2. SÎLA - Puterea destinului - comentarii
+8
Andreea_Miha
Admin_dea05
gabriela
iulianagl
axxa246
Camelia_Monica
victorelalove
DENISA
12 participanți
Pagina 36 din 43
Pagina 36 din 43 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 39 ... 43
Re: 2. SÎLA - Puterea destinului - comentarii
Camelia_Monica a scris:...oricum Vic el este impunator si... imbietor!
...m-am uitat pe ep. inainte si prin ep. 28 are o mare intalnire cu clanul , el ii domina pe toti ...era atat de impunator!!
daaaa . imbietoooooorrrr !!!
pai are prestanta . este inalt si sta drept . fotomodel , deh ...
parca la turcul asta si peisajele sunt mai frumoase .
victorelalove- moderator
Data de inscriere : 31/03/2011
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
....mie una imi place tare mult! ..il prinde rolul manusa!
Camelia_Monica- vip
Data de inscriere : 08/05/2011
Varsta : 57
Localizare : spania
Camelia_Monica a scris:....mie una imi place tare mult! ..il prinde rolul manusa!
da . desi nu la el s-au gandit initial pentru rol . hai ca pana la urma a iesit bine . cupidon
victorelalove- moderator
...plec la treburi , cu aga asta nimic nu mai fac!
Camelia_Monica- vip
Camelia_Monica a scris:...plec la treburi , cu aga asta nimic nu mai fac!
asa si eu ...
vai si amar . parca te vad ca tot aci ramai .
spor in tot ce faci
victorelalove- moderator
episodul ...17 ?
cred ca 17 . vad apoi daca am scris cum trebuie .
episodul sa pastrez copilul sa nu pastrez copilul ? sau : fir-ar el sa fie de aga . partea 2 ( nu stiu daca continuam cu partea 3 )
gata , se supara iar sila cu aga al ei cu tot . cum ca el iese cu directoarea . dar si aia se tine ca scaiul . mai ales cand auzi ca nu mai are nevasta ( acolo mi-a venit sa-l strang de gat ) ca fomeia aia ... cica hai sa ne fuzionam cu sotia ta ... si el , lasa fuzionarea , ca m-am fuzionat eu cu ea si nu mers si ce calm spuse el ca yok nevasta . gata , bitti ... pai bine mai , borane , asa de usor se biteste ceva ? .
( si ce-si mai spusera : ( nu ma lasa deloc mouseul asta sa dau copy paste . este naravas ca aga . )
-vai , domn aga ... dar sunteti atipic pentru regiunea din care veniti . ( mai ca nu-l facu directoarea cioban )
-pai ce credeati ?
-scuze daca v-am jignit .
-asaa sunt oamenii acolo . aveti o falsa impresie . eeee , domn aga ,ce te-as bate !!! )
ca bitti , bitti ... dar o urmareste aga 24 din 24 . dar si sila sa se lase mai prejos ? eee , iti gasisi ... stie si aia mica tot ce face bittiul de sot . cu cine iese ? cine-i fufa domn' detectiv ? pai este una mujera care si-a pierdut familia , o directoare buna , cea mai buna din turcia ( a gasit-o si boran pe cea mai cea ... ca sa o lase inima pe sila ) deci asa , borane .
-pai cum poti mai sa privesti pa alta asa cum ma priveai pe mine ? ete ce repede iti revenisi . mai sa-l omor eu la cat m-a enervat omul .
si iar directoarea aia scaiul de pe lume . hai la restorant . hai , zic .
-cum ca probleme de serviciu ...
-pai crezui ca iesiram pentru placere ...
-nu , hai sa vorbim naiba si despre fabrici ...
-bine , domn aga ... dar stiti fuziunea cu sotia ne-ar aduce mult bine .
-pai nu mai este sotia mea ( asa cum spusei ) cat de usor spuse el asta .
la directora mai sa rupa paharul de vin de entuziasm ... si el zambaret nevoie mare ( iar din nou ) sa le iasa alora pozele bine , ca sa aiba sila ce rupe cu naduf . urmariti-l , vreau sa stiu tot ce face . imi raportati direct mie .
astia stiu mai multe decat daca ar sta in aceeasi casa . stiu ce au mancat la mic dejun , stiu cu cine isi petrec ziua , stiu pe unde sunt ....
aga era intins tot restorantul . veni si abay , hai sa mancanioglu ceva ... ca mor de foame . mancara . apoi hai ca merg cu tine abay ... eeee , atunci eu ma duc acasa ( zise directoarea ) ca sunt obosita . pai nu vreti sa mergeti cu noi ? spuse aga cel saritor . ba daaaaa ...hai ca merg , ca mai distutam cate ceva . olelei ... daca nu au vorbit despre afacearea aia ... sa-l omor si alta nu .
cihan vrea sa o omoare pe sila . si bine ca vine tac-su la ei ...cum ca hai ca frate-meu este suparat rau ... tata ? plec acasa . atay nu vrei sa mergi maine pe acasa ? ba da ....
-dar stii ce ma gandeam ?
-ziiiii ...
-pai zic asa ... hai sa o iau si pe doamna directoare .
-zic ca esti un prost .
-eee , zicem ca-i o prietena . o prezentam familiei si poate intre timp detectivul silei ne mai face vreo 4-5 duzini de poze ... sa aiba fata ce rupe in absenta mea aci .
-o idee excelenta .
-nu-i asa ...
-ba da . si mai si vorbiti de afaceri .
-da . dar sila va crede cum ca este ceva intre noi ... sa vezi minune .
au rupt pozele . adica sila i-a rupt poza de model ...si apoi a facut-o puzzle . si el i-a mototolit poza de modela ... dar cred ca exersa pentru origami . si apoi au regretat ... dar apoi i-ar le-au aruncat . si apoi au plans si apoi s-au enervat si apoi si-au amintit de clipele frumoase . si apoi cum ca sunt in razboi . fraieri mai sunt .
si ea ... offf , hai ca fac avort . ca si asa tatal copilului vrea sa ma omoare , si ce viata este asta ... si mama bedar , ca nu se poate , ca o sa creasca singura copilul . dar sila este hotarata . avort , avort . trista rau treaba .
ii mai spune si lui emre ca este insarcinata , de-i sare aluia tencuiala de pe fata .
alt motiv sa faca detectivul poze , de pareau ca sunt un cuplu . iar sa aiba aga ce rupe .
hai ca-si face aga si bagajul . vrea sa plece cu directoare mot , deh ... prietena pentru familie . dar mai intai hai sa ne plimbam putin directoareo . scai fomeia aia . si daca se ducea aga la baie cred ca spunea ca vrea si ea sa mearga .
si cand a spus ca hai ca ma duc acasa , ca am pilaful de facut si sunt obosita ... a uitat de asta ...si a stat toata ziua cu el . tooattaaaaa .
asa vrem toate sa plecam acasa . plimbandu-ne cu aga prin bazar .
azad , mare domn deveni . frate , intr-o juma de episod deveni expert IT . nu stia el sa trimita un mail ... dar invata repede . ii ia sila si laptop ... de mai ca avea azad sa puna mileu pe el .
narin se gelozeste rau . si pe buna dreptate . sta in puloverul ala de 10 episoade . il tina in bucatarie , la plimbare , la cimitir ... si are niste sosete roz , moartea pasiunii .
hai ca o duce sila la stilist , la manechiurist ... arata narin super acum .
cand aude si tata de sarcina este mega incantat ...cum ca sarcina aia ii va salva . ca aga va fi mega entuziasmat ... cum ca el vrea sa aiba un copil de atata timp . la fel va fi si cu al batran . viitorul aga ii va salva pe toti . dar stai ca sila nu vrea sa pastreze copilul .
si ajunge si fata noastra la ginecolog . si da-i cu tristete .
aga se tot plimba cu directoarea . si cum naiba dintre toate stradutele din stanbul ... exact pe aia cu cabinetul ajunse ? eeee . destinul ...
iese sila ( si astia ne lasa sa credem ca a facut avort ) o ajuta o asistenta ... si aga langa directoare ...li se impreuneaza ochii . si da-i cu electizare in priviri !!
vedem astazi ce mai fac .
dar in pormo era aga de ziceai ca distruge tot .
cred ca 17 . vad apoi daca am scris cum trebuie .
episodul sa pastrez copilul sa nu pastrez copilul ? sau : fir-ar el sa fie de aga . partea 2 ( nu stiu daca continuam cu partea 3 )
gata , se supara iar sila cu aga al ei cu tot . cum ca el iese cu directoarea . dar si aia se tine ca scaiul . mai ales cand auzi ca nu mai are nevasta ( acolo mi-a venit sa-l strang de gat ) ca fomeia aia ... cica hai sa ne fuzionam cu sotia ta ... si el , lasa fuzionarea , ca m-am fuzionat eu cu ea si nu mers si ce calm spuse el ca yok nevasta . gata , bitti ... pai bine mai , borane , asa de usor se biteste ceva ? .
( si ce-si mai spusera : ( nu ma lasa deloc mouseul asta sa dau copy paste . este naravas ca aga . )
-vai , domn aga ... dar sunteti atipic pentru regiunea din care veniti . ( mai ca nu-l facu directoarea cioban )
-pai ce credeati ?
-scuze daca v-am jignit .
-asaa sunt oamenii acolo . aveti o falsa impresie . eeee , domn aga ,ce te-as bate !!! )
ca bitti , bitti ... dar o urmareste aga 24 din 24 . dar si sila sa se lase mai prejos ? eee , iti gasisi ... stie si aia mica tot ce face bittiul de sot . cu cine iese ? cine-i fufa domn' detectiv ? pai este una mujera care si-a pierdut familia , o directoare buna , cea mai buna din turcia ( a gasit-o si boran pe cea mai cea ... ca sa o lase inima pe sila ) deci asa , borane .
-pai cum poti mai sa privesti pa alta asa cum ma priveai pe mine ? ete ce repede iti revenisi . mai sa-l omor eu la cat m-a enervat omul .
si iar directoarea aia scaiul de pe lume . hai la restorant . hai , zic .
-cum ca probleme de serviciu ...
-pai crezui ca iesiram pentru placere ...
-nu , hai sa vorbim naiba si despre fabrici ...
-bine , domn aga ... dar stiti fuziunea cu sotia ne-ar aduce mult bine .
-pai nu mai este sotia mea ( asa cum spusei ) cat de usor spuse el asta .
la directora mai sa rupa paharul de vin de entuziasm ... si el zambaret nevoie mare ( iar din nou ) sa le iasa alora pozele bine , ca sa aiba sila ce rupe cu naduf . urmariti-l , vreau sa stiu tot ce face . imi raportati direct mie .
astia stiu mai multe decat daca ar sta in aceeasi casa . stiu ce au mancat la mic dejun , stiu cu cine isi petrec ziua , stiu pe unde sunt ....
aga era intins tot restorantul . veni si abay , hai sa mancanioglu ceva ... ca mor de foame . mancara . apoi hai ca merg cu tine abay ... eeee , atunci eu ma duc acasa ( zise directoarea ) ca sunt obosita . pai nu vreti sa mergeti cu noi ? spuse aga cel saritor . ba daaaaa ...hai ca merg , ca mai distutam cate ceva . olelei ... daca nu au vorbit despre afacearea aia ... sa-l omor si alta nu .
cihan vrea sa o omoare pe sila . si bine ca vine tac-su la ei ...cum ca hai ca frate-meu este suparat rau ... tata ? plec acasa . atay nu vrei sa mergi maine pe acasa ? ba da ....
-dar stii ce ma gandeam ?
-ziiiii ...
-pai zic asa ... hai sa o iau si pe doamna directoare .
-zic ca esti un prost .
-eee , zicem ca-i o prietena . o prezentam familiei si poate intre timp detectivul silei ne mai face vreo 4-5 duzini de poze ... sa aiba fata ce rupe in absenta mea aci .
-o idee excelenta .
-nu-i asa ...
-ba da . si mai si vorbiti de afaceri .
-da . dar sila va crede cum ca este ceva intre noi ... sa vezi minune .
au rupt pozele . adica sila i-a rupt poza de model ...si apoi a facut-o puzzle . si el i-a mototolit poza de modela ... dar cred ca exersa pentru origami . si apoi au regretat ... dar apoi i-ar le-au aruncat . si apoi au plans si apoi s-au enervat si apoi si-au amintit de clipele frumoase . si apoi cum ca sunt in razboi . fraieri mai sunt .
si ea ... offf , hai ca fac avort . ca si asa tatal copilului vrea sa ma omoare , si ce viata este asta ... si mama bedar , ca nu se poate , ca o sa creasca singura copilul . dar sila este hotarata . avort , avort . trista rau treaba .
ii mai spune si lui emre ca este insarcinata , de-i sare aluia tencuiala de pe fata .
alt motiv sa faca detectivul poze , de pareau ca sunt un cuplu . iar sa aiba aga ce rupe .
hai ca-si face aga si bagajul . vrea sa plece cu directoare mot , deh ... prietena pentru familie . dar mai intai hai sa ne plimbam putin directoareo . scai fomeia aia . si daca se ducea aga la baie cred ca spunea ca vrea si ea sa mearga .
si cand a spus ca hai ca ma duc acasa , ca am pilaful de facut si sunt obosita ... a uitat de asta ...si a stat toata ziua cu el . tooattaaaaa .
asa vrem toate sa plecam acasa . plimbandu-ne cu aga prin bazar .
azad , mare domn deveni . frate , intr-o juma de episod deveni expert IT . nu stia el sa trimita un mail ... dar invata repede . ii ia sila si laptop ... de mai ca avea azad sa puna mileu pe el .
narin se gelozeste rau . si pe buna dreptate . sta in puloverul ala de 10 episoade . il tina in bucatarie , la plimbare , la cimitir ... si are niste sosete roz , moartea pasiunii .
hai ca o duce sila la stilist , la manechiurist ... arata narin super acum .
cand aude si tata de sarcina este mega incantat ...cum ca sarcina aia ii va salva . ca aga va fi mega entuziasmat ... cum ca el vrea sa aiba un copil de atata timp . la fel va fi si cu al batran . viitorul aga ii va salva pe toti . dar stai ca sila nu vrea sa pastreze copilul .
si ajunge si fata noastra la ginecolog . si da-i cu tristete .
aga se tot plimba cu directoarea . si cum naiba dintre toate stradutele din stanbul ... exact pe aia cu cabinetul ajunse ? eeee . destinul ...
iese sila ( si astia ne lasa sa credem ca a facut avort ) o ajuta o asistenta ... si aga langa directoare ...li se impreuneaza ochii . si da-i cu electizare in priviri !!
vedem astazi ce mai fac .
dar in pormo era aga de ziceai ca distruge tot .
victorelalove- moderator
....hai ca am stat sa citesc rezumatul ...super ca de obicei!
...acum chiar plec!
...acum chiar plec!
Camelia_Monica- vip
Camelia_Monica a scris:....hai ca am stat sa citesc rezumatul ...super ca de obicei!
...acum chiar plec!
te pup . spor .
eram siiigura ca nu te lasa asa de usor aga .
denisa , poate muti tu rezumatul . ca eu nu mai pot .
la-m mutat eu . deveni mauseul ascultator . asa cum va deveni si aga ; cupidon
victorelalove- moderator
frumos rezumat Vic ....diseara vom vedea privirea unei femei ranite .....iar pe Aga....cum se arunca in bataia glontului ...viz placuta !
Ultima editare efectuata de catre Marieta57 in Joi 29 Ian 2015, 4:29 pm, editata de 1 ori
Marieta57- membru senior
Data de inscriere : 29/12/2012
Varsta : 66
Localizare : Bucuresti
Marieta57- membru senior
Marieta57- membru senior
El va ramane in inimile noastre !
Marieta57- membru senior
multumim , marieta
da , ramane in inimile noastre . cu exceptia inimii denisei .
ca prea a sarit pe el ca un ghepard ... gheparda in cazul de fata .
ne-a trimis baiatul poza din america . cu ce fotografiaza el .
a fost la asii amanetului . ce-mi place si mie emisiunea aia .
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152659617362849&set=a.10151668173642849.1073741825.715242848&type=1&theater
si a mai postat asta . aia mica sa die denisa ? ca tot vorbiram despre feline .
da , ramane in inimile noastre . cu exceptia inimii denisei .
ca prea a sarit pe el ca un ghepard ... gheparda in cazul de fata .
ne-a trimis baiatul poza din america . cu ce fotografiaza el .
a fost la asii amanetului . ce-mi place si mie emisiunea aia .
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152659617362849&set=a.10151668173642849.1073741825.715242848&type=1&theater
si a mai postat asta . aia mica sa die denisa ? ca tot vorbiram despre feline .
victorelalove- moderator
fetelor!
...am ajuns si eu acasa de la lucru si ma pregatesc de film!...azi pe aga il paraseste calmul!
...am ajuns si eu acasa de la lucru si ma pregatesc de film!...azi pe aga il paraseste calmul!
Camelia_Monica- vip
Camelia_Monica a scris: fetelor!
cred si eu .
dar este vinovat . cum s-a tinut el cu derectoarea .
gata , am facut tot , tot . mancare , am calcat camasi ... am spalat .
sa vina aga .
victorelalove- moderator
...sa vina, sa vina!
Camelia_Monica- vip
Camelia_Monica a scris:...sa vina, sa vina!
vai si amar . a distrus o tara aga asta . nu mai face nimeni nimic .
sa o vezi si pe soacra-mea ...
poza asta este din maraz ali ...siiiigur ,
victorelalove- moderator
....ii place si la soacra-ta! ...atunci te intelege!
..pe Axxa cred cam speriat-o cu aga ca nu mai apare!
Camelia_Monica- vip
Camelia_Monica a scris:....ii place si la soacra-ta! ...atunci te intelege!
da . nu stiu pe unde-i axxa . probabil ca s-a plictisit de noi si de reactia nostra de adolescente .
da . soacra-mea cica ... avorteaza / sper ca nu ... daca face asta nu mai ami uit .
victorelalove- moderator
monica , cica a semnat murat pentru septembrie . joaca cu sultana .
nu-mi place deloc de ea .
dar scapam de denisa .
nu-mi place deloc de ea .
dar scapam de denisa .
victorelalove- moderator
...sultana aia?...pai e mult mai inalta ca el...si el acum e cat o scobitoare!
Camelia_Monica- vip
Camelia_Monica a scris:...sultana aia?...pai e mult mai inalta ca el...si el acum e cat o scobitoare!
or pune-o si pe ea la slabit .
sau pe el la ingrasat .
vedem . stai sa inceapa ... ca stii cum ii la turci .
pana incep ... trec secole . zic eu ca au semnat ... dar si asa ...
victorelalove- moderator
...vezi si de Cansu ziceam ca nu-mi place si acum da ...in rolul asta!
Camelia_Monica- vip
Camelia_Monica a scris:...vezi si de Cansu ziceam ca nu-mi place si acum da ...in rolul asta!
da . o prinde rolul .
oricum ... nu cred ca mai am puterea sa ma uit la un serial 2 ani de zile , din saptamana-n saptamana . ca sa-mi smulg iar parul din cap . mai bine asteptam sa dea la noi .
ete-l pe baiat . a sarit din avion ca sa scape de denisa .
ce lung este . si-n picaj .
victorelalove- moderator
Vic da de toate face baiatul asta....si din avion sare??
...imediat incepe!
...imediat incepe!
Camelia_Monica- vip
Pagina 36 din 43 • 1 ... 19 ... 35, 36, 37 ... 39 ... 43
Subiecte similare
» 1.Sila - Puterea destinului - comentarii
» 3. SÎLA - Puterea destinului - comentarii
» 4. SÎLA - Puterea destinului - comentarii
» 5. SÎLA - Puterea destinului - comentarii