10. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
+7
pufy2010
Nicky
dubaisport
Admin_dea05
gabriela
Camelia_Monica
michiper68
11 participanți
Pagina 36 din 42
Pagina 36 din 42 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42
Re: 10. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
DENISA a scris:deci Sâla e luată de o fam bogată ( vila in care trăiește e cea din Gumuș ) deci AGA perpetuaează specia tot cu o bogată , nu își face milă de vreo saraca , dar cum ajunge să o ia el de soață??
familia ei este tampita . aia adevarata . au vandut-o ca sa faca rost de bani .
apoi frate-su a furat-o pe sora lui boran ... si aia ca sa-l scape au promis-o pe sila .
aga nu stia ca ea nu este de acord ...si pe ea au mintit-o ca merge la nunta la frate-su si atata .
si cand colo ...aga semneaza actele inainte ca au spus ca-i ea timida sau ceva de genul asta . si apoi pe ea a amenintat-o frate-su cu arma sa semneze , ca daca nu , o omoara si se omoara si el .
uitandu-ma la scenele astea imi dau seama cat de nimic este acum in kara .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
mulțam de detalii, ea știe că e adoptată sau crescută de altă fam?
da , ca stia ca se duce la fratele ei la nunta .DENISA a scris:mulțam de detalii, ea știe că e adoptată sau crescută de altă fam?
faza este ca inainte de nunta ei s-au intalnit la o cismea . el i-a dat o floare ...si a placut-o de atunci . iar ea nu parea deranjata de el . si cred ca asta l-a indus in eroare .
bine , el la cismea era tot la bustul gol .
victorelalove- moderator
DENISA a scris:normal își spăla trupul divin
cine-l poate condamna pe nenea mister topmodel world ?
numai ei nu i-a placut . desi sa o vezi ce-l spiona cand se schimba .
victorelalove- moderator
da , probabil vroia să îi numere coastele sau firele de păr după pectorali
DENISA a scris:da , probabil vroia să îi numere coastele sau firele de păr după pectorali
il uraste . cine ar vrea sa fie prinsa intr-o casnicie cu el ?
victorelalove- moderator
da chiar așa cum să vrei cu un tinerel era mai bun un adolescent de 60+
DENISA a scris:da chiar așa cum să vrei cu un tinerel era mai bun un adolescent de 60+
si cum se uita la ea , mama , mama ... si ea face pe suparata . si el ... asa sunt datinile !! sa-l iei la bataie
victorelalove- moderator
deci: la cine ma uit io aici? la omerica sau la agalică (nuj cum il cheama pe ăla de la protv)
are o suma de episoade sa stiti
m-am uitat io pă iutub cate sunt si mi-a iesit peste 70.
are o suma de episoade sa stiti
m-am uitat io pă iutub cate sunt si mi-a iesit peste 70.
da, n-ai cum.DENISA a scris:da chiar așa cum să vrei cu un tinerel era mai bun un adolescent de 60+
- Spoiler:
- victorelalove a scris:
.
s-a lăut dă paşti.o face si el baie . ca doar au fost la piscina acum 2 episoade . acolo macar s-a spalat
d-aia erau fericiti, ca era bolnava pisica.apoi a gasit ea o pisica . mica . simpatica si bolnava ... si a inceput sa fie mai veseala . si el fericit
deci gata, astept rezumate luuungi, ca pe vremuri.victorelalove a scris:denisa , este superb . adica ... de mult nu am mai simtit asa ceva pentru un serial .
si gandeste-te ca pur si simplu am dat la intamplare pe pro ...si era aga cumparandu-si o sticla de apa ... atata . si nu am mai putut pleca .
au o casa superba . si el este calm de tot , si ea il tot agita si el sta calm . i-a dat aseara drumul la porumbei ... si apoi porumbeii s-au intors . si el i-a spus ca acolo este casa lor ... se vor intoarce mereu porumbeii la casa lor si ea a spus ca sunt pasari proaste .
si i-a cumparat o rochie . stia el masura ei , mai ... si apoi i-a dat si sa pape ciorba . are atata grija de ea . cred ca turbeaza daca-i da drumul sa plece .
si asa a turbat aseara cand a vazut-o langa logodnicul ei .
- Spoiler:
- victorelalove a scris:
aga este el . ca este aga . il cheama boran . este bogat si tanar si calm ...ca , deh ... film .
si cansu este sila .
au ajuns sa se casatoreasca fara ca ea sa stie ca urmeaza nunta ...si el crezand ca ea este de acord .
apoi ii spune ca nu-i asa . ca ea nu stia nimic . insa el ii spune ca asta este . sunt casatoriti si nu se mai poate face nimic . sau daca vrea sa plece ...ori ii va fi omorata familia ... ori ii cor aduce alta fata de la ea din neam . traditiile lor .
si nu se culca cu ea ... isi taie mana ...si curge sange pe cearsaf si-i spune ca aia este onoarea ei .
apoi ii spune ca nu se va atinge de ea decat cand va dori ea asta .
mai este pana la viol .
ea a tot incercat sa scape . dar aseara i-a spus ca este a lui . poate sa faca ce vrea cu ea . si el a spus ca va dormi tot pe jos .
nu era, dar va fi. daca nu l-a sedus deja de când ai intrebat tu si pana acum.dar nu era aga in haremul tau ? puteam sa jur .
- Spoiler:
- victorelalove a scris:
nu , ca-i explic cu mare drag . ca este un serial care merita vazut . chiar este dintr-o epoca apusa a turcilor .
mai tii minte Van-ul din AvC?
- Spoiler:
- DENISA a scris:
- Spoiler:
- Camelia_Monica a scris:
...scrie Vic ,ca scrii fain!....unde o fi Axxa, poate o prinde si pe ea filmul! ca vad ca Denisa inca e in dubii!
nu m-a prins, Moni, m-am uitat din când in când si atunci fara sonor, am inteles cum sta treaba si imi vine sa ii pocnesc in mufă. dar imi place căsoaia lui - maxim. nu imi place cansu, chiar daca uneori e dulce.
- Spoiler:
- victorelalove a scris:ba cu violatu este .
mai este pana acolo .
o lasa si gravida .
dar este super serialul .
astia pana nu se violeaza putin , nu pot
- Spoiler:
- victorelalove a scris:multumim , michi
dea , ma omori cu zile . asta ne mai trebuie . topic la destin . ca si asa ma omoara cu zile .
monica , nu ajuti deloc .
denisa , pai elifa a vrut sa-l omoare pe tayar . s-a dus la el acasa cu pistol si tot ... a tipa la el , a urlat si apoi a venit omeru si a calmat-o .
naspa este ca hussein s-a aliat cu matusa elifei ca sa-i desparta .
s-a apucat el , ca un frate bun ce este , sa-i puna lui omeru in album o poza cu el si ipeka .si apoi au facut in asa fel incat sa vada elifa poza . asa s-a terminat . cu elifa socata rau .
arda vrea sa-i spuna lui omeru despre suspiciunile lui la adresa lui hussein . vad ca-i spune episodul viitor . si omer este suparat tare . nu stiu unde vor ajunge .
nilu a fost sa-i ceara socoteala lui metin . stie ca s-a culcat cu bahara . nu se mai invata minte fetita aia .
si mert cu nepoata lui omer s-au pupat .
si s-a pupat putin si elifa cu omeru . dar frumos .
nu stiu daca vor reusi sa-i desparta pe copii . le-au pus in album o poza destul de suparatoare . se tin strans in brate .
sper sa o rezolve saptamana viitoare .
si omeru sa deschida ochii la ceea ce se intampla . poate incepe si el sa-l suspecteze pe frate .
buna seara !! ca si uitai .
- Spoiler:
- Camelia_Monica a scris: Denisa!
...eu il vad pe protv, nu stiu daca e tradus pe undeva!
pt. Axxa, care a zis ca nu s-a putut uita mai mult de 10min., vor urma ep. frumoase!
o informatie esentiala asta cu traitu.e bine ca pana la urma raman amandoi si nu moare nimeni si cu trei copii asa ca tot le era frica la parinti ca poate Bora nu poate avea copii
eee, tot eu m-am trezit prima, sunt vrednicuţă.
sa aveti o sambata frumoasa, la mine cald, se topeste zapada de pe streșini...
sa aveti o sambata frumoasa, la mine cald, se topeste zapada de pe streșini...
buna dimineata !!
vezi ca am facut un mega rezumat la ei pe pagina , axxa . s-a pogorat inspiratia asupra mea .
am uitat sa va spun ca ea se enerveaza rau pe el ca nu o duce la stambul sa-i conduca pe parinti pe ultimul drum . si ii spune ca se va razbuna pe el si ca le va spune la toti ca nu este femeia lui . si apoi se duce , rautacioasa m la tatal lui si-i spune . il cheama taica-su enervat si-l intreaba daca este adevarat . el nu spune nimic ...si se duce direct in camera . si-i spune : pai bine , mai , eu sunt dragut cu tine , te las in pace , nu-ti cer drepturile ...si tu ce faci ? nu ma fa sa transform minciuna in realitate . adica ... acum iti pun poalele-n cap .
bine , nu i-a spus asa ...dar cam asta este ideea .
mersic de informatie , axxa . cu haremul . eu eram sigura ca era in haremul ei . am tot intrebat-o dar nu mi-a spus ...sau s-a facut ca nu vede ce o intreb . este o informatie pretioasa . apoi sa nu spuna ca era deja in harem de 8 ani .
era de pe vremea florilor . cum atinge el planta ... si ce mai atinge .... ii era cald .
te referi la faptul ca-i lasa sa se pupe in voie si sa se atinga ? ca noi despre epocile alea vorbim . acum in kara ... nu-i mai lasa nici sa se pupe apasat .
vezi ca am facut un mega rezumat la ei pe pagina , axxa . s-a pogorat inspiratia asupra mea .
am uitat sa va spun ca ea se enerveaza rau pe el ca nu o duce la stambul sa-i conduca pe parinti pe ultimul drum . si ii spune ca se va razbuna pe el si ca le va spune la toti ca nu este femeia lui . si apoi se duce , rautacioasa m la tatal lui si-i spune . il cheama taica-su enervat si-l intreaba daca este adevarat . el nu spune nimic ...si se duce direct in camera . si-i spune : pai bine , mai , eu sunt dragut cu tine , te las in pace , nu-ti cer drepturile ...si tu ce faci ? nu ma fa sa transform minciuna in realitate . adica ... acum iti pun poalele-n cap .
bine , nu i-a spus asa ...dar cam asta este ideea .
mersic de informatie , axxa . cu haremul . eu eram sigura ca era in haremul ei . am tot intrebat-o dar nu mi-a spus ...sau s-a facut ca nu vede ce o intreb . este o informatie pretioasa . apoi sa nu spuna ca era deja in harem de 8 ani .
era de pe vremea florilor . cum atinge el planta ... si ce mai atinge .... ii era cald .
axxa246 a scris:
surioara, nu e neam epoca apusa. e de actualitate si ce se intampla in pustia aia in care el casa aia faina, si ce se intampla in Istanbul.
mai tii minte Van-ul din AvC?
te referi la faptul ca-i lasa sa se pupe in voie si sa se atinga ? ca noi despre epocile alea vorbim . acum in kara ... nu-i mai lasa nici sa se pupe apasat .
victorelalove- moderator
bună fetele !!!
VIC ți-a răușit , m-ai corupt , m-am uitat aseară la primele 2 ep din SILA, Boran Aga e frumușel dar cam scheletic ori pantalonii îi are de la răposatul ce era cu vreo 2 măsuri mai mare .
partea rea e ca ptr a îl urmări la TV trebuie sa ma mut in altă cameră la TV seara și nu prea am chef dacă il găsesc pe net tradus o să încerc să mă uit mai ales dacă îmi faci TU rezumate dintr-acelea ce mă ispitesc .
Individul ce i-a promis Silei că o duce la aeroport de ce e asa înverșunat împotriva lui Boran ??
povestea e interesantă , are mai mult miez decât cele de astăzi chiar dacă serialul narează povestea de viață a unui clan , îmi seamăna a ASK ve CEZA , mama lui Boran e copia în mărime mai mare amamei lui Savaș.
în ce ep e cu violentatul ??? și de ce mor părinții ei adoptivi ?
VIC ți-a răușit , m-ai corupt , m-am uitat aseară la primele 2 ep din SILA, Boran Aga e frumușel dar cam scheletic ori pantalonii îi are de la răposatul ce era cu vreo 2 măsuri mai mare .
partea rea e ca ptr a îl urmări la TV trebuie sa ma mut in altă cameră la TV seara și nu prea am chef dacă il găsesc pe net tradus o să încerc să mă uit mai ales dacă îmi faci TU rezumate dintr-acelea ce mă ispitesc .
Individul ce i-a promis Silei că o duce la aeroport de ce e asa înverșunat împotriva lui Boran ??
povestea e interesantă , are mai mult miez decât cele de astăzi chiar dacă serialul narează povestea de viață a unui clan , îmi seamăna a ASK ve CEZA , mama lui Boran e copia în mărime mai mare amamei lui Savaș.
în ce ep e cu violentatul ??? și de ce mor părinții ei adoptivi ?
Pagina 36 din 42 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 42
Subiecte similare
» 12. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 6. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 2. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 3. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 6. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 2. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 3. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
Pagina 36 din 42