Serialesitelenovelet
1.Sila - Puterea destinului - comentarii - Pagina 30 Pbucket

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Serialesitelenovelet
1.Sila - Puterea destinului - comentarii - Pagina 30 Pbucket
Serialesitelenovelet
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

1.Sila - Puterea destinului - comentarii

+9
gabriela
Criss Criss
Andreea_Miha
victorelalove
Admin_dea05
DENISA
costearamona
angelica_g
axxa246
13 participanți

Pagina 30 din 42 Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 42  Urmatorul

In jos

1.Sila - Puterea destinului - comentarii - Pagina 30 Empty Re: 1.Sila - Puterea destinului - comentarii

Mesaj Scris de victorelalove Lun 19 Ian 2015, 10:12 pm

DENISA a scris:și eu  vroiam  să  îl dea  mai  târziu   , ptr  un om  activ ora  19  nu  e  oră de   stat la  TV

Somn ușor  AXXA!!

l-or da de maine , denisa .

1.Sila - Puterea destinului - comentarii - Pagina 30 255734h
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti

Sus In jos

1.Sila - Puterea destinului - comentarii - Pagina 30 Empty Re: 1.Sila - Puterea destinului - comentarii

Mesaj Scris de gabriela Lun 19 Ian 2015, 10:15 pm

noapte buna Axxa 1.Sila - Puterea destinului - comentarii - Pagina 30 155656 1.Sila - Puterea destinului - comentarii - Pagina 30 155656

gabriela
vip
vip

Data de inscriere : 11/06/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de costearamona Lun 19 Ian 2015, 10:16 pm

costearamona
costearamona
vip
vip

Data de inscriere : 09/04/2012
Varsta : 44
Localizare : TIMISOARA

Sus In jos

Mesaj Scris de gabriela Lun 19 Ian 2015, 10:16 pm

victorelalove a scris:

l-or da de maine , denisa .

1.Sila - Puterea destinului - comentarii - Pagina 30 255734h

ar fi bine

gabriela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 19 Ian 2015, 10:17 pm

multumim, ramona . kiss
totusi , hai sa nu-i dam idei denisei . Smile

1.Sila - Puterea destinului - comentarii - Pagina 30 Iddvmu si mie imi place sa joc remi . cate avem in comun . Smile

victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Lun 19 Ian 2015, 10:19 pm

victorelalove a scris:
gabriela a scris:Vic ai vazu hd de la 20:30?

am dat . dar era alt film . o telenovela .
am vazut de la 19 pe acasa normal .
dar nu m-am gandit sa incerc si pe HD . ca imi arata ca este de la 20;30 la digital la media box .

1.Sila - Puterea destinului - comentarii - Pagina 30 155656 , axxa .
asteptam sa ne traducea si noua serialul cu sexi kim .
tot hd il vazusi si eu pe aga la prosop cu patratelele lui cu tot ... kiss .... va pup fetelor!..noapte buna!
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Data de inscriere : 12/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Camelia_Monica Lun 19 Ian 2015, 10:21 pm

Vic ep. de maine o sa ne enerveze! 1.Sila - Puterea destinului - comentarii - Pagina 30 2743637754
Camelia_Monica
Camelia_Monica
vip
vip

Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 19 Ian 2015, 10:22 pm

Admin_dea05 a scris:
tot hd il vazusi si eu pe aga la prosop cu patratelele lui cu tot ... kiss .... va pup fetelor!..noapte buna!

patratelele intra in atributiile lui de aga . cupidon ca , deh ... daca vine lumea la el sa-i ceara parerea si il gaseste in prosop . sa arate omul bine oricand . Smile

1.Sila - Puterea destinului - comentarii - Pagina 30 155656 1.Sila - Puterea destinului - comentarii - Pagina 30 155656 dea .

1.Sila - Puterea destinului - comentarii - Pagina 30 T50h7q
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 19 Ian 2015, 10:24 pm

Camelia_Monica a scris:Vic ep. de maine o sa ne enerveze! 1.Sila - Puterea destinului - comentarii - Pagina 30 2743637754

cred si eu . Smile dar stii ce este bine ? ca avem in fiecare zi episod . adica ... nu este ca si vum asteptam o saptamana . Smile

1.Sila - Puterea destinului - comentarii - Pagina 30 2elfic5
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Camelia_Monica Lun 19 Ian 2015, 10:25 pm

...nu ma mai uit , mai frumos e la tv!
Camelia_Monica
Camelia_Monica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de gabriela Lun 19 Ian 2015, 10:27 pm

noapte buna dea 1.Sila - Puterea destinului - comentarii - Pagina 30 155656 1.Sila - Puterea destinului - comentarii - Pagina 30 155656

gabriela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 19 Ian 2015, 10:28 pm

Camelia_Monica a scris:...nu ma mai uit , mai frumos e la tv!

muuuuulllltttt . asa daca te uiti pe net si fara subtitrare dai pe repede inainte .
la tv ... il vezi mare si bronzat si frumos . stii ce-ti spune : seviorum , monica . seni cok seviorum  . Smile

1.Sila - Puterea destinului - comentarii - Pagina 30 104fgqw
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Camelia_Monica Lun 19 Ian 2015, 10:32 pm

...da,da!! Smile

...vezi diferenta daca-i tradus, pana acum nu-i daduram importanta!!
Camelia_Monica
Camelia_Monica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 19 Ian 2015, 10:34 pm

Camelia_Monica a scris:...da,da!! Smile

...vezi diferenta daca-i tradus, pana acum nu-i daduram importanta!!

corect .
pai de exemplu afli si tu ce spun ei , cu daca ne-am fi cunoscut in alte imprejurari ... si daca nu ar fi vrut denisa sa te ia in harem ... stupid stupid  totul ar fi sot mult mai simplu askim . Smile

1.Sila - Puterea destinului - comentarii - Pagina 30 2na1860
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de gabriela Lun 19 Ian 2015, 10:35 pm

noapte buna fetelor  1.Sila - Puterea destinului - comentarii - Pagina 30 155656  1.Sila - Puterea destinului - comentarii - Pagina 30 155656

ne auzim maine seara

gabriela
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Camelia_Monica Lun 19 Ian 2015, 10:36 pm

1.Sila - Puterea destinului - comentarii - Pagina 30 155656 Gabriela
Camelia_Monica
Camelia_Monica
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de costearamona Lun 19 Ian 2015, 10:38 pm

1.Sila - Puterea destinului - comentarii - Pagina 30 283516
costearamona
costearamona
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Lun 19 Ian 2015, 10:39 pm

1.Sila - Puterea destinului - comentarii - Pagina 30 155656 gabriela . maine seara
multumim , ramona kiss kiss

1.Sila - Puterea destinului - comentarii - Pagina 30 2912a7l
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de costearamona Lun 19 Ian 2015, 11:07 pm

aveti de ude sa alegeti pt harem Smile unul si unul mai frumos ca altul 1.Sila - Puterea destinului - comentarii - Pagina 30 283516
costearamona
costearamona
vip
vip

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 20 Ian 2015, 6:26 am

Buna dimineata!Trezirea!!!!!!
https://www.facebook.com/video.php?v=1538608459757481&set=vb.1535955483356112&type=2&theater
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de iulianagl Mar 20 Ian 2015, 7:28 am

Buna dimi, aseara m-am uitat inanite la cateva episoade, viata Silei numai este la fel dupa ce la cunoscut pe aga, mereu ii napadeste gandurile basca ramane si insarcinata n-am inteles eu mare lucru dar aia din clan i-au ordonat moartea.Acum sa vedem ce va face aga.Inca un lucru care m-a enervat la culme este ca Cihan e in legatura si cu Emre si cu unchiul si matusa ei, bate la doua ciocane.
iulianagl
iulianagl
moderator
moderator

Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 20 Ian 2015, 9:28 am

iulianagl a scris:Buna dimi, aseara m-am uitat inanite la cateva episoade, viata Silei numai este la fel dupa ce la cunoscut pe aga, mereu ii napadeste gandurile basca ramane si insarcinata n-am inteles eu mare lucru dar aia din clan i-au ordonat moartea.Acum sa vedem ce va face aga.Inca un lucru care m-a enervat la culme este ca Cihan e in legatura si cu Emre si cu unchiul si matusa ei, bate la doua ciocane.
matusa am observant ca mai incolo are o relatie cu cihan
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 20 Ian 2015, 9:31 am

neata , fetele !!
eu nu ma uit deloc inainte . ca-mi place mai mult la tv . se vede altfel . se intelege altfel povestea .
cred si eu ca trimit dupa ea sa o omoare . ca asa este traditia . stupid bine ca se indragostira , ca de nu ... o omora aga cu mana lui daca pleca asa de la el .

hai ca trec la cok guzel rezumat . sunt inca sub imperiul seviorumului agai . Smile

1.Sila - Puterea destinului - comentarii - Pagina 30 2djuj5v
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Admin_dea05 Mar 20 Ian 2015, 10:17 am

victorelalove a scris:neata , fetele !!
eu nu ma uit deloc inainte . ca-mi place mai mult la tv . se vede altfel . se intelege altfel povestea .
cred si eu ca trimit dupa ea sa o omoare . ca asa este traditia . stupid bine ca se indragostira , ca de nu ... o omora aga cu mana lui daca pleca asa de la el .

hai ca trec la cok guzel rezumat . sunt inca sub imperiul seviorumului agai . Smile

]
e mai bine sa nu te uiti..oricum si eu daca m-am uitat pe repede nu a avut nici un effect... Smile  eram curioasa mai mult daca cei doi raman impreuna la sfarsit ca sa stiu daca ma mai uit sau nu...asteptam rezumatul 1.Sila - Puterea destinului - comentarii - Pagina 30 567516
Admin_dea05
Admin_dea05
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj Scris de victorelalove Mar 20 Ian 2015, 10:25 am

episodul ...

ce naiba episod a fost , mai ? Smile am uitat . unutum beni  . ce sa mai tin minte cam ce episod fuse ... ca am uitat tot . ramasei putin blocata de aseara . dar lasa ... ca ne revenim noi !!! Smile

episod frumos . aia este . da-l incolo de numar .
episodul 10 . sau : ce ca puterea destinului ?? PUTEREA AGAI . Smile sau ; CINE VREA NEPOTRIVIRE CU AGA ?  Smile

nu stiu daca rezumatul asta poate iesi haios . ca nu poate ...adica simtamintele mele ( alea de le-a dat omul peste cap ) oricum nu ma ajuta acum . dar deloc . zici ca sunt pe la 14 ani ... asa de toanta ma facu turcul asta . Smile Ptiu , ghinion de nesansa ... cum naiba se face ca tot la turci ajungi ? 1.Sila - Puterea destinului - comentarii - Pagina 30 2743637754 adica , i-am evitat , chiar i-am evitat ....stiti prea bine . nici nu am mai vrut sa stiu de ei : blah , blah , blah ... rau turc , rau , blah , pleaca de aci ... si cand colo ...tot cu blah-ul ramai , ca stie el cum sa spuna seviorumu ca nimeni altul .  rusine sa-i fie !!! dar rusine ... si cu privirea aia , de zic ca turcii astia se duc la facultatea de actorie , si au sectie speciala ...cum sa privesti . da-l incolo de turc . Smile
bai , si nu vorbeste mai deloc despre alte lucruri , cu exceptia alora de tin de clan si rezolvarea problemelor elementare . gen : nu le-a iesit gemul de coacaze cum trebuie ... si sila innebuneste can vede ca nu au nimic in comun . aproape nimic . ( asta sa fie dupa ce au vazut ca le place sa pape vinete ? ) de ce o mai duse la vila de vara sa-i dea cadou ? are ea deja cadou de la el . Smile il va primi peste vreo 8 luni . Smile
asa , deci ... cum s-a dus el si s-a gandit si s-a razgandit si a tot analizat situatia ... si a zis pana aci , gata , o iubesc ... cu toata nepotrivirea noatra ( nu stiu de unde si-au dat seama ... inca ma tot gandesc ... ) pentru asta ar fi trebuit sa stea si ei ca neste oameni de cateva ori de vorba si apoi sa vaza daca se nepotrivesc .
de aia plangea sila dupa el ... de la nepotriveala . de-ar fi toate nepotrivelile asa de tari , ce lume minunata am avea in fata ochilor . asa este lumea si-n fata ochilor lor , nepotrivita ... dar ce s-ar mai nepotrivi ei . mama , mama .  la greu !!! Smile

ete ca nepotriveala va fi un cuvant cheie in rezumatul de astazi . ca tot de la nepotriveala au si ratat sa plece ( adica sa fuga ) de la clan . cand a auzit narina sa moara de inima . sa-l lasati voi pe fratele meu ? cum asa ... nu-mi las neamul nici moarta . okay ...atunci sa-l vezi ve azad cat de suparat va fi ...
nu a plecat sila . ca nu a vrut narin ? o fi si aia ... dar si de pleca acum tot ar fi regretat . acum insa va regreta si mai tare dupa faza cu seviorumu . cum sa nu regreti asa ceva ? cummmm ? ca suntem oameni ... cu celule care iubesc dragoastea . impulsuri ce transmit tot felul de chestii ciudate prin corp cand vezi asa frumusata . impulsuri proaste !! ce au ele in capul lor ? daca ar avea cap , deh . impulsurile sunt ciudate rau , ciudate ... te fac sa ramai cu aga desi ala omoara , taie si spanzura , se enerveaza ... si impulsurile tot prostovane raman . fraiere . rau de tot .  pai , bine , mai ... ai sansa sa pleci departe , departe ...sa fii regina economiei turcesti , sa pleci de langa cremenal ...si nu pleci . ai si motiv . ca i-ar omora pe ailalti . okay , o fi si asta ... dar sigur mai este si altceva , ca de nu era asa , nu imbraca ea camasa aia decoltata pana la buric si sa sara in ochii saracului aga . de mai sa ramana omul fara grai ; dar de ce nu a intrebat-o :
-ce vrei de fapt , silo ? ce vrei ?
chiar as fi fost curioasa sa aflu de la ea  . dar in mintea mea , asta tampita de aga , este in felul urmator . okay , borane , nu avem nimic in comun ... nu ne potrivim la nimic ... dar tot nu m-as da in laturi de la o nepotriveala .
dar bine , mai ... de ce nu mai avea el haine la el in camera ? cine im le aruncase ? cine i le pitise ? cred ca tot ea ... ca sa aiba sansa sa-si etaleze tinuta decoltata . intra omul ...si imediat ramane fara grai si respiratie . hai ca am toalele aci , ma lasi sa le iau ? te las , la naiba ...bine ca venisi !!  cupidon  cupidon  cupidon  stai sa ma bag putin cu sanii in fata ta . iti place ?
-tu cam ce crezi ? si nepotriveala ?
-da-oncolo denepotriveala . mai conteaza ?
zbang in fata lui , cum spusei ...
-siiilooo ,,,
-da , borane ... eu deja credeam ca o pune pe podea .
-na ca ti-a cazut agrafa din par ...
-eee . ghinon de nesansa . si la tine , agrafa era importanta ...
-eraaa ... igi ghelar
-igi ghelar...
-igi ghelar ...
-igi ghelar ...  ( si-au spus de atatea ori ...incat cred ca si la ora asta tot igi ghelar isi spun  )

si pleaca aga cel frumos .si da-i plans pe sila . mai , frate ...dar plans . il iubeste , mai . pe el , pe el omul cavernelor , cremenalul cremenalilor , raul railor ... il iubeste . tot de la impulsurile aiurite si bete de iubire i se trage . nu stie sila ce face .( corect , eu aseara nu mai tineam minte ce scrisesem de lungimile agai ... luam bataie de la jumatatea vietii mele si nu stiam de ce ... lungime imbietoare , ai ? lumgime imbietoare ? sa ma fi batut si nu mai stiam ce am scris . dar eu tot cred ca am gandit asta ...atata tot . de scris ... din impuls . impuls imbietor la vedera lungimii ) .

igi ghelar ... inca ma obsedeaza . Smile m-a omorat aga . refuzul ala ... offf si uffff . lung si imbietor ... ea de al refuzul ala a inceput sa se gandeasca la nepotriveala . ca nu s-au potrivit .si ce si-ar mai fi dorit ea potrivirea in seara aia .
si aga cu dusurile lui . cand iese de acolo se aburesc geamurile . si cu patratelele lui . offf , ca muncit este . unde naiba face el atata sport ? ca am vazut ca joaca table . Smile nu stiam ca poti arata asa jucand table .
de ... trebuie sa arate bine ( cum am mai spus face parte de atributiile lui de aga ) traditia i-o cere . buna traditie . buuuunaaaa !!!  cupidon  te iubesc traditie . cu tot ce oferi tu . prosoape de un alb imaculat . patratele de aga cremenal . ligheane de aur poleit si care sa-si puna aga apa pe corpu-i  ( offf , sa vedeti ca iar nu voi tine minte ca am scris eu astea . eu va spun , sa nu ziceti ca nu am spus . ) camasi superbe .

si sila tocmai de ziua ei sa fuga . auzi si tu . sa lase ea frumusete de aniversare . frumusete de sot . norocoasa . pai nu vede si ea , saraca , fetele alea din sat cu cine se potrivesc ? unul mai urat ca altul . ayse era cea mai inalta intre toti barbatii aia care se luaseara la bataie . saracele , cum sa nu regrete si ele cand se uita la aga ? adica ele de ce nu ar avea un aga ? de ce ? sa se dea cate un aga la toata lumea , nu pitici urati . nedreptatea la tot coltul prin clanul lor .

si hai ca te duc la o surpriza . cok surpriza , sila . mergi cu mine ? cum naiba sa nu mearga ? adica ... okay , nu vrea sa mearga ea ... sa le ia pe fetele alea logodite cu uratii ... barem le inveseleste si pe ele . Smile o noaptea . ele nu s-ar mai plange de nepotriviri . dar deloc .
se imbraca aga superb ( dupa spusele mamei lui ... offf , mamele , isi vad mereu copiii cei mai frumosi din lume ) . mie mi s-a parut ca-n todeauna . adica el mereu arata superb , dar daca mama spuse ca acum arata si mai cok superb ...atunci asa este . ii luase si silei o rochie ( pacat ca nu a stiut masura ...si era mare ) . daca nu a masurat-o cu o seara inainte ... Smile acum ar fi avut fata rochia care trebuie .
mergi cu mine ?
-hai ca merg . pufff ... cum naiba sa nu mearga ? sa o vedeti pe sila ce ascultatoare se facu ...
stiam ca o sa ma aduci aci ( aci ...adica la casa de vara , unde au fost ei saptamana trecuta sa se ascunda de paparate )
-si nu ai spus tu nimic . tu cu gura ta mare ?
-nu am vrut sa stric surprizu . mama , dar cata supunere de la sila . sa ne omoare cu cat de linistita este .
intra in casa . si acolo totul aranjat . de la hotel ... ca ma si gandeam cand avusese aga timp sa pregateasca tot ...
-hai , papa . ca eu nu pap ( nu a mancat omul ala de 4-5 zile , pe putin ) se vede ca-i indragostit . asa faci cand te ia . ce impulsuri proaste . iar impulsurile . cica sunt mai rau ca drogurile starile astea de indragosteale . sa fi interzisa prin lege . Smile
-avem si vinete , preferatele mele .
-si alea mele .
-eee , ete ca avem ceva in comun .
-mistoioglu ...
si au de toate . de toate acolo . mai putin potriveala .
-nu ne potrivim , borane ... ce rau imi pare . dar nu ne potrivim . nu avem nimic in comun . pai cum si-au dat ei seama ? iar spun asta . ca au stat doar intr-o cearta ...si ea a fost mereu cu gandul la plecare . normal ca gura ar spune mereu ca nu ne potrivim , doar sa se creada sila pe ea insasi . nu ne potrivim .
-nu ne-om potrivi , silo . dar acu suntem sot si sotie .
si au si muzica . una frumoasa . melodia aia chiar mi-a placut .
-vai , aga , dar ce frumos dansezi .
-pai stiam sa dansez . vezi ... nici nu stiai ca stiu ... de unde sa stii ca nu avem lucruri in comun ? dar mai taci ... ca vreau sa ascult muzica ...
ii da si un super colier . si o pupa pe gat ... si sila se lasa dusa de val . cam dusa . pai si nepotriveala ? da-oncolo  de nepotriveala . merge si asa ? merge . vai , dar ce merge !!!  cupidon

si apoi faza cu seviorumu  .  1.Sila - Puterea destinului - comentarii - Pagina 30 283516
o iubeste . chiar o iubeste .
si ea tot cu nepotriveala . dar cu mare suparare ca l-ar parasi . adica il viseaza noaptea . este suparata ca-l lasa si pleaca . cam suparata ca l-ar lasa pe nepotrivit .
cam asta fuse . v-am spus sunt inca sub influenta seviorumului . tare de tot . fluturasi in stomac de la atata nepotrivit cu aga ... ca bine se mai nepotriveste omul asta ...si noi stam ca fraierele si ne uitam si ne facem scenarii .si apoi nu mai stim ce vorbim si scriem , si poate da nepotriveala peste noi si-n viata reala ...si atunci sa te tii . Smile

dea , denisa ...poate puneti rezumatul si pe rezumate ... ca iar imi face figuri mouseul . kiss
victorelalove
victorelalove
moderator
moderator

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 30 din 42 Înapoi  1 ... 16 ... 29, 30, 31 ... 36 ... 42  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum