2. SÎLA - Puterea destinului - comentarii
+8
Andreea_Miha
Admin_dea05
gabriela
iulianagl
axxa246
Camelia_Monica
victorelalove
DENISA
12 participanți
Pagina 20 din 43
Pagina 20 din 43 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 43
Re: 2. SÎLA - Puterea destinului - comentarii
Camelia_Monica a scris:...si eu am mai plecat o data si tot pe aici am ramas!
si eu ma chinui sa plec de vreo 2 ore . dar nu am reusit . inca .
asta era denisa dupa ce-l vazuse ?
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
...ce semnatura tare ai Vic! cupidon
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
Camelia_Monica a scris:...ce semnatura tare ai Vic! cupidon
nu-i asa .... cupidon
sa simtim cadura iarna asta . cupidon
victorelalove- moderator
..fetele acum chiar plec!
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
Camelia_Monica a scris:..fetele acum chiar plec!
- Aga inimilor noastre:
eee , asa zici tu ...
te pupam . o seara buna
gata , am fugit si eu . ne vedem pe seara . adica peste vreo 20 de minute .
victorelalove- moderator
toate fetele sunt suparate de ce au taiat... ..am primit un mp de la o prietena cica sa ne vorbim si sa scriem la Maruta poate ni-l aduce pe Mehmet la Bucuresti.victorelalove a scris:dea , te plangi ca te lasam singura cu aga ? lasa , sa nu-l lasam singur cu denisa nostra .
monica , am sa ma uit mai pe seara pe YT . sa vad si eu fazele pe care le-au taiat . macar de n-ar mai taia faze cu ei . am vazut ca tipa lumea ca din gura de sarpe ca au taiat ,
]
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Admin_dea05 a scris:
toate fetele sunt suparate de ce au taiat... ..am primit un mp de la o prietena cica sa ne vorbim si sa scriem la Maruta poate ni-l aduce pe Mehmet la Bucuresti.
acolo suntem daca vine .
tot ce-i posibil . ca vad ca pro-ul promoveaza altfel turcestile .
victorelalove- moderator
Buna seara dragelor eu am observat mai de mult ca taie si am si spus dar nimeni nu m-a bagat in seama, se pare ca sunteti toate dupa aga dar habar nu aveti cu cine-si petrece el noptile.Eu chiar am trimis un mesaj la pro despre taiarea serialului si ca uneori nici sfarsitul nu-l dau cum trebuie.
Ultima editare efectuata de catre iulianagl in Sam 24 Ian 2015, 8:19 pm, editata de 1 ori
iulianagl- moderator
Data de inscriere : 02/03/2010
Varsta : 54
Localizare : Romania
buna , iuliana !!
asta este . ne uitam pe net la ce au taiat . oricum , urat din partea lor . urat .
am inteles totusi ca dimineata in reluare nu mai taie . au mai mult timp la dispozitie .
se uita monica luni la reluare . ne spune si noua daca il lasa tot atunci .
asta este . ne uitam pe net la ce au taiat . oricum , urat din partea lor . urat .
am inteles totusi ca dimineata in reluare nu mai taie . au mai mult timp la dispozitie .
victorelalove- moderator
Dar ce e vorba sa-i schimbe si ora?Eu dimineata am vazut ceva din reluare si chiar am vazu faza cu ea si poza lui si el cand se intoarce si ai impresia ca se uita unul la altul, aseara nu a fost asta.Si mai e ceva am impresia ca se termina din ce in ce mai repede cel putin aseara chiar nu am avut timp sa-l savurez.victorelalove a scris:buna , iuliana !!
iulianagl- moderator
s-ar putea unde dau mai multe reclame , iuliana . dar s-ar putea sa fie asa . ca de exemplu saptamana trecuta am vazut un episod si dimineata pe acasa ... si tine mult mai mult . si mi s-au parut si mie ca au dat scene in plus fata de seara . dar ma gandeam ca nu am fost eu atenta seara de la oboseala .
a fost de la 10:30 ...era 12;20 ( eu am plecat de acasa ) si inca nu se terminase .
nu stiu de schimbat ora .
se tot anunta pe acasa HD de 20;30 ....
a fost de la 10:30 ...era 12;20 ( eu am plecat de acasa ) si inca nu se terminase .
victorelalove- moderator
Pai de mult arata pe hd ca e la 20,30 dar pana la urma tot 19 scria.O ametesc si asta nu-mi place mai bine il lasau pe pro si gata si asa canalele acasa mi se par ca-s cheltuial a in plus.victorelalove a scris:s-ar putea unde dau mai multe reclame , iuliana . dar s-ar putea sa fie asa . ca de exemplu saptamana trecuta am vazut un episod si dimineata pe acasa ... si tine mult mai mult . si mi s-au parut si mie ca au dat scene in plus fata de seara . dar ma gandeam ca nu am fost eu atenta seara de la oboseala .
iulianagl- moderator
pe pro dau filme . asta este .
nu ma deranjeaza ca-l dau pe acasa . insa putea sa pastreze ora de 20;30 ... si sa nu taie din el . oricum ...siiigur vor mai schimba ora de difuzare pana se termina . cel putin asa cred .
abia astept sa vad ce mai fac luni .
nu ma deranjeaza ca-l dau pe acasa . insa putea sa pastreze ora de 20;30 ... si sa nu taie din el . oricum ...siiigur vor mai schimba ora de difuzare pana se termina . cel putin asa cred .
abia astept sa vad ce mai fac luni .
victorelalove- moderator
- Spoiler:
- victorelalove a scris:sa fac si rezumat . ca tare m-a luat de cap serialul asta . este asa de placut de urmarit . adicted . rau .
episodul 13 . ala cu ghinion .
sau aga a spus 3 cuvinte . evet , hayr si ceva gen aha ...
am stat asa si m-am tot gandit ce-i cu introvertirea asta la aga . dar asa este el . este exact cum era la inceput , inainte si imediat dupa perioada casatoriei cu sila . se mai deschisese el apoi putin , saracul , dar acum iar este inchissss , de nici nu stii ce gandeste . mie una mi-a dat senzatia ca este cu inima in doua parti ...sau cu inima . adica iubirea pentru sila ...si datoria lui de copil / aga . asa a fost crescut .
nu stim ce a spus aga alora din clan , dar se pare ca le-a promis ca-si va duce la cap planul de a omora pe toata lumea , cum ca onoarea , cum ca traditia , cum ca sa vezi ce le facem noi neispravitilor .
asa ca-si face frumos bagajelul ( ce si-o fi pun in el ? haba am ... zici ca i-a luat denisei garderoba batistoasa sa i-o arunce in fluviu ...asa de mica era valiza aia ) si-a pus pe el paltonul ( care si acum imi da fiori ... si care a facut-o pe monica sa piarza timp pretios printre pozele lui pentru a gasi poza cu palton ) si pleaca sexi si ingandurat ... si imbietor ? ( aci pe axxa trebuie sa o intrebam ... ) deci asa pleaca , sexi , brunet si mers de model .
sila tot cu regretul ei . pe mine asta mereu ma surprinde . adica nu credeam ca va suferi in halul asta dupa el . narin si ea suparata tare . chiar nu stiu de ce au mai plecat ? ce credeau ei ca-i asteapta acolo ?
aaa ...si aga il ia pe atay cu el . asta iar am inteles-o ca pe un fel de acoperire . ceva de genul atay sa fie vocea constiintei . constiinta aia care sa-l ajute pe aga sa nici nu se gandeasca sa omoare soata si sora . ceva de genul ....
celil ( eee , hai ca incep sa-i invat ) ajunge acasa . ii spune lui bedar ca trebuie sa respecte traditia . trebuie sa-si omoare copiii . ca la nebuni . ce traditii tampite . cum ca nu si-au ascultat parintii , cum ca onoarea , cum ca nebunie mare ...
sila ajunge la birou . emre saritor ca de fiecare data . bagacios om . este o sila ( aia de la inceput de serial ) masculin . cum ca stie el ce sa spuna ... cum ca stie el ce trebuie sa prezinte consiliului . ca este este obosita , si ca el este acolo pentru ea ...si ca este singura fomeie cu care vrea sa se insoare . mai ca-i cade fata silei . ce casatorie visezi emre ? iar ca eu sunt deja maritata . asta-i adevarul . nu poti nega realitatea , ca exista ... bla , bla , bla ... si sa vezi ce ti-l ia la 3 pazeste cand se baga si emre pe la sedinta in seama . emre , stai in banca ta !!!
ajunge si aga la stanbul . mama , dar ce birouri are aga !!! ce planuti avem borane ? nu am niciun plan acum . si cam asta spuse tot episodul . omul faptelor nu al vorbelor . exact 3 cuvinte a spus tot episodul . as fi vrut sa tipe , sa spuna ca-l doare ceva , ca moare de nervi . nuuuuu , de unde ? el calm , cok calm .
sila se gandeste si ea sa o sune pa ayse . sa vaza ce mai fac lumile .
-cum ai putut sa pleci , noro ?
-imi pare rau ayse . ozulderim .
-noi te-am iubit si tu ete ce ne-ai facut ...
-a trebuie sa plec ayse . am atatea responsabilitati aici .
-ne-ai frant corasonul . noua si mai ales sefului .
-imi pare rau .
-da , si el exact in ziua in care ai plecat golise camera raposatei pentru tine .
-pe bune ? chiar facuse asta?
-da . stii prea bine ca nu poti scapa de traditii . aga vine dupa tine .
-vine sa ma omoare ? ...
aoleu ...si da-i frica la sila . asta chiar ma omoara . ca-l stiu bine . traditiile , alea , alea .. cheama aia paza . hai sa o ducem pe sila acasa .
emre se tot dadea mare in masina . ca ce ??? ca aga este tare la el in clan si satele pe care le conduce ... este nimic in stanbul . i-o taie sila ... cum ca nu-l stie emre pe aga . nu-l stie deloc . si ca ea ar vrea sa vorbeasca fata in fata cu boran . ca s-ar intelege . cupidon ca nu vrea sa-l dea in judecata . olelei ... ce incredere are in aga .
asa ... ca se vazura doar in vise . amintiri si alte cele . sila doarme cu poza lui in brate . ce frumos . cu el nu dormea asa ...
regreta sila ca a plecat . si mai ales regreta cu nu este langa aga . narin il are pe neispravitul ala de azad ( care imediat ce vazu prietena de sila ... incepure ochii sa-i sclipoceasca ) ... sila nu are langa persoana pe care o iubeste .
se duce aga la mare sa arunce verigheta ... nu putea sa o puna frumos intr-un sertar ? un amanet nu au si ei ? ... gata , pare ca-si va duce pana la capat razbunarea .
si apoi ce-l mai viseaza sila . frumos vis ...
se facea ca el ajunsese la ea in camera .
-venisi , borane ?
-venii ?
-cum m-ai gasit ?
-ti-am spus ca te voi gasi oriunde te-ai duce ...
-imi pare rau . cok ozulderim . nu trebuia sa plec . dar am responsabilitati ... dar la tine nu voi renunta .
-imi pare rau ca ti-m spus ca te iubesc .
-o sa ma omori ?
-nu am cum sa te omor ... nu as putea sa traiesc fara tine .
si apoi da-i trezire la sila . si dezamagire ca era doar un vis .
la naiba cu traditiile lor . bedar tine la copii mai mult ca la traditii ... mama lui boran insa i-ar omoara pe toti fara sa regrete nici macar un pic . cum ca asta este ... copiii care-si reneaga parintii ... nu mai au dreptul de a fi numiti copii . ca bla , bla , bla ... prostii . ca unde-i traditie ... este traditie ...si gata . pleaca si celil la stanbul sa-si duca la capat razbunarea ( ca deh , si de-i omoara el si de-i omoara clanul ... tot vor muri . )
se intoarce boran de la aruncarea verighetei ... si atay ii spune ca el nu este un criminal . ce frumos . sper sa tina cont de asta aga nostru .
si hai sila din nou la firma . zbang si aga acolo . mana pe pistol ... si va urma . sa vedem ce fac astazi . iar se intalnesc prin vise ???
fete , iar mouse neascultator . puneti voi cand puteti la rezumate .
salut, fete, episodul de aseara nu l-am vazut, dar va citesc acum si aflu ce facura.
Admin_dea05 a scris:
toate fetele sunt suparate de ce au taiat... ..am primit un mp de la o prietena cica sa ne vorbim si sa scriem la Maruta poate ni-l aduce pe Mehmet la Bucuresti.
axxa246 a scris:supermis, cok supermis
- Spoiler:
salut, fete, episodul de aseara nu l-am vazut, dar va citesc acum si aflu ce facura.
facura , facura ... dar nu se intalnira . dar viseaza unul la altul .
el calm si tacut acum vreo 2 zile . aseara si-a mai revenit . are oameni infiltrati peste tot aga asta ... si noi credeam ca el doar acolo pe latifundaria lui .
victorelalove- moderator
axxa246 a scris:inteleg ca au taiat din film? partea cu scaldatul? :))
nu se scalda . dar se pregateau de culcare . s-au aseazat pe pat . si el era dezbracat ( are vreo relevanta ? ) ...si se gandea la ea . si ea se gandea la el ... si au facut in asa fel incat sa para ca ar fi in aceiasi camera . foarte frumos realizata scena . si ea era cu poza lui si a inveli-o cu patura . cu grija . si-si tot spuneau ceva cu ask , ask ... dar poate ne spui tu ce spuneau . ca te mai pricepi .
Ultima editare efectuata de catre victorelalove in Sam 24 Ian 2015, 10:47 pm, editata de 1 ori
victorelalove- moderator
hm, askim!! benim askim! seni seviyorum!
asa isi spuneau :)))
axxa246 a scris:hm, askim!! benim askim! seni seviyorum!
si-au spus multe de tot . dar daca au taiat .
vorba monica . siiigur in barbat a facut asta .
cata rautate . cata rautate pe lumea asta . sa nu arate ei aga la nani . unde este increderea in omenire ?
victorelalove- moderator
axxa246 a scris:oleloo, ce serios e când doarme :)))
asta-i din alt episod .
cine stie ce o mai pati omul . dar vezi ...el de suparare doarme naked .
la kara -para ...nici nu mai dorm .
victorelalove- moderator
el de suparare doarme naked .
la kara -para ...nici nu mai dorm .
axxa246 a scris:
pe bune . nu au mai dormit de 3 episoade . si cand au dormit ... aveau 3 plapumi pe ei .
si acum apare si copilul lui omer ... s-a distrus totul . sper sa nu fie totusi al lui .
victorelalove- moderator
Buna dimineata!
Nu cred ca va fi copilul lui Omer
Nu cred ca va fi copilul lui Omer
Admin_dea05- Admin
Data de inscriere : 12/09/2009
Pagina 20 din 43 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 31 ... 43
Subiecte similare