1.Sila - Puterea destinului - comentarii
+9
gabriela
Criss Criss
Andreea_Miha
victorelalove
Admin_dea05
DENISA
costearamona
angelica_g
axxa246
13 participanți
Pagina 6 din 42
Pagina 6 din 42 • 1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 42
Re: 1.Sila - Puterea destinului - comentarii
da. deci 13 păgini nu mai poci citi la ora asta 00:43:14, dar maine seara o fac.
Kiss iu ladies
scrie, mamă, Vic, scrie, că cititori ai.
câti scriitori se ca n-au cititori, stii? (nici io)
dar tu ai!
Kiss iu ladies
scrie, mamă, Vic, scrie, că cititori ai.
câti scriitori se ca n-au cititori, stii? (nici io)
dar tu ai!
Andreea_Miha a scris:
eu am grija de el sa il imbract si tu ii arunci tot
este pacat sa fie imbracat .
neata !!
am uitat sa va spun ca ea se enerveaza rau pe el ca nu o duce la stambul sa-i conduca pe parinti pe ultimul drum . si ii spune ca se va razbuna pe el si ca le va spune la toti ca nu este femeia lui . si apoi se duce , rautacioasa m la tatal lui si-i spune . il cheama taica-su enervat si-l intreaba daca este adevarat . el nu spune nimic ...si se duce direct in camera . si-i spune : pai bine , mai , eu sunt dragut cu tine , te las in pace , nu-ti cer drepturile ...si tu ce faci ? nu ma fa sa transform minciuna in realitate . adica ... acum iti pun poalele-n cap . Smile
bine , nu i-a spus asa ...dar cam asta este ideea .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Buna, fetelor, indraznesc sa.. indraznesc, dupa ceva vreme; Imi plac comentariile voastre, sunt super-amuzante; Am inceput si eu sa ma uit la Puterea destinului, o poveste antrenanta; am incercat sa vad si cateva episoade mai departe, cu cele 3-5 cuvinte de turca pe care le inteleg; dar e mai placut sa citesti decat sa te uiti la poze
angelica_g- membru activ
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 67
Localizare : Bucuresti
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
costearamona- vip
Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA
victorelalove a scris:
este pacat sa fie imbracat .
neata !!
pacat, dar ma gandesc la sanatatea lui..
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
Criss Criss- vip
Data de inscriere : 23/04/2013
Varsta : 29
Criss Criss a scris:
Andreea_Miha- vip
Data de inscriere : 27/01/2010
Varsta : 38
angelica, cok guzel şi haiyr (mohair) trebuie sa pricepi,
pt. restul ne face Vic comentarii.
pt. restul ne face Vic comentarii.
- Spoiler:
- victorelalove a scris:
eeee , doar asa sta aga prin casa . are calduri .
in curând isi pune si pătura pe el când face baie.
dă la ingleji ţi se traje...eu ma gandeam sa-i aruncam toate hainele .
- Spoiler:
- DENISA a scris:Fetelor cine pe cine violentează ?? Violatorul își ia de soață victima ?? sper că nu e ceva gen Fatmagul
ca tot era invatată.
- Spoiler:
- victorelalove a scris:buna dimineata !!
fratilor , fratilor , fratilor ...adica surorilor , s-a intamplat minunea , chiar s-a intamplat . S-A POGORAT ASUPRA MEA MUZA INSPIRATIEI , aia de ma parasise acum ceva timp ( adica acum ceva mult timp , de pe vremea fatmagul ,sfarsit de sezon 1 si inceput de vara calduroasa . sa tot fie 65 de milioane de ani ... nici nu cazuse meteoritul care sa duca la disparitia dinozaurilor ) in sfarsit ... ete ca s-a intamplat . simt iar nevoia ( impetuasa ) de a tot scrie despre serialul asta dependent . offfff , cum cazui eu iar in capcana turceasca !!!??? dar parca imi era dor de un astfel de sentiment , oi fi tanjit dupa el ? nu cred . dar telecomanda nu a mai vrut sa schimbe programul de pe Pro Tv . pur si simplu . s-a oprit acolo . exact al momentul in care nenea aga isi cumpara apa de baut . ISI CUMPARA APA DE BAUT !! atata . nici macar nu era la scaldat sau sa calareasca . cai . nu va ganditi la prostii ...
ca tot spunea denisa ca-i este dor de un serial care sa o prinda .. ete ca serialele te mai prind , chiar de spui ca-n veci nu mai doresti .
pana la urma sa-l luam ca pe un serial ( si este unul al naiba de reusit ) . pe nenea aga l-au facut barbatul perfect , adica perfect si chiar mai mult decat perfect . unde au mai pomenit ei casatorii aranjate in care domnul ginerica sa arate asa ? poate in vise si nici acolo . ce noroc sa aiba miresica ? mai mic ca sa reusesti sa ghicesti cele 6 norocoase de la loto . si apoi sa mai faca si pe inabordabila . in loc sa spuna : wow , a dat norocul peste mine !! dar film , deh ... si sa ne tina pe noi in suspance , in mult suspance . si apoi ( ori sunt eu mai dusa cu pluta si cu capul in lupta demult pierduta cu turcii si mentalitatea lor ...dar imi place cum se cearta . ea este rautacioasa , el sta , sta si o priveste . si mai este si cu animalutele lui . cu broscuta care trece prin loc nepermis , cu porumbeii , cu pisicuta ...si cu ce alte necuvantatoare or sa mai apara prin serial .
bine ca-i cald . ca sta nenea mult dezbracat . am mai spus , era de pe vremea cand stiau turcii parca sa faca serialele mai deschise . mult mai deschise .
se intalnira ei la cesmea ? se intalnira . ii da si floricica . pai de acolo a inceput tot . ca ea parea interesata . omul de unde sa stie ca ea habar are de nunta aranjata ? de unde ? si parintii ei sunt sub orice critica . si frate-su . aia de vad niste bani uita de tot .
nu intelegeam de ce a trebuit musai ca sa se marite sila cu boran , din moment ce se casatorisera aia mici ( dupa ce se furaseara , dragostea mare ) ... bla , bla, bla ... si apoi am inteles ca trebuie sa ia si astia ai agai o fata din neamul alorlalti . sa se echilibreze situatia . ca la nebuni . chiar ca la nebuni . dar parca uiti putin cum sta de fapt treaba cand sila este bronzata si inocenta si aga este tanar , bogat , frumos , intelept ( vorba fetei din casa : aga este intelept , el le stie pe toate ) , gentil , amabil , intelegator ( s-a uitat si sotul meu cu mine aseara la serial - a spus ca-i prea perfect , ne impuie capul cu un barbat care nu exista ) ..si lista continua . mai are sa faca mancare ( desi ma tot gandesc ca ciorba aia de apa cioara el a facut-o ) si sa calce ...desi nu stiu cine-i calca camasile alea superbe .
ce capcana i-au intins lu sila . dar normal ca iar nenea aga se dovedeste a fi visul oricarei femei , o intelege , o sprijina , minte pentru ea , incearca sa o linisteasca ...ii arata si porumbeii ( am invatat o tona de informatii despre porumbei ) . asteptam sa-i arate multe alte lucruri . dar ii spune si de datini . asa este lasat de sute de ani , ce sa facem ? gata ...suntem casatoriti . si facem si-un copil daca-i nevoie . ce mare lucru ?
dansul de vultur "imperechetor" ala nu dezamageste niciodata . au dansat frumos .
afla el ca ea nu stia de casatoria aranjata , naspa , naspa rau . dar stam casatoriti , ca daca nu stam oricum aduc alta fata , sau moare frate-tu cu sora-mea ( iar datini , datini frumoase oameni buni . )
isi taie el si mama sa curga sangele , sa arate onoarea . intelept aga . dar sa nu spunem nimanui . si oricum nu vin la tine in pat pana nu doresti tu asta .
si acum doarme pe jos , intins cat toata camera , marele aga .. asa face . barbatul perfect , ce am spus noi ? si se si schimba cu ea in camera ( crezand ca doarme ... desi ea tot trage cu ochiul , pai sa se hotarasca !!! ori il uraste , ori il admira . se poate si una si alta ? )
sunt multe de spus . si momentan mi-e mintea plina de tot ce s-a intamplat in astea 4 episoade . si astept calma sa vad totul .
a aparut si logodnicul ei . are saracul ala vreo sansa in fata lu aga cel intelept ? rupse aga si matania de gelozie , ca se gandi ea sa imbratiseze omul . toata lumea disperata ca s-a maritat . hai ca rezolvam noi tot . nu o sa ramai casatorita cu el ...si-ti salvam si familia .
murira si parintii ei ( ai adoptivi ) ca atata concentratie de parinte pe metru patrat ca-n serialul asta nu am mai vazut . altii nu au deloc ...si aici au si cate 4 de copil . eee , tot din perioada turcii mai fericiti , mai deschisi , mai dezbracati .
asa , deci . mor parintii adoptivi ( aia bogati tare ) si se duce el sa-i spuna silei . ea , la baie ...normal . oare de ce o fi normal ? trebuia sa o lase sa termine , dar nuuuu . trebuia sa iasa ea in prosopel minuscul , sa moara aga de inima . ii spuen vestea , si lesina . prosopul ramane la locul lui . bun prosop .
intra fata in depresie si vrea sa moara . unchiul ei spune ca nu mai exista pentru ei , ca din cauza ei au murit parintii adoptivi . trebuie sa fie si din astia rai . sa fie totul mai interesant . normal .
apoi ( ca mi-a venit sa-l si bat ) ii promite ca o duce la inmormantarea parintilor si apoi ca nu ( pai de ce naiba nu-i spune motivul ? ca sa-l urasca si mai mult . )
si o salveaza aga , si-i da sa pape ( cum am mai spus ) si apoi apare pisicuta ... care moare , una sanatoasa de ar fi gasit si ea . bine ca-si mai revine din depresie . si apoi vine si logodnicul ...care-i spune ca este bogata si ca poate sa plece ca nu are nimeni ce-i face ... ca este cea mai bogata . si aga vede tot ...si nu stiu daca mai are matanii de rupt .
Doamne , cat am scris . si stiu ca mai sunt multe de spus . revin cu alte povestiri .
pana atunci ma tot intreb , ce naiba este in capul meu ? de iar ma lasai prinsa in mreje ....
buna seara !!
axxa , sa stii ca mai tot serialul sta dezbracat . de suparare .
buna angelica , ne bucuram ca-ti plac comentariile . stai pe aproape . vor urma saptamani frumoase . la comentat si facut scenarii nu ne intrece nimeni . in priza sa fim prinse ... si nu mai fusesem demult . bine cu nenea asta aga .
axxa , sa stii ca mai tot serialul sta dezbracat . de suparare .
buna angelica , ne bucuram ca-ti plac comentariile . stai pe aproape . vor urma saptamani frumoase . la comentat si facut scenarii nu ne intrece nimeni . in priza sa fim prinse ... si nu mai fusesem demult . bine cu nenea asta aga .
victorelalove- moderator
axxa246 a scris:
dă la ingleji ţi se traje...
erau si turcii atunci mai cu pielicica , mai cu dusureala .
victorelalove- moderator
angelica_g- membru activ
Data de inscriere : 27/05/2010
Varsta : 67
angelica_g a scris:
hai ca ne era dor de un ceva sa ne prinda .
victorelalove- moderator
Neața fetelor !!
VIC, culmea ăștia în sudul Turciei au apă zilnic nu doar pe 31 Februarie cum aveau în Antakya ( ASI ) sau în ” Stanbul .
VIC, culmea ăștia în sudul Turciei au apă zilnic nu doar pe 31 Februarie cum aveau în Antakya ( ASI ) sau în ” Stanbul .
DENISA a scris:Neața fetelor !!
neata !!
pai trebuia sa se spele aga . si se spala la ibric . o minunatie !! cupidon
si-l vor tine dezmatat tot serialul .
imagineaza-ti-l pe murat facand asa cu diva lui . fosta lui diva .
victorelalove- moderator
Buna dimineata !
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
buna , dea . va ca incepusi bine ziua . cupidon superb clipul pus de tine .
victorelalove- moderator
Super clip!..cred ca si rolul lui Maraz Ali l-a prins bine..
Admin_dea05- Admin
buna! numai clipuri din astea bomba ...victorelalove a scris:buna , dea . va ca incepusi bine ziua . cupidon superb clipul pus de tine .
]
Admin_dea05- Admin
Admin_dea05 a scris:Super clip!..cred ca si rolul lui Maraz Ali l-a prins bine..
ala pare ca l-a prins cel mai bine . adica arata ...arataaaaaaaaa !!
victorelalove- moderator
Admin_dea05 a scris:
buna! numai clipuri din astea bomba ...
...si sex .
el doar sport se imbraca . sau se dezbraca .
victorelalove- moderator
Pagina 6 din 42 • 1 ... 5, 6, 7 ... 24 ... 42
Subiecte similare
» 7. SÎLA - Puterea destinului - comentarii
» 2. SÎLA - Puterea destinului - comentarii
» 3. SÎLA - Puterea destinului - comentarii
» 4. SÎLA - Puterea destinului - comentarii
» 5. SÎLA - Puterea destinului - comentarii
» 2. SÎLA - Puterea destinului - comentarii