömer be able to give Metin what he wants in order to arrest Tayyar before the time expires for questioning? What is the huge danger that awaits Ömer?
When Tayyar learns from Hüseyin that Metin is in custody he goes mad. Tayyar knows the only way to insure that Metin remains silent is to find his mother, and he sends Hüseyin to find Nevin. Will Hüseyin be able to find Nevin and turn her over to Tayyar? Will Tayyar be able to keep Metin silent?
After Mert learns the truth regarding his father, he moves out of the house and ends up at the Denizer home doorstep. Elif does not want to leave Mert alone under these circumstances and she allows him to stay with them for a period of time. While Tayyar is looking for his son, he goes to Elif's house and is confronted by Elif. There is going to be a huge reckoning between Elif and Tayyar. Elif openly asks Tayyar if he murdered her father. Will Tayyar bow to his arrogance and confess everything to Elif?
As all this is going on Arda becomes very suspicious of the way that Hüseyin is acting. Will Arda share his suspicions with Pelin and Ömer?
michiper68- vip
Mda ... Deci se termina cu omer impuscat . Este impuscat in inima ?
Multumim , Michi
Multumim , Michi
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
este impuscat in ceas. asha zic fanii.
michiper68- vip
bună seara !! mulțam MICHI mulțam VIC !!!!
offf cum împușcat ?????
Episode 23 second trailer
E: I don't know how to thank you
O: I did not do anything
E: what else you could do ? You kept your promises and finished my nightmare ,you are my hero
O: This my job Sinyorina , if get shot I will be superman in your eyes
E: never .....
offf cum împușcat ?????
Episode 23 second trailer
E: I don't know how to thank you
O: I did not do anything
E: what else you could do ? You kept your promises and finished my nightmare ,you are my hero
O: This my job Sinyorina , if get shot I will be superman in your eyes
E: never .....
Dar pare ca suferă , fetelor . Ce ceas ? Ca pare rănit .
O mai avea o rana pe undeva
O mai avea o rana pe undeva
victorelalove- moderator
păi de îl lovea în ceas pica așa ???
Elif: Nu știu cum să-ți mulțumesc,
Ömer: N-am făcut nimic
Elif: ce puteai face , ți-ai ținut promisiunea iar coșmarul meu a luat sfârșit...ești eroul meu...
Ömer: probabil dacă i-aș împușca în ochii tăi aș putea fi superman .
Elif: Nu știu cum să-ți mulțumesc,
Ömer: N-am făcut nimic
Elif: ce puteai face , ți-ai ținut promisiunea iar coșmarul meu a luat sfârșit...ești eroul meu...
Ömer: probabil dacă i-aș împușca în ochii tăi aș putea fi superman .
pai are doua rani. una in ceas si una mai jos de inima.
michiper68- vip
blugii au scapat ? asta este important ,michiper68 a scris:pai are doua rani. una in ceas si una mai jos de inima.
victorelalove- moderator
daca si mert se muta in vilau o sa faca asli mima ? ca altceva nu face
michiper68- vip
omer se va rasfata maxim la spital. si la pipi o sa aiba nevoie de ajutor. o sa-l tina elifa de ceas.
michiper68- vip
michiper68 a scris:omer se va rasfata maxim la spital. si la pipi o sa aiba nevoie de ajutor. o sa-l tina elifa de ceas.
va fi supermanu' ei .
ii va da si sa pape . si trebuie sa-i tina si temperatura constanta ,
victorelalove- moderator
se pare ca la blugi sunt deficitari ay yapimii. geaca au distrus-o. si desigur asfaltul. oare refac strada dupa cazatura lui omer?
michiper68- vip
victorelalove a scris:
va fi supermanu' ei .
ii va da si sa pape . si trebuie sa-i tina si temperatura constanta ,
asha m-am gandit si eu. ca o sa i-o tina constant. dupa ce-si revine din zguduiala.
michiper68- vip
da . refac tot , tot . elifa sta mult imbracata ca atunci cand alearga dupa omer , sa i-o tina constanta . se va napusti asupra lui .michiper68 a scris:se pare ca la blugi sunt deficitari ay yapimii. geaca au distrus-o. si desigur asfaltul. oare refac strada dupa cazatura lui omer?
si poate isi revine la cea de dinainte , care sarea pe el la hotel .
de asta avea si ea nevoie , sa-si dea seama ca pierde timpul mangaind barba si lasand nemangaiate alte zone .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
da . refac tot , tot . elifa sta mult imbracata ca atunci cand alearga dupa omer , sa i-o tina constanta . se va napusti asupra lui .
si poate isi revine la cea de dinainte , care sarea pe el la hotel .
de asta avea si ea nevoie , sa-si dea seama ca pierde timpul mangaind barba si lasand nemangaiate alte zone .
te referi la alte zone la fel de paroase ca barba? ca pare ca-i place enorm senzatia de mangaiat par.
michiper68- vip
si tuba de unde stie ?michiper68 a scris:
te referi la alte zone la fel de paroase ca barba? ca pare ca-i place enorm senzatia de mangaiat par.
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
si tuba de unde stie ?
tuba, nu stiu. elifa a studiat tot la hotel. el i-a studiat tatuajul pana la buric si o palma mai jos , ea, a studiat mai mult ce e o palma mai jos de burci fiind importanta zona.
michiper68- vip
si de atunci au ramas in urma cu studiul ...michiper68 a scris:
tuba, nu stiu. elifa a studiat tot la hotel. el i-a studiat tatuajul pana la buric si o palma mai jos , ea, a studiat mai mult ce e o palma mai jos de burci fiind importanta zona.
or recupera la spital .
victorelalove- moderator
victorelalove a scris:
si de atunci au ramas in urma cu studiul ...
or recupera la spital .
face elifa studiu de ceas la spital. o fi pe ora de iarna? sta in sus sau in jos cu ora?
michiper68- vip
michiper68 a scris:
face elifa studiu de ceas la spital. o fi pe ora de iarna? sta in sus sau in jos cu ora?
in sus . ca de aia a prins glontul .
sa vezi jale la spital 2 sapatamani . va fi frumos dupa ce incepe si el sa-si revina putin . il duce elifa la conacul de la lac dupa ce se externeaza . trebuie sa faca fatao analiza detaliata , sa vada daca este cu toate la locul lor . asa ... ii spun ei doftorii , dar poti sa stii ...
victorelalove- moderator
acum imi dau seama ce norocoase suntem iar ca a cazut asha, daca era cu fatza in jos ce faceam? facea putz de inalta adancime in asfalt. il duce elifa sa foreze si sa-si revina. il premiaza si politia si-i mareste leafa sa poate si el sa mananace o friptura . foarte virili turcii astia cu atatia covrigi si ceai in alimentatievictorelalove a scris:
in sus . ca de aia a prins glontul .
sa vezi jale la spital 2 sapatamani . va fi frumos dupa ce incepe si el sa-si revina putin . il duce elifa la conacul de la lac dupa ce se externeaza . trebuie sa faca fatao analiza detaliata , sa vada daca este cu toate la locul lor . asa ... ii spun ei doftorii , dar poti sa stii ...
michiper68- vip
asta este secretul . covrigi . de aia avem acum cozile de 100 de metrii . au aflat si romanii .
il duce elifa undeva la relaxare . ca sigur ii spune : vai , omere , ce am tresarit . mi-a fost foarte frica .
il duce elifa undeva la relaxare . ca sigur ii spune : vai , omere , ce am tresarit . mi-a fost foarte frica .
victorelalove- moderator
eu cred ca omer cade lat pe carosabil cand o vede pe elifa cum alearga. i se imprastie fetei picioarele peste tot. o fi si cu fusta mini si cu tanga pe ea.
michiper68- vip
deci este un fel de momeala ...sa o vaza sub fusta ?michiper68 a scris:eu cred ca omer cade lat pe carosabil cand o vede pe elifa cum alearga. i se imprastie fetei picioarele peste tot. o fi si cu fusta mini si cu tanga pe ea.
Ne găsiți în noua casă
https://serialesitelenovelet.forumgratuit.ro/t757-9-8-kara-para-ask-general-discussions-comentarii#387935
victorelalove- moderator
Pagina 41 din 41 • 1 ... 22 ... 39, 40, 41
Subiecte similare
» 12. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 6. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 2. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 3. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 6. Kara para ask - General Discussions - Comentarii