2. SÎLA - Puterea destinului - comentarii
+8
Andreea_Miha
Admin_dea05
gabriela
iulianagl
axxa246
Camelia_Monica
victorelalove
DENISA
12 participanți
Pagina 14 din 43
Pagina 14 din 43 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 43
Re: 2. SÎLA - Puterea destinului - comentarii
Buna dimi, cred ca vreau sa scap de Emre si de Cihan cat mai repede.O zi buna si spor in toate.
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
buna dimi! .. Cafeluta mi-am facut-o acum trec la vizionat...iulianagl a scris:Buna dimi, cred ca vreau sa scap de Emre si de Cihan cat mai repede.O zi buna si spor in toate.
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
buna ziua !!
fetelor , trebuie neaparat sa gasesc melodia aia pe care au ascultat-o ei in casa de vara . nu-mi da pace .
fetelor , trebuie neaparat sa gasesc melodia aia pe care au ascultat-o ei in casa de vara . nu-mi da pace .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
sa fac si rezumat . ca tare m-a luat de cap serialul asta . este asa de placut de urmarit . adicted . rau .
episodul 13 . ala cu ghinion .
sau aga a spus 3 cuvinte . evet , hayr si ceva gen aha ...
am stat asa si m-am tot gandit ce-i cu introvertirea asta la aga . dar asa este el . este exact cum era la inceput , inainte si imediat dupa perioada casatoriei cu sila . se mai deschisese el apoi putin , saracul , dar acum iar este inchissss , de nici nu stii ce gandeste . mie una mi-a dat senzatia ca este cu inima in doua parti ...sau cu inima . adica iubirea pentru sila ...si datoria lui de copil / aga . asa a fost crescut .
nu stim ce a spus aga alora din clan , dar se pare ca le-a promis ca-si va duce la cap planul de a omora pe toata lumea , cum ca onoarea , cum ca traditia , cum ca sa vezi ce le facem noi neispravitilor .
asa ca-si face frumos bagajelul ( ce si-o fi pun in el ? haba am ... zici ca i-a luat denisei garderoba batistoasa sa i-o arunce in fluviu ...asa de mica era valiza aia ) si-a pus pe el paltonul ( care si acum imi da fiori ... si care a facut-o pe monica sa piarza timp pretios printre pozele lui pentru a gasi poza cu palton ) si pleaca sexi si ingandurat ... si imbietor ? ( aci pe axxa trebuie sa o intrebam ... ) deci asa pleaca , sexi , brunet si mers de model .
sila tot cu regretul ei . pe mine asta mereu ma surprinde . adica nu credeam ca va suferi in halul asta dupa el . narin si ea suparata tare . chiar nu stiu de ce au mai plecat ? ce credeau ei ca-i asteapta acolo ?
aaa ...si aga il ia pe atay cu el . asta iar am inteles-o ca pe un fel de acoperire . ceva de genul atay sa fie vocea constiintei . constiinta aia care sa-l ajute pe aga sa nici nu se gandeasca sa omoare soata si sora . ceva de genul ....
celil ( eee , hai ca incep sa-i invat ) ajunge acasa . ii spune lui bedar ca trebuie sa respecte traditia . trebuie sa-si omoare copiii . ca la nebuni . ce traditii tampite . cum ca nu si-au ascultat parintii , cum ca onoarea , cum ca nebunie mare ...
sila ajunge la birou . emre saritor ca de fiecare data . bagacios om . este o sila ( aia de la inceput de serial ) masculin . cum ca stie el ce sa spuna ... cum ca stie el ce trebuie sa prezinte consiliului . ca este este obosita , si ca el este acolo pentru ea ...si ca este singura fomeie cu care vrea sa se insoare . mai ca-i cade fata silei . ce casatorie visezi emre ? iar ca eu sunt deja maritata . asta-i adevarul . nu poti nega realitatea , ca exista ... bla , bla , bla ... si sa vezi ce ti-l ia la 3 pazeste cand se baga si emre pe la sedinta in seama . emre , stai in banca ta !!!
ajunge si aga la stanbul . mama , dar ce birouri are aga !!! ce planuti avem borane ? nu am niciun plan acum . si cam asta spuse tot episodul . omul faptelor nu al vorbelor . exact 3 cuvinte a spus tot episodul . as fi vrut sa tipe , sa spuna ca-l doare ceva , ca moare de nervi . nuuuuu , de unde ? el calm , cok calm .
sila se gandeste si ea sa o sune pa ayse . sa vaza ce mai fac lumile .
-cum ai putut sa pleci , noro ?
-imi pare rau ayse . ozulderim .
-noi te-am iubit si tu ete ce ne-ai facut ...
-a trebuie sa plec ayse . am atatea responsabilitati aici .
-ne-ai frant corasonul . noua si mai ales sefului .
-imi pare rau .
-da , si el exact in ziua in care ai plecat golise camera raposatei pentru tine .
-pe bune ? chiar facuse asta?
-da . stii prea bine ca nu poti scapa de traditii . aga vine dupa tine .
-vine sa ma omoare ? ...
aoleu ...si da-i frica la sila . asta chiar ma omoara . ca-l stiu bine . traditiile , alea , alea .. cheama aia paza . hai sa o ducem pe sila acasa .
emre se tot dadea mare in masina . ca ce ??? ca aga este tare la el in clan si satele pe care le conduce ... este nimic in stanbul . i-o taie sila ... cum ca nu-l stie emre pe aga . nu-l stie deloc . si ca ea ar vrea sa vorbeasca fata in fata cu boran . ca s-ar intelege . cupidon ca nu vrea sa-l dea in judecata . olelei ... ce incredere are in aga .
asa ... ca se vazura doar in vise . amintiri si alte cele . sila doarme cu poza lui in brate . ce frumos . cu el nu dormea asa ...
regreta sila ca a plecat . si mai ales regreta cu nu este langa aga . narin il are pe neispravitul ala de azad ( care imediat ce vazu prietena de sila ... incepure ochii sa-i sclipoceasca ) ... sila nu are langa persoana pe care o iubeste .
se duce aga la mare sa arunce verigheta ... nu putea sa o puna frumos intr-un sertar ? un amanet nu au si ei ? ... gata , pare ca-si va duce pana la capat razbunarea .
si apoi ce-l mai viseaza sila . frumos vis ...
se facea ca el ajunsese la ea in camera .
-venisi , borane ?
-venii ?
-cum m-ai gasit ?
-ti-am spus ca te voi gasi oriunde te-ai duce ...
-imi pare rau . cok ozulderim . nu trebuia sa plec . dar am responsabilitati ... dar la tine nu voi renunta .
-imi pare rau ca ti-m spus ca te iubesc .
-o sa ma omori ?
-nu am cum sa te omor ... nu as putea sa traiesc fara tine .
si apoi da-i trezire la sila . si dezamagire ca era doar un vis .
la naiba cu traditiile lor . bedar tine la copii mai mult ca la traditii ... mama lui boran insa i-ar omoara pe toti fara sa regrete nici macar un pic . cum ca asta este ... copiii care-si reneaga parintii ... nu mai au dreptul de a fi numiti copii . ca bla , bla , bla ... prostii . ca unde-i traditie ... este traditie ...si gata . pleaca si celil la stanbul sa-si duca la capat razbunarea ( ca deh , si de-i omoara el si de-i omoara clanul ... tot vor muri . )
se intoarce boran de la aruncarea verighetei ... si atay ii spune ca el nu este un criminal . ce frumos . sper sa tina cont de asta aga nostru .
si hai sila din nou la firma . zbang si aga acolo . mana pe pistol ... si va urma . sa vedem ce fac astazi . iar se intalnesc prin vise ???
fete , iar mouse neascultator . puneti voi cand puteti la rezumate .
episodul 13 . ala cu ghinion .
sau aga a spus 3 cuvinte . evet , hayr si ceva gen aha ...
am stat asa si m-am tot gandit ce-i cu introvertirea asta la aga . dar asa este el . este exact cum era la inceput , inainte si imediat dupa perioada casatoriei cu sila . se mai deschisese el apoi putin , saracul , dar acum iar este inchissss , de nici nu stii ce gandeste . mie una mi-a dat senzatia ca este cu inima in doua parti ...sau cu inima . adica iubirea pentru sila ...si datoria lui de copil / aga . asa a fost crescut .
nu stim ce a spus aga alora din clan , dar se pare ca le-a promis ca-si va duce la cap planul de a omora pe toata lumea , cum ca onoarea , cum ca traditia , cum ca sa vezi ce le facem noi neispravitilor .
asa ca-si face frumos bagajelul ( ce si-o fi pun in el ? haba am ... zici ca i-a luat denisei garderoba batistoasa sa i-o arunce in fluviu ...asa de mica era valiza aia ) si-a pus pe el paltonul ( care si acum imi da fiori ... si care a facut-o pe monica sa piarza timp pretios printre pozele lui pentru a gasi poza cu palton ) si pleaca sexi si ingandurat ... si imbietor ? ( aci pe axxa trebuie sa o intrebam ... ) deci asa pleaca , sexi , brunet si mers de model .
sila tot cu regretul ei . pe mine asta mereu ma surprinde . adica nu credeam ca va suferi in halul asta dupa el . narin si ea suparata tare . chiar nu stiu de ce au mai plecat ? ce credeau ei ca-i asteapta acolo ?
aaa ...si aga il ia pe atay cu el . asta iar am inteles-o ca pe un fel de acoperire . ceva de genul atay sa fie vocea constiintei . constiinta aia care sa-l ajute pe aga sa nici nu se gandeasca sa omoare soata si sora . ceva de genul ....
celil ( eee , hai ca incep sa-i invat ) ajunge acasa . ii spune lui bedar ca trebuie sa respecte traditia . trebuie sa-si omoare copiii . ca la nebuni . ce traditii tampite . cum ca nu si-au ascultat parintii , cum ca onoarea , cum ca nebunie mare ...
sila ajunge la birou . emre saritor ca de fiecare data . bagacios om . este o sila ( aia de la inceput de serial ) masculin . cum ca stie el ce sa spuna ... cum ca stie el ce trebuie sa prezinte consiliului . ca este este obosita , si ca el este acolo pentru ea ...si ca este singura fomeie cu care vrea sa se insoare . mai ca-i cade fata silei . ce casatorie visezi emre ? iar ca eu sunt deja maritata . asta-i adevarul . nu poti nega realitatea , ca exista ... bla , bla , bla ... si sa vezi ce ti-l ia la 3 pazeste cand se baga si emre pe la sedinta in seama . emre , stai in banca ta !!!
ajunge si aga la stanbul . mama , dar ce birouri are aga !!! ce planuti avem borane ? nu am niciun plan acum . si cam asta spuse tot episodul . omul faptelor nu al vorbelor . exact 3 cuvinte a spus tot episodul . as fi vrut sa tipe , sa spuna ca-l doare ceva , ca moare de nervi . nuuuuu , de unde ? el calm , cok calm .
sila se gandeste si ea sa o sune pa ayse . sa vaza ce mai fac lumile .
-cum ai putut sa pleci , noro ?
-imi pare rau ayse . ozulderim .
-noi te-am iubit si tu ete ce ne-ai facut ...
-a trebuie sa plec ayse . am atatea responsabilitati aici .
-ne-ai frant corasonul . noua si mai ales sefului .
-imi pare rau .
-da , si el exact in ziua in care ai plecat golise camera raposatei pentru tine .
-pe bune ? chiar facuse asta?
-da . stii prea bine ca nu poti scapa de traditii . aga vine dupa tine .
-vine sa ma omoare ? ...
aoleu ...si da-i frica la sila . asta chiar ma omoara . ca-l stiu bine . traditiile , alea , alea .. cheama aia paza . hai sa o ducem pe sila acasa .
emre se tot dadea mare in masina . ca ce ??? ca aga este tare la el in clan si satele pe care le conduce ... este nimic in stanbul . i-o taie sila ... cum ca nu-l stie emre pe aga . nu-l stie deloc . si ca ea ar vrea sa vorbeasca fata in fata cu boran . ca s-ar intelege . cupidon ca nu vrea sa-l dea in judecata . olelei ... ce incredere are in aga .
asa ... ca se vazura doar in vise . amintiri si alte cele . sila doarme cu poza lui in brate . ce frumos . cu el nu dormea asa ...
regreta sila ca a plecat . si mai ales regreta cu nu este langa aga . narin il are pe neispravitul ala de azad ( care imediat ce vazu prietena de sila ... incepure ochii sa-i sclipoceasca ) ... sila nu are langa persoana pe care o iubeste .
se duce aga la mare sa arunce verigheta ... nu putea sa o puna frumos intr-un sertar ? un amanet nu au si ei ? ... gata , pare ca-si va duce pana la capat razbunarea .
si apoi ce-l mai viseaza sila . frumos vis ...
se facea ca el ajunsese la ea in camera .
-venisi , borane ?
-venii ?
-cum m-ai gasit ?
-ti-am spus ca te voi gasi oriunde te-ai duce ...
-imi pare rau . cok ozulderim . nu trebuia sa plec . dar am responsabilitati ... dar la tine nu voi renunta .
-imi pare rau ca ti-m spus ca te iubesc .
-o sa ma omori ?
-nu am cum sa te omor ... nu as putea sa traiesc fara tine .
si apoi da-i trezire la sila . si dezamagire ca era doar un vis .
la naiba cu traditiile lor . bedar tine la copii mai mult ca la traditii ... mama lui boran insa i-ar omoara pe toti fara sa regrete nici macar un pic . cum ca asta este ... copiii care-si reneaga parintii ... nu mai au dreptul de a fi numiti copii . ca bla , bla , bla ... prostii . ca unde-i traditie ... este traditie ...si gata . pleaca si celil la stanbul sa-si duca la capat razbunarea ( ca deh , si de-i omoara el si de-i omoara clanul ... tot vor muri . )
se intoarce boran de la aruncarea verighetei ... si atay ii spune ca el nu este un criminal . ce frumos . sper sa tina cont de asta aga nostru .
si hai sila din nou la firma . zbang si aga acolo . mana pe pistol ... si va urma . sa vedem ce fac astazi . iar se intalnesc prin vise ???
fete , iar mouse neascultator . puneti voi cand puteti la rezumate .
victorelalove- moderator
Vic!
...ce m-ai distrat!
...sa stii ca si acum caut poza cu paltonul!
...si acum serios, mie imi place filmul tare mult, plus ca el e tare impunator si ..imbietor!
...ce m-ai distrat!
...si acum serios, mie imi place filmul tare mult, plus ca el e tare impunator si ..imbietor!
Camelia_Monica- vip
Camelia_Monica a scris: Vic!
...ce m-ai distrat!
daaa . imbietoooooooor !!! cupidon
te pup .
ne auzim pe seara .
am fugit . o zi buna .
abia astept sa vedem ce va face in seara asta .
spor la cautat palton . daca mai stai .
victorelalove- moderator
... pe deseara!
Camelia_Monica- vip
BUNĂ !!!
aţi spus că nu îl am la semnătură , ei poftim luaţi de acilea .. aşa ca de început de weekend
aţi spus că nu îl am la semnătură , ei poftim luaţi de acilea .. aşa ca de început de weekend
vazui , deniso ... sa ne ia inima si alta nu .
dar vezi ca nu este murat cel care iti spune lucrurile alea . ai incurcat omul .
dar vezi ca nu este murat cel care iti spune lucrurile alea . ai incurcat omul .
victorelalove- moderator
bună !! vizionre calmă , plăcută nu e că cei doi nu se intersectează .
VIC nu îți face iluzii e MEHMET ” gim în persoană
VIC nu îți face iluzii e MEHMET ” gim în persoană
...si Emre asta!
...saracul aga!
Camelia_Monica- vip
buna seara fetelor
vizionare placuta
vizionare placuta
gabriela- vip
Data de inscriere : 11/06/2011
...cel pune pe Cihan la punct!!!
Denisa ce semnatura ai!!!
Gabriela
Denisa ce semnatura ai!!!
Gabriela
Camelia_Monica- vip
...el crede ca s-a intors pt. Emre!
Camelia_Monica- vip
ce ti l-a gherait sila pe emre . pacat ca nu vazu aga .
super serialul . imi place rau . chiar de nu se vad .
super serialul . imi place rau . chiar de nu se vad .
victorelalove- moderator
gabriela . si nu ne lua in seama prea mult . noi suntem asa , mai ... cei ce seama se aduna .
[/quote]
imi face placere sa discut cu voi , si ai dreptate ... cei ce seama se aduna .
daca nu am glumi si am fi mereu serioase nu ar avea nici un farmec acest forum
si daca nu ar fi Boran asa de si asa de .......... nu am avea motiv de disputa pentru el, nu l-ar mai vrea nici Denisa in harem , nici noi sa-l consolam
gabriela- vip
Data de inscriere : 11/06/2011
asa-i gabriela ... si aga asta . chiar asa este .
denisa , ma fac ca nu vad semnatura .
denisa , ma fac ca nu vad semnatura .
victorelalove- moderator
...woow au sarit partea cea mai faina!!
Camelia_Monica- vip
...era faza cu ei doi cand se pun la somn!!!
Camelia_Monica- vip
Camelia_Monica a scris:...era faza cu ei doi cand se pun la somn!!!
nu pot sa cred . offfff
si eu nu stiam . mai bine nu-mi spuneai .
victorelalove- moderator
dar ce lejer doarme aga . cupidon cupidon
victorelalove- moderator
...el mangaia perna si ea poza!!victorelalove a scris:
nu pot sa cred . offfff
si eu nu stiam . mai bine nu-mi spuneai .
...
Camelia_Monica- vip
Camelia_Monica a scris:
...el mangaia perna si ea poza!!
...
ma uit pe net sa vaz
hahahaha
dar ce calm este aga . stapan pe situatie . tare omul .
victorelalove- moderator
...da imi place mult de el!!victorelalove a scris:
ma uit pe net sa vaz
hahahaha
dar ce calm este aga . stapan pe situatie . tare omul .
Camelia_Monica- vip
Pagina 14 din 43 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 28 ... 43
Subiecte similare
» 1.Sila - Puterea destinului - comentarii
» 3. SÎLA - Puterea destinului - comentarii
» 4. SÎLA - Puterea destinului - comentarii
» 5. SÎLA - Puterea destinului - comentarii
» 6. SÎLA - Puterea destinului - comentarii
» 3. SÎLA - Puterea destinului - comentarii