9. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
+4
Camelia_Monica
lica54
michiper68
Admin_dea05
8 participanți
Pagina 32 din 43
Pagina 32 din 43 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 43
Re: 9. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
Episode 25 tips
You've watched in the trailer . Elif is worried about Omer's health ... Nilufer is struggling to deal with the problem of Aslis baby .
Tayyar wants to prevent a conversation between Omer and Metin. This request becomes a demand that threatens the health of Omer . Are you ready for one more night in the hospital?
OMER : Come on ... when you kiss me, it doesn't hurt as much.... i think
Elif : Ömer stoppp, someone will come ... one ...Metin heard that Nilufer is not filing charges against him...
Metin : It was a mistake to doubt on your love and to blame you ... You're my family Nilufer .
In Arda and Pelo's case there are also new developments. Rather Arda's ex-wife has a surprise for them.....
This episode is full with Tayyars plans. He finds out what is necessary to overcome Omer ... Can you imagine what is needed ???
#usafans
You've watched in the trailer . Elif is worried about Omer's health ... Nilufer is struggling to deal with the problem of Aslis baby .
Tayyar wants to prevent a conversation between Omer and Metin. This request becomes a demand that threatens the health of Omer . Are you ready for one more night in the hospital?
OMER : Come on ... when you kiss me, it doesn't hurt as much.... i think
Elif : Ömer stoppp, someone will come ... one ...Metin heard that Nilufer is not filing charges against him...
Metin : It was a mistake to doubt on your love and to blame you ... You're my family Nilufer .
In Arda and Pelo's case there are also new developments. Rather Arda's ex-wife has a surprise for them.....
This episode is full with Tayyars plans. He finds out what is necessary to overcome Omer ... Can you imagine what is needed ???
#usafans
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Translation from Engin Akyurek USA Fans:
Episode 25 summary
Omer gets very angry when he learns that Elif pull back her complain about Metin for him. Elif wants decision from Omer.However Omer is not going to choose between Elif or case he will not give up either .He is determined to question Metin. Elif will not let Omer go to question Metin alone and they continue to argue in the car .They will have an accident. Omer will hurt his shoulder again and taking back to hospital. Dr will tell Elif that using his arm in jeopardy if Omer is not careful. This will jeopardize Omer`s future and his job. Does Elif going to tell this to Omer ?
Tayyar now receiving dialysis and he does not have not much time .He needs to get kideny from Metin. Because Metin is in jail this will be big obstacle for Tayyar. Does Tayyar will be able to get Metin release from jail? Does he able put his plan to action get his kidney?
Nevin is not tell anything about Huseyin to ARDA.However after seeing Nevin reaction to Huseyin`s picture his suspicion will grow against to Huseyin. Why did Arda show Huseyin`s picture to Nevin what was the reason? Does Arda will be able to convince Pelin to believe him ?
After all the effort Tayyar realized Omer is not going to change his mind about case . Tayyar will come up with another plan to solve this problem forever. His goal is the get Omers attention to something else and leave his case alone. What will be Tayyar`s plan that will shock Elif and Omer ?
#usafans
Episode 25 summary
Omer gets very angry when he learns that Elif pull back her complain about Metin for him. Elif wants decision from Omer.However Omer is not going to choose between Elif or case he will not give up either .He is determined to question Metin. Elif will not let Omer go to question Metin alone and they continue to argue in the car .They will have an accident. Omer will hurt his shoulder again and taking back to hospital. Dr will tell Elif that using his arm in jeopardy if Omer is not careful. This will jeopardize Omer`s future and his job. Does Elif going to tell this to Omer ?
Tayyar now receiving dialysis and he does not have not much time .He needs to get kideny from Metin. Because Metin is in jail this will be big obstacle for Tayyar. Does Tayyar will be able to get Metin release from jail? Does he able put his plan to action get his kidney?
Nevin is not tell anything about Huseyin to ARDA.However after seeing Nevin reaction to Huseyin`s picture his suspicion will grow against to Huseyin. Why did Arda show Huseyin`s picture to Nevin what was the reason? Does Arda will be able to convince Pelin to believe him ?
After all the effort Tayyar realized Omer is not going to change his mind about case . Tayyar will come up with another plan to solve this problem forever. His goal is the get Omers attention to something else and leave his case alone. What will be Tayyar`s plan that will shock Elif and Omer ?
#usafans
michiper68- vip
Data de inscriere : 14/09/2009
Varsta : 55
The Series name that will be starred by Murat Yildirim and Cansu Dere ,has been announced.
Series name, which will begin in March in the Fox TV screen ,was clear. According to information the name will be "Yangın" or "Fire" . The series writers will be Kerem Deren and Pınar Bulut. The series's director and staff are uncertain.
'Fire' on Fox TV screens in the month of March!
buna seara , fetelor !!
multumim .
aaa , deci omer isi rupe iar mana . ia sa vedem ... sare expertul sa ne spuna daca si-a dizlocat umarul cu trebuie .
multumim .
aaa , deci omer isi rupe iar mana . ia sa vedem ... sare expertul sa ne spuna daca si-a dizlocat umarul cu trebuie .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
salut fete
sper ca KPA sa aiba viata mai lunga, caci Kurt seyit al meu are ultimul episod joi.
si se termina in coada de peste.
de fapt, cred ca nu ii mai interesează daca se termina cu o logica, ci doar sa se termine.
sper ca KPA sa aiba viata mai lunga, caci Kurt seyit al meu are ultimul episod joi.
de fapt, cred ca nu ii mai interesează daca se termina cu o logica, ci doar sa se termine.
axxa .axxa246 a scris:salut fete
naspa . adica ii omoara pe toti .
victorelalove- moderator
oaaa, ce activitate interesantă!
la comandă? între ce limite sa ne încadrăm dacă vrem sa facem o comandă?
- Spoiler:
axxa246 a scris:oaaa, ce activitate interesantă!
- Spoiler:
acu ca vin sarbatorile ...
dam cadouri . adica ... nici nu stii cum sa abordezi o propozitie pentru asa ustensila . ca tot ce-mi vine in minte suna pacatos .
victorelalove- moderator
bună fetele !!
Axxa nu ar fi o mirare ca și Kara Para Așk să se termine brusc cu o moarte în grup la final , ne-au arătat până unde pot ajunge cu sadismul .
Axxa nu ar fi o mirare ca și Kara Para Așk să se termine brusc cu o moarte în grup la final , ne-au arătat până unde pot ajunge cu sadismul .
buna seara !!
dar ce pantaloni de piele are tipa aia din poza cu murat . scuze . dar nu m-am putut abtine . i-au intrat in ...
dar ce pantaloni de piele are tipa aia din poza cu murat . scuze . dar nu m-am putut abtine . i-au intrat in ...
victorelalove- moderator
salut, fete
si eu tot asta am remarcat, Vic.
cred ca ii intrase si in ,,,. si in ... .
dar ce misto se hairstileşte murat,
nu inteleg de ce (ca poarta sapca). Şi nici pe ce (ca are parul scurt ca pe picioare).
nu inteleg de ce (ca poarta sapca). Şi nici pe ce (ca are parul scurt ca pe picioare).
ca sa dea bine in poze . adica sa vada lumea ca se aranjeaza . atata .axxa246 a scris:salut, fete
i-a intrat , saraca ... dar este vesela . deci sa nu o "saracuim" .
victorelalove- moderator
e vesela, cine stie ce pantaloni potenti o avea :))
pai pe sistemul ăsta murat ne putea arata ca se si spală...
da . sa moara diva de ciuda .axxa246 a scris:e vesela, cine stie ce pantaloni potenti o avea :))
mai vrei irlandez la lucru ? frate , dar omul asta numai roluri de armasar are .
victorelalove- moderator
ptiu , ghinion de nesansa . nu se deschide prima parte . ca-i pe parti . adica tine ceva colectia .axxa246 a scris:i-auzi intrebare
imi place cum lucreaza :))
victorelalove- moderator
şi dăi, şi luptă!!!
mamă, ce activitate presteaza.
deh, e tanar, lasa.l acum, cativa ani :))
si pozitia aia . este atat de greu de realizat . ca doar stim .axxa246 a scris:şi dăi, şi luptă!!!
victorelalove- moderator
in focul pasiunii faci orice si te contorsionezi de nici nu gandeai! :))
axxa246 a scris:in focul pasiunii faci orice si te contorsionezi de nici nu gandeai! :))
asa este .
dezbracat . ca ai spus ca asa il vrei .
victorelalove- moderator
da, pai de l-as vrea imbracat?
d-ăstia imbracati vedem toata ziua. ca n-au ce arata dezgolit.
d-ăstia imbracati vedem toata ziua. ca n-au ce arata dezgolit.
te referi la turcii nostrii ?
hai , mai ... ca a mai fost si engin dezbrcat . cat de cat . a fost .
si murat in prosop . dar cate amenzi or fi luat .
hai , mai ... ca a mai fost si engin dezbrcat . cat de cat . a fost .
si murat in prosop . dar cate amenzi or fi luat .
victorelalove- moderator
daca si-u si amenzi sunt de tot rasul.
barim sa se fi dezbracat de-adevaratelea, daca tot ii amenda.
dar oricum sunt cam pufosi.
cel putin in comparatie cu irlandezu' tau.
sau prea aschilopatici.
barim sa se fi dezbracat de-adevaratelea, daca tot ii amenda.
dar oricum sunt cam pufosi.
cel putin in comparatie cu irlandezu' tau.
sau prea aschilopatici.
Pagina 32 din 43 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 37 ... 43
Subiecte similare
» 12. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 6. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 2. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 3. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 6. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 2. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 3. Kara para ask - General Discussions - Comentarii