11. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
+5
axxa246
gabriela
Camelia_Monica
victorelalove
DENISA
9 participanți
Pagina 13 din 41
Pagina 13 din 41 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41
Re: 11. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
nebuna mai esti , denisa . ce semantura ti-ai facut .
fetelor , mie mi-e frica de ce se va intampla in kara para . sper ca ala micu nu-i al lui omer .
fetelor , mie mi-e frica de ce se va intampla in kara para . sper ca ala micu nu-i al lui omer .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
bună fetele !!!
urmează Monica fazele astea în ep următoare , mai întâi rupe ea poza lui cu duduia ce era cu el când ea iese din cab medicului ginecolog iar el mototolește poza ei cu Emre, ea după ce rupe poza mai că ar lipi-o la loc .
VIC calcă-ți pe suflețel și uită-te la ep 20 e super are loc marea împăcare , să vezi ce ” hotărât e AGA să-și împuște soața ” e super ep 20, păcat că Nairin îi spune că Sîla e puțin mai mult însărcinată , frumos ar fi fost să îi fi spus ea .
mi-ar fi plăcut ca Sîla să îi oblojească ea rana lui Boran după ce e împușcat de una dintre gorilele lui Emre .
apropo , azi noapte până la 03:30 am căscat ochii la serial .
Camelia_Monica a scris:...bai dar astia au taiat si faza aia ce ti-am spus Vic...era cea mai faina din episod ...se pun amandoi la culcare...ea vorbeste cu poza lui si o acopera cu plapuma si el mangaie perna!!
...si nu au aratat cand a primit fotografiile cu ea de la spionul lui!! ...poza cu ea si Emre o mototoleste!
urmează Monica fazele astea în ep următoare , mai întâi rupe ea poza lui cu duduia ce era cu el când ea iese din cab medicului ginecolog iar el mototolește poza ei cu Emre, ea după ce rupe poza mai că ar lipi-o la loc .
VIC calcă-ți pe suflețel și uită-te la ep 20 e super are loc marea împăcare , să vezi ce ” hotărât e AGA să-și împuște soața ” e super ep 20, păcat că Nairin îi spune că Sîla e puțin mai mult însărcinată , frumos ar fi fost să îi fi spus ea .
mi-ar fi plăcut ca Sîla să îi oblojească ea rana lui Boran după ce e împușcat de una dintre gorilele lui Emre .
apropo , azi noapte până la 03:30 am căscat ochii la serial .
denisa , hai ca nu cetesc . iar ma fac ca nu vaz ce scrisesi . dar la poze ma uit . pe alea le vad .
adica ce vrei sa spui este ca ai cascat ochii la aga pana la 3 ?
adica ce vrei sa spui este ca ai cascat ochii la aga pana la 3 ?
victorelalove- moderator
uită-te la ep 20 nu o să-ți pară rău văzând de mai multe ori secvențele cu atât o să vrei să le revezi plus că nu îți vor scăpa detaliile , priviri , atingeri , gesturi , mimica feței
uite asta e individa ce va apărea cu el în poze , cred că îl cam place pe AGA dar nu are trecere , pe asta cred că o place ABAY
Acilișea sunt dragă Mehmet ....
ce l-o incomoda de stă așa răscrăcit ????
denisa , mai am putina rabdare , putina . abia astept . il vad la tv . adica se vede super omul . si apoi ma uit la scene de multe ori . dar vreau sa-l vaz prima data la tv . daca nu l-or taia .
acilisa ,unde , denisa ?
hai ca miercuri il vedem si pe dragul de omer . cica copilul este al lui . asa spun toti fanii .
acilisa ,unde , denisa ?
hai ca miercuri il vedem si pe dragul de omer . cica copilul este al lui . asa spun toti fanii .
victorelalove- moderator
ce copil ??? pe cine a însărcinat Ömeru ???
mămică dar tu ești răbdătoare . ei atunci rabdă și după Mehmet , eu nu cedez nici măcar o bucățică
mămică dar tu ești răbdătoare . ei atunci rabdă și după Mehmet , eu nu cedez nici măcar o bucățică
hei , cum sa rabd dupa el ? mai , ce smechera te crezi . ravnesti la bunul meu ... si tot tu faci pe ofensata .
pai ipeka are un copil de vreo 5-6 ani . brunet ... si toti fanii zic ca-i al lui omeru , de aia s-a si-ntors .
pai ipeka are un copil de vreo 5-6 ani . brunet ... si toti fanii zic ca-i al lui omeru , de aia s-a si-ntors .
victorelalove- moderator
aaaaaaaaaaaaa... Ömer tată ???????????? nu știam ........ ei netențiile se plătesc .. cine l-a pus să fie harnic din fragedă pruncie ???
asa face , denisa . o mai ia si pe opeka in brate la spital ... ai vazut bine . cred ca urmeaza o mare despartire intre omer si elifa .
a fost tare harnic . la 30 de ani ... are deja 3 logodnice la activ .... si mai bifeaza acum un kikiputpiurik . s-a scos omeru .
ce bine arata in poza aia . adica arata mai bine cu barba ... din punctul meu de vedere . dar in poza aia este scump .
a fost tare harnic . la 30 de ani ... are deja 3 logodnice la activ .... si mai bifeaza acum un kikiputpiurik . s-a scos omeru .
ce bine arata in poza aia . adica arata mai bine cu barba ... din punctul meu de vedere . dar in poza aia este scump .
victorelalove- moderator
ei lasă că trebuie să îi despaertă că deja a stat prea mult cu Elifa , ce e și cu atâta dragoste ?? lor le dăunează
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
buna , monica .
pai de ce mai , denisa ? ca au si ei nevoie de o vacanta , de putin stat in pat . pe bune ...
offffff ...
pai de ce mai , denisa ? ca au si ei nevoie de o vacanta , de putin stat in pat . pe bune ...
offffff ...
victorelalove- moderator
...au taiat Denisa ,azi noapte m-am uitat inca o data sa ma asigur ...si da ep. 20 e super!DENISA a scris:bună fetele !!!
[color=#0000cc]urmează Monica fazele astea în ep următoare , mai întâi rupe ea poza lui cu duduia ce era cu el când ea iese din cab medicului ginecolog iar el mototolește poza ei cu Emre, ea după ce rupe poza mai că ar lipi-o la loc .
apropo , azi noapte până la 03:30 am căscat ochii la serial ]
Camelia_Monica- vip
la reluare dau secventele . astia sunt nebuni la cap .
victorelalove- moderator
...da ma Vic , da eu asteptam sa vad ce vorbeste ea cu poza lui!
Camelia_Monica- vip
Camelia_Monica a scris:...da ma Vic , da eu asteptam sa vad ce vorbeste ea cu poza lui!
cred . acum vom afla ca a spus doar hayr mohair ... si cam atata .
victorelalove- moderator
Aoleu mă faci să revăd episodul .
aseara secvențele din ep 20 le-am revăzut de vreo 4 ori , unele faze mi-au scăpat când le=-am văzut prima dată .
aseara secvențele din ep 20 le-am revăzut de vreo 4 ori , unele faze mi-au scăpat când le=-am văzut prima dată .
uite-l VIC și în copilărie
Ultima editare efectuata de catre DENISA in Sam 24 Ian 2015, 1:46 pm, editata de 1 ori
mai , deniso ... sa inteleg ca la episodul 20 ti s-a pus tie pata pe aga .
la fel si tie , monica ?
la fel si tie , monica ?
victorelalove- moderator
...de acum in fiecare ep. amandoi primesc poze !....amandoi sunt gelosi!
...si mie mi-au scapat scene Denisa!
...si mie mi-au scapat scene Denisa!
Camelia_Monica- vip
aveam si eu una cu el mai copil . daca-l vedeti cum sta ... . stati sa o caut ...
care credeti ca este ?
care credeti ca este ?
victorelalove- moderator
cel răscrăcit
Monica dar cine le trimite pozele la amândoi , eu l-am suspectat pe Cihan în prima fază
VIC pata mi s-a pus de când ne-ai făcut cunoștință
Monica dar cine le trimite pozele la amândoi , eu l-am suspectat pe Cihan în prima fază
DENISA a scris:cel răscrăcit
era aga de mic .
eee , chiar asa ? pai ai spus ca nu si nu . monica stie . barem monica a recunoscut din prima .
victorelalove- moderator
Pagina 13 din 41 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 27 ... 41
Subiecte similare
» 6. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 2. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 1. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 3. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 7. Kara para ask - General Discussions - Comentarii
» 2. Kara para ask - General Discussions - Comentarii